Tko najmanje, a tko najviše fali?
Page 20 of 23
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: Tko najmanje, a tko najviše fali?
E sorry, eto kad nas ima puno ustasa. Prvo sam mislila zato ne nabrajati. Senilna stas..vuksadinare wrote:Mene zaboravila...smrckaja_333 wrote:Iskreno, meni bi falile sve moje ustase najviše, da ih ne nabrajam sad sve, to je većina ovdje:) tre, Miha, Marcel,jasambrend, regoc,lobo, megi, razbojnik Itd . Mada bi mi falili i cetnici i partizani, nekak sam se navikla na njihove gluposti a i s kim bi se mi ustasofili svađali. Neva i Darla lijepo pišu mada Neva moze skratiti malo. Naši zidovi također kojih ovdje ima vise nego u državi. Komunjare jastreb i provo i njihove izmišljotine. Itd. Admini koji su zbilja ok. Eto sad sam napisala kao da se idem ubit a u biti idem spavati malo. Laku noc.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:E sorry, eto kad nas ima puno ustasa. Prvo sam mislila zato ne nabrajati. Senilna stas..vuksadinare wrote:Mene zaboravila...smrckaja_333 wrote:Iskreno, meni bi falile sve moje ustase najviše, da ih ne nabrajam sad sve, to je većina ovdje:) tre, Miha, Marcel,jasambrend, regoc,lobo, megi, razbojnik Itd . Mada bi mi falili i cetnici i partizani, nekak sam se navikla na njihove gluposti a i s kim bi se mi ustasofili svađali. Neva i Darla lijepo pišu mada Neva moze skratiti malo. Naši zidovi također kojih ovdje ima vise nego u državi. Komunjare jastreb i provo i njihove izmišljotine. Itd. Admini koji su zbilja ok. Eto sad sam napisala kao da se idem ubit a u biti idem spavati malo. Laku noc.
Ajd dobro da ste se konačno razotkrili.
Guest- Guest
Pa ti si sunce pod partizani:). A ne mogu se sjetit taj cas svih.veber wrote:kajo, a di sam ja?
2015-08-15
....jos si mi rekla da sam pravi frajer ovdje i zaboravi me...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
men' fali travac.
je da je lud ali ono, MORAŠ se smijat na njegove provale.
je da je lud ali ono, MORAŠ se smijat na njegove provale.
Pa šta, mi se moramo držati zajedno.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:E sorry, eto kad nas ima puno ustasa. Prvo sam mislila zato ne nabrajati. Senilna stas..vuksadinare wrote:Mene zaboravila...smrckaja_333 wrote:Iskreno, meni bi falile sve moje ustase najviše, da ih ne nabrajam sad sve, to je većina ovdje:) tre, Miha, Marcel,jasambrend, regoc,lobo, megi, razbojnik Itd . Mada bi mi falili i cetnici i partizani, nekak sam se navikla na njihove gluposti a i s kim bi se mi ustasofili svađali. Neva i Darla lijepo pišu mada Neva moze skratiti malo. Naši zidovi također kojih ovdje ima vise nego u državi. Komunjare jastreb i provo i njihove izmišljotine. Itd. Admini koji su zbilja ok. Eto sad sam napisala kao da se idem ubit a u biti idem spavati malo. Laku noc.
2015-08-15
Jebem mu misa..umorna sam.vuksadinare wrote:....jos si mi rekla da sam pravi frajer ovdje i zaboravi me...
2015-08-15
Težak dan?kaja_333 wrote:Iskreno, meni bi falile sve moje ustase najviše, da ih ne nabrajam sad sve, to je većina ovdje:) tre, Miha, Marcel,jasambrend, regoc,lobo, megi, razbojnik Itd . Mada bi mi falili i cetnici i partizani, nekak sam se navikla na njihove gluposti a i s kim bi se mi ustasofili svađali. Neva i Darla lijepo pišu mada Neva moze skratiti malo. Naši zidovi također kojih ovdje ima vise nego u državi. Komunjare jastreb i provo i njihove izmišljotine. Itd. Admini koji su zbilja ok. Eto sad sam napisala kao da se idem ubit a u biti idem spavati malo. Laku noc.
Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:E sorry, eto kad nas ima puno ustasa. Prvo sam mislila zato ne nabrajati. Senilna stas..vuksadinare wrote:Mene zaboravila...smrckaja_333 wrote:Iskreno, meni bi falile sve moje ustase najviše, da ih ne nabrajam sad sve, to je većina ovdje:) tre, Miha, Marcel,jasambrend, regoc,lobo, megi, razbojnik Itd . Mada bi mi falili i cetnici i partizani, nekak sam se navikla na njihove gluposti a i s kim bi se mi ustasofili svađali. Neva i Darla lijepo pišu mada Neva moze skratiti malo. Naši zidovi također kojih ovdje ima vise nego u državi. Komunjare jastreb i provo i njihove izmišljotine. Itd. Admini koji su zbilja ok. Eto sad sam napisala kao da se idem ubit a u biti idem spavati malo. Laku noc.
a zašto bi vama itko pri zdravoj išao tumačiti tko smo i što smo? Za vas smo ustaše, dokazivati vam bilo što drugo bi bilo suludo gubljenje vremena i živaca.
Na večeri s Noor.veber wrote:kajo, a di sam ja?
Ja te bez problema drzim budnomkaja_333 wrote:Jebem mu misa..umorna sam.vuksadinare wrote:....jos si mi rekla da sam pravi frajer ovdje i zaboravi me...
2015-09-08
Uff..Regoč wrote:Težak dan?kaja_333 wrote:Iskreno, meni bi falile sve moje ustase najviše, da ih ne nabrajam sad sve, to je većina ovdje:) tre, Miha, Marcel,jasambrend, regoc,lobo, megi, razbojnik Itd . Mada bi mi falili i cetnici i partizani, nekak sam se navikla na njihove gluposti a i s kim bi se mi ustasofili svađali. Neva i Darla lijepo pišu mada Neva moze skratiti malo. Naši zidovi također kojih ovdje ima vise nego u državi. Komunjare jastreb i provo i njihove izmišljotine. Itd. Admini koji su zbilja ok. Eto sad sam napisala kao da se idem ubit a u biti idem spavati malo. Laku noc.
2015-08-15
Joj....Regoč wrote:Na večeri s Noor.veber wrote:kajo, a di sam ja?
2015-09-08
Omatorilo se pa se sabiraju utisci. Pre 5 godina nije bilo ovakvih tema. Sada malo, malo.
Osuda ili oslobođenje?kaja_333 wrote:Uff..Regoč wrote:Težak dan?kaja_333 wrote:Iskreno, meni bi falile sve moje ustase najviše, da ih ne nabrajam sad sve, to je većina ovdje:) tre, Miha, Marcel,jasambrend, regoc,lobo, megi, razbojnik Itd . Mada bi mi falili i cetnici i partizani, nekak sam se navikla na njihove gluposti a i s kim bi se mi ustasofili svađali. Neva i Darla lijepo pišu mada Neva moze skratiti malo. Naši zidovi također kojih ovdje ima vise nego u državi. Komunjare jastreb i provo i njihove izmišljotine. Itd. Admini koji su zbilja ok. Eto sad sam napisala kao da se idem ubit a u biti idem spavati malo. Laku noc.
marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:E sorry, eto kad nas ima puno ustasa. Prvo sam mislila zato ne nabrajati. Senilna stas..vuksadinare wrote:Mene zaboravila...smrckaja_333 wrote:Iskreno, meni bi falile sve moje ustase najviše, da ih ne nabrajam sad sve, to je većina ovdje:) tre, Miha, Marcel,jasambrend, regoc,lobo, megi, razbojnik Itd . Mada bi mi falili i cetnici i partizani, nekak sam se navikla na njihove gluposti a i s kim bi se mi ustasofili svađali. Neva i Darla lijepo pišu mada Neva moze skratiti malo. Naši zidovi također kojih ovdje ima vise nego u državi. Komunjare jastreb i provo i njihove izmišljotine. Itd. Admini koji su zbilja ok. Eto sad sam napisala kao da se idem ubit a u biti idem spavati malo. Laku noc.
a zašto bi vama itko pri zdravoj išao tumačiti tko smo i što smo? Za vas smo ustaše, dokazivati vam bilo što drugo bi bilo suludo gubljenje vremena i živaca.
Vi ne dokazujete, vi priznajete da ste ustaše i na to priznanje vas nitko prisilio nije.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Iskreno, meni bi falile sve moje ustase najviše, da ih ne nabrajam sad sve, to je većina ovdje:) tre, Miha, Marcel,jasambrend, regoc,lobo, megi, razbojnik Itd . Mada bi mi falili i cetnici i partizani, nekak sam se navikla na njihove gluposti a i s kim bi se mi ustasofili svađali. Neva i Darla lijepo pišu mada Neva moze skratiti malo. Naši zidovi također kojih ovdje ima vise nego u državi. Komunjare jastreb i provo i njihove izmišljotine. Itd. Admini koji su zbilja ok. Eto sad sam napisala kao da se idem ubit a u biti idem spavati malo. Laku noc.
Vidi Kaje sto nas sve nahvalila. Ajd odmori se :)
darla- Admin
2015-10-22
Dobro si to primijetio.dzango wrote:Omatorilo se pa se sabiraju utisci. Pre 5 godina nije bilo ovakvih tema. Sada malo, malo.
No i takve teme,kao i sve druge ,završavaju sa ideološkim sukobima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne bi da nije Gnječa Gnječavog. Taj i temu o seksu zaspama ustašama, čak ni ti ne bi ubacio Ćopića na takvu temu.jastreb wrote:Dobro si to primijetio.dzango wrote:Omatorilo se pa se sabiraju utisci. Pre 5 godina nije bilo ovakvih tema. Sada malo, malo.
No i takve teme,kao i sve druge ,završavaju sa ideološkim sukobima.
jel chagi ziv...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» Milanovicev ubod:'Hrvatsku su branili najvise mladici iz gradica najmanje oni iz centra Zagreba'
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
» Hrvatska je zemlja s najviše sudaca i najviše neriješenih sudskih procesa u EU
» Fali 16,6 milijardi
» Ukrajini fali svega
» Šta fali vili, baš dobro izgleda...:)
Page 20 of 23