Splitski poduzetnik u očaju: Nitko ne želi raditi
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Splitski poduzetnik u očaju: Nitko ne želi raditi
Problem je on dobro dijagnosticirao, nemaju oni love ali ni treba im pa im se ne radi. Dosta im je da imaju za cigarete i kavu. Doma im skuhaju njihovi za pojest nešto i njima dosta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Splitski poduzetnik u očaju: Nitko ne želi raditi
Kajo prvo moraš ispitati tržište prije nego pokreneš posao. On da je pametan napravio bi ovo što je Yoda rekao. To ti je zdravo-seljačko ispitivanje tržišta. Kad se pokreće posao ne ide se grlom u jagode.kaja_333 wrote:Pa možda čovjek nabavlja robu, organizira, prodaje na vise lokacija, kako bi to sam. Kao da kažeš sto vlasnik petrola ne prodaje sam benzin.preko_vode_do_slobode wrote:poanta je što as sam nije probao prodavati biciklom koktele, nego pametuje "nitko ne želi prodavati za mene za 100kn".. asu tvoja poslovna ideja, sjedni na biciklu i probaj.. ako ne ništa čisto da vidiš na kojim plažama ide na kojim neide.. itdkaja_333 wrote:Skinuti ih s burze. Možda to. Kad vec neće ovaj prokletnik sam voziti bicikl a njima dati sto kuna jer paze iz hlada da je sve ok.jasambrend wrote:A da ih pobacamo sve u kolhoze.... te jebene lijene Dalmatince koji odbijaju dati svoj doprinos slobodnom poduzetništvu... ja ne vidim drugog rješenja...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Agencije kombijima obilaze Zagoru tražeći žene za čišćenje apartmana
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
Page 4 of 4