Tko najmanje, a tko najviše fali?
Page 12 of 23
Page 12 of 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?
Sretno! I na fronti, i u ostatku dana.veber wrote:a, čuj.Regoč wrote:Odustaješ od Kaće ili igraš na više terenah pa gdje upali?veber wrote:kada pristaneš da te odvedem na obrok. ti biraj doba dana...IvyTeasdale wrote:Uništili ste mi temu. Čast iznimkama. Doduše, nije ni da sam drukčije očekivala. Nego, kad ću ja biti nagrađena za entertainment aktivnosti na ovom forumu, to me najviše zanima..ovako moje zasluge odlaze u vjetar
na više fronti. jedna će popustit
ljudi moram ća
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
naravno....daj malo....IvyTeasdale wrote:Vuče, ti bi trebao znati da bez traženja nema ništa..vuksadinare wrote:..nagrada?....bolje daj otkaz na forumu.....kic ni za kavu nemaIvyTeasdale wrote:Uništili ste mi temu. Čast iznimkama. Doduše, nije ni da sam drukčije očekivala. Nego, kad ću ja biti nagrađena za entertainment aktivnosti na ovom forumu, to me najviše zanima..ovako moje zasluge odlaze u vjetar
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ovaj sto pise nekim svojim jebenim pravopisom , pa disadan si vise
S tih slovah
Ideeees vise, potrosio si foru i ne davi
Em nepismen, em nema nikad nista pametno reci
Bljak
S tih slovah
Bljak
Nije to neki moj pravopis, to je uobičajeni hrvatski pravopis s tri dodatka koja ga čine kakvoćnijim.Sora wrote:ovaj sto pise nekim svojim jebenim pravopisom , pa disadan si vise
S tih slovah
Bljak
O "pametnoći" upisah prepustit ću drugima da sude, a vjerujem da kad uspostavimo iste kriterije za sve dionike naših raspravah, neću dobiti ocjenu niže od one ocjene koju ćeš ti zavriediti.
Regoč wrote:Nije to neki moj pravopis, to je uobičajeni hrvatski pravopis s tri dodatka koja ga čine kakvoćnijim.Sora wrote:ovaj sto pise nekim svojim jebenim pravopisom , pa disadan si vise
S tih slovah
Bljak
O "pametnoći" upisah prepustit ću drugima da sude, a vjerujem da kad uspostavimo iste kriterije za sve dionike naših raspravah, neću dobiti ocjenu niže od one ocjene koju ćeš ti zavriediti.
jel se ti tim "uobičajenim" hrvatskim pravopisom služiš i u govoru ili samo u pismu?
Guest- Guest
Pravopisom se svi služe u pismu, u govoru se služimo pravogovorom. Jasno, tko više, tko manje, i ovisno o prilici.Noor wrote:Regoč wrote:Nije to neki moj pravopis, to je uobičajeni hrvatski pravopis s tri dodatka koja ga čine kakvoćnijim.Sora wrote:ovaj sto pise nekim svojim jebenim pravopisom , pa disadan si vise
S tih slovah
Bljak
jel se ti tim "uobičajenim" hrvatskim pravopisom služiš i u govoru ili samo u pismu?
Jel istina da se ljubavnik kaze dojebnik, a grupni sex - mNogomet! :)Regoč wrote:Nije to neki moj pravopis, to je uobičajeni hrvatski pravopis s tri dodatka koja ga čine kakvoćnijim.Sora wrote:ovaj sto pise nekim svojim jebenim pravopisom , pa disadan si vise
S tih slovah
Bljak
Možeš svašta reći pa i to, ali ti nazivi ne idu u jezičnu normu.Stanojko wrote:Jel istina da se ljubavnik kaze dojebnik, a grupni sex - mNogomet! :)Regoč wrote:Nije to neki moj pravopis, to je uobičajeni hrvatski pravopis s tri dodatka koja ga čine kakvoćnijim.Sora wrote:ovaj sto pise nekim svojim jebenim pravopisom , pa disadan si vise
S tih slovah
Bljak
koja tri dodatka ?
Mozda ZIVIO TITO I PARTIJA .
...fali mi butelja dobrog vina,fina vecera i 100 eura
2015-09-08
Regoč wrote:Pravopisom se svi služe u pismu, u govoru se služimo pravogovorom. Jasno, tko više, tko manje, i ovisno o prilici.Noor wrote:Regoč wrote:Nije to neki moj pravopis, to je uobičajeni hrvatski pravopis s tri dodatka koja ga čine kakvoćnijim.Sora wrote:ovaj sto pise nekim svojim jebenim pravopisom , pa disadan si vise
S tih slovah
Bljak
svejedno nisi odgovorio...govoriš li kako i pišeš?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...fali mi butelja dobrog vina,fina vecera i 100 eura
Vecera u podne ..
A i ti preglafnio ..
Krulj ..ha
o'š platit večeruSora wrote:vuksadinare wrote:...fali mi butelja dobrog vina,fina vecera i 100 eura
Vecera u podne ..
A i ti preglafnio ..
Krulj ..ha
2015-09-08
Eto, taj tvoj dodatak ukazuje na relevantnost tvojih upisah.Sora wrote:koja tri dodatka ?
Iako sam već to objašnjavao, nije mi teško ponovno ponoviti . Bilježenje dugoga odraza jata s "ie", "h" uviek u genitivu množine (bez obzira na vrstu rieči), čuvanje "b" ispred -ski/-ska/-sko i -stvo/stven te u sklonidbi -bac (rubac, rubca).
Regoč wrote:Gnječu gnječavi, u prostakluku (!) tebe nitko ne može nadmašiti. Koliko god drugi na forumu bili peckavi, otrovni pa i zli, ti rigaš otrov povrh svih. Bez tebe bi ovaj forum bio bolje mjesto.
Što je to prostakluk? prosti luk? poriluk? Ti si toksični ustaški otpad a otpadu je zna se gdje mjesto. Sigurno je tvoje verbalno nasilje i maltretiranje sofizmi i nobl sofisticirano svakodnevno vrijeđanje forumaša koji nisu iz vašeg ustaško klerofašističkog legla sasvim prihvatljivo tebi i tvojoj ustaškoj kamarili veličanje ustaštva da ne pričam no ovaj puta naletili ste na tvrd orah. Pazi da si ne polomite zube.
Jedino što tražim je da se poštuju pravila foruma i da pravila foruma vrijede za svih isto. Vidim da je tebi i tvojoj ustaškoj kamarili to nepremostiv problem jer onda vam je zabava zajebavanja i vrijeđanja svih koji nisu vaši, gotova.
Guest- Guest
Odgovorio sam, ne vidim što je nejasno. Nitko ne govori kako piše, zato se i razlikuju pravopis i pravogovor. Recimo, pišemo jedanput, izgovaramo jedamput, pišemo najjači, izgovaramo najači, pišemo lijepo, izgovaramo ljeepo, pišemo vidjet ću, izgovaramo vidjeću.Noor wrote:Regoč wrote:Pravopisom se svi služe u pismu, u govoru se služimo pravogovorom. Jasno, tko više, tko manje, i ovisno o prilici.Noor wrote:Regoč wrote:Nije to neki moj pravopis, to je uobičajeni hrvatski pravopis s tri dodatka koja ga čine kakvoćnijim.Sora wrote:ovaj sto pise nekim svojim jebenim pravopisom , pa disadan si vise
S tih slovah
Bljak
.....bez gnječa nema dobre juhe
2015-09-08
Probaj smisleno napisati podebljano, a o razini komunikacije vidi se iz zacrvnjenoga.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Gnječu gnječavi, u prostakluku (!) tebe nitko ne može nadmašiti. Koliko god drugi na forumu bili peckavi, otrovni pa i zli, ti rigaš otrov povrh svih. Bez tebe bi ovaj forum bio bolje mjesto.
Što je to prostakluk? prosti luk? poriluk? Ti si toksični ustaški otpad a otpadu je zna se gdje mjesto. Sigurno je tvoje verbalno nasilje i maltretiranje sofizmi i nobl sofisticirano svakodnevno vrijeđanje forumaša koji nisu iz vašeg ustaško klerofašističkog legla sasvim prihvatljivo tebi i tvojoj ustaškoj kamarili veličanje ustaštva da ne pričam no ovaj puta naletili ste na tvrd orah. Pazi da si ne polomite zube.
Jedino što tražim je da se poštuju pravila foruma i da pravila foruma vrijede za svih isto. Vidim da je tebi i tvojoj ustaškoj kamarili to nepremostiv problem jer onda vam je zabava zajebavanja i vrijeđanja svih koji nisu vaši, gotova.
Last edited by Regoč on 6/7/2016, 13:50; edited 1 time in total
Regoč wrote:Odgovorio sam, ne vidim što je nejasno. Nitko ne govori kako piše, zato se i razlikuju pravopis i pravogovor. Recimo, pišemo jedanput, izgovaramo jedamput, pišemo najjači, izgovaramo najači, pišemo lijepo, izgovaramo ljeepo, pišemo vidjet ću, izgovaramo vidjeću.Noor wrote:Regoč wrote:Pravopisom se svi služe u pismu, u govoru se služimo pravogovorom. Jasno, tko više, tko manje, i ovisno o prilici.Noor wrote:Regoč wrote:
Nije to neki moj pravopis, to je uobičajeni hrvatski pravopis s tri dodatka koja ga čine kakvoćnijim.
ja govorim kako i napišem...mislila sam da i ti, al ispada da u pisanju glumataš.
čemu to, vjerojatno je samo tebi jasno.
Guest- Guest
Bravo sele... Po Vuku, kako je i red...Noor wrote:Regoč wrote:Odgovorio sam, ne vidim što je nejasno. Nitko ne govori kako piše, zato se i razlikuju pravopis i pravogovor. Recimo, pišemo jedanput, izgovaramo jedamput, pišemo najjači, izgovaramo najači, pišemo lijepo, izgovaramo ljeepo, pišemo vidjet ću, izgovaramo vidjeću.Noor wrote:Regoč wrote:Pravopisom se svi služe u pismu, u govoru se služimo pravogovorom. Jasno, tko više, tko manje, i ovisno o prilici.Noor wrote:
ja govorim kako i napišem...mislila sam da i ti, al ispada da u pisanju glumataš.
čemu to, vjerojatno je samo tebi jasno.
Similar topics
» Milanovicev ubod:'Hrvatsku su branili najvise mladici iz gradica najmanje oni iz centra Zagreba'
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
Page 12 of 23