Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
Ovo mi miriše kao da je Nevin uradak. Baš mi je nedostajala...HarleyQ wrote:ye, naglo postaješ teški 'legalist', ako se radi o nekome koga doživljavaš svojimEro wrote:Zato sam legalist. Di ima zakona ima i načina.
ali ako se radi o 'drugima', onda tvoj 'legalizam' nestaje i vrijedi samo "i kolcem i lancem i bokserom u glavu"
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Bosiljka Stanića pretukao šogor prodavačice koja je razotkrila cijelu aferu!
kaja_333 wrote:
Ok, to nema pravo. Međutim u toj sumi pritužbi meni je palo u oko ovo
- šalje nas da radimo u restoranu
- za manjkove u skladištu odgovaramo materijalno
A na to on ima pravo.
Nema ako nije navedeno u opisu posla u Ugovoru o radu, sto se tice rada u restoranu.
I nema niti ovo drugo, osim ako ne dokaze da su ukrali.
darla- Admin
2015-10-22
ove prodavačice koje se žale su teški krimosi, a Stanić je čist i pošten kao Majka BožjaMaximusDecimusMiridije wrote:Takoc dosli smo vec do toga da ovi koji se zale na ponasanje tog idiota su kriminalci :D . Trebalo je sta...par sati.
mrak
neva- Posts : 4367
2014-04-12
imaš sreće što nemam vremena za tvoje bezbrojne nepametne žbrljotine, inače bi ti dobio svoje, a ja banEro wrote:Ovo mi miriše kao da je Nevin uradak. Baš mi je nedostajala...HarleyQ wrote:ye, naglo postaješ teški 'legalist', ako se radi o nekome koga doživljavaš svojimEro wrote:Zato sam legalist. Di ima zakona ima i načina.
ali ako se radi o 'drugima', onda tvoj 'legalizam' nestaje i vrijedi samo "i kolcem i lancem i bokserom u glavu"
2014-04-12
U trgovini gdje navbavljam spizu i ostale stvari, svi rade sve. Kažu mi da "kruže" od jednog posla do drugog.darla wrote:kaja_333 wrote:
A na to on ima pravo.
Nema ako nije navedeno u opisu posla u Ugovoru o radu, sto se tice rada u restoranu.
Zaguljeno je raditi na blagajni 8 sati, svaki dan. Zato ih pošalju raditi jedan dan u skladište, drugi dan u pripremu hrane, treći dan slaganje robe u rafove, četvrti dan je na blagajni i peti dan (poslije 18h) stvori Bog Nebo, Zemlju i roštilj...
U trgovini gdje navbavljam spizu i ostale stvari, svi rade sve. Kažu mi da "kruže" od jednog posla do drugog.Ero wrote:
Zaguljeno je raditi na blagajni 8 sati, svaki dan. Zato ih pošalju raditi jedan dan u skladište, drugi dan u pripremu hrane, treći dan slaganje robe u rafove, četvrti dan je na blagajni i peti dan (poslije 18h) stvori Bog Nebo, Zemlju i roštilj... [/quote]
Alo legalist, ako nije u opisu posla po Zakonu o radu, moze ladno lajati na mjesec poslodavac
darla- Admin
2015-10-22
Uf, dala si mi šlagvort s ovim "ja ban", ali ne smin reć, da ne dobijen ban.HarleyQ wrote:imaš sreće što nemam vremena za tvoje bezbrojne nepametne žbrljotine, inače bi ti dobio svoje, a ja banEro wrote:Ovo mi miriše kao da je Nevin uradak. Baš mi je nedostajala...HarleyQ wrote:ye, naglo postaješ teški 'legalist', ako se radi o nekome koga doživljavaš svojimEro wrote:Zato sam legalist. Di ima zakona ima i načina.
ove prodavačice koje se žale su teški krimosi, a Stanić je čist i pošten kao Majka BožjaTakoc dosli smo vec do toga da ovi koji se zale na ponasanje tog idiota su kriminalci :D . Trebalo je sta...par sati.
mrak
To ti više spada u sferu onoga "Možda i je đikan, ali je moj đikan" :D
Guest- Guest
Ima, obično u ugovorima stoji da radnik radi to i to a po potrebi i nešto drugo.darla wrote:kaja_333 wrote:
A na to on ima pravo.
Vezano za ovo drugo također ima jer su odgovorni zajedno za stanje u skladištu. Da nije tako, svatko bi mogao odnijeti sto hoće doma a na kraju godine bi rekao dokazi da sam ukrao.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Evo moj nije.MaximusDecimusMiridije wrote:ove prodavačice koje se žale su teški krimosi, a Stanić je čist i pošten kao Majka BožjaTakoc dosli smo vec do toga da ovi koji se zale na ponasanje tog idiota su kriminalci :D . Trebalo je sta...par sati.
mrak
2015-08-15
darla wrote:
U trgovini gdje navbavljam spizu i ostale stvari, svi rade sve. Kažu mi da "kruže" od jednog posla do drugog.
Zaguljeno je raditi na blagajni 8 sati, svaki dan. Zato ih pošalju raditi jedan dan u skladište, drugi dan u pripremu hrane, treći dan slaganje robe u rafove, četvrti dan je na blagajni i peti dan (poslije 18h) stvori Bog Nebo, Zemlju i roštilj...
Alo legalist, ako nije u opisu posla po Zakonu o radu, moze ladno lajati na mjesec poslodavac [/quote]
Sad u firmi BOSO ide neminovni pad prometa i dobiti.
Da sam ja "Stanić" objavio bih stečaj firme i uživao u ostatku.
Pa onda vi možete lajti na Mjesec. Imate sreću, nije on Hercegovac...
Darla wrote:Ero: wrote:
U trgovini gdje navbavljam spizu i ostale stvari, svi rade sve. Kažu mi da "kruže" od jednog posla do drugog.
Alo legalist, ako nije u opisu posla po Zakonu o radu, moze ladno lajati na mjesec poslodavac
Last edited by Ero on 7/7/2016, 17:55; edited 1 time in total
ye, znam, to su bistri zaključci onih s IQ90.. mislim, pravo je čudo što nam nije i gore :DMaximusDecimusMiridije wrote:To ti više spada u sferu onoga "Možda i je đikan, ali je moj đikan" :D
2014-04-12
Evo moj nije.ove prodavačice koje se žale su teški krimosi, a Stanić je čist i pošten kao Majka BožjaTakoc dosli smo vec do toga da ovi koji se zale na ponasanje tog idiota su kriminalci :D . Trebalo je sta...par sati.
mrak
Nisam na tebe ni mislio :)
Guest- Guest
kaja_333 wrote:
Ima, obično u ugovorima stoji da radnik radi to i to a po potrebi i nešto drugo.
Vezano za ovo drugo također ima jer su odgovorni zajedno za stanje u skladištu. Da nije tako, svatko bi mogao odnijeti sto hoće doma a na kraju godine bi rekao dokazi da sam ukrao.
Ako stoji onda ima, no to treba tek vidjeti sto je njoj i njima stajalo/stoji u Ugovoru. U mom Ugovoru nis ne stoji "a po potrebi nesto drugo".
Je pa zajedno da, mislim mozemo i na drugu stranu okrenuti, moze on nositi doma sto hoce pa optuziti radnike da rade to, kao prvi puta bi bilo? Nema nis odgovornosti materijalne za manjak u skladistu bez dokaza krivnje, tak mos onda potkradati radnike kako hoces.
darla- Admin
2015-10-22
Ero wrote:
Sad u firmi BOSO ide neminovni pad prometa i dobiti.
Da sam ja "Stanić" objavio bih stečaj firme i uživao u ostatku.
Pa onda vi možete lajti na Mjesec. Imate sreću, nije on Hercegovac...
Da sam ja ta radnica, nakon opseznog istraznog i sudskog postupka, ti taj ostatak nebi vidio, pa bi ti mogao lajati na mjesec
darla- Admin
2015-10-22
Tek? Ma to već svi znaju, pisalo je u novinan i reklo je na televiziji...darla wrote:kaja_333 wrote:
Ima, obično u ugovorima stoji da radnik radi to i to a po potrebi i nešto drugo.
Ako stoji onda ima, no to treba tek vidjeti sto je njoj i njima stajalo/stoji u Ugovoru.
Čuj Darla, nisam nikad u životu čula za poslodavca koji krade sam iz svoga skladišta a miljon puta sam čula da radnici kradu. Kradu iz skladišta, kradu iz kamiona, ovog su pokrali putem kartica za benzin, u osiguranju sam radila , svaki drugi je letio jer je krao Itd. Znaci malo je vjerojatno da poslodavac krade sam sebe i onda krade radnicima, to je vec crni humor. I njihovim ugovorima ti to obično stoji da obavljaju i druge poslove po potrebi.darla wrote:kaja_333 wrote:
Ako stoji onda ima, no to treba tek vidjeti sto je njoj i njima stajalo/stoji u Ugovoru. U mom Ugovoru nis ne stoji "a po potrebi nesto drugo".
Je pa zajedno da, mislim mozemo i na drugu stranu okrenuti, moze on nositi doma sto hoce pa optuziti radnike da rade to, kao prvi puta bi bilo? Nema nis odgovornosti materijalne za manjak u skladistu bez dokaza krivnje, tak mos onda potkradati radnike kako hoces.
2015-08-15
Tek? Ma to već svi znaju, pisalo je u novinan i reklo je na televiziji...
Ako stoji onda ima, no to treba tek vidjeti sto je njoj i njima stajalo/stoji u Ugovoru.
Dok ti s druge strane s informiras o svijetu i dogadajima osobno pristustvujuci apsolutno svakom dogadaju o kojem pricas?
Guest- Guest
Odakle je taj Bosiljko?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaja_333 wrote:
Čuj Darla, nisam nikad u životu čula za poslodavca koji krade sam iz svoga skladišta a miljon puta sam čula da radnici kradu. Kradu iz skladišta, kradu iz kamiona, ovog su pokrali putem kartica za benzin, u osiguranju sam radila , svaki drugi je letio jer je krao Itd. Znaci malo je vjerojatno da poslodavac krade sam sebe i onda krade radnicima, to je vec crni humor. I njihovim ugovorima ti to obično stoji da obavljaju i druge poslove po potrebi.
Letiti jer krade moze i treba, naplacivati pausalno manjak ne moze. Osim toga za svako skladiste i kamion i nes peto postoji osoba koja je odgovorna i koja potpisuje stanje istog, prema tome, sto ima prodavacica sa manjkom? I da u ovoj drzavi poslodavci mrtvo ladno naplacuju "manjak" svojim zaposlenicima da nebi morali placati porez na otpis. Tak da se uglavnom radi o takvim "manjkovima".
darla- Admin
2015-10-22
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» ''Kenwood Kenon već treći dan šuti o aferi koja je razotkrila i njegovu vladu i HDZ''
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Šuica je sve razotkrila, ima dokaz da mediji ruše HDZ: 'To se vidi jer Banovinu zovu Banija'
Page 9 of 15