putin jede g***a
Page 19 of 24
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
Re: putin jede g***a
trebam više....Noor wrote:života mi...:)vuksadinare wrote:ma nemoj..Noor wrote:deda hipster wrote:darla wrote:
To ti jel kao Nikola Tesla .
Jebiga sa ovom tvojom konstatacijom se cak nebi slozi ni Hawking, a on je paraplegicar .
Samo potvrđuješ ono što sam prije pisao.
Žene nemaju visoko mišljenje o muškarcima koji ne jebu, privlače ih agresivniji, s njima se osjećaju uzbuđeno.
Nemate kontrolu nad primitivnim nagonima i instinktima.
ne treba generalizirati....neke vole samo romantiku, rukoljub, setnjice ...latice i svijece na putu do kupaone...i mrze pravi muski stisak ili "primitivni" pljesak po guzi...samo cili mili i kmeee kmeee
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pustite deada na miru,pohotnice jedne..on ima genijalne zakljucke,poput:nagonskog poriva silovatelja za nasilnom obljubom,poput onog gladne osobe za hranom,i to ga cini hot ;D
2014-04-12
izgleda da volis morbidne stvariIvyTeasdale wrote:Pustite deada na miru,pohotnice jedne..on ima genijalne zakljucke,poput:nagonskog poriva silovatelja za nasilnom obljubom,poput onog gladne osobe za hranom,i to ga cini hot ;D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
HarleyQ wrote:baš sam se i ja htjela javiti, ali kao neću odmah nego malo kasnije.. a gle sad, već se napravio red čekanja!betty.boop wrote:deda hipster wrote:da si ozbiljna poslala bi mi pp kao i ova druga, ne bi me ovako javno pred svima zafrkavalabetty.boop wrote:a dobro, al ja sam ozbiljna ...
prva sam trazila, nemoj mi tu sad migat nesto
zakasnilasam
tako se to radi, sad ću vas pustiti da se pržite na čekanju
kad budete gotove, skuvane, onda ćemo vidjeti dalje kako i što, razmjeniti slike itd. :sleazy:
Last edited by deda hipster on 2/7/2016, 15:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ima još jedno no ......u ovom slucaju nije potrebno jer postoji riješenje no kad prwa tri nedaju rezultat zbog razno raznih okolnosti onda ......RayMabus wrote:Zavisi. Ako čemo proširit civilizaciju van ove planete onda imaš :deda hipster wrote:misli i osjećaji su posljedica biokemije mozga, a tako i svi oblici ponašanjadarla wrote:
Isusati prestani sa glupostima, ljudska psihologija i ponasanje se ne svode na biokemiju mozga.
koncept duše (psihe) dolazi iz teologije i nema veze sa time kako funkcionira čovjek
jednog dana će se kemijskim putem silovatelje moći izliječiti od njihovih nagona, postojat će tableta za to
- kemiju al ono silowanje može biti poremečaj da se nekoga maltretira pa onda kemija koja djeluje samo na spolowilo a ne i na mozak nije dowoljna
- zatim recimo šta ovi na Sirijus imaju tj aparat pa ti usmjere walowe u sam mozak pa promjene strukturu walowa i to i tako direktno utječu na taj centar
- i psihologija tj riješawanje bez kemijske i tehničke interwencije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Proučavao je to na uzorku pavijana. Međutim ne zna da se u životinjskom svijetu mužjak mora dopast ženki , nema nis na silu.IvyTeasdale wrote:Pustite deada na miru,pohotnice jedne..on ima genijalne zakljucke,poput:nagonskog poriva silovatelja za nasilnom obljubom,poput onog gladne osobe za hranom,i to ga cini hot ;D
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa nije on morbidan.. možda je malo grub, ali to je samo ritualnovuksadinare wrote:izgleda da volis morbidne stvari
neva- Posts : 4367
2014-04-12
i ti da ne shvacas moj sarkazam ;Dvuksadinare wrote:izgleda da volis morbidne stvariIvyTeasdale wrote:Pustite deada na miru,pohotnice jedne..on ima genijalne zakljucke,poput:nagonskog poriva silovatelja za nasilnom obljubom,poput onog gladne osobe za hranom,i to ga cini hot ;D
2014-04-12
to on nas provocira i proucava nase reakcije..onda misli izdat knjigu baziranu na nasim stavovima..procitam li svoju recenicu,tuzit cu ga 8-)kaja_333 wrote:Proučavao je to na uzorku pavijana. Međutim ne zna da se u životinjskom svijetu mužjak mora dopast ženki , nema nis na silu.IvyTeasdale wrote:Pustite deada na miru,pohotnice jedne..on ima genijalne zakljucke,poput:nagonskog poriva silovatelja za nasilnom obljubom,poput onog gladne osobe za hranom,i to ga cini hot ;D
2014-04-12
Silovanje nije toliki društweni problem jer je tu pojedinac zastranio i riješenje postoji za to ( u okove i nek radi dok ne isplati dug tj traumu i ono skroz okovan i to na dug period ).
Weči su problem šire društwene pojawe gdje je cijelo društwo zabrazdilo u kriwo pa onda nemaš riješenje doli :
Weči su problem šire društwene pojawe gdje je cijelo društwo zabrazdilo u kriwo pa onda nemaš riješenje doli :
2014-04-11
Moje sigurno neće stavljati jer sam ja glupa, površna, sadist i pričam s psom:)IvyTeasdale wrote:to on nas provocira i proucava nase reakcije..onda misli izdat knjigu baziranu na nasim stavovima..procitam li svoju recenicu,tuzit cu ga 8-)kaja_333 wrote:Proučavao je to na uzorku pavijana. Međutim ne zna da se u životinjskom svijetu mužjak mora dopast ženki , nema nis na silu.IvyTeasdale wrote:Pustite deada na miru,pohotnice jedne..on ima genijalne zakljucke,poput:nagonskog poriva silovatelja za nasilnom obljubom,poput onog gladne osobe za hranom,i to ga cini hot ;D
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Proučavao je to na uzorku pavijana. Međutim ne zna da se u životinjskom svijetu mužjak mora dopast ženki , nema nis na silu.IvyTeasdale wrote:Pustite deada na miru,pohotnice jedne..on ima genijalne zakljucke,poput:nagonskog poriva silovatelja za nasilnom obljubom,poput onog gladne osobe za hranom,i to ga cini hot ;D
ne vidim u čemu se ne slažemo, onaj koji se ne sviđa ženkama, koji nije privlačan taj siluje
kao nagradu za silovanje njegov mozak mu daje osjećaj užitka i sreće
Guest- Guest
Silovatelj bi trebao oženiti osobu koju je silovao(ukoliko je bila neudata),ukoliko je bila udata ,trebalo bi ga ubiti.
Ubiti ga i u slučaju da neće oženiti djevojku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sad si nam odao svoju strategiju i taktiku, olako si nam prepustio prednostdeda hipster wrote:tako se to radi, sad ću vas pustiti da se pržite na čekanju
uff, samo ne slike.. nisam brineta, znači ispadamdeda wrote:kad budete gotove, skuvane, onda ćemo vidjeti dalje kako i što, razmjeniti slike itd. :sleazy:
neva- Posts : 4367
2014-04-12
to ce stavit u poglavlje:Stavovi cudnovatih kljunasa ;Dkaja_333 wrote:Moje sigurno neće stavljati jer sam ja glupa, površna, sadist i pričam s psom:)IvyTeasdale wrote:to on nas provocira i proucava nase reakcije..onda misli izdat knjigu baziranu na nasim stavovima..procitam li svoju recenicu,tuzit cu ga 8-)kaja_333 wrote:Proučavao je to na uzorku pavijana. Međutim ne zna da se u životinjskom svijetu mužjak mora dopast ženki , nema nis na silu.IvyTeasdale wrote:Pustite deada na miru,pohotnice jedne..on ima genijalne zakljucke,poput:nagonskog poriva silovatelja za nasilnom obljubom,poput onog gladne osobe za hranom,i to ga cini hot ;D
2014-04-12
usao duh muhameda u tebe,hajastreb wrote:Silovatelj bi trebao oženiti osobu koju je silovao(ukoliko je bila neudata),ukoliko je bila udata ,trebalo bi ga ubiti.
2014-04-12
U albumu Životinjsko carstvo znanog još i kao kljunati ježek.IvyTeasdale wrote:
to ce stavit u poglavlje:Stavovi cudnovatih kljunasa ;D
2014-04-22
IvyTeasdale wrote:usao duh muhameda u tebe,hajastreb wrote:Silovatelj bi trebao oženiti osobu koju je silovao(ukoliko je bila neudata),ukoliko je bila udata ,trebalo bi ga ubiti.
2014-04-22
Jeste krvoločni u pm.jastreb wrote:Silovatelj bi trebao oženiti osobu koju je silovao(ukoliko je bila neudata),ukoliko je bila udata ,trebalo bi ga ubiti.
Ak postoji riješenje onda se ne ubija. Ubija se samo kad ne postoji tj toliko je društvo zaraženo s time da ni ovi gore ne znaju riješenje pa dignu ruke od svega.
2014-04-11
jastreb wrote:Silovatelj bi trebao oženiti osobu koju je silovao(ukoliko je bila neudata),ukoliko je bila udata ,trebalo bi ga ubiti.
A preljubnik, što ako udata (zauzeta) žena optuži ljubavnika za silovanje kako bi sačuvala svoju ugled?
Guest- Guest
to vec budi nostalgiju...jastreb wrote:U albumu Životinjsko carstvo znanog još i kao kljunati ježek.IvyTeasdale wrote:
to ce stavit u poglavlje:Stavovi cudnovatih kljunasa ;D
2014-04-12
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
Similar topics
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
Page 19 of 24