Farage in d house
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Farage in d house
Svaka mu je na mjestu. Niti sto dodati niti oduzeti.
2014-04-14
Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
njihova sudbina je u njihovim rukama, to je sve što je on i htio, i uspio je..
Na koji način?...Kako će objasniti nekim regijama UK da više neće dobivati novce iz EU blagajne?kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
red wolf-
2016-02-10
Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
zrinka iz in da haus
Pa zapravo, veliki je postotak onoga što ona kaže istina...Ali, ključni ste vi, koji ćete ju baciti u blato...Neće vaši gospodari to učiniti...To ćete učiniti Vi za njih...I vrlo ste uspješni u tome...marcellus wrote:red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
zrinka iz in da haus
red wolf-
2016-02-10
marcellus wrote:red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
zrinka iz in da haus
red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
svako odlučuje o svom životu, donekle bar..
dobro, nije Farage 100% zaslužan, u UK se uvijek s visoka gledalo na EU i nije bila pozitivna spika na otoku o EU nikad, Cameron je htio zajašit na tome, ali je spao sa sedla jbg..
Last edited by kic on 28/6/2016, 21:38; edited 1 time in total
Eto vidiš @marcelluse kako je tvoj zaštitinik ovdje zadovoljan s tobom...hahahahahahahahahahahaha...
red wolf-
2016-02-10
Ne...To je iluzija.kic wrote:red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
svako odlučuje o svom životu, donekle bar..
dobro, nije Farage 100% zaslužan, u UK se uvijek s visoka gledalo na EU i nije baš bila pozitivna spika, Cameron je htio zajašit na tome, ali je spao sa sedla jbg..
red wolf-
2016-02-10
ezek je zrinka, a eeeeeeeebate pa kak sam bio coravmarcellus wrote:red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
zrinka iz in da haus
sad je sve jasnije
Svi ste isti, s lijeva i desna...Koji ste Vi glupani...Ali ćete sad barem naučiti zašto je vama tako lako manipulirati...Leviathan2 wrote:ezek je zrinka, a eeeeeeeebate pa kak sam bio coravmarcellus wrote:red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
zrinka iz in da haus
sad je sve jasnije
red wolf-
2016-02-10
Leviathan2 wrote:ezek je zrinka, a eeeeeeeebate pa kak sam bio coravmarcellus wrote:red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
zrinka iz in da haus
sad je sve jasnije
nije, zrinka je uživo normalna i draga.
Još ste i licemjerni...To će vas pojesti...marcellus wrote:Leviathan2 wrote:ezek je zrinka, a eeeeeeeebate pa kak sam bio coravmarcellus wrote:red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:
zrinka iz in da haus
sad je sve jasnije
red wolf-
2016-02-10
Ne, ozbiljno. Ženska je uživo baš ok, nije ništa licemjerno, zna zrinka što ja mislim o teorijama zavjera. Ne znači da nešto loše mislim o njoj. Mi smo u ovom klerofašističkom portalu svi jako tolerantni ljudi, ne bi vjerovao.
marcellus wrote:
Tom logikom, mozda je i Ezek u zivo normalan i drag .
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:marcellus wrote:
Tom logikom, mozda je i Ezek u zivo normalan i drag .
pa, ja svakom dam benefit of the doubt :D
Naravno da si licemjeran...Čak bih rekao da radiš nesvjesno za svoje Gospodare...I to radiš dobro...marcellus wrote:Ne, ozbiljno. Ženska je uživo baš ok, nije ništa licemjerno, zna zrinka što ja mislim o teorijama zavjera. Ne znači da nešto loše mislim o njoj. Mi smo u ovom klerofašističkom portalu svi jako tolerantni ljudi, ne bi vjerovao.
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Po anketama Farage će razbucati u UK
» Nigel Farage: - Pušenje nije štetno! WHO su huligani!
» Nigel Farage's car wheels 'were sabotaged in an assassination attempt'
» Farage: Projekt EU umire, pomoći ću ostalim zemljama da izađu
» Nigel Farage: Hillary predstavlja sve što je loše u zadnjih 20 godina
» Nigel Farage: - Pušenje nije štetno! WHO su huligani!
» Nigel Farage's car wheels 'were sabotaged in an assassination attempt'
» Farage: Projekt EU umire, pomoći ću ostalim zemljama da izađu
» Nigel Farage: Hillary predstavlja sve što je loše u zadnjih 20 godina
Page 1 of 5