Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
Page 1 of 1
Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
https://www.zagreb.info/ritam-grad/magazin/ostala-bez-jedinog-posla-vlatka-pokos-vise-nema-angazmane-objasnila-nam-je-i-zasto-zele-puno-za-malo-novca/483785/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
Šta avioni za Kanadu još ne lete, tamo je kao imala sjajnu karijeru...
....na burzi damarcellus wrote:Šta avioni za Kanadu još ne lete, tamo je kao imala sjajnu karijeru...
2015-09-08
Re: Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
...ali ne mozes vjecno ni na burzi biti i cicati drzavu..kad su joj porucili..'isteklo vrijeme posao moras naci'..evo nje nazad
2015-09-08
nekako ne kontam ,,, ovoj štraci je pošlo po zlu kad se ustaška moneta ugasila
jel to povezano
jel to povezano
Gast- Guest
..ne...od kad je dikan shvatio da ima zlo u kuci i napucao je iz nje zajedno sa stvarima..jedina zena od dikanovih zena koju je ovaj doslovno izbacio na ulicu zajedno sa stvarima..sto dovoljno govori i o njoj i koliko je kod dikana kotiralaškutor wrote:nekako ne kontam ,,, ovoj štraci je pošlo po zlu kad se ustaška moneta ugasila
jel to povezano
2015-09-08
gadljiva neka štraca
nije tila pušit kurac ,,, nevoli ustaške pisme ,,,
a mogla je uživat ka ovi naši zambijci,,,,kupovat dicu po svitu
baš mi je ža štrace
nije tila pušit kurac ,,, nevoli ustaške pisme ,,,
a mogla je uživat ka ovi naši zambijci,,,,kupovat dicu po svitu
baš mi je ža štrace
Gast- Guest
Vlatki trebamo pomoci.
Ima kakav IBAN , ili adresa di poslati seksi rublje.
Ima kakav IBAN , ili adresa di poslati seksi rublje.
dijagram-
2015-08-09
Vlatka je u nezavidnoj poziciji.
Za njenu profesiju mladost je ključna. Vlatka nije stara, ali nije ni mlada, a za bilo što drugo nije kvalificirana (za ovo što je radila do sada sa kvalifikacijama se rodila i putem stekla želudac).
Preostaje joj samo još jedno, mora ići još niže, iako koristim ovu priliku i molim i preklinjem ju da to ne napravi, ali ni ja više ne vidim izlaza.
Vrijeme je da se Vlatka počne baviti politikom.
Za njenu profesiju mladost je ključna. Vlatka nije stara, ali nije ni mlada, a za bilo što drugo nije kvalificirana (za ovo što je radila do sada sa kvalifikacijama se rodila i putem stekla želudac).
Preostaje joj samo još jedno, mora ići još niže, iako koristim ovu priliku i molim i preklinjem ju da to ne napravi, ali ni ja više ne vidim izlaza.
niels-
2021-04-26
Vlatka, štogod da je dosad radila, nije radila ono što je Bačić danas morao raditi. :)
Sretno Vlatka!
Sretno Vlatka!
niels-
2021-04-26
Zašto se u medijima ne pojavljuju pametne, vrijedne, samozatajne, neambiciozne i opuštene žene?
...Nego nam se nameću sponzoruše i kurvice tipa Vlatke, Nives, Severine, Maje Šuput i slične, koje su bez morala i mogu te samo otupiti i zlu naučiti.
Iz svake paštete iskaču...Gadljivo.
...Nego nam se nameću sponzoruše i kurvice tipa Vlatke, Nives, Severine, Maje Šuput i slične, koje su bez morala i mogu te samo otupiti i zlu naučiti.
Iz svake paštete iskaču...Gadljivo.
Guest- Guest
patki kokos ne pakovati , drug tito brijuni 1968
treba uzeti jednu stvar kod kritike ove i slicnih zena ne placaju racune iz proracuna drzave
tako da nemam problema s njenim izborima u zivotu
treba uzeti jednu stvar kod kritike ove i slicnih zena ne placaju racune iz proracuna drzave
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
To ti nije nikakav argument. Kurva ostaje kurva.debotoijusto wrote:
Guest- Guest
šteta da se štraci kurac gadi
drugi bi rekli da je u hrvatoslaviji dobar standard kad se vake pičke bacaju u smetljište povjesti ,,a moglo bi se još za guženje koristit
samo jedna fufica kakve su jedina rasa koja hrvatoslavsku medisku javnost puni svojim bljuvotinama
mogla je ka seve snimit dokumentarac ,mada joj je sad već i kasno
drugi bi rekli da je u hrvatoslaviji dobar standard kad se vake pičke bacaju u smetljište povjesti ,,a moglo bi se još za guženje koristit
samo jedna fufica kakve su jedina rasa koja hrvatoslavsku medisku javnost puni svojim bljuvotinama
mogla je ka seve snimit dokumentarac ,mada joj je sad već i kasno
Gast- Guest
zoro avenger wrote:To ti nije nikakav argument. Kurva oostajoostaje kurva.debotoijusto wrote:
nisam ni naveo to kao argument , tebi je kurbetina meni zena koja sama placa svoje racune
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
plaća monetom međ-nogamdebotoijusto wrote:zoro avenger wrote:To ti nije nikakav argument. Kurva oostajoostaje kurva.debotoijusto wrote:
nisam ni naveo to kao argument , tebi je kurbetina meni zena koja sama placa svoje racune
sad joj je ugašena moneta ka i ustaška kuna
i još nevoli pušit ,,, pa šta ona misli
čime se misli ranit ak zna samo kurva bit
Gast- Guest
Krivo. To je tvoj argument kojim potkrepljuješ svoju tvrdnju da ti takve ne smetaju.debotoijusto wrote:zoro avenger wrote:To ti nije nikakav argument. Kurva oostajoostaje kurva.debotoijusto wrote:
Guest- Guest
ova otisla totalno na kvasinu..dobro je dikan govorio da njoj nisu svi na broju
https://www.dnevno.hr/magazin/ne-treba-mi-muskarac-za-to-vlatka-pokos-odbrusila-pratitelju-nikad-nisam-srela-muskarca-na-balkanu-koji-se-mogao-nositi-sa-mnom-2080439/
https://www.dnevno.hr/magazin/ne-treba-mi-muskarac-za-to-vlatka-pokos-odbrusila-pratitelju-nikad-nisam-srela-muskarca-na-balkanu-koji-se-mogao-nositi-sa-mnom-2080439/
2015-09-08
niels wrote:
Pa da, ako je Italija imala Cicciolinu u parlamentu, vrijeme je da i mi dobijemo njen pandan.
Kad je inače ispolitizirana Severina prepametna da ne bi shvatila kako ne može politički konkurirati koruptivnoj hobotnici, Vlatka nam ostaje kao jedina nada koja bi mogla u Sabor i formalno unijeti crveni fenjer.
Sretno Vlatka!
Guest- Guest
Similar topics
» Nema toliko prosvjednika koliko HDZ može podijeliti braniteljskih mirovina
» GRBIN 'Ne mogu reći koliko imamo potpisa. Sutra će ih biti toliko da će Most morati odlučiti!'
» Europski sud pravde: emigranti mogu živjeti i ići gdje hoće i nitko im ne može ništa
» Vlatka Pokos
» Vlatka Pokos diplomirala u 50toj
» GRBIN 'Ne mogu reći koliko imamo potpisa. Sutra će ih biti toliko da će Most morati odlučiti!'
» Europski sud pravde: emigranti mogu živjeti i ići gdje hoće i nitko im ne može ništa
» Vlatka Pokos
» Vlatka Pokos diplomirala u 50toj
Page 1 of 1