ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

putin jede g***a

Page 5 of 24 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next

Go down

putin jede g***a - Page 5 Empty Re: putin jede g***a

Post by Guest Sat 2 Jul - 2:04

opet vijest je zakurac jer je izmišljena :D 

pa možemo jedino u offtopik

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 2 Jul - 2:05

Ha ha ha ha koja rasprava ....dakle zakljucak je : muškarci su evolucijski jaci od žena da bi ih mogli silovat tj produžit vrstu tj nema ono boli me glava , nisam od volje i slicne priče jer onda bi tako vrsta izumrla.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sat 2 Jul - 2:06

HarleyQ wrote:
deda hipster wrote:što više potomaka ostaviš to si evolucijski uspješniji, kroz par generacija jednostavno izguraš iz utrke one koji nisu agresivni
da, onu djecu cvijeća u policiji koji dijele narukvice s natpisom i mirotvorne aktiviste s welcome transparentima

studije rađene na plemenima koja su otkrivena u prašumama te su živjela u kamenom dobu kad su ih otkrili su pokazale da nasilni muškarci reproduktivno daleko uspješniji od miroljubivih, oni koji su ubijali druge i silovali su imali 3 puta više potomaka

također su primjetili da žene vrše postnatalni abortus ako im se ne sviđa kako dijete izgleda, ako im se čini da je dijete retardirano, jednostavno ga zatuku kamenom jer im pogled na njega izaziva osjećaj jeze i gađenja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 2 Jul - 2:09

deda hipster wrote:
HarleyQ wrote:
deda hipster wrote:što više potomaka ostaviš to si evolucijski uspješniji, kroz par generacija jednostavno izguraš iz utrke one koji nisu agresivni
da, onu djecu cvijeća u policiji koji dijele narukvice s natpisom i mirotvorne aktiviste s welcome transparentima

studije rađene na plemenima koja su otkrivena u prašumama te su živjela u kamenom dobu kad su ih otkrili su pokazale da nasilni muškarci reproduktivno daleko uspješniji od miroljubivih, oni koji su ubijali druge i silovali su imali više potomaka

također su primjetili da žene vrše postnatalni abortus ako im se ne sviđa kako dijete izgleda, ako im se čini deformiranim, jednostavno ga zatuku kamenom jer im pogled na njega izaziva osjećaj jeze i gađenja
u današnjoj civilizaciji nasilje se ne isplati.. u europi je bilo do dolaska imigranata, doslovno cijela europa od britanije do grčke do rusije, vrlo vrlo vrlo vrlo vrlo malo kriminala i nasilja.. u odnosu na ostatak svijeta..

sada je ponovo u švedskoj i drugim zemljama explozija fizičkog nasilja i silovanja, i ta društva koja su evolucijski uškopljena(društvo u europi je organizirano tako da nasilnici ispadaju iz evolucije, dok u africi prosperiraju), ne znaju se nositi sa ovim što dolaze iz civilizacijskog kruga gdje je silovanje dobar dan
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 2 Jul - 2:09

RayMabus wrote:Ha ha ha ha koja rasprava ....dakle zakljucak je : muškarci su evolucijski jaci od žena da bi ih mogli silovat tj produžit vrstu tj nema ono boli me glava , nisam od volje i slicne priče jer onda bi tako vrsta izumrla.
Eto svašta coek nauci s vama a u biti ovo je tocno jer obicno se kaže muškarac je jaci da može loviti , obraniti od drugih ( divljih životinja i drugih ljudi i plemena ) no u suštini da je to tocno i ženke bi imale dva metra i mišiće ko Popaj no nemaju dakle one su sitnije građe jer je takve lakše : silovati ( citaj produžiti vrstu ).

Last edited by RayMabus on Sat 2 Jul - 2:10; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sat 2 Jul - 2:10

RayMabus wrote:Ha ha ha ha koja rasprava ....dakle zakljucak je : muškarci su evolucijski jaci od žena da bi ih mogli silovat tj produžit vrstu tj nema ono boli me glava , nisam od volje i slicne priče jer onda bi tako vrsta izumrla.

kršćanstvo je sjebalo europske muškarce, to je ideologija za uškopljene robove i pedere
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov Sat 2 Jul - 2:10

HarleyQ wrote:
prckov wrote:al ga ti nasra
misliš? gle, prije nekoliko mjeseci je u Švedskoj serijski silovatelj, arapski imigrant od 20tak godina, bio proglašen nevinim za prebijanje i brutalno silovanje nekoliko djevojaka i djevojčica... sud kaže - nije kriv, jer je jadan istraumatiziran, a kad je takav, onda mlati i siluje
završiće dozivotno u zatvoru ako nemaju 1-2 svjedoka
sad me još praviš budalom

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Sat 2 Jul - 2:13

preko_vode_do_slobode wrote:
u današnjoj civilizaciji nasilje se ne isplati...
isplati se itekako, no postoje pravila igre, postoje prilike kad je dozvoljeno a kad nije
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Sat 2 Jul - 2:14

iako provociramo, fizički smo slabije i lupamo pi*kaste šamare, ne zaboravi da vas uvijek možemo zatući peglom na spavanju :] :}
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 2 Jul - 2:15

deda hipster wrote:
isplati se itekako, no postoje pravila igre, postoje prilike kad je dozvoljeno a kad nije
:tu

Treba trpat još Arapa i crmaca da evropsko društvo radikalno skrene desno a tad moš šta oš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sat 2 Jul - 2:16

deda hipster wrote:

pa izbacimo recimo ove imigrante iz formule..

di se isplati? mislim na izravno nasilje.. ako misliš da neku prikrivenu dominaciju preko govora tijela, ponašanja, izgleda,financija to je drugo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 2 Jul - 2:17

HarleyQ wrote:
iako provociramo, fizički smo slabije i lupamo pi*kaste šamare, ne zaboravi da vas uvijek možemo zatući peglom na spavanju :] :}
Ovo je bio samo znanstveni osvrt na cinjenicu u životinjskom svijetu jer covjek se samo inkarnirao u jednu vrstu majmuna koja je dovoljno evoluirala da primi višu vrstu svijesti tj pređe iz životinjskog u viši misaoni oblik.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by neva Sat 2 Jul - 2:18

prckov wrote:završiće dozivotno u zatvoru ako nemaju 1-2 svjedoka
ne, ali očito nisi shvatio ironiju
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Sat 2 Jul - 2:18

HarleyQ wrote:

da bi se osvetila silovatelju od kojeg se fizički ne bi mogla obraniti zatući ćeš nekog drugog muškarca peglom na spavanju?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Sat 2 Jul - 2:22

deda hipster wrote:
HarleyQ wrote:

da bi se osvetila silovatelju od kojeg se fizički ne bi mogla obraniti zatući ćeš nekog drugog muškarca peglom na spavanju?
nisi pročitao Longijevu rečenicu na koju sam odgovorila.. 'nema boli me glava, nisam od volje' i sl., muškarac je jači zato da silom uzme ono što želi
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov Sat 2 Jul - 2:23

HarleyQ wrote:
prckov wrote:završiće dozivotno u zatvoru ako nemaju 1-2 svjedoka
ne, ali očito nisi shvatio ironiju
shvatio sam ja dobro
nego oćemo li iza svakog pojedinačnog slučaja pravit opći zaključak ii ćemo završit sa o;vim arapinom

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest Sat 2 Jul - 2:23

di se isplati? mislim na izravno nasilje...
ako želiš nekog ukloniti, zašto bi to učinio naočigled svih? to onda samo hraniš svoj ego koji je željan pažnje

ili ok ako nemaš želudac za fizičku eliminaciju, možeš nekog financijski uništiti, možeš ga eliminirati posredstvom represivnog i kaznenog sustava države...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Sat 2 Jul - 2:24

jasno da ne bih zatukla nekog drugog muškarca kao osvetu za silovanje, pa nisam retardirana
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 2 Jul - 2:24

HarleyQ wrote:
deda hipster wrote:
HarleyQ wrote:

nisi pročitao Longijevu rečenicu na koju sam odgovorila.. 'nema boli me glava, nisam od volje' i sl., muškarac je jači zato da silom uzme ono što želi
Točno. Evolucija. Svijest o svijesti a to je ova s kojom ti meni odgovaraš i ja tebi šta je viši oblik duše i zove se konceptualna nije isto šta i nekonceptualna pa vrsta zvana majmuni iz koje je ovo tijelo u koje si se inkarnirala da je tocna prica o jakosti muškarca da obrani žensku i potomstvo onda bi i ženke gorila i majmuna bile fizicki snažne ko i muške gorile i majmuni no nisu jer je evolucijski iz generacije u generaciju lakše bilo pojebati ( prenijeti gene ) slabijoj ženki nego jacoj koja bi te mogla naklepati i tako nezatrudniti ( vrsta se ne produžava ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sat 2 Jul - 2:28

HarleyQ wrote:
deda hipster wrote:
HarleyQ wrote:

sva sreća da se priroda uskladila, pa žene maštaju o agresivnom seksu i to ih napaljuje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Sat 2 Jul - 2:28

prckov wrote:shvatio sam ja dobro
nego oćemo li iza svakog pojedinačnog slučaja pravit opći zaključak ii ćemo završit sa o;vim arapinom
ne da mi se istraživati sad po webu kako bih ti predočila da je silovanje dosta teško dokazati, zbog čega dobar dio silovanja ostane neprijavljen i nekažnjen
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 24 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics