Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
asilovski wrote:
ne razgovoram ja s tobom nego ti pljujem u lice, debela je to razlika
Alo, smiri strasti.
darla- Admin
2015-10-22
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Ma ti si p. dim, pljuni ćaći u lice.asilovski wrote:ne razgovoram ja s tobom nego ti pljujem u lice, debela je to razlikaEro wrote:Na taj način možeš razgovarati sa svojim ćaćon i materon po zakarpatskim brdima i tajgama.asilovski wrote:Vlaj je, pa morlok brani svog zemljaka to je...Starhemberg wrote:Veze s vezom nema, o čemu ti pričaš? Tu se uopće ne radi o državi, nego privatniku koji je ološ i koristi tešku ekonomsku situaciju da bi izrabljivao svoje zaposlenike.Ero wrote:
Neka institucije sistema rade svoj posao, reeč Mesić.
Nego, evo da i tebe pitam, koliko ste od 5000 bespravno sagrađenih objekata u HR srušili, nakon što ste srušili kuću generalu Rojsu?
Ovo oko BOSO-a ti je potpuno isti primjer...a ti sad misli i pričaj što god hoćeš, na volju ti.
Šta misliš zašto je sve korumpirano, jadno i bljuvotina gdje su oni? a tamo gdje ih nema vrijede pravila, pravosuđe i postoji društvojastreb wrote:Pa istinu je napisao.Ero wrote:Na taj način možeš razgovarati sa svojim ćaćon i materon po zakarpatskim brdima i tajgama.asilovski wrote:Vlaj je, pa morlok brani svog zemljaka to je...Starhemberg wrote:Veze s vezom nema, o čemu ti pričaš? Tu se uopće ne radi o državi, nego privatniku koji je ološ i koristi tešku ekonomsku situaciju da bi izrabljivao svoje zaposlenike.Ero wrote:
Nego, evo da i tebe pitam, koliko ste od 5000 bespravno sagrađenih objekata u HR srušili, nakon što ste srušili kuću generalu Rojsu?
Ovo oko BOSO-a ti je potpuno isti primjer...a ti sad misli i pričaj što god hoćeš, na volju ti.
Uvijek braniš svoje kamenjaše. Uvijek i u svakoj prigodi.
Oni su uvijek u pravu i jedino su oni u pravu.
Nikada još nisi napisao niti blagu riječ prijekora nekome od njih.
Oni su savršeni,pošteni,bezgrješni,besprijekorni,uzorni i idealni.
Kermit-
2014-04-17
Smirite obojica.Ero wrote:Ma ti si p. dim, pljuni ćaći u lice.asilovski wrote:ne razgovoram ja s tobom nego ti pljujem u lice, debela je to razlikaEro wrote:Na taj način možeš razgovarati sa svojim ćaćon i materon po zakarpatskim brdima i tajgama.asilovski wrote:Vlaj je, pa morlok brani svog zemljaka to je...Starhemberg wrote:Veze s vezom nema, o čemu ti pričaš? Tu se uopće ne radi o državi, nego privatniku koji je ološ i koristi tešku ekonomsku situaciju da bi izrabljivao svoje zaposlenike.Ero wrote:
Guest- Guest
Neka ga. Kako ljude drugačije upoznat, ako im ne daš priliku da se izjasne? Sačekaj još malo, sa'će on iz kućice.darla wrote:asilovski wrote:
ne razgovoram ja s tobom nego ti pljujem u lice, debela je to razlika
Alo, smiri strasti.
Last edited by Ero on 7/7/2016, 16:46; edited 1 time in total
Starhemberg wrote:
Smirite obojica.
Ja drekla ali me se preskocilo.
darla- Admin
2015-10-22
hahaha ja Tatar, a tebi babu rođenu po Duvnu turci jebavali, e svaštaEro wrote:Odkud vama Tatarima cipele?asilovski wrote:ahahah koji si ti talog, baš da obrišeš cipelu o tebeEro wrote:Ne ide se na TV sjeckati vlastitu firmu, koja ti kru' daje...
Eveventualno nakon što daš otkaz...pa čak ni tada nije uputno laprdati na TV o odnosima
u nekadašnjoj firmi, koju si napustio. Teško onda dobiješ posao u drugoj, jer te unaprijed (s pravom!) imaju za konfliktnu osobu.
Kermit-
2014-04-17
Mi smo I1b*, dokazano.asilovski wrote:hahaha ja Tatar, a tebi babu rođenu po Duvnu turci jebavali, e svaštaEro wrote:Odkud vama Tatarima cipele?asilovski wrote:ahahah koji si ti talog, baš da obrišeš cipelu o tebeEro wrote:Ne ide se na TV sjeckati vlastitu firmu, koja ti kru' daje...
Eveventualno nakon što daš otkaz...pa čak ni tada nije uputno laprdati na TV o odnosima
u nekadašnjoj firmi, koju si napustio. Teško onda dobiješ posao u drugoj, jer te unaprijed (s pravom!) imaju za konfliktnu osobu.
A vi ste dokazano najčistiji Slaveni, pa ti vidi...
asilovski wrote:
hahaha ja Tatar, a tebi babu rođenu po Duvnu turci jebavali, e svašta
Nema on u svom filmu. Sto fali Duvnu, eto moja baba se uvijek hvali da su nasi preci vitezovi Lasvanske doline, jebiga nije mala stvar
darla- Admin
2015-10-22
I pricamo o prodavacicama i radnim pravima i tako.
darla- Admin
2015-10-22
I ima istetoviran križić na ruci, jelda?darla wrote:asilovski wrote:
hahaha ja Tatar, a tebi babu rođenu po Duvnu turci jebavali, e svašta
Nema on u svom filmu. Sto fali Duvnu, eto moja baba se uvijek hvali da su nasi preci vitezovi Lasvanske doline, jebiga nije mala stvar
Lopovska halogrupa Vi i i ovi iz IndijeEro wrote:Mi smo I1b*, dokazano.asilovski wrote:hahaha ja Tatar, a tebi babu rođenu po Duvnu turci jebavali, e svaštaEro wrote:Odkud vama Tatarima cipele?asilovski wrote:ahahah koji si ti talog, baš da obrišeš cipelu o tebeEro wrote:Ne ide se na TV sjeckati vlastitu firmu, koja ti kru' daje...
Kermit-
2014-04-17
[quote="Ero"]
I ti natrag na temu
darla wrote:
I ima istetoviran križić na ruci, jelda?
I ti natrag na temu
darla- Admin
2015-10-22
Autohtoni, pa ti misli i dalje što misliš...A vi? Šta ono, R1b? Doduše pola-pola, po muškoj strani.asilovski wrote:Lopovska halogrupa Vi i i ovi iz IndijeEro wrote:Mi smo I1b*, dokazano.asilovski wrote:hahaha ja Tatar, a tebi babu rođenu po Duvnu turci jebavali, e svaštaEro wrote:Odkud vama Tatarima cipele?asilovski wrote:
ahahah koji si ti talog, baš da obrišeš cipelu o tebe
Bilo je toga u tajgama i Zakavkazju, miješalo se ko u priči.
Pa ne mora svoju egzistenciju dovoditi u pitanje da dokaze da je netko izrabljivač. Neka zakocka radi sebe, neće za nekoga raditi , pa ako neće digne kredit , stavi hipoteku i sama otvori nešto.darla wrote:kaja_333 wrote:
Moze tužiti, moze se braniti, moze otići drugdje a moze i otvoriti svoj dućan. Digne kredit, stavi kuću pod hipoteku i riskira. Ili to ne bi ipak..
Naravno da nebi, zas bi dovodila svoju egzistenciju do ruba minimuma da dokaze da je netko izrabljivac. Mislim ok, mozemo se razgovarati kao da zivimo u uredjenoj drzavi, sto ne zivimo, no onda se ne treba cuditi sto ce uskoro cijela drzava izgledati kao velika pustinja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa dobro kaže, a tko ce ju vise zaposliti. Jedino ako je lud.asilovski wrote:ahahah koji si ti talog, baš da obrišeš cipelu o tebeEro wrote:Ne ide se na TV sjeckati vlastitu firmu, koja ti kru' daje...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:
Pa ne mora svoju egzistenciju dovoditi u pitanje da dokaze da je netko izrabljivač. Neka zakocka radi sebe, neće za nekoga raditi , pa ako neće digne kredit , stavi hipoteku i sama otvori nešto.
A sto ako nema na sto dignuti hipoteku? Nema primanja za dici kredit, nema mogucnost za HBOR, sto ce onda?
darla- Admin
2015-10-22
kaja_333 wrote:
Pa dobro kaže, a tko ce ju vise zaposliti. Jedino ako je lud.
Zasto, zato sto hoce pravdu za sebe?
darla- Admin
2015-10-22
Lec ukraj puta i krepat. Ova drzava i tako je skrojena po mjeri Bosama i takvima. Genetski cistima, jelde...darla wrote:kaja_333 wrote:
Pa ne mora svoju egzistenciju dovoditi u pitanje da dokaze da je netko izrabljivač. Neka zakocka radi sebe, neće za nekoga raditi , pa ako neće digne kredit , stavi hipoteku i sama otvori nešto.
A sto ako nema na sto dignuti hipoteku? Nema primanja za dici kredit, nema mogucnost za HBOR, sto ce onda?
Guest- Guest
Uvijek ima posla, ko posao traži...Mogla je biti frizerka, čistačica-spremačica, prekupac - salatu prodavat na tržnici, svašta nešto...kaja_333 wrote:Pa ne mora svoju egzistenciju dovoditi u pitanje da dokaze da je netko izrabljivač. Neka zakocka radi sebe, neće za nekoga raditi , pa ako neće digne kredit , stavi hipoteku i sama otvori nešto.darla wrote:kaja_333 wrote:
Moze tužiti, moze se braniti, moze otići drugdje a moze i otvoriti svoj dućan. Digne kredit, stavi kuću pod hipoteku i riskira. Ili to ne bi ipak..
Naravno da nebi, zas bi dovodila svoju egzistenciju do ruba minimuma da dokaze da je netko izrabljivac. Mislim ok, mozemo se razgovarati kao da zivimo u uredjenoj drzavi, sto ne zivimo, no onda se ne treba cuditi sto ce uskoro cijela drzava izgledati kao velika pustinja.
Svaki posao je časan. Teško je samo za one koji hoće samo namještenje-službicu od 7-15h, a onda roštiljanje, kavice i slično.
Starhemberg wrote:
Lec ukraj puta i krepat. Ova drzava i tako je skrojena po mjeri Bosama i takvima. Genetski cistima, jelde...
Pa u tome je i stvar, sto se prica postavlja kao da se ima neki izbor, sto jos dok se nema ovisnih o tebi i ide kao argument, nakon toga tesko.
darla- Admin
2015-10-22
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» ''Kenwood Kenon već treći dan šuti o aferi koja je razotkrila i njegovu vladu i HDZ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
Page 6 of 15