ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Splitski poduzetnik u očaju: Nitko ne želi raditi

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Splitski poduzetnik u očaju: Nitko ne želi raditi - Page 4 Empty Re: Splitski poduzetnik u očaju: Nitko ne želi raditi

Post by kaya 7/7/2016, 18:55

Problem je on dobro dijagnosticirao, nemaju oni love ali ni treba im pa im se ne radi. Dosta im je da imaju za cigarete i kavu. Doma im skuhaju njihovi za pojest nešto i njima dosta.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Splitski poduzetnik u očaju: Nitko ne želi raditi - Page 4 Empty Re: Splitski poduzetnik u očaju: Nitko ne želi raditi

Post by gargamel0101 7/7/2016, 20:34

kaja_333 wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:
kaja_333 wrote:
jasambrend wrote:A da ih pobacamo sve u kolhoze.... te jebene lijene Dalmatince koji odbijaju dati svoj doprinos slobodnom poduzetništvu... ja ne vidim drugog rješenja...
Skinuti ih s burze. Možda to. Kad vec neće ovaj prokletnik sam voziti bicikl a njima dati sto kuna jer paze iz hlada da je sve ok.
poanta je što as sam nije probao prodavati biciklom koktele, nego pametuje "nitko ne želi prodavati za mene za 100kn".. asu tvoja poslovna ideja, sjedni na biciklu i probaj.. ako ne ništa čisto da vidiš na kojim plažama ide na kojim neide.. itd
Pa možda čovjek nabavlja robu, organizira, prodaje na vise lokacija, kako bi to sam. Kao da kažeš sto vlasnik petrola ne prodaje sam benzin.
Kajo prvo moraš ispitati tržište prije nego pokreneš posao. On da je pametan napravio bi ovo što je Yoda rekao. To ti je zdravo-seljačko ispitivanje tržišta. Kad se pokreće posao ne ide se grlom u jagode.
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics