''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
Page 1 of 1
''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sad-i-sluzbeno-eu-zabranila-plasticne-proizvode-za-jednokratnu-uporabu-direktiva-stupa-na-snagu-2021-evo-sto-se-sve-vise-nece-smjeti-koristiti/8662343/
Kasno...Oceani su puni plastike. Priroda je zagađena plastikom.
Kasno...Oceani su puni plastike. Priroda je zagađena plastikom.
red wolf-
2016-02-10
Re: ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
adidas radi korisne stvari....velikim brodovima sakuplja plasticni otpad i novom tehnologijom od toga proizvodi sportske šuje,snikersice i one druge lagane od sintetickog materijala..
Odlican biznis,jer te materijal malo kosta,a prodajes šuje po vrtoglavoj cijeni...
Odlican biznis,jer te materijal malo kosta,a prodajes šuje po vrtoglavoj cijeni...
Guest- Guest
Re: ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
koliko kosta oprema/prikupljanje otpada te tehnologija obrade ?pismejker wrote:adidas radi korisne stvari....velikim brodovima sakuplja plasticni otpad i novom tehnologijom od toga proizvodi sportske šuje,snikersice i one druge lagane od sintetickog materijala..
mislim da vise tu igra marketing
proizvodi od plastike nemaju konkurenciju osim agende na velikom uzorku sto moze biti zamasnjak ekonomije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
krajnje vrijeme, plastika je zlo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
darth_vader-
2014-04-17
ne puno ako si vec poduze vremena u tim reciklacionim vodama,a svabi jesu,jerbo proizvode toliko otpada,i bar 97% recikliraju..debotoijusto wrote:koliko kosta oprema/prikupljanje otpada te tehnologija obrade ?pismejker wrote:adidas radi korisne stvari....velikim brodovima sakuplja plasticni otpad i novom tehnologijom od toga proizvodi sportske šuje,snikersice i one druge lagane od sintetickog materijala..
mislim da vise tu igra marketing
proizvodi od plastike nemaju konkurenciju osim agende na velikom uzorku sto moze biti zamasnjak ekonomije
usred grada imam termoelektranu,a zrak cist kao u alpima..
Guest- Guest
neki dan u povratku iz spize na zadnjem sjedištu....
Zgrozio sam se i neću više.
Za 5 namirnica 10 jebenih kesa.
puj.
2015-08-06
one papirne "štanicle" su bile zakon..doduse u Lidlo,su sad velike i male papirne vrecice,i one za smrznutu robu..
Guest- Guest
epikur37 wrote:
puj.
Škrtico. Ja uzmem one po kunu barem. Isto bar deset po šopingu.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:epikur37 wrote:
puj.
Ma hurac, nisam imao vremena, ali kad sam pogledao na zadnje sjedište...užasnuo sam se.
Nikad više.
Papirne kese i bog.
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:
puj.
Ma hurac, nisam imao vremena, ali kad sam pogledao na zadnje sjedište...užasnuo sam se.
Nikad više.
Papirne kese i bog.
Nametnut osjećaj krivnje. Ajme još jedan...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» PRADA vise nece koristiti krzno
» Čovjek dobio spor protiv crkve kod Karlovca, više neće smjeti zvoniti po noći
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće
» Hrvatska je upravo zabranila plastične vrećice za nošenje
» Maloljetne osobe u Kini će smjeti koristiti mobitel maksimalno dva sata dnevno?
» Čovjek dobio spor protiv crkve kod Karlovca, više neće smjeti zvoniti po noći
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće
» Hrvatska je upravo zabranila plastične vrećice za nošenje
» Maloljetne osobe u Kini će smjeti koristiti mobitel maksimalno dva sata dnevno?
Page 1 of 1