Nema linka (chat)
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Nema linka (chat)
frakcija nisam te pitao...jesi ti bas iz splita..neko spominje muc..mozda zajebancija..ali cisto me zanima mozda smo susjedi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bila sam na izletu u muću. to je za moje navike velika vijađa.vuksadinare wrote:frakcija nisam te pitao...jesi ti bas iz splita..neko spominje muc..mozda zajebancija..ali cisto me zanima mozda smo susjedi
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kakogod, slatka si i kad pobjeđuješfrakcija wrote:nije nego se sramim..a u stvari uopće nisam nego emotivno manipuliram..puj pik..moja pobjeda!prckov wrote:vidis to je slika tvoje duše, džaba glumiš tough girlfrakcija wrote:prckov wrote:rrrrrroooooaaaaaarrrrrrrrr!!!!!!!
a u stvari jesam..nisam
2014-04-19
....ma zato me to zbunjivalo kad neko spominje muc...frakcija wrote:bila sam na izletu u muću. to je za moje navike velika vijađa.vuksadinare wrote:frakcija nisam te pitao...jesi ti bas iz splita..neko spominje muc..mozda zajebancija..ali cisto me zanima mozda smo susjedi
2015-09-08
...ma prcko poludio...vuksadinare wrote:....ma zato me to zbunjivalo kad neko spominje muc...frakcija wrote:bila sam na izletu u muću. to je za moje navike velika vijađa.vuksadinare wrote:frakcija nisam te pitao...jesi ti bas iz splita..neko spominje muc..mozda zajebancija..ali cisto me zanima mozda smo susjedi
2014-12-30
imam ja rođaka u splituvuksadinare wrote:....ma zato me to zbunjivalo kad neko spominje muc...frakcija wrote:bila sam na izletu u muću. to je za moje navike velika vijađa.vuksadinare wrote:frakcija nisam te pitao...jesi ti bas iz splita..neko spominje muc..mozda zajebancija..ali cisto me zanima mozda smo susjedi
u mosećkoj ulici
rođen je tu
2014-04-19
....ma zato me to zbunjivalo kad neko spominje muc...frakcija wrote:bila sam na izletu u muću. to je za moje navike velika vijađa.vuksadinare wrote:frakcija nisam te pitao...jesi ti bas iz splita..neko spominje muc..mozda zajebancija..ali cisto me zanima mozda smo susjedi
2015-09-08
ajd neka...da je vise rodijakaprckov wrote:imam ja rođaka u splituvuksadinare wrote:....ma zato me to zbunjivalo kad neko spominje muc...frakcija wrote:bila sam na izletu u muću. to je za moje navike velika vijađa.vuksadinare wrote:frakcija nisam te pitao...jesi ti bas iz splita..neko spominje muc..mozda zajebancija..ali cisto me zanima mozda smo susjedi
u mosećkoj ulici
rođen je tu
2015-09-08
rrrrrrrrrooooooooaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrveber wrote:...ma prcko poludio...vuksadinare wrote:....ma zato me to zbunjivalo kad neko spominje muc...frakcija wrote:bila sam na izletu u muću. to je za moje navike velika vijađa.vuksadinare wrote:frakcija nisam te pitao...jesi ti bas iz splita..neko spominje muc..mozda zajebancija..ali cisto me zanima mozda smo susjedi
bjež odgrišću ti nos
2014-04-19
veber-
2014-12-30
0.5 i bit ćeš ispred kamina.prckov wrote:rrrrrrrrrooooooooaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
bjež odgrišću ti nos
2014-12-30
moja ex kad ga vidla oduzela sevuksadinare wrote:ajd neka...da je vise rodijakaprckov wrote:imam ja rođaka u splituvuksadinare wrote:....ma zato me to zbunjivalo kad neko spominje muc...frakcija wrote:bila sam na izletu u muću. to je za moje navike velika vijađa.vuksadinare wrote:frakcija nisam te pitao...jesi ti bas iz splita..neko spominje muc..mozda zajebancija..ali cisto me zanima mozda smo susjedi
u mosećkoj ulici
rođen je tu
pita na koga sam se ja bacio
2014-04-19
opet se ja moram penjat i zvat
džaba sam riko
džaba sam riko
2014-04-19
taman kad izgubim svaku nadu ti se pojavišfrakcija wrote:ex = safe word
ex kraće zajjebava me ovaj table, jedva polako prima slova
al pusti to, ja sretan što si ovdje
ustvari više nego sretan
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
di s bila
2014-04-19
....prckov...rado bih ti dao jedan savjet...ali doista pametan..a'k vidis sto pokraj zaljubljenih ociju
2015-09-08
kaži, a čuo sam ga od megivuksadinare wrote:....prckov...rado bih ti dao jedan savjet...ali doista pametan..a'k vidis sto pokraj zaljubljenih ociju
ilinisam
hajd
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
....ne znam koliko ces mi vjerovati a trebao bi...nije zlonamjerno...vec iz iskustva..kloni se forumskih veza......vjeruj mi ako hocesprckov wrote:kaži, a čuo sam ga od megivuksadinare wrote:....prckov...rado bih ti dao jedan savjet...ali doista pametan..a'k vidis sto pokraj zaljubljenih ociju
ilinisam
hajd
2015-09-08
što?vuksadinare wrote:....ne znam koliko ces mi vjerovati a trebao bi...nije zlonamjerno...vec iz iskustva..kloni se forumskih veza......vjeruj mi ako hocesprckov wrote:kaži, a čuo sam ga od megivuksadinare wrote:....prckov...rado bih ti dao jedan savjet...ali doista pametan..a'k vidis sto pokraj zaljubljenih ociju
ilinisam
hajd
2014-04-19
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 38 of 50