Farage in d house
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Farage in d house
onda si na nasoj strani, vidis kako je ezek jak, nemoze mu nitko nista ko mitru miricuIvyTeasdale wrote:ja sam na strani slabijih..;-)Leviathan2 wrote:naaah, nemamo mi nis protiv ezeka, znas kako kaze ona narodna, svako selo svoga eru imaIvyTeasdale wrote:Malo ste ono..ima vas k'o pasa na ezeka. Dozivit ce traumu.
red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...
Tako ste vi globalisti cmizdrili i kad je Island odjebao bankare a danas je Islandu super a vi ste u govnima
catabbath-
2015-08-22
a,manjine,obespravljeni,marginalizirani..B-)Leviathan2 wrote:onda si na nasoj strani, vidis kako je ezek jak, nemoze mu nitko nista ko mitru miricuIvyTeasdale wrote:ja sam na strani slabijih..;-)Leviathan2 wrote:naaah, nemamo mi nis protiv ezeka, znas kako kaze ona narodna, svako selo svoga eru imaIvyTeasdale wrote:Malo ste ono..ima vas k'o pasa na ezeka. Dozivit ce traumu.
2014-04-12
Dakle, stvarno je žensko!marcellus wrote:Leviathan2 wrote:ezek je zrinka, a eeeeeeeebate pa kak sam bio coravmarcellus wrote:red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:
njihova sudbina je u njihovim rukama, to je sve što je on i htio, i uspio je..
zrinka iz in da haus
sad je sve jasnije
nije, zrinka je uživo normalna i draga.
Urođeno obilježje desničarah, ne možemo si pomoći ni kad ide protiv nas.marcellus wrote:Mi smo u ovom klerofašističkom portalu svi jako tolerantni ljudi, ne bi vjerovao.
Nije nitko protiv njega, nego on naskače na sve redom.IvyTeasdale wrote:Malo ste ono..ima vas k'o pasa na ezeka. Dozivit ce traumu.
Cura nudi informacije pa tko voli nek izvoli. Ja ne volim pa preskačem.frakcija wrote:meni se ne sviđa jer svjesno obmanjuje ovaj napaćeni narod..đe će joj duša?marcellus wrote:Ne, ozbiljno. Ženska je uživo baš ok, nije ništa licemjerno, zna zrinka što ja mislim o teorijama zavjera. Ne znači da nešto loše mislim o njoj. Mi smo u ovom klerofašističkom portalu svi jako tolerantni ljudi, ne bi vjerovao.
Ako su Britanci odlučili otići, zašto još sudjeluju u europskim institucijama?
Regoč wrote:Ako su Britanci odlučili otići, zašto još sudjeluju u europskim institucijama?
Zato je na to imaju pravo po zakonima EU.
Guest- Guest
omni wrote:Ma bezazlene zajebancije, i onda neki sjede i citaju to ne bi li u svojoj glavi slozili nesto sto im se svidja da ispolje svoje nagone i zelje pa onda pokusaju doc do izrazaja. Problemi iz djetinjstva? Steta sto nemamo nekog Freuda na forumu.darla wrote:IvyTeasdale wrote:ero u tome uziva ;Ddarla wrote:IvyTeasdale wrote:Malo ste ono..ima vas k'o pasa na ezeka. Dozivit ce traumu.
Nek se celici, Ero svaki dan sam protiv svih, pa niti kuka on, niti se tko nad njime sazeljeva.
I ezek inace nebi stalno ponavljao jedno te isto on o armagedonu, kao Ero o Kolindi
Jel me netko tražio? Čekaj malo ne stignem po svim temama organizirati grupne psihoterapije. Ja sam sam a pacijenata pun kurac.
Guest- Guest
Samo bez panike, polako uz kavicu.Usne Stjepana Gnječa wrote:omni wrote:Ma bezazlene zajebancije, i onda neki sjede i citaju to ne bi li u svojoj glavi slozili nesto sto im se svidja da ispolje svoje nagone i zelje pa onda pokusaju doc do izrazaja. Problemi iz djetinjstva? Steta sto nemamo nekog Freuda na forumu.darla wrote:IvyTeasdale wrote:ero u tome uziva ;Ddarla wrote:
Nek se celici, Ero svaki dan sam protiv svih, pa niti kuka on, niti se tko nad njime sazeljeva.
I ezek inace nebi stalno ponavljao jedno te isto on o armagedonu, kao Ero o Kolindi
Jel me netko tražio? Čekaj malo ne stignem po svim temama organizirati grupne psihoterapije. Ja sam sam a pacijenata pun kurac.
omni-
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Po anketama Farage će razbucati u UK
» Nigel Farage: - Pušenje nije štetno! WHO su huligani!
» Nigel Farage's car wheels 'were sabotaged in an assassination attempt'
» Farage: Projekt EU umire, pomoći ću ostalim zemljama da izađu
» Nigel Farage: Hillary predstavlja sve što je loše u zadnjih 20 godina
» Nigel Farage: - Pušenje nije štetno! WHO su huligani!
» Nigel Farage's car wheels 'were sabotaged in an assassination attempt'
» Farage: Projekt EU umire, pomoći ću ostalim zemljama da izađu
» Nigel Farage: Hillary predstavlja sve što je loše u zadnjih 20 godina
Page 5 of 5