putin jede g***a
Page 22 of 24
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: putin jede g***a
Mislim da ipak postoji razlika između tvrdog i nasilnog seksa jer tvrdi seks je tvrdi kuraz a ovo drugo je ono kad te netko opizdi letvom po glavi .....razlika ocito postoji.jasambrend wrote:.. sve da vas je i porazio ma nema šanse da bi do sudnjeg dana to priznale...
Last edited by RayMabus on Sat 2 Jul - 17:03; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zasto je crnjak?..mozda je u pravu..Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:frakcija wrote:bar smo svi pokazali svoje strasti i zbližili se.MaximusDecimusMiridije wrote:Eto ti....docekas u zivotu konacno da mozes reci da mislis da je Putin konacno nesto lijepo napravio i ispadne na kraju da vijest nije istina....pfff
Ma nismo, i dalje mislim da ste vecinom zlobni seronje od kojih covjek nikada ne dozivi nista lijepo i nema apsolutno nikakve koristi od istih, ali ide to i u suprotnom smjeru. Tako da sto se tice medjuljudskih odnosa, i nije neki osjetni napredak.
koji si ti crnjak..jbt
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:frakcija wrote:bar smo svi pokazali svoje strasti i zbližili se.MaximusDecimusMiridije wrote:Eto ti....docekas u zivotu konacno da mozes reci da mislis da je Putin konacno nesto lijepo napravio i ispadne na kraju da vijest nije istina....pfff
Ma nismo, i dalje mislim da ste vecinom zlobni seronje od kojih covjek nikada ne dozivi nista lijepo i nema apsolutno nikakve koristi od istih, ali ide to i u suprotnom smjeru. Tako da sto se tice medjuljudskih odnosa, i nije neki osjetni napredak.
koji si ti crnjak..jbt
Jok, to je jednostavno tako.
Guest- Guest
.....zene daju puno radosti ali daju i jebenu bol
2015-09-08
Okvuksadinare wrote:zasto je crnjak?..mozda je u pravu..Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:frakcija wrote:bar smo svi pokazali svoje strasti i zbližili se.MaximusDecimusMiridije wrote:Eto ti....docekas u zivotu konacno da mozes reci da mislis da je Putin konacno nesto lijepo napravio i ispadne na kraju da vijest nije istina....pfff
koji si ti crnjak..jbt
Guest- Guest
kaj ok?Noor wrote:Okvuksadinare wrote:zasto je crnjak?..mozda je u pravu..Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:frakcija wrote:
bar smo svi pokazali svoje strasti i zbližili se.
koji si ti crnjak..jbt
2015-09-08
da..za kvarenje bauštelaca kriv je kapitalizam, izmišljanje 'dodanih vrijednosti' i zvizdarijajasambrend wrote:Ček, ček... kod nas građevinski sektor... pa recimo ima ga.... a natalitet ga očigledno ne prati... Biće su i bauštelce počeli ubijati u pojam traženjem da se stalno usavršavaju po raznim seminarima...a tu su još i Sportske svako jutro... pa ti onda imaj libido....
u etatističkom realsocijalizmu, sve je polako i opušteno--potkošulja, piva, čačkalica, nešto prčkaš dok se ne umoriš i baš te briga
i eto, libido netaknut, nacija spašena :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
HarleyQ wrote:da..za kvarenje bauštelaca kriv je kapitalizam, izmišljanje 'dodanih vrijednosti' i zvizdarijajasambrend wrote:Ček, ček... kod nas građevinski sektor... pa recimo ima ga.... a natalitet ga očigledno ne prati... Biće su i bauštelce počeli ubijati u pojam traženjem da se stalno usavršavaju po raznim seminarima...a tu su još i Sportske svako jutro... pa ti onda imaj libido....
u etatističkom realsocijalizmu, sve je polako i opušteno--potkošulja, piva, čačkalica, nešto prčkaš dok se ne umoriš i baš te briga
i eto, libido netaknut, nacija spašena :D
Ovaj post mi je sad digo zivce, a realno nema razloga da to napravi. Idem malo prosetati pa dodem kasnije.
Guest- Guest
Pa to..mozda je u pravuvuksadinare wrote:kaj ok?Noor wrote:Okvuksadinare wrote:zasto je crnjak?..mozda je u pravu..Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
koji si ti crnjak..jbt
Guest- Guest
....ma svejedno...nije bitnoNoor wrote:Pa to..mozda je u pravuvuksadinare wrote:kaj ok?Noor wrote:Okvuksadinare wrote:zasto je crnjak?..mozda je u pravu..Noor wrote:
koji si ti crnjak..jbt
2015-09-08
......beskonacnost..je voditi raspravu o tome...
2015-09-08
Mene seks ne zanima. Odustao kad sam vidio emanicpaciju koja na moj libidio ima takvi efekt da kad mi netko seks spomene u emanicpaciji iako je vanka plus 40 meni dođe da izvadim sve deke koje imam u kuci i onda to posložim na krevet i zavucem se ispod da me nitko ne pronađe.Noor wrote:Aj i tiRayMabus wrote:A koliko možete pricat o tom seksu to je čudo.
2014-04-11
RayMabus wrote:Mene seks ne zanima. Odustao kad sam vidio emanicpaciju koja na moj libidio ima takvi efekt da kad mi netko seks spomene u emanicpaciji iako je vanka plus 40 meni dođe da izvadim sve deke koje imam u kuci i onda to posložim na krevet i zavucem se ispod da me nitko ne pronađe.Noor wrote:Aj i tiRayMabus wrote:A koliko možete pricat o tom seksu to je čudo.
Je....sex je tvoj najveci problem.
Guest- Guest
Ma kako te moze jedna tako ubit u pojam!?RayMabus wrote:Mene seks ne zanima. Odustao kad sam vidio emanicpaciju koja na moj libidio ima takvi efekt da kad mi netko seks spomene u emanicpaciji iako je vanka plus 40 meni dođe da izvadim sve deke koje imam u kuci i onda to posložim na krevet i zavucem se ispod da me nitko ne pronađe.Noor wrote:Aj i tiRayMabus wrote:A koliko možete pricat o tom seksu to je čudo.
Zena ima ko u prici longi.....ne odustaj
Guest- Guest
hajde, pa možda u šetnji slučajno naletiš na malo smisla za izvrtanje, šalu i zafrkanciju ...MaximusDecimusMiridije wrote:Ovaj post mi je sad digo zivce, a realno nema razloga da to napravi. Idem malo prosetati pa dodem kasnije.
ako ne, jbg.. onda se nerviraj
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa i nije. IMa xxx stranice i samo se ispraznim. Veze i to su moj najveci problem a sam seks uopce ne.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Mene seks ne zanima. Odustao kad sam vidio emanicpaciju koja na moj libidio ima takvi efekt da kad mi netko seks spomene u emanicpaciji iako je vanka plus 40 meni dođe da izvadim sve deke koje imam u kuci i onda to posložim na krevet i zavucem se ispod da me nitko ne pronađe.Noor wrote:Aj i tiRayMabus wrote:A koliko možete pricat o tom seksu to je čudo.
Je....sex je tvoj najveci problem.
2014-04-11
...longi..poslusaj ju...Noor wrote:Ma kako te moze jedna tako ubit u pojam!?RayMabus wrote:Mene seks ne zanima. Odustao kad sam vidio emanicpaciju koja na moj libidio ima takvi efekt da kad mi netko seks spomene u emanicpaciji iako je vanka plus 40 meni dođe da izvadim sve deke koje imam u kuci i onda to posložim na krevet i zavucem se ispod da me nitko ne pronađe.Noor wrote:Aj i tiRayMabus wrote:A koliko možete pricat o tom seksu to je čudo.
Zena ima ko u prici longi.....ne odustaj
2015-09-08
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
Page 22 of 24