Srbija neće smjeti osporavati Oluju i nazivati je zločinačkom
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Srbija neće smjeti osporavati Oluju i nazivati je zločinačkom
Misliš, da nas ne bi opet napali i pokušali podjarmit?!crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Osvetili su nam se što smo poželjeli prestat bit no name ATM...Sad je vrijeme prestat mislit na ratove, već na napredak..misliš li da ima šanse?crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:
ogromnu količinu frustracija i mržnje, koju onda neka od sljedećih generacija ima potrebu izbaciti agresijama na tzv. krivce
Točno. Zato mi želimo da dožive katarzu i priznaju da su oni za sve krvi.
Ja se najviše bojim da će nam se osvetiti još ove generacije. Boli me kurac za sljedeće.
Ti bi trebao najbolje znati..
Oni ne bi smjeli napredovati, jer su veći i jači od nas. A uvijek su tu.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Jeste , napast ce clanicu NATOa ha ha ha haIvyTeasdale wrote:Misliš, da nas ne bi opet napali i pokušali podjarmit?!crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Osvetili su nam se što smo poželjeli prestat bit no name ATM...Sad je vrijeme prestat mislit na ratove, već na napredak..misliš li da ima šanse?crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:
ogromnu količinu frustracija i mržnje, koju onda neka od sljedećih generacija ima potrebu izbaciti agresijama na tzv. krivce
Ja se najviše bojim da će nam se osvetiti još ove generacije. Boli me kurac za sljedeće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovi drugi vide partizane i tako u krug.tre911 wrote:Vide ih antifašisti kojima je pipa zavrnuta i koji žive od antifašizma pa stvaraju ustaše, Hrvati ne vide ustaše jer ih jednostavno u RH nema.dzango wrote:Ustaše vide sami Hrvati i o tome svaki dan čitamo u medijima. Ustaše od ministra pa nadalje.tre911 wrote:Gdje ti vidiš ustaše u RH??? No kada bi izvadio brvno iz oka svoga onda bi vidio da vam je cijela politička garnitura sudjelovala u ratovima devedesetih i u RH i u BiH i huškala srpske idiote da idu ratovati za veliku srbiju ali otkud bi ti to mogao vidjeti i povezati kada si stvorio lažnu sliku srpskih paćenika i nebeskog naroda kojeg svi mrze i koji su pravednici među narodima.dzango wrote:Koliko vidim, ovi vaši rajcaju glupu masu mnogo više i cela politika se zasniva na mržnji prema Srbima. Jerbote, oni u 21. veku još furaju ustašku ikonografilu i dovode ustaše za ministre. Još biju bitke između ustaša i partizana i tčetnici su im krivi za sve. Tolika psihoza do sada nije viđena. Od lomljenja ćirilčnih tabli, pokušaja zabrane osude zločina, pa nadalje.IvyTeasdale wrote:
U vašim fantazmagorijama, na osnovu kojih vi rajcate cijeli narod (ili barem dio s nižim IQ-om, a taj je poveći) i pišete lažiranu povijest, što je ok da ne proizvodi ogromnu količinu frustracija i mržnje, koju onda neka od sljedećih generacija ima potrebu izbaciti agresijama na tzv. krivce..valjda sam sad jasna
Zezam crvenog i provokujem..RayMabus wrote:Jeste , napast ce clanicu NATOa ha ha ha haIvyTeasdale wrote:Misliš, da nas ne bi opet napali i pokušali podjarmit?!crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Osvetili su nam se što smo poželjeli prestat bit no name ATM...Sad je vrijeme prestat mislit na ratove, već na napredak..misliš li da ima šanse?crvenkasti wrote:
2014-04-12
I drugo povlači prvo. Pa onda promene položaj.IvyTeasdale wrote:Jedno povlači drugo..svakako..dzango wrote:Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije. Petog avgusta će biti parastos kao i svake godine.IvyTeasdale wrote:ahaa, vidim da u tom snu, tj.noćnoj mori, ima i živućih ustaša i partizana,Draža nikad nije bio četnik, već antifašist, i živi vječno..super, nastavite morit, najbolje da oko 05.8. bude najdublja faza REM-a..dzango wrote:Koliko vidim, ovi vaši rajcaju glupu masu mnogo više i cela politika se zasniva na mržnji prema Srbima. Jerbote, oni u 21. veku još furaju ustašku ikonografilu i dovode ustaše za ministre. Još biju bitke između ustaša i partizana i tčetnici su im krivi za sve. Tolika psihoza do sada nije viđena. Od lomljenja ćirilčnih tabli, pokušaja zabrane osude zločina, pa nadalje.IvyTeasdale wrote:
U vašim fantazmagorijama, na osnovu kojih vi rajcate cijeli narod (ili barem dio s nižim IQ-om, a taj je poveći) i pišete lažiranu povijest, što je ok da ne proizvodi ogromnu količinu frustracija i mržnje, koju onda neka od sljedećih generacija ima potrebu izbaciti agresijama na tzv. krivce..valjda sam sad jasna
Eto ja ne zezam pa ću na svoj crno humorski nacin bit poprilićno realan.IvyTeasdale wrote:Zezam crvenog i provokujem..RayMabus wrote:Jeste , napast ce clanicu NATOa ha ha ha haIvyTeasdale wrote:Misliš, da nas ne bi opet napali i pokušali podjarmit?!crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:
Osvetili su nam se što smo poželjeli prestat bit no name ATM...Sad je vrijeme prestat mislit na ratove, već na napredak..misliš li da ima šanse?
SRBIJA JEDINO KOGA MOŽE NAPASTI SU ŠALTERI BANAKA PO SRBIJI KAD BANKE U EUROZONI DOŽIVE KOLAPS JER JE SRPSKA EKONOMIJA USKO VEZANA UZ EU.
BIT ĆE MASOVNI JURIŠ PEMZIONERA NA ŠALTERE.
JEDINI NAPAD KOJI ČE SRBI UZVESTI U BLIŽOJ BUDUCNOSTI.
Last edited by RayMabus on Thu 7 Jul - 14:04; edited 1 time in total
2014-04-11
IvyTeasdale wrote:Misliš, da nas ne bi opet napali i pokušali podjarmit?!crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Osvetili su nam se što smo poželjeli prestat bit no name ATM...Sad je vrijeme prestat mislit na ratove, već na napredak..misliš li da ima šanse?crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:
Da, a posvađao sam se sa starim.
crvenkasti-
2014-04-17
Da, je li prvo parastos za dražu ili za teroriste iz '90-tih..dzango wrote:I drugo povlači prvo. Pa onda promene položaj.IvyTeasdale wrote:Jedno povlači drugo..svakako..dzango wrote:Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije. Petog avgusta će biti parastos kao i svake godine.IvyTeasdale wrote:ahaa, vidim da u tom snu, tj.noćnoj mori, ima i živućih ustaša i partizana,Draža nikad nije bio četnik, već antifašist, i živi vječno..super, nastavite morit, najbolje da oko 05.8. bude najdublja faza REM-a..dzango wrote:
Koliko vidim, ovi vaši rajcaju glupu masu mnogo više i cela politika se zasniva na mržnji prema Srbima. Jerbote, oni u 21. veku još furaju ustašku ikonografilu i dovode ustaše za ministre. Još biju bitke između ustaša i partizana i tčetnici su im krivi za sve. Tolika psihoza do sada nije viđena. Od lomljenja ćirilčnih tabli, pokušaja zabrane osude zločina, pa nadalje.
Ostavite se gluposti i mislite na budućnost..nakon što konačno prihvatite i shvatite da vam taj rat zaista nije trebao..
U međuvremenu se 'pročišćavajte', shvatila sam da ste već smislili plan
2014-04-12
sto te stari smatra ustasom...crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Misliš, da nas ne bi opet napali i pokušali podjarmit?!crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Osvetili su nam se što smo poželjeli prestat bit no name ATM...Sad je vrijeme prestat mislit na ratove, već na napredak..misliš li da ima šanse?crvenkasti wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
j ženu
Što te briga,ne spavaš s njim. Slušaj ženu i bit ćeš miran..no, ti to već znaš..crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Misliš, da nas ne bi opet napali i pokušali podjarmit?!crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Osvetili su nam se što smo poželjeli prestat bit no name ATM...Sad je vrijeme prestat mislit na ratove, već na napredak..misliš li da ima šanse?crvenkasti wrote:
2014-04-12
Srpski pemzioneri u jurišu na šaltere srpskih banka po Srbiji i RS.RayMabus wrote:Eto ja ne zezam pa ću na svoj crno humorski nacin bit poprilićno realan.IvyTeasdale wrote:Zezam crvenog i provokujem..RayMabus wrote:Jeste , napast ce clanicu NATOa ha ha ha haIvyTeasdale wrote:Misliš, da nas ne bi opet napali i pokušali podjarmit?!crvenkasti wrote:
SRBIJA JEDINO KOGA MOŽE NAPASTI SU ŠALTERI BANAKA PO SRBIJI KAD BANKE U EUROZONI DOŽIVE KOLAPS JER JE SRPSKA EKONOMIJA USKO VEZANA UZ EU.
BIT ĆE MASOVNI JURIŠ PEMZIONERA NA ŠALTERE.
JEDINI NAPAD KOJI ČE SRBI UZVESTI U BLIŽOJ BUDUCNOSTI.
Onako kako ja to vidim :
2014-04-11
Jedino šta Srbe ( i u RS i u Srbiji ) drži na okupu i da ne izađu na ulice je taj srpski nacionalizam koji Vucic i ekipa forsira. Da to ne forsiraju ovi ( ovce ) bi im izašle na ulice. Hrane ih time i to je sve.
2014-04-11
Pa partizana ima, mirovinu ih prima još oko 30 tisuća, no nisu oni problem nego strukture iz tog doba koje su se pregupirale i koje kroje gaće.dzango wrote:Ovi drugi vide partizane i tako u krug.tre911 wrote:Vide ih antifašisti kojima je pipa zavrnuta i koji žive od antifašizma pa stvaraju ustaše, Hrvati ne vide ustaše jer ih jednostavno u RH nema.dzango wrote:Ustaše vide sami Hrvati i o tome svaki dan čitamo u medijima. Ustaše od ministra pa nadalje.tre911 wrote:Gdje ti vidiš ustaše u RH??? No kada bi izvadio brvno iz oka svoga onda bi vidio da vam je cijela politička garnitura sudjelovala u ratovima devedesetih i u RH i u BiH i huškala srpske idiote da idu ratovati za veliku srbiju ali otkud bi ti to mogao vidjeti i povezati kada si stvorio lažnu sliku srpskih paćenika i nebeskog naroda kojeg svi mrze i koji su pravednici među narodima.dzango wrote:
Koliko vidim, ovi vaši rajcaju glupu masu mnogo više i cela politika se zasniva na mržnji prema Srbima. Jerbote, oni u 21. veku još furaju ustašku ikonografilu i dovode ustaše za ministre. Još biju bitke između ustaša i partizana i tčetnici su im krivi za sve. Tolika psihoza do sada nije viđena. Od lomljenja ćirilčnih tabli, pokušaja zabrane osude zločina, pa nadalje.
Guest- Guest
Mi da se ostavimo gluposti a vi bi da propisujete Srbiji kako će da se odnosi prema događajima iz prošlosti? Zanimljivo. Svi smo moderni i tolerantni kada je drugi u pitanju.IvyTeasdale wrote:Da, je li prvo parastos za dražu ili za teroriste iz '90-tih..dzango wrote:I drugo povlači prvo. Pa onda promene položaj.IvyTeasdale wrote:Jedno povlači drugo..svakako..dzango wrote:Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije. Petog avgusta će biti parastos kao i svake godine.IvyTeasdale wrote:
ahaa, vidim da u tom snu, tj.noćnoj mori, ima i živućih ustaša i partizana,Draža nikad nije bio četnik, već antifašist, i živi vječno..super, nastavite morit, najbolje da oko 05.8. bude najdublja faza REM-a..
Ostavite se gluposti i mislite na budućnost..nakon što konačno prihvatite i shvatite da vam taj rat zaista nije trebao..
U međuvremenu se 'pročišćavajte', shvatila sam da ste već smislili plan
I Milanović je partizan? Znači opet zavere?tre911 wrote:Pa partizana ima, mirovinu ih prima još oko 30 tisuća, no nisu oni problem nego strukture iz tog doba koje su se pregupirale i koje kroje gaće.dzango wrote:Ovi drugi vide partizane i tako u krug.tre911 wrote:Vide ih antifašisti kojima je pipa zavrnuta i koji žive od antifašizma pa stvaraju ustaše, Hrvati ne vide ustaše jer ih jednostavno u RH nema.dzango wrote:Ustaše vide sami Hrvati i o tome svaki dan čitamo u medijima. Ustaše od ministra pa nadalje.tre911 wrote:
Gdje ti vidiš ustaše u RH??? No kada bi izvadio brvno iz oka svoga onda bi vidio da vam je cijela politička garnitura sudjelovala u ratovima devedesetih i u RH i u BiH i huškala srpske idiote da idu ratovati za veliku srbiju ali otkud bi ti to mogao vidjeti i povezati kada si stvorio lažnu sliku srpskih paćenika i nebeskog naroda kojeg svi mrze i koji su pravednici među narodima.
nego šta će bit ako ubuduće kažete da je oluja zločinačka, oće da vas biju?
vuksadinare wrote:sto te stari smatra ustasom...crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Misliš, da nas ne bi opet napali i pokušali podjarmit?!crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:
Osvetili su nam se što smo poželjeli prestat bit no name ATM...Sad je vrijeme prestat mislit na ratove, već na napredak..misliš li da ima šanse?
Smrad četnički, i on i cijela im familija.
crvenkasti-
2014-04-17
Gde? U Zagrebu i Splitu? Mogu da nam popuše kao i do sada.marcellus wrote:nego šta će bit ako ubuduće kažete da je oluja zločinačka, oće da vas biju?
nije mi jasno kako ti u zagrebu a on u srbiji......sto je bio vojno lice?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:sto te stari smatra ustasom...crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Misliš, da nas ne bi opet napali i pokušali podjarmit?!crvenkasti wrote:
Smrad četnički, i on i cijela im familija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa on nije ali većina žive ekipe je ovakvadzango wrote:I Milanović je partizan? Znači opet zavere?tre911 wrote:Pa partizana ima, mirovinu ih prima još oko 30 tisuća, no nisu oni problem nego strukture iz tog doba koje su se pregupirale i koje kroje gaće.dzango wrote:Ovi drugi vide partizane i tako u krug.tre911 wrote:Vide ih antifašisti kojima je pipa zavrnuta i koji žive od antifašizma pa stvaraju ustaše, Hrvati ne vide ustaše jer ih jednostavno u RH nema.dzango wrote:
Ustaše vide sami Hrvati i o tome svaki dan čitamo u medijima. Ustaše od ministra pa nadalje.
Mirovina se uplaćuje i 'borcu' koji je 1945. imao samo tri godine! - Večernji.hr
– Njihova je jedina povlastica bila u tome što im se staž koji su proveli u ratu računao u uvećanom trajanju. Nitko od njih nema mirovinu samo zato što je bio pripadnik NOR-a, već zato što ju je zaradio na poslu. Prosječan im je staž od 25 do 35 godina – kaže Maričić kojega je također iznenadio podatak da najmlađi korisnik obiteljske mirovine ima samo 12 godina. On je tu mirovinu vjerojatno naslijedio od oca koji je bio sudionik partizanskog pokreta
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće
» Nove mjere stožera: Kafići vas neće smjeti poslužiti ako stojite
» Čovjek dobio spor protiv crkve kod Karlovca, više neće smjeti zvoniti po noći
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
» Nove mjere stožera: Kafići vas neće smjeti poslužiti ako stojite
» Čovjek dobio spor protiv crkve kod Karlovca, više neće smjeti zvoniti po noći
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
Page 9 of 10