Srbija neće smjeti osporavati Oluju i nazivati je zločinačkom
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Srbija neće smjeti osporavati Oluju i nazivati je zločinačkom
crvenkasti wrote:veber wrote:srbendo, samo ti cvili za hrvatskom, neprivacen o svojih.crvenkasti wrote:veber wrote:srpska mitomanija.dzango wrote:
Da vam nisu dali na poslužavniku, još bi čekali na granici RSK da se Asteriks i Obeliks smiluju.
zato na west pointu izucavaju oluju. tamo ju zovu john dear.
Ista je stvar i sa Kosovom.
Šiptari su se sami oslobodili.
cvil, cvil
Ja sam Hrvat i cvilim jer se bojim da će nam Srbi osvetiti.
joj dajte više pa da ti se najebem majke konačno
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:crvenkasti wrote:veber wrote:srbendo, samo ti cvili za hrvatskom, neprivacen o svojih.crvenkasti wrote:veber wrote:
srpska mitomanija.
cvil, cvil
Najbolja obrana od Srba je puno srati. To njima smrdi, pa bježe.
crvenkasti-
2014-04-17
Ko ti je branio do sada?marcellus wrote:crvenkasti wrote:veber wrote:srbendo, samo ti cvili za hrvatskom, neprivacen o svojih.crvenkasti wrote:veber wrote:
srpska mitomanija.
cvil, cvil
Di vam je ta Ibarska magistrala, gledala na karti, al zensko, orjentacija za klinac.
darla- Admin
2015-10-22
Siguran način da se sakriješ i da te ni murija ne nađe danima.darla wrote:Di vam je ta Ibarska magistrala, gledala na karti, al zensko, orjentacija za klinac.
A, to je cesta za zapadnu Srbiju, ima li ustipaka sa kajmakom ili przenice kako vi to zovete?
darla- Admin
2015-10-22
Ima sve. Šta god ti srce ište. Diznilend na Balkanu.darla wrote:A, to je cesta za zapadnu Srbiju, ima li ustipaka sa kajmakom ili przenice kako vi to zovete?
dzango wrote:Ima sve. Šta god ti srce ište. Diznilend na Balkanu.darla wrote:A, to je cesta za zapadnu Srbiju, ima li ustipaka sa kajmakom ili przenice kako vi to zovete?
To kao gostione uz put ili kako?
darla- Admin
2015-10-22
Kafančine duž cele magistale. Mnogi su tamo ušli i još ih niko nije našao. Kao Bermudski trougao.darla wrote:dzango wrote:Ima sve. Šta god ti srce ište. Diznilend na Balkanu.darla wrote:A, to je cesta za zapadnu Srbiju, ima li ustipaka sa kajmakom ili przenice kako vi to zovete?
To kao gostione uz put ili kako?
dzango wrote:
Kafančine duž cele magistale. Mnogi su tamo ušli i još ih niko nije našao. Kao Bermudski trougao.
Sad me strah.
darla- Admin
2015-10-22
Nema šta da se bojiš. Naći će ih jednog dana kada se otrezne.darla wrote:dzango wrote:
Kafančine duž cele magistale. Mnogi su tamo ušli i još ih niko nije našao. Kao Bermudski trougao.
Sad me strah.
dzango wrote:
Nema šta da se bojiš. Naći će ih jednog dana kada se otrezne.
darla- Admin
2015-10-22
Nehe, dolazi Europa i u Srbiju, još malo pa gotov koridor 10 i kafane na ibarskoj će vam ostat prazne.
crvenkasti-
2014-04-17
....stanojko izglanca cizme
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako ćeš koridorom 10 na Zlatibor, u Bosnu i CG?crvenkasti wrote:Nehe, dolazi Europa i u Srbiju, još malo pa gotov koridor 10 i kafane na ibarskoj će vam ostat prazne.
Mala čmarsrbija, geografija je uvijek bila njihov neprijatelj. Prokleti rex Tomislav nije pustio Bugarima da budu naši susjedi. Jebiga!vuksadinare wrote:http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/435453/Ako-prihvati-hrvatske-uvjete-Srbije-nece-smjeti-vise-osporavati-Oluju.html
Guest- Guest
Niti je Oluja legitimna akcija, niti Srbiji može biti zabranjeno da govori ono što jeste. To su spinovi za domaću upotrebu i predizbornu kampanju. To će se najbolje videti prilikom sledeće satanističke proslave Oluje u Hrvatskoj. Tada će se služiti parastos po hramovima u Srbiji i žaliti za svim pobijenim Srbima od strane NDH 1995. godine.
A mi cemo popit jednu u zdravlje dana kad su stetocine otisle i pucnjava je konacno zavrsila :)
Guest- Guest
Ante Kotromanović i Fred Matić to već odradili.MaximusDecimusMiridije wrote:Niti je Oluja legitimna akcija, niti Srbiji može biti zabranjeno da govori ono što jeste. To su spinovi za domaću upotrebu i predizbornu kampanju. To će se najbolje videti prilikom sledeće satanističke proslave Oluje u Hrvatskoj. Tada će se služiti parastos po hramovima u Srbiji i žaliti za svim pobijenim Srbima od strane NDH 1995. godine.
A mi cemo popit jednu u zdravlje dana kad su stetocine otisle i pucnjava je konacno zavrsila :)
Guest- Guest
Teško to bude baš tim smjerom..Srbija u Europu, možda. Europa u Srbiju, malo teži slučaj.crvenkasti wrote:Nehe, dolazi Europa i u Srbiju, još malo pa gotov koridor 10 i kafane na ibarskoj će vam ostat prazne.
2014-04-12
mooda mi otekose o hr finoce, msm " europe "
Guest- Guest
To već nije naš problem.MaximusDecimusMiridije wrote:Niti je Oluja legitimna akcija, niti Srbiji može biti zabranjeno da govori ono što jeste. To su spinovi za domaću upotrebu i predizbornu kampanju. To će se najbolje videti prilikom sledeće satanističke proslave Oluje u Hrvatskoj. Tada će se služiti parastos po hramovima u Srbiji i žaliti za svim pobijenim Srbima od strane NDH 1995. godine.
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće
» Nove mjere stožera: Kafići vas neće smjeti poslužiti ako stojite
» Čovjek dobio spor protiv crkve kod Karlovca, više neće smjeti zvoniti po noći
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
» Nove mjere stožera: Kafići vas neće smjeti poslužiti ako stojite
» Čovjek dobio spor protiv crkve kod Karlovca, više neće smjeti zvoniti po noći
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
Page 6 of 10