Srbija neće smjeti osporavati Oluju i nazivati je zločinačkom
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Srbija neće smjeti osporavati Oluju i nazivati je zločinačkom
Pa on nije ali većina žive ekipe je ovakvadzango wrote:I Milanović je partizan? Znači opet zavere?tre911 wrote:Pa partizana ima, mirovinu ih prima još oko 30 tisuća, no nisu oni problem nego strukture iz tog doba koje su se pregupirale i koje kroje gaće.dzango wrote:Ovi drugi vide partizane i tako u krug.tre911 wrote:Vide ih antifašisti kojima je pipa zavrnuta i koji žive od antifašizma pa stvaraju ustaše, Hrvati ne vide ustaše jer ih jednostavno u RH nema.dzango wrote:
Ustaše vide sami Hrvati i o tome svaki dan čitamo u medijima. Ustaše od ministra pa nadalje.
Mirovina se uplaćuje i 'borcu' koji je 1945. imao samo tri godine! - Večernji.hr
– Njihova je jedina povlastica bila u tome što im se staž koji su proveli u ratu računao u uvećanom trajanju. Nitko od njih nema mirovinu samo zato što je bio pripadnik NOR-a, već zato što ju je zaradio na poslu. Prosječan im je staž od 25 do 35 godina – kaže Maričić kojega je također iznenadio podatak da najmlađi korisnik obiteljske mirovine ima samo 12 godina. On je tu mirovinu vjerojatno naslijedio od oca koji je bio sudionik partizanskog pokreta
Guest- Guest
dzango wrote:Gde? U Zagrebu i Splitu? Mogu da nam popuše kao i do sada.marcellus wrote:nego šta će bit ako ubuduće kažete da je oluja zločinačka, oće da vas biju?
ma ne nego ovaj se hvali da je potpisao da ne smijete, pa pitam ko će vam zabranit...
Pa ako je Topalovic potpisao onda valjda ne smemo...marcellus wrote:dzango wrote:Gde? U Zagrebu i Splitu? Mogu da nam popuše kao i do sada.marcellus wrote:nego šta će bit ako ubuduće kažete da je oluja zločinačka, oće da vas biju?
ma ne nego ovaj se hvali da je potpisao da ne smijete, pa pitam ko će vam zabranit...
nikad vi na zelenu granu, ko da ste prokleticrvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:Osvetili su nam se što smo poželjeli prestat bit no name ATM...Sad je vrijeme prestat mislit na ratove, već na napredak..misliš li da ima šanse?crvenkasti wrote:IvyTeasdale wrote:
ogromnu količinu frustracija i mržnje, koju onda neka od sljedećih generacija ima potrebu izbaciti agresijama na tzv. krivce
Točno. Zato mi želimo da dožive katarzu i priznaju da su oni za sve krvi.
Ja se najviše bojim da će nam se osvetiti još ove generacije. Boli me kurac za sljedeće.
Ti bi trebao najbolje znati..
Oni ne bi smjeli napredovati, jer su veći i jači od nas. A uvijek su tu.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ovo mi se ne čini realno, kako ćeš nekomu zabraniti izjave? Vjerojatno će sve ostati kao i dosad.
Budala.marcellus wrote:dzango wrote:Gde? U Zagrebu i Splitu? Mogu da nam popuše kao i do sada.marcellus wrote:nego šta će bit ako ubuduće kažete da je oluja zločinačka, oće da vas biju?
To bi tek bio zesci presedan da nekome zabranis da se osjeca ovako ili onako vezano uz odreden dogadaj. Mos mislit sta je ovo istina.
Guest- Guest
Regoč wrote:Ovo mi se ne čini realno, kako ćeš nekomu zabraniti izjave? Vjerojatno će sve ostati kao i dosad.
A normalno, u ostalom kako će se oni postaviti prema tome njihov je problem.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nek prosvjeduju, baš me briga. Štoviše, bolje je iskreno reći što ti je na duši, problemi se tako definiraju pa se mogu i riešiti. Jedan od problema u Jugoslaviji je što nije bilo slobode reći što te tišti pa te jade pokušati riešiti, nego se slalo u zatvor.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ovo mi se ne čini realno, kako ćeš nekomu zabraniti izjave? Vjerojatno će sve ostati kao i dosad.
A normalno, u ostalom kako će se oni postaviti prema tome njihov je problem.
Puno više me, od odnosa naspram Oluje, zanima:
1. sudbina nestalih
2. opljačkano kulturno blago
3. suđenje za ratne zločine i agresiju
4. ratna odšteta.
Po Oluji neka pljuju do mile volje, bitno je pobiediti oko ova četiri pitanja.
1. sudbina nestalih
4. ratna odšteta.
Regoč wrote:Puno više me, od odnosa naspram Oluje, zanima:
1. sudbina nestalih
4. ratna odšteta.
Regoč wrote:Puno više me, od odnosa naspram Oluje, zanima:
1. sudbina nestalih
4. ratna odšteta.
Stavke 1 i 2 te suđenej za ratne zločine prolazi i na tome trba inzistirati, agresija i ratna odšteta...ništa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ono jeste, srbi su raspisalio refendum da izbace hrvate iz ustava, da vise ne
budu konst. po ustavu.
srbi su zapucali na legalnu vojsku, tako da su srbi sve to a ne hrvati, napali i t.d.
budu konst. po ustavu.
srbi su zapucali na legalnu vojsku, tako da su srbi sve to a ne hrvati, napali i t.d.
Guest- Guest
A, u 3 kurca ; o čemu mi ovdje uopće trebamo raspravljati ; sami SRBI znaju da su POPUŠILI - naredba ( od njihovih srpskih vlasti ) im je bila da bježe - to javno nitko od njih neće priznati i tu pokušavaju postaviti neku povjest koja će odgovarati njihovom pačenju i tobožnjim žrtvama , a hrvatska politika u novije vrijeme LAŽE svoj hrvatski narod !!NAŽALOST , mislio sam da MIro ima SVOJA MUDA, no na žalaost svih nas pravih Hrvata on se sve uspješnije kao osoba koja ne zna kada će piškiti a kada kakiti i na kraju nas sve obveznatno počastiti SVOJIM LAŽNIM OSMIJEHOM kao da je za nas Hrvate pogodio 7 na LOTU !!
Goni se u3PM !!
Goni se u3PM !!
Guest- Guest
Prvo pročitaj hrvatski Ustav pa piši: Srbi su u Ustavu, a konstitutivnost im nije priznavana ni ranije. Srbi jesu zapucali na zakonitu vlast, a stavljanje JNA na srbsku stranu, učinilo ju je legitimnom metom.chater wrote:ono jeste, srbi su raspisalio refendum da izbace hrvate iz ustava, da vise ne
budu konst. po ustavu.
dzango wrote:Niti je Oluja legitimna akcija, niti Srbiji može biti zabranjeno da govori ono što jeste. To su spinovi za domaću upotrebu i predizbornu kampanju. To će se najbolje videti prilikom sledeće satanističke proslave Oluje u Hrvatskoj. Tada će se služiti parastos po hramovima u Srbiji i žaliti za svim pobijenim Srbima od strane NDH 1995. godine.
Hehehe DJANGO; nemoj kakiti i tu prosipati srpske mudrolije i posizanja za tuđim teritorijem - kao što ti je poznato i ogromnoj većini vas srpčića kako ste uopće došli na hrvatski teritotij ( velika je šteta za nas Hrvate što vas je davno 50 000 tisuća primio hrvatski kralj TOMISLAV KADA SU VAM BUGARI JEBALI NANU )- znate vi to jako dobro - još uvijek čak i vi NASLJEDNICI vaših četničkih očeva, djedova koji su OTELI ono što je hrvatsko 1918, 1945 - čak i dio 1991 i dan danas bez ikakvog SRAMA tražite neka tobožnja srpska prava koja vam uopće ne pripadaju - halo srpski smradovi - umjesto da ste smjerni pripadnici države u kojoj trenutno živite i da se pokrijete ušima zbog svega što ste kroz povijest učinili Hrvatima vi se još tu i KURČITE i tražite neka tobožnja prava - ja da sam na vlasti; moj prvi potez bi bio ; preispitivanje stečene imovine svih onih su dobili hrvatska imanja na hrvatskom teritoriju svih SRBA koji imaju imovinu u HR - čak od vremena "OBREZANIH " ( TURAKA ) , onih koji su vam na hrvatskom teritoriju i dali prava kakva niste trebali dobiti , zatim " SOLUNSKIH " Pobjegulja 1918 , 1945 i dijelom 1991 i samo na toj poštenoj i pravnoj osnovi bi mi Hrvati i vi Srbi (naravno kada priznate sve što je bilo kroz povijest ) uopče možemo razgovarati na nekoj pravnoj osnovi - svakako , prvenstveno uz ISPRIKU vas SRBA prema hrvatskom narodu što su im nanijeli vaši srpski preci !!
Dali ti je ovo preteško da shvatiš - ili uopće ne želiš da shvatiš ono što je činjenica i istina ??
Guest- Guest
Redderu, zboriš kao sv. Ivan Zlatousti.
Svaka mu je na mjestu!
crvenkasti-
2014-04-17
ČEDO ,"ZEC "nije od mene nego od vašeg FÜHRERA:(Slobe)imaj karakter i napokon priznaj ,kad si čuo "za dom spremni "brže od F16 zdimio preko Drine .dzango wrote:Da vam nisu dali na poslužavniku, još bi čekali na granici RSK da se Asteriks i Obeliks smiluju.veber wrote:da nam ameri nisu zaprijetili grnatiranjem, usli bi u banja luku.
to zamjeram tudmanu. trebalo nam je par sati.
2014-04-18
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Poslodavci neće u penziju smjeti slati 65-godišnjake koji to neće
» Nove mjere stožera: Kafići vas neće smjeti poslužiti ako stojite
» Čovjek dobio spor protiv crkve kod Karlovca, više neće smjeti zvoniti po noći
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
» Nove mjere stožera: Kafići vas neće smjeti poslužiti ako stojite
» Čovjek dobio spor protiv crkve kod Karlovca, više neće smjeti zvoniti po noći
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» ''SAD I SLUŽBENO: EU ZABRANILA PLASTIČNE PROIZVODE ZA JEDNOKRATNU UPORABU Direktiva stupa na snagu 2021., evo što se sve više neće smjeti koristiti ''
Page 10 of 10