Srbija neće smjeti osporavati Oluju i nazivati je zločinačkom
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Srbija neće smjeti osporavati Oluju i nazivati je zločinačkom
pusti ih,nek'se sami snalaze..najprije katarza,crveni inicirao..;Dmarcellus wrote:kad već tolko volite slavit oluju, da vam organiziramo još koju?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Sitno!!! Da obiđeš sve ono što sam postovao juče i da pričaš kad se vratiš. Vodiš Kaju?Stanojko wrote:Ah...Ibarska... Mozemo nesto da organizujemo s Crvenkastim kad se vrnem s odmora...dzango wrote:Ili produži još kilometar u suprotnom smeru i prvo skretanje levo posle Ere kod mog tasta na domaću rakiju.Stanojko wrote:Nastavis pravo kroz Lipovicu prema gradu pa skrenes za Sremcicu pa kod mene na rostilj!crvenkasti wrote:dzango wrote:
Obično na Ibarskoj, kod Momčila. A ne odbijam ni na Dunavu kod Radeckog.
A znam, preko puta Momčila je Srbija.
vi na katarzi,Vucic na sakama u Srebrenici..dobro vam ide organizacija :0)dzango wrote:Tvoja briga je da raste i ne pada. Prvo da proslavimo Srbrenicu, ne brzaj.IvyTeasdale wrote:Vidim da vam ponos raste,docim se dogovarate ovoliko unaprijed za zajednicku proslavu Oluje..samo vi, ne dajte se ometat B-) @_@
2014-04-12
Bi ja, al me zena nesto cudno gleda... Zvacemo je na "Ibarske noci 2016" kad se vrnem...dzango wrote:Sitno!!! Da obiđeš sve ono što sam postovao juče i da pričaš kad se vratiš. Vodiš Kaju?Stanojko wrote:Ah...Ibarska... Mozemo nesto da organizujemo s Crvenkastim kad se vrnem s odmora...dzango wrote:Ili produži još kilometar u suprotnom smeru i prvo skretanje levo posle Ere kod mog tasta na domaću rakiju.Stanojko wrote:Nastavis pravo kroz Lipovicu prema gradu pa skrenes za Sremcicu pa kod mene na rostilj!crvenkasti wrote:
Može. Dođite ovamo da nas stigne vaša ruka i u Srbiji. I ne pomišljajte na hand job, sram vas bilo.marcellus wrote:kad već tolko volite slavit oluju, da vam organiziramo još koju?
Prekosutra, ako Bog da...dzango wrote:Sitno!!! Da obiđeš sve ono što sam postovao juče i da pričaš kad se vratiš. Vodiš Kaju?Stanojko wrote:Ah...Ibarska... Mozemo nesto da organizujemo s Crvenkastim kad se vrnem s odmora...dzango wrote:Ili produži još kilometar u suprotnom smeru i prvo skretanje levo posle Ere kod mog tasta na domaću rakiju.Stanojko wrote:Nastavis pravo kroz Lipovicu prema gradu pa skrenes za Sremcicu pa kod mene na rostilj!crvenkasti wrote:
Vučić nije na šakama već na šapama. Stoka je to. I One Balije, majke im ga nesposobnu. Dovedeš im ga na zicer i ništa. A posle seru džihad, kurac palac. Sve to nesposobno.IvyTeasdale wrote:vi na katarzi,Vucic na sakama u Srebrenici..dobro vam ide organizacija :0)dzango wrote:Tvoja briga je da raste i ne pada. Prvo da proslavimo Srbrenicu, ne brzaj.IvyTeasdale wrote:Vidim da vam ponos raste,docim se dogovarate ovoliko unaprijed za zajednicku proslavu Oluje..samo vi, ne dajte se ometat B-) @_@
znaci,nisu se promijenili od '95...ne znaju,pa ne znaju...;-)dzango wrote:Vučić nije na šakama već na šapama. Stoka je to. I One Balije, majke im ga nesposobnu. Dovedeš im ga na zicer i ništa. A posle seru džihad, kurac palac. Sve to nesposobno.IvyTeasdale wrote:vi na katarzi,Vucic na sakama u Srebrenici..dobro vam ide uorganizacija :0)dzango wrote:Tvoja briga je da raste i ne pada. Prvo da proslavimo Srbrenicu, ne brzaj.IvyTeasdale wrote:Vidim da vam ponos raste,docim se dogovarate ovoliko unaprijed za zajednicku proslavu Oluje..samo vi, ne dajte se ometat B-) @_@
Nego,hocemo slike s te predproslave Oluje..;D
2014-04-12
Ti joj reci da si mislio da je ona žena modernih shvatanja, spremna za jedan umetnički život u troje.Stanojko wrote:Bi ja, al me zena nesto cudno gleda... Zvacemo je na "Ibarske noci 2016" kad se vrnem...dzango wrote:Sitno!!! Da obiđeš sve ono što sam postovao juče i da pričaš kad se vratiš. Vodiš Kaju?Stanojko wrote:Ah...Ibarska... Mozemo nesto da organizujemo s Crvenkastim kad se vrnem s odmora...dzango wrote:Ili produži još kilometar u suprotnom smeru i prvo skretanje levo posle Ere kod mog tasta na domaću rakiju.Stanojko wrote:
Nastavis pravo kroz Lipovicu prema gradu pa skrenes za Sremcicu pa kod mene na rostilj!
OPet ništa nisi razumela. Cvenkasti je u NVO i insistira na katarzi povodom Srebrenice a ne Oluje. Tako da bi mi probali da konačno prođemo tu katarzu i oslobodimo se tereta prošlosti i postanemo bolji ljudi. I to sve na Ibarskoj.IvyTeasdale wrote:znaci,nisu se promijenili od '95...ne znaju,pa ne znaju...;-)dzango wrote:Vučić nije na šakama već na šapama. Stoka je to. I One Balije, majke im ga nesposobnu. Dovedeš im ga na zicer i ništa. A posle seru džihad, kurac palac. Sve to nesposobno.IvyTeasdale wrote:vi na katarzi,Vucic na sakama u Srebrenici..dobro vam ide uorganizacija :0)dzango wrote:Tvoja briga je da raste i ne pada. Prvo da proslavimo Srbrenicu, ne brzaj.IvyTeasdale wrote:Vidim da vam ponos raste,docim se dogovarate ovoliko unaprijed za zajednicku proslavu Oluje..samo vi, ne dajte se ometat B-) @_@
Meni ovo ne gine u svakom slučaju:Stanojko wrote:Prekosutra, ako Bog da...dzango wrote:Sitno!!! Da obiđeš sve ono što sam postovao juče i da pričaš kad se vratiš. Vodiš Kaju?Stanojko wrote:Ah...Ibarska... Mozemo nesto da organizujemo s Crvenkastim kad se vrnem s odmora...dzango wrote:Ili produži još kilometar u suprotnom smeru i prvo skretanje levo posle Ere kod mog tasta na domaću rakiju.Stanojko wrote:
Nastavis pravo kroz Lipovicu prema gradu pa skrenes za Sremcicu pa kod mene na rostilj!
sve sam ja razumjela,nemoj da crvenkastog pitam..;Ddzango wrote:OPet ništa nisi razumela. Cvenkasti je u NVO i insistira na katarzi povodom Srebrenice a ne Oluje. Tako da bi mi probali da konačno prođemo tu katarzu i oslobodimo se tereta prošlosti i postanemo bolji ljudi. I to sve na Ibarskoj.IvyTeasdale wrote:znaci,nisu se promijenili od '95...ne znaju,pa ne znaju...;-)dzango wrote:Vučić nije na šakama već na šapama. Stoka je to. I One Balije, majke im ga nesposobnu. Dovedeš im ga na zicer i ništa. A posle seru džihad, kurac palac. Sve to nesposobno.IvyTeasdale wrote:vi na katarzi,Vucic na sakama u Srebrenici..dobro vam ide uorganizacija :0)dzango wrote:
Tvoja briga je da raste i ne pada. Prvo da proslavimo Srbrenicu, ne brzaj.
Hocu slike,po fazama..katarza ne smije proci nezabiljezena...svi vapiju za dokaznim materijalom..ne sramite se,mogu i one u latexu i kozi,sa pomagalima ;P
2014-04-12
svrati, valcer bus dobio...Stanojko wrote:Ko? Vi? Vi ste kurac na biciklu... nama samo ameri mogu da organizuju igranku.marcellus wrote:kad već tolko volite slavit oluju, da vam organiziramo još koju?
2014-12-30
C,c,c,c,c...Sele, pa to mi slavimo u Srbiji, ne kod vas... Mi smo fini ljudi, domacini... Da se pojede, popije, zapeva, devojke da se sarmiraju i to... Ako ne verujes dodji i uveri se sama...IvyTeasdale wrote:sve sam ja razumjela,nemoj da crvenkastog pitam..;Ddzango wrote:OPet ništa nisi razumela. Cvenkasti je u NVO i insistira na katarzi povodom Srebrenice a ne Oluje. Tako da bi mi probali da konačno prođemo tu katarzu i oslobodimo se tereta prošlosti i postanemo bolji ljudi. I to sve na Ibarskoj.IvyTeasdale wrote:znaci,nisu se promijenili od '95...ne znaju,pa ne znaju...;-)dzango wrote:Vučić nije na šakama već na šapama. Stoka je to. I One Balije, majke im ga nesposobnu. Dovedeš im ga na zicer i ništa. A posle seru džihad, kurac palac. Sve to nesposobno.IvyTeasdale wrote:
vi na katarzi,Vucic na sakama u Srebrenici..dobro vam ide uorganizacija :0)
Hocu slike,po fazama..katarza ne smije proci nezabiljezena...svi vapiju za dokaznim materijalom..ne sramite se,mogu i one u latexu i kozi,sa pomagalima ;P
Ko o čemu, Megi o kolačima. Ovaj... Nema toga kod Momčila na Iabarskoj. Tamo još nisu doprli Hrvati i EU. Teško i za slike. Ja još imam telefon sa dugmićima i ne koristim kameru.IvyTeasdale wrote:sve sam ja razumjela,nemoj da crvenkastog pitam..;Ddzango wrote:OPet ništa nisi razumela. Cvenkasti je u NVO i insistira na katarzi povodom Srebrenice a ne Oluje. Tako da bi mi probali da konačno prođemo tu katarzu i oslobodimo se tereta prošlosti i postanemo bolji ljudi. I to sve na Ibarskoj.IvyTeasdale wrote:znaci,nisu se promijenili od '95...ne znaju,pa ne znaju...;-)dzango wrote:Vučić nije na šakama već na šapama. Stoka je to. I One Balije, majke im ga nesposobnu. Dovedeš im ga na zicer i ništa. A posle seru džihad, kurac palac. Sve to nesposobno.IvyTeasdale wrote:
vi na katarzi,Vucic na sakama u Srebrenici..dobro vam ide uorganizacija :0)
Ah,vidim,nista od autanja ;D
Sad ste se nasli izvlacit,haha
Neuvjerljivo totalno...:0)
Sad ste se nasli izvlacit,haha
Neuvjerljivo totalno...:0)
2014-04-12
Katarza, to je kad Srbi priznaju za sva vremena da su oni sve krivi i obećaju da nam se neće osvetiti.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti se bolje spremaj za Ibarsku magistralu i kafanu i pazi da ne pevas tamo ustaske pesme!crvenkasti wrote:Katarza, to je kad Srbi priznaju za sva vremena da su oni sve krivi i obećaju da nam se neće osvetiti.
Stanojko wrote:Ko? Vi? Vi ste kurac na biciklu... nama samo ameri mogu da organizuju igranku.marcellus wrote:kad već tolko volite slavit oluju, da vam organiziramo još koju?
da u knin su u biti ušle nato trupe
crvenkasti wrote:Katarza, to je kad Srbi priznaju za sva vremena da su oni sve krivi i obećaju da nam se neće osvetiti.
kaćete se konačno probati osvetiti? Oćemo dugo čekat?
Da mi ljube dupe. Isto kao i na Majdanu.marcellus wrote:Stanojko wrote:Ko? Vi? Vi ste kurac na biciklu... nama samo ameri mogu da organizuju igranku.marcellus wrote:kad već tolko volite slavit oluju, da vam organiziramo još koju?
da u knin su u biti ušle nato trupe
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće
» Nove mjere stožera: Kafići vas neće smjeti poslužiti ako stojite
» Čovjek dobio spor protiv crkve kod Karlovca, više neće smjeti zvoniti po noći
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
» Nove mjere stožera: Kafići vas neće smjeti poslužiti ako stojite
» Čovjek dobio spor protiv crkve kod Karlovca, više neće smjeti zvoniti po noći
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
Page 4 of 10