Nema linka (chat)
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Nema linka (chat)
naj nam kica jediti!veber wrote:vučem vraga za rep.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
pravila su jednaka za sve, kada ih rušim. nije ni bitno, broje se ranjeni
2014-12-30
a bolje da imamo nekakva kakva takva pravila, inače se ne bi moglo obitavat ovdje od žući.veber wrote:pravila su jednaka za sve, kada ih rušim. nije ni bitno, broje se ranjeni
2016-03-09
u biti razjebe me ero iz ljubljanje.frakcija wrote:a bolje da imamo nekakva kakva takva pravila, inače se ne bi moglo obitavat ovdje od žući.veber wrote:pravila su jednaka za sve, kada ih rušim. nije ni bitno, broje se ranjeni
jede govna, a još ih više posere.
meni iz ljubljane sere, a ja bio 6 mj u mostaru, a pička jebena nije ni primirisao,
sada ako dode ajvi, ubit će me
2014-12-30
jel ti voliš da ti ona malo štiklama gaca po grudnom košu?veber wrote:u biti razjebe me ero iz ljubljanje.frakcija wrote:a bolje da imamo nekakva kakva takva pravila, inače se ne bi moglo obitavat ovdje od žući.veber wrote:pravila su jednaka za sve, kada ih rušim. nije ni bitno, broje se ranjeni
jede govna, a još ih više posere.
meni iz ljubljane sere, a ja bio 6 mj u mostaru, a pička jebena nije ni primirisao,
sada ako dode ajvi, ubit će me
2016-03-09
Veberu si ti na nekim drogama ili koji kurac?
darla- Admin
2015-10-22
ma ne, nemam ti ja te fetiš spike.frakcija wrote:jel ti voliš da ti ona malo štiklama gaca po grudnom košu?
odemo na ručak...
2014-12-30
ako sok od bazge smatraš drogom, onda jesam.darla wrote:Veberu si ti na nekim drogama ili koji kurac?
2014-12-30
nestašan, u buntovnoj fazi možda?darla wrote:Veberu si ti na nekim drogama ili koji kurac?
2016-03-09
Frakcijo jesmo li mi to same? Ajme kako lipo konacno malo mira ....
darla- Admin
2015-10-22
pa kako ćeš je dovabit na ručak.. da je nekako izgladniš il koja je strategija?veber wrote:ma ne, nemam ti ja te fetiš spike.frakcija wrote:jel ti voliš da ti ona malo štiklama gaca po grudnom košu?
odemo na ručak...
2016-03-09
tu sam curedarla wrote:Frakcijo jesmo li mi to same? Ajme kako lipo konacno malo mira ....
2014-12-30
hahahahhahafrakcija wrote:pa kako ćeš je dovabit na ručak.. da je nekako izgladniš il koja je strategija?veber wrote:ma ne, nemam ti ja te fetiš spike.frakcija wrote:jel ti voliš da ti ona malo štiklama gaca po grudnom košu?
odemo na ručak...
ne bum ti rekao
2014-12-30
veber wrote:tu sam curedarla wrote:Frakcijo jesmo li mi to same? Ajme kako lipo konacno malo mira ....
darla- Admin
2015-10-22
frakcija wrote:nestašan, u buntovnoj fazi možda?darla wrote:Veberu si ti na nekim drogama ili koji kurac?
E nestasan kao krdo konja u stampedu ...
darla- Admin
2015-10-22
ima li to kemije među nama?darla wrote:Frakcijo jesmo li mi to same? Ajme kako lipo konacno malo mira ....
2016-03-09
nije tako strašnodarla wrote:veber wrote:tu sam curedarla wrote:Frakcijo jesmo li mi to same? Ajme kako lipo konacno malo mira ....
2014-12-30
frakcija wrote:ima li to kemije među nama?darla wrote:Frakcijo jesmo li mi to same? Ajme kako lipo konacno malo mira ....
Dakuce, pjesmom te mamim
darla- Admin
2015-10-22
to nikad ne znaš.darla wrote:frakcija wrote:nestašan, u buntovnoj fazi možda?darla wrote:Veberu si ti na nekim drogama ili koji kurac?
E nestasan kao krdo konja u stampedu ...
2014-12-30
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 48 of 50