putin jede g***a
Page 6 of 24
Page 6 of 24 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
Re: putin jede g***a
ne da mi se istraživati sad po webu kako bih ti predočila da je silovanje dosta teško dokazati, zbog čega dobar dio silovanja ostane neprijavljen i nekažnjenprckov wrote:shvatio sam ja dobro
nego oćemo li iza svakog pojedinačnog slučaja pravit opći zaključak ii ćemo završit sa o;vim arapinom
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Evo vam odgovor na silovatelje : silovanje je trauma a kažnjavanje silovatelja neci bolnim i to je opet trauma .....dakle to je samo stvaranje posla za psihologa a to nije cilj.
Silovatelja se treba staviti u okove i onda mu oduzet građanska prava i cijeli život ili jako dug period da bude rob i radi teške fizicke poslove.
Tako ce otplatiti dug društvu ( prouzrocena trauma ) , njemu se nece dati nova ,,,,i idemo dalje.
Silovatelja se treba staviti u okove i onda mu oduzet građanska prava i cijeli život ili jako dug period da bude rob i radi teške fizicke poslove.
Tako ce otplatiti dug društvu ( prouzrocena trauma ) , njemu se nece dati nova ,,,,i idemo dalje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nije teško dokazati ako ga odmah prijaviš, doktori uvijek nađu tragove nasiljaHarleyQ wrote:ne da mi se istraživati sad po webu kako bih ti predočila da je silovanje dosta teško dokazati, zbog čega dobar dio silovanja ostane neprijavljen i nekažnjenprckov wrote:shvatio sam ja dobro
nego oćemo li iza svakog pojedinačnog slučaja pravit opći zaključak ii ćemo završit sa o;vim arapinom
Guest- Guest
dobro, ali zar to ne bi bila genetski lošija selekcija ženki, kad se biraju slabije i manje 'opasne' jedinke? :/RayMabus wrote:onda bi i ženke gorila i majmuna bile fizicki snažne ko i muške gorile i majmuni no nisu jer je evolucijski iz generacije u generaciju lakše bilo pojebati ( prenijeti gene ) slabijoj ženki nego jacoj koja bi te mogla naklepati i tako nezatrudniti ( vrsta se ne produžava ).
2014-04-12
Kako god okreneš mora biti slabija od ovog jer ona jaka majmunica bi mogla odbit seks a to citaj kao : vrsta se ne produžava .....dakle produžava se ona koja se jebe ( pojebe ).HarleyQ wrote:dobro, ali zar to ne bi bila genetski lošija selekcija ženki, kad se biraju slabije i manje 'opasne' jedinke? :/RayMabus wrote:onda bi i ženke gorila i majmuna bile fizicki snažne ko i muške gorile i majmuni no nisu jer je evolucijski iz generacije u generaciju lakše bilo pojebati ( prenijeti gene ) slabijoj ženki nego jacoj koja bi te mogla naklepati i tako nezatrudniti ( vrsta se ne produžava ).
2014-04-11
hmm.. mislim da je jedno maštati o agresivnom sexu, a drugo stvarno doživjeti silovanje :/deda hipster wrote:sva sreća da se priroda uskladila, pa žene maštaju o agresivnom seksu i to ih napaljuje
2014-04-12
fala kurcu neman potrebu nikoga eliminirati niti fizički niti financijski, jednostavno nitko me ne ugrožava, niti ja ikoga ugrožavan.. (barem se nadam haha)deda hipster wrote:ako želiš nekog ukloniti, zašto bi to učinio naočigled svih? to onda samo hraniš svoj ego koji je željan pažnjepreko_vode_do_slobode wrote:
di se isplati? mislim na izravno nasilje...
ili ok ako nemaš želudac za fizičku eliminaciju, možeš nekog financijski uništiti, možeš ga eliminirati posredstvom represivnog i kaznenog sustava države...
Guest- Guest
ajde išHarleyQ wrote:ne da mi se istraživati sad po webu kako bih ti predočila da je silovanje dosta teško dokazati, zbog čega dobar dio silovanja ostane neprijavljen i nekažnjenprckov wrote:shvatio sam ja dobro
2014-04-19
HarleyQ wrote:jasno da ne bih zatukla nekog drugog muškarca kao osvetu za silovanje, pa nisam retardirana
ako se želiš zaštititi od prijetnje silovanja koju predstavlja masovna imigracija moraš glasovati za A-HSP, trenutno nijedna druga opcija nema interes štititi žene od toga
danas su svi kukali na televiziji kako ne primamo dovoljno, jer mogli bi puno više, kao što smo mogli za vrijeme rata primiti stotine tisuća
Last edited by deda hipster on 2/7/2016, 02:36; edited 2 times in total
Guest- Guest
inače kapitalizam(kojeg većina mrzi) je u jednu ruku zajeba ovo sa nasiljem i ratovima...
jednostavno kada imaš globalni kapitalizam, jednostavno postaje neisplativo ratovati, ubijati, otimati, za većinu država i pojedinaca, puno je isplativo se foksuirati i proizvoditi neku robu/uslugu gdje si najproduktivniji i onda to razmjeniti(za novac) i onda novcem nabvljati ostale stvari koje ti trebaju...
opet problem kapitalizma je što su neki uspješniji pa onda tu dolazimo do dedinih postavki..
jednostavno kada imaš globalni kapitalizam, jednostavno postaje neisplativo ratovati, ubijati, otimati, za većinu država i pojedinaca, puno je isplativo se foksuirati i proizvoditi neku robu/uslugu gdje si najproduktivniji i onda to razmjeniti(za novac) i onda novcem nabvljati ostale stvari koje ti trebaju...
opet problem kapitalizma je što su neki uspješniji pa onda tu dolazimo do dedinih postavki..
Guest- Guest
Ne jer i onaj muški majmum mora bit jaci od ostalih muških majmuna da bi došao do te pichke dakle svaka nova generacija pomice velicinu vrste tj ženka ne mora bit toliko mala nego samo malo slabija od muške jedinke jer ako je jednako jaka ili jaca postoji ogucnost odbijanja seksa a to je : vrsta se ne produžava.HarleyQ wrote:dobro, ali zar to ne bi bila genetski lošija selekcija ženki, kad se biraju slabije i manje 'opasne' jedinke? :/RayMabus wrote:onda bi i ženke gorila i majmuna bile fizicki snažne ko i muške gorile i majmuni no nisu jer je evolucijski iz generacije u generaciju lakše bilo pojebati ( prenijeti gene ) slabijoj ženki nego jacoj koja bi te mogla naklepati i tako nezatrudniti ( vrsta se ne produžava ).
2014-04-11
da, a onda napasnik kaže ono što si ti maloprije napisao: ona voli grublje, htjela je takodeda hipster wrote:nije teško dokazati ako ga odmah prijaviš, doktori uvijek nađu tragove nasilja
2014-04-12
Inace ovo je vjerojatno i jedan od razloga rasta u volumenu vrsta jer onaj o obrani od predatora ne vrijedi jer može koristit i bijeg kao taktiku dakle veličina mu ne treba a ovdje bez nje ne može.RayMabus wrote:Ne jer i onaj muški majmum mora bit jaci od ostalih muških majmuna da bi došao do te pichke dakle svaka nova generacija pomice velicinu vrste tj ženka ne mora bit toliko mala nego samo malo slabija od muške jedinke jer ako je jednako jaka ili jaca postoji ogucnost odbijanja seksa a to je : vrsta se ne produžava.HarleyQ wrote:dobro, ali zar to ne bi bila genetski lošija selekcija ženki, kad se biraju slabije i manje 'opasne' jedinke? :/RayMabus wrote:onda bi i ženke gorila i majmuna bile fizicki snažne ko i muške gorile i majmuni no nisu jer je evolucijski iz generacije u generaciju lakše bilo pojebati ( prenijeti gene ) slabijoj ženki nego jacoj koja bi te mogla naklepati i tako nezatrudniti ( vrsta se ne produžava ).
2014-04-11
HarleyQ wrote:da, a onda napasnik kaže ono što si ti maloprije napisao: ona voli grublje, htjela je takodeda hipster wrote:nije teško dokazati ako ga odmah prijaviš, doktori uvijek nađu tragove nasilja
nisu na sudu baš toliki idijoti, partner te silovao, a ti ostaješ s njim živjeti u istom malom stanu
nema baš smisla, zar ne?
Guest- Guest
aww, pa tu se od mene traže nevjerojatne žrtve... no dobro da si mi rekao, ništa nije previše za sigurnost, na izborima zaokružujem Kelemincadeda hipster wrote:ako se želiš zaštititi od prijetnje silovanja koju predstavlja masovna imigracija moraš glasovati za A-HSP,
2014-04-12
preko_vode_do_slobode wrote:inače kapitalizam(kojeg većina mrzi) je u jednu ruku zajeba ovo sa nasiljem i ratovima...
čisti kapitalizam je samoporažavajuć, jer nakon uspjeha postaješ preskup i neisplativ
Guest- Guest
malo offtopic, možda nećeš vjerovati, ali tzv. 'psihologija žrtve zlostavljanja' našla je smisao i u tomededa hipster wrote:nisu na sudu baš toliki idijoti, partner te silovao, a ti ostaješ s njim živjeti u istom malom stanu
nema baš smisla, zar ne?
pa kažu kako s vremenom zlostavljač toliko predominira, ponižava i kontrolira svoju žrtvu da ona praktički od straha i svega toga postane kao šlapa, pasivna, otupjela i bez svoje volje
2014-04-12
u današjnem svijetu, to je više neki extrem, izuzetak, ne pravilo.. barem ja živim u takvoj okolini(fala kurcu)HarleyQ wrote:malo offtopic, možda nećeš vjerovati, ali tzv. 'psihologija žrtve zlostavljanja' našla je smisao i u tomededa hipster wrote:nisu na sudu baš toliki idijoti, partner te silovao, a ti ostaješ s njim živjeti u istom malom stanu
nema baš smisla, zar ne?
pa kažu kako s vremenom zlostavljač toliko predominira, ponižava i kontrolira svoju žrtvu da ona praktički od straha i svega toga postane kao šlapa, pasivna, otupjela i bez svoje volje
Guest- Guest
HarleyQ wrote:malo offtopic, možda nećeš vjerovati, ali tzv. 'psihologija žrtve zlostavljanja' našla je smisao i u tomededa hipster wrote:nisu na sudu baš toliki idijoti, partner te silovao, a ti ostaješ s njim živjeti u istom malom stanu
nema baš smisla, zar ne?
i što onda da sud tu radi? ako žrtvi ne smeta, zašto bi sudu smetalo?
Guest- Guest
jel ovo ideoološka psihologijaHarleyQ wrote:malo offtopic, možda nećeš vjerovati, ali tzv. 'psihologija žrtve zlostavljanja' našla je smisao i u tomededa hipster wrote:nisu na sudu baš toliki idijoti, partner te silovao, a ti ostaješ s njim živjeti u istom malom stanu
nema baš smisla, zar ne?
2014-04-19
Tako i sa ostalim kriminalcima koji od posla bjeze kao vrag od kriza. Da se to sve iskoristit a ne gladit po glavi jer mu tata i mama nisu htjeli kupit iPhone.RayMabus wrote:Evo vam odgovor na silovatelje : silovanje je trauma a kažnjavanje silovatelja neci bolnim i to je opet trauma .....dakle to je samo stvaranje posla za psihologa a to nije cilj.
omni-
2014-04-12
Page 6 of 24 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24
Similar topics
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
» 'Ko mu jede malter...
» Jede svaki treći dan
» Von der Leyen jede govna
» Torcida jede govna.
Page 6 of 24