putin jede g***a
Page 8 of 24
Page 8 of 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Re: putin jede g***a
Kajo...mogu, vjeruj mi.kaja_333 wrote:Ma ne mogu izmisliti. Pa ostaju ozljede, tragovi , lako se to dokaze .Noor wrote:to sto bi zene potamanile svoje muzjake kojih se ne mogu inace drugacije rijesiti...izmisliti da ju je bas tu vecer silovao...i proci nekaznjenoepikur37 wrote:U glavnom po prirodnom pravu, žena koja trpi napad silovanaj ima pravo i ubiti.
Ne znam što je problem?
Ozljede se mogu naknadno napraviti..u cilju opravdanja krimena.
Guest- Guest
A ovu crvenu iz iskoraka bi trebalo zatvoriti zbog nečega i smjestiti u ćeliju sa kamiondžijama silovateljima recidivistima . Da se ne osjeća diskriminirano.frakcija wrote:"...u protekle dvije godine maloljetni zatvorenici zbog pomanjkanja smještajnih kapaciteta uz odobrenje suca smještani u ćelije s odraslim zatvorenicima, ali samo pod određenim uvjetima. Ali samo pod uvjetom da su to osobe koje neće imati negativan utjecaj na njih. To znači da ih ne smijemo smjestiti u sobu s homoseksualcima, ovisnicima i recidivistima kaznenih djela."
http://www.h-alter.org/vijesti/zastitite-prava-lgbt-osoba
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma skuze ti to forenzičari i doktori, kakve su ozljede u pitanju.Noor wrote:Kajo...mogu, vjeruj mi.kaja_333 wrote:Ma ne mogu izmisliti. Pa ostaju ozljede, tragovi , lako se to dokaze .Noor wrote:to sto bi zene potamanile svoje muzjake kojih se ne mogu inace drugacije rijesiti...izmisliti da ju je bas tu vecer silovao...i proci nekaznjenoepikur37 wrote:U glavnom po prirodnom pravu, žena koja trpi napad silovanaj ima pravo i ubiti.
Ne znam što je problem?
2015-08-15
deda hipster wrote:To counter Muslim migrant sex assaults, Swedish cops giving girls “Do not molest me” bracelets
In the aftermath of last year’s asylum-related sexual attacks at the “We Are Stockholm” youth festival, the Swedish police are now launching a new campaign. Officers will give out bracelets with the text “Do not molest me” to girls attending this year’s festival, of according to Dan Eliasson, head of the country’s national police force.
“The police are taking the reports of sexual molestation seriously, especially when it happens to young people,” Eliasson said in an official press release.
As a part of the new campaign, police officers equipped with bracelets with the text “Do not molest me” will be late to the Streets of Stockholm. The bracelets will be given out During The Summer Festival in the Swedish capital, and also in connection to other major events frequented by young people.
“This way, we can draw attention to the issue and urge Those Concerned to report,” Mr. Eliasson Continued.
Recently, the Swedish police published a report on sexual crimes in public swimming pools and other public places. : According to the report from May this year, the perpetrators are in most cases male asylum seekers from the Third World. One hypothesis put forward in the report is that the asylum seekers are attacking Swedish girls as a "result of the Nordic alcohol culture".
Ovi su uvijek bili najnapredniji...dobro je tebi abrahame
2014-04-15
u zatvorima je jedini kriterij za smjestaj pritvorenika da ne budu u nikakvom kontaktu sa suoptuzenikom, ako ih se tereti za udrizivanje u zlocinu. Sve ostale trpaju gdje ima mjesta.frakcija wrote:"...u protekle dvije godine maloljetni zatvorenici zbog pomanjkanja smještajnih kapaciteta uz odobrenje suca smještani u ćelije s odraslim zatvorenicima, ali samo pod određenim uvjetima. Ali samo pod uvjetom da su to osobe koje neće imati negativan utjecaj na njih. To znači da ih ne smijemo smjestiti u sobu s homoseksualcima, ovisnicima i recidivistima kaznenih djela."
http://www.h-alter.org/vijesti/zastitite-prava-lgbt-osoba
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Merkelova je izdala fetvu da se silovanje na novogodišnjoj noći tolerira ako je u svrhu multikultija.Yehudi wrote:Ubrzo zatim, donesen je prijedlog zakona o doživotnoj kazni za takve prekršitelje zakona (pedofile i silovatelje), a njegov je prijedlog prihvaćen.epikur37 wrote:U glavnom zakon je ok, ako ženu netko napadne, a silovanje je napad ima se pravo braniti a i ubiti u obrani.
Nije to glupi zapad gdje im silovanje raste, a ne smije se talasati.
Putin zna.
Jasna stvar.
A za ove šta im nije jasno, njima bi jedina škola bila ta da njih netko siluje pa da vidimo dali bi se složili sa time da je smio nekažnjeno
ubiti silovatelja. Inače silovatelj i pedofil neće stati samo na silovanju.
Naravno da je taj aneks u zakonu Rusije za svaku pohvalu.
Ili će neki tu jedva doćekati da se uskoro na "zapadu" donesu i zakoni o pravima pedofila i silovatelja
Valjda je to ok a ne ovi zakon zlog diktatoira putina :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
hrvatska forenzika je daleko ispod nivoa CSI Miami.kaja_333 wrote:Ma skuze ti to forenzičari i doktori, kakve su ozljede u pitanju.Noor wrote:Kajo...mogu, vjeruj mi.kaja_333 wrote:Ma ne mogu izmisliti. Pa ostaju ozljede, tragovi , lako se to dokaze .Noor wrote:to sto bi zene potamanile svoje muzjake kojih se ne mogu inace drugacije rijesiti...izmisliti da ju je bas tu vecer silovao...i proci nekaznjenoepikur37 wrote:U glavnom po prirodnom pravu, žena koja trpi napad silovanaj ima pravo i ubiti.
Ne znam što je problem?
a u istraznom postupku se ne provode sve potrebne radnje...i to je realnost.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Ovi koji su protiv jebenog diktatora Putna očito misle da žene mraju odtrpiti...pa i savezničkog vehabiju
Nekima bi draže bilo uvesti zakone kao u SA, ako prijaviš silovanje ideš u zatvor.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ako istraga pokaze da je prijava lazna....dapace..i to bez naknadne privatne tuzbe. Takve stvari trebaju ici po automatizmu.Yehudi wrote:epikur37 wrote:Ovi koji su protiv jebenog diktatora Putna očito misle da žene mraju odtrpiti...pa i savezničkog vehabiju
Nekima bi draže bilo uvesti zakone kao u SA, ako prijaviš silovanje ideš u zatvor.
Guest- Guest
to bi bio zakon za debile
pogotovo što je silovanje postalo vrlo široko, pa tako se cura nkon sexa
predomisli i tuzi sretnika.
tako vam je u americi di su žene ugrožene i teško dokazuju silovanje jer ih patrijarhat tlači,
pogotovo što je silovanje postalo vrlo široko, pa tako se cura nkon sexa
predomisli i tuzi sretnika.
tako vam je u americi di su žene ugrožene i teško dokazuju silovanje jer ih patrijarhat tlači,
2014-04-19
u americi (opet ja ameriku) za laznu prijavu za silovanje žene dobiju ukor a tip dok se ne dokaže krivna čamiu zatvoru čekajući.
provjrerite statistiku ako vam se da, kolko ima lažnjaka, meni mrsko
2014-04-19
pa i ne smeta, ni sudu niti policiji, ako nema prijave ili nekog zločinadeda hipster wrote:i što onda da sud tu radi? ako žrtvi ne smeta, zašto bi sudu smetalo?
društvo računa da se odrasli ljudi trebaju znati i moći pobrinuti za sebe ili potražiti pomoć ako to ne mogu sami
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Kakav ukor?! Evo u USA:prckov wrote:u americi (opet ja ameriku) za laznu prijavu za silovanje žene dobiju ukor a tip dok se ne dokaže krivna čamiu zatvoru čekajući.
Most jurisdictions do have a law prohibiting filing a false police report.
In Illinois, it's called Disorderly Conduct (see paragraph 5 for the false police report section). It is a Class A misdemeanor, meaning the offender, if convicted, faces up to one year in jail and a $5000 fine.
There is a problem, however, with being able to tell the difference between a clearly false allegation of sexual assault and one which may be true, but cannot be proven beyond a reasonable doubt. I know there are exceptions, but many of the allegations end up being a case of "he said - she said."
In other words, absent a confession from the "victim" that the report was unfounded or a "suspect's" airtight alibi, it is just as difficult to prove a sexual assault didn't occur (or, at least, the accused was not the offender) as it is to prove one did.
And, finally, some people are prosecuted for making false reports of sexual assaults. These usually don't get much media attention for a variety of reasons.
Britanija je posebno stroga: http://time.com/3613506/prosecuting-women-for-false-rape-allegations/
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Noor, silovanje je izuzetno nasilno. Žrtve su u stanju soka, često s teškim tjelesnim ozljedama , pune ogrebotina, razderotina, modrica . Nije CSI Miami ali kada ih policija odvede u bolnicu doktorima je jasno o čemu se radi. Silovatelji nisu nekakvi alfa mužjaci kako deda misli koji se suzdržati pred ljepotom nekoga pa se žele razmnožiti. To su manijaci koje odlikuje bezosjećajnosti i egoizam, stalno zastrašivanje, prijetnje, naređivanje, žene su im " kurve", agresivnost, nasilje i ljutnja ukratko. Žrtve su im često ili jako mlade ili jako stare , ili u stanju bespomoćnosti , alkoholizirane ili drogirane da ih lakše savladaju. Kada netko lažno Prijavi silovanje to se otkrije za cas i takva sama postane počinitelj lažnog prijavljivanja. Tako da je ovaj zakon zapravo vrlo dobar.Noor wrote:hrvatska forenzika je daleko ispod nivoa CSI Miami.kaja_333 wrote:Ma skuze ti to forenzičari i doktori, kakve su ozljede u pitanju.Noor wrote:Kajo...mogu, vjeruj mi.kaja_333 wrote:Ma ne mogu izmisliti. Pa ostaju ozljede, tragovi , lako se to dokaze .Noor wrote:
to sto bi zene potamanile svoje muzjake kojih se ne mogu inace drugacije rijesiti...izmisliti da ju je bas tu vecer silovao...i proci nekaznjeno
a u istraznom postupku se ne provode sve potrebne radnje...i to je realnost.
2015-08-15
Noor wrote:Izmisljanje silovanja kao pokrice ubojstva nije samoobrana. Ovaj zakon ce omoguciti da to bude namjera.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ma kako će to teško dokazati???? svaka žena ti može namjestiti silovanje dok si reko sex a ovakav zakon joj to i omogućava da to napravi ako se želi rastati a muž ne želi, ako je u pitanju osiguranje, nasljedstvo, prevara.......mogućnosti su neograničene. Ponavljam silovateljsku stoku treba umlatiti ali ovakav zakon je ne debilana nego idiotarija na stotu potencijuRayMabus wrote:Putin nije glup. Ta u braku će teško dokazat na sudu da je silovana pa će to odhebat a ova šta ju na ulici u mraku zaskoci netko nema šta dokazivat i ono ubij ga i država ti neće ništa pa da vidimo tko ce iduci u mraku zaskočit.Noor wrote:
Imas situacija i u braku kad zena ne zeli sex..kad su odnosi do te mjere naruseni, a razlaz iz mozda ekonomskih razloga nije moguc.
Pa ne znam što tebi nije jasno,.ubojstvo u samoobrani je nekažnjivo.
teško, jer ako žena upuca muža a ne može dokazat da ju je silovao završit će na vješalima
nije to tako loše
al postoji silovanje u braku?.. u ugovoru piše daš davat tijelo na raspolaganje.marcellus wrote:Noor wrote:Izmisljanje silovanja kao pokrice ubojstva nije samoobrana. Ovaj zakon ce omoguciti da to bude namjera.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ma kako će to teško dokazati???? svaka žena ti može namjestiti silovanje dok si reko sex a ovakav zakon joj to i omogućava da to napravi ako se želi rastati a muž ne želi, ako je u pitanju osiguranje, nasljedstvo, prevara.......mogućnosti su neograničene. Ponavljam silovateljsku stoku treba umlatiti ali ovakav zakon je ne debilana nego idiotarija na stotu potencijuRayMabus wrote:
Putin nije glup. Ta u braku će teško dokazat na sudu da je silovana pa će to odhebat a ova šta ju na ulici u mraku zaskoci netko nema šta dokazivat i ono ubij ga i država ti neće ništa pa da vidimo tko ce iduci u mraku zaskočit.
teško, jer ako žena upuca muža a ne može dokazat da ju je silovao završit će na vješalima
nije to tako loše
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Problem je velika mogućnost zlouporabe ovakvog zakonaepikur37 wrote:tre911 wrote:Ma kako će to teško dokazati???? svaka žena ti može namjestiti silovanje dok si reko sex a ovakav zakon joj to i omogućava da to napravi ako se želi rastati a muž ne želi, ako je u pitanju osiguranje, nasljedstvo, prevara.......mogućnosti su neograničene. Ponavljam silovateljsku stoku treba umlatiti ali ovakav zakon je ne debilana nego idiotarija na stotu potencijuRayMabus wrote:Putin nije glup. Ta u braku će teško dokazat na sudu da je silovana pa će to odhebat a ova šta ju na ulici u mraku zaskoci netko nema šta dokazivat i ono ubij ga i država ti neće ništa pa da vidimo tko ce iduci u mraku zaskočit.Noor wrote:Imas situacija i u braku kad zena ne zeli sex..kad su odnosi do te mjere naruseni, a razlaz iz mozda ekonomskih razloga nije moguc.RayMabus wrote:
Vjerojatno se to nece primjenjivat na takve slucajeve upravo zbog zlouporabe nego koliko sam ja shvatija na ova ulicna silovanja di te neki stranac zaskoci a ti ga zamlatiš.
Guest- Guest
Ma nema zloupotrebe kada je to dokazivo. Pa silovanja uglavnom završavaju s teškim tjelesnim ozljedama, nekad i smrću . I drugo, Hrvatska forenzika uopće nije tako losa , dapače. Nemojte to brkati s tim sto se policiji za neka djela ne da zajebavati pa niti ne istražuju.
2015-08-15
The Court of Appeal said false allegations damage conviction rates of genuine rapes and are "terrifying" for innocent victims.
dakle u uk su to potrožili jer šteti pravim žrtvama pa onda eto i isprepada nevine muške, btw momak u uk se objesio kadje nakon 7 dana pušten jer je ženska priznala da je lagala (biće da je trebo 2 svjedoka)
A US law professor, who will be speaking at the Commons, said the UK’s stance on false allegations is more aggressive than in countries such as the United States, Canada and Australia. Prof Lisa Avalos, of the University of Arkansas, said false allegations in the US were dealt with as a misdemeanour offence, not a felony – and most women were not jailed if found guilty.
dakle u uk su to potrožili jer šteti pravim žrtvama pa onda eto i isprepada nevine muške, btw momak u uk se objesio kadje nakon 7 dana pušten jer je ženska priznala da je lagala (biće da je trebo 2 svjedoka)
A US law professor, who will be speaking at the Commons, said the UK’s stance on false allegations is more aggressive than in countries such as the United States, Canada and Australia. Prof Lisa Avalos, of the University of Arkansas, said false allegations in the US were dealt with as a misdemeanour offence, not a felony – and most women were not jailed if found guilty.
2014-04-19
tre911 wrote:Problem je velika mogućnost zlouporabe ovakvog zakonaepikur37 wrote:tre911 wrote:Ma kako će to teško dokazati???? svaka žena ti može namjestiti silovanje dok si reko sex a ovakav zakon joj to i omogućava da to napravi ako se želi rastati a muž ne želi, ako je u pitanju osiguranje, nasljedstvo, prevara.......mogućnosti su neograničene. Ponavljam silovateljsku stoku treba umlatiti ali ovakav zakon je ne debilana nego idiotarija na stotu potencijuRayMabus wrote:Putin nije glup. Ta u braku će teško dokazat na sudu da je silovana pa će to odhebat a ova šta ju na ulici u mraku zaskoci netko nema šta dokazivat i ono ubij ga i država ti neće ništa pa da vidimo tko ce iduci u mraku zaskočit.Noor wrote:
Imas situacija i u braku kad zena ne zeli sex..kad su odnosi do te mjere naruseni, a razlaz iz mozda ekonomskih razloga nije moguc.
meh. ja sam uvijek za to da država dozvoli svakom samoobranu. Naravno uvijek postoji mogućnost zloporabe, ali meni se recimo sviđa američki "stand your ground" zakon, naravno jesse jackson je rekao da je zakon rasistički jer obično upucane budu crnje, ali to je zato jer crnje uglavnom i napadaju ljude na ulici
Kako ste vas dva mudraca uspjeli ubaciti srbiju u priču to samo vi znate, ali neeee, ne volite vi srbiju više nego rođenu mater, samo se tako češljate.epikur37 wrote:HarleyQ wrote:pa kad mu je Putin antipatičan, on je za Srbiju, znači gad :Depikur37 wrote:tre se malo zaletio al ajd :)
kad bi u dnevno.hr napisali da jede malu djecu za marendu, kladim se da bi neki i u to odmah povjerovali
A ne moš odoliti strasti, to je kao kad bi meni netko rekao evo BiH se dijeli ide HB ili recimo amerika slabi europa je našla svoju unutarnju definiciju i ravnotežu. :D
E to je našem kolegi tipa: Srbija propada, lustracija čisti udbu, pravoslavci odumiru :D
Guest- Guest
Page 8 of 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Similar topics
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
Page 8 of 24