ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko najmanje, a tko najviše fali?

Page 21 of 23 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next

Go down

Tko najmanje, a tko najviše fali? - Page 21 Empty Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?

Post by max123 6/7/2016, 18:10

jel chagi ziv...

max123

2015-10-28

Back to top Go down

Tko najmanje, a tko najviše fali? - Page 21 Empty Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?

Post by Regoč 6/7/2016, 18:29

max123 wrote:jel chagi ziv...
Kažu da je u Novorusiji kao četnički vojvoda.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by jastreb 6/7/2016, 18:30

Regoč wrote:
Ti nisi u Malorusiji?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Regoč 6/7/2016, 18:56

jastreb wrote:
Regoč wrote:
Ti nisi u Malorusiji?
Ne, ali kažu da je Kijev predivan, tako da bih i mogao poželjeti otići. Istina, pričala mi je Ukrajinka pa možda nije objektivna.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by flumen 6/7/2016, 19:38

mene nitko ne voli  Tko najmanje, a tko najviše fali? - Page 21 1f62a

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by jastreb 6/7/2016, 19:50

flumen wrote:mene nitko ne voli  Tko najmanje, a tko najviše fali? - Page 21 1f62a
Pa normalno da te ne voli,kad tvoj projekt Il Stato di Fiume još nije zaživio.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by flumen 6/7/2016, 19:52

jastreb wrote:
flumen wrote:mene nitko ne voli  Tko najmanje, a tko najviše fali? - Page 21 1f62a
Zanella umro, a Rijecane ste pretvorili u esule...ono malo sto nas ostalo, stane u jedan kombi :_|

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by jastreb 6/7/2016, 20:10

flumen wrote:
jastreb wrote:
Zanella umro, a Rijecane ste pretvorili u esule...ono malo sto nas ostalo, stane u jedan kombi :_|
Nitko ih nije pretvorio u Esule,već su sami tako odlučili.

Čitaj malo Nedjeljka Fabrija. (Vježbanje života i Berenikina kosa).

Najveći broj talijana i Fijumana(latiniziranih Hrvata) u Italiju je otišao svojevoljno. I to ne neposredno nakon rata,već kad je 100% utvrđena granica između Italije i Jugoslavije.

No,malo se govori o podacima koji govore,da su mase talijanskih komunista bježale na suprotnu stranu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by flumen 6/7/2016, 20:15

jastreb wrote:Nitko ih nije pretvorio u Esule,već su sami tako odlučili.

Čitaj malo Nedjeljka Fabrija. (Vježbanje života i Berenikina kosa).

Najveći broj talijana i Fijumana(latiniziranih Hrvata) u Italiju je otišao svojevoljno. I to ne neposredno nakon rata,već kad je 100% utvrđena granica između Italije i Jugoslavije.

No,malo se govori o podacima koji govore,da su mase talijanskih komunista bježale na suprotnu stranu.
malo manje propagande, malo vise cinjenica jastrebe...optanata ima sta ima...ali, najveca vecina je protjerana, a to su esuli...ja sam na toj temi potrosio stotine sati istrazivanja raznih autora na tri jezika. nemoj se dati zavaravati.

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2016, 20:33

Regoč wrote:
Noor wrote:
Regoč wrote:
Noor wrote:
Regoč wrote:
Ne masakriram, primjenjujem što smatram boljim. Uglavnom se volim igrati jezikom, ponajviše načinom pisanja, u privatnim bilješkama pišem gotovo pa etimologijski.
...i ja tebe volim Tko najmanje, a tko najviše fali? - Page 21 1f60d
Nedostajao bih ti? Više nego Gnječ?
razmislit cu
E, a ja se već ponadao da sam ti omilio. A toliko se trudim.
Samo nastavi... imaš sve više šansah cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2016, 20:35

Stanojko wrote:
Regoč wrote:
Stanojko wrote:
Regoč wrote:
Stanojko wrote:
Veruj mi...govorim 100% onako kako pisem... verovatno i ti. Kazi hvala cika Vuku... :)
Ne pišeš, snimi se pa se slušaj. A već kad zahvaljuješ Vuku, sjeti se da je njegova norma u Srbiji prihvaćena tek potkraj njegova života (ili nekoliko godinah nakon smrti) jer su se bojali da svojim pravopisom i preuzimanjem "j" želi pokatoličiti Srbe pa je otpor bio žestok.
Pisem, veruj mi. Ako ti ne radis isto znaci da si nepismen... Otpor jeste bio velik, ali neuspesan...
Ne pišeš, a nije ni Vuk. Ako pišeš kako govoriš, nepismen si čak i po srbskoj normi. Ako ne vjeruješ meni, obrati se nekom vašem jezikoslovcu.
Brale, nije nas problem sto ste unakazili srpski pa ubacili gluposti tipa "vidjet cu" umesto da lepo kazete "videcu" i slicna sranja... Tako da sa stanovista cistog srpskog jezika, onaj ko ne pise kako govori taj je ili nepismen ili ne zna da prica. A sto se vase verzije srpskog tice, potpuno je irelevantno...
hahahaha, koji je to jezik??? Pa takvo što ne postoji, de reci mi jednu izvornu srpsku riječ a da nije ukradena od nekoga?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 6/7/2016, 21:04

Noor wrote:
Regoč wrote:
Noor wrote:
Regoč wrote:
Noor wrote:
...i ja tebe volim Tko najmanje, a tko najviše fali? - Page 21 1f60d
razmislit cu
Da sam noćna frajla, sad bih procvjetao!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2016, 21:07

Regoč wrote:
Noor wrote:
Regoč wrote:
Noor wrote:
Regoč wrote:
razmislit cu
Bolje ne...tko rano procvjeta, rano i uvene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/7/2016, 21:32

Smijesno i jadno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2016, 22:31

vuksadinare wrote:Smijesno i jadno
koji je problem?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 6/7/2016, 22:35

Noor wrote:
Regoč wrote:
Noor wrote:
Regoč wrote:
Noor wrote:
razmislit cu
Bolje ne...tko rano procvjeta, rano i uvene.
Dogovoreno, aktivirat ću se u zoru.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2016, 23:27

tre911 wrote:
Stanojko wrote:
Regoč wrote:
Stanojko wrote:
Regoč wrote:
Ne pišeš, snimi se pa se slušaj. A već kad zahvaljuješ Vuku, sjeti se da je njegova norma u Srbiji prihvaćena tek potkraj njegova života (ili nekoliko godinah nakon smrti) jer su se bojali da svojim pravopisom i preuzimanjem "j" želi pokatoličiti Srbe pa je otpor bio žestok.
Pisem, veruj mi. Ako ti ne radis isto znaci da si nepismen... Otpor jeste bio velik, ali neuspesan...
Ne pišeš, a nije ni Vuk. Ako pišeš kako govoriš, nepismen si čak i po srbskoj normi. Ako ne vjeruješ meni, obrati se nekom vašem jezikoslovcu.
Brale, nije nas problem sto ste unakazili srpski pa ubacili gluposti tipa "vidjet cu" umesto da lepo kazete "videcu" i slicna sranja... Tako da sa stanovista cistog srpskog jezika, onaj ko ne pise kako govori taj je ili nepismen ili ne zna da prica. A sto se vase verzije srpskog tice, potpuno je irelevantno...
hahahaha, koji je to jezik??? Pa takvo što ne postoji, de reci mi jednu izvornu srpsku riječ a da nije ukradena od nekoga?

hahahaha, koji je to jezik??? hrvatski??? Pa takvo što ne postoji, de reci mi jednu izvornu hrvatsku riječ a da nije ukradena od nekoga?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 6/7/2016, 23:30

eski, jesi mi odgovorio na pitanje? cheers

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2016, 23:32

IvyTeasdale wrote:eski, jesi mi odgovorio na pitanje? cheers

Kojo? Bilo je pitanjah pun kuracah.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 6/7/2016, 23:33

Naslovno pitanje.. :)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 6/7/2016, 23:40

IvyTeasdale wrote:Naslovno pitanje.. :)

Nitko mi ne fali. Ovdje su likovi, ljudi i poluljudi sprešani u jedan oblik komunikacije koji se zove forum a nitko nikoga ne podnosi oči bi si iskopali, u RL vrejojatno bi se i poubijali.

Tako da shvati forum kao virtual reality RH. što je na forumu to je u RL RH. Da se desi građanski rat Jadransko bi more bilo crveno od krvi a i rijeke u unutrašnjosti. Odijum je toliki da samo frcne iskra ode sve u tristo pičkih materina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 23 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next

Back to top

- Similar topics