Farage in d house
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Farage in d house
Vidi ga sad pa kazem da znam, zasto mi ne vjerujes? I moj um je jako lijep, mogu zamislit dobre sise raznih oblika boja i dezena u dijelicu sekunde. Divim se dubinama svoga uma i takvoj nadarenosti. Steta sto ne mogu materijalizirat misli istog trenutka. Jel ti koji vladas umom imas neku ideju u pogledu toga?red wolf wrote:Ne, stvarno...Zaista je lijep...omni wrote:Znam zato i kazem.red wolf wrote:Moj um je tako lijep...Začudio bi se...omni wrote:Pusti ruznocu to je materijalno, gledaj cistocu uma.red wolf wrote:Pa nisam toliko ružan...
Last edited by omni on Tue 28 Jun - 22:02; edited 1 time in total
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Pa ne baš tako...marcellus wrote:darla wrote:red wolf wrote:A sad ću vam objasniti neke stvari...Ovaj vaš nacionalistički junak je odigrao svoju rolu...Pomalo i on shvaća što se događa kad se poziva na nekakve partnerske odnose s EU ( svi mu se smiju s razlogom )...Upravo će ovaj vaš nacionalistički junak omogućiti upravo ono čega se vi najviše užasavate...hehehehehehehehehehehehehehehehehehe
Ne, nece, nego je upravo razjebao vasu brain washing borg ideologiju :D.
"Mi smo borg otpor je džaba"
red wolf-
2016-02-10
O tome ne odlučuješ ti.omni wrote:Vidi ga sad pa kazem da znam, zasto mi ne vjerujes? I moj um je jako lijep, mogu zamislit dobre sise raznih oblika boja i dezena u dijelicu sekunde. Divim se dubinama svoga uma i takvoj nadarenosti. Steta sto ne mogu materijalizirat misli istog trenutka. Jel ti koji vladas umom imas neku ideju u pogledu toga?red wolf wrote:Ne, stvarno...Zaista je lijep...omni wrote:Znam zato i kazem.red wolf wrote:Moj um je tako lijep...Začudio bi se...omni wrote:
Pusti ruznocu to je materijalno, gledaj cistocu uma.
red wolf-
2016-02-10
marcellus wrote:red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
njihova sudbina je u njihovim rukama, to je sve što je on i htio, i uspio je..
zrinka iz in da haus
Zar to nije istina ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ma da im nacrtaš neke stvari oni to ne bi prepoznali...hahahahahahahahahahahahahahaYehudi wrote:marcellus wrote:red wolf wrote:Sad ću ti otkriti tako jednostavnu istinu koju Vi ne želite vidjeti, a vrijedi za sve Vas...Vi nikada niste odlučivali o ničemu...Nikada. Nigdje na bilo kojem mjestu na Zemlji...kic wrote:red wolf wrote:Morat će on sada objašnjavati svojim građanima neke stvari...
njihova sudbina je u njihovim rukama, to je sve što je on i htio, i uspio je..
zrinka iz in da haus
Zar to nije istina ?
red wolf-
2016-02-10
O cemu?red wolf wrote:O tome ne odlučuješ ti.omni wrote:Vidi ga sad pa kazem da znam, zasto mi ne vjerujes? I moj um je jako lijep, mogu zamislit dobre sise raznih oblika boja i dezena u dijelicu sekunde. Divim se dubinama svoga uma i takvoj nadarenosti. Steta sto ne mogu materijalizirat misli istog trenutka. Jel ti koji vladas umom imas neku ideju u pogledu toga?red wolf wrote:Ne, stvarno...Zaista je lijep...omni wrote:Znam zato i kazem.red wolf wrote:
Moj um je tako lijep...Začudio bi se...
omni-
2014-04-12
Pročitaj svoj komentar...omni wrote:O cemu?red wolf wrote:O tome ne odlučuješ ti.omni wrote:Vidi ga sad pa kazem da znam, zasto mi ne vjerujes? I moj um je jako lijep, mogu zamislit dobre sise raznih oblika boja i dezena u dijelicu sekunde. Divim se dubinama svoga uma i takvoj nadarenosti. Steta sto ne mogu materijalizirat misli istog trenutka. Jel ti koji vladas umom imas neku ideju u pogledu toga?red wolf wrote:Ne, stvarno...Zaista je lijep...omni wrote:
Znam zato i kazem.
red wolf-
2016-02-10
omni wrote:Vidi ga sad pa kazem da znam, zasto mi ne vjerujes? I moj um je jako lijep, mogu zamislit dobre sise raznih oblika boja i dezena u dijelicu sekunde. Divim se dubinama svoga uma i takvoj nadarenosti. Steta sto ne mogu materijalizirat misli istog trenutka. Jel ti koji vladas umom imas neku ideju u pogledu toga?red wolf wrote:Ne, stvarno...Zaista je lijep...omni wrote:Znam zato i kazem.red wolf wrote:Moj um je tako lijep...Začudio bi se...omni wrote:
Pusti ruznocu to je materijalno, gledaj cistocu uma.
Pa nadjite se............unajmite sobu
2014-04-20
Zašto bi unajmljivali sobu?Yehudi wrote:omni wrote:Vidi ga sad pa kazem da znam, zasto mi ne vjerujes? I moj um je jako lijep, mogu zamislit dobre sise raznih oblika boja i dezena u dijelicu sekunde. Divim se dubinama svoga uma i takvoj nadarenosti. Steta sto ne mogu materijalizirat misli istog trenutka. Jel ti koji vladas umom imas neku ideju u pogledu toga?red wolf wrote:Ne, stvarno...Zaista je lijep...omni wrote:Znam zato i kazem.red wolf wrote:
Moj um je tako lijep...Začudio bi se...
red wolf-
2016-02-10
ajmered wolf wrote:Zašto bi unajmljivali sobu?Yehudi wrote:omni wrote:Vidi ga sad pa kazem da znam, zasto mi ne vjerujes? I moj um je jako lijep, mogu zamislit dobre sise raznih oblika boja i dezena u dijelicu sekunde. Divim se dubinama svoga uma i takvoj nadarenosti. Steta sto ne mogu materijalizirat misli istog trenutka. Jel ti koji vladas umom imas neku ideju u pogledu toga?red wolf wrote:Ne, stvarno...Zaista je lijep...omni wrote:
Znam zato i kazem.
Hoce valjda da se izredamo na njemu, nije razumio da razmisljam o zenskim sisama. Nesporazum jbg.red wolf wrote:Zašto bi unajmljivali sobu?Yehudi wrote:omni wrote:Vidi ga sad pa kazem da znam, zasto mi ne vjerujes? I moj um je jako lijep, mogu zamislit dobre sise raznih oblika boja i dezena u dijelicu sekunde. Divim se dubinama svoga uma i takvoj nadarenosti. Steta sto ne mogu materijalizirat misli istog trenutka. Jel ti koji vladas umom imas neku ideju u pogledu toga?red wolf wrote:Ne, stvarno...Zaista je lijep...omni wrote:
Znam zato i kazem.
omni-
2014-04-12
marcellus wrote:omni wrote:darla wrote:marcellus wrote:
nije, zrinka je uživo normalna i draga.
Tom logikom, mozda je i Ezek u zivo normalan i drag .
Charlie angel...............a di mu je tetovaža svatike na čelu
Biće je to napravio kasnije u zatvoru
i tako, svakoj budali njegovo veselje
Isti ki - hase - u skoroj budućnosti
2014-04-20
Evo na jel vidite kako ste povodljivi, prorok vas na pizdarije navodi, u taj cas ce svadja izbiti, a on ce se kao izmaknuti, a sve s njime pocelo :D
darla- Admin
2015-10-22
Leviathan2 wrote:a kru te mazo, , hehehehehe, yeho ovaj ti dobar :D
Jedan već zna u šta je igra .......a drugi kao ne kuži....još
A pazi ovoga zavodnika maloljetnih kako se čupa
2014-04-20
Kažeš smradu istinu...I što dobiješ?...Popljuvaju te...Ne zaslužujete bolje od onoga što ćete dobiti...
red wolf-
2016-02-10
ko prorok, ezek, a ebate,darla wrote:Evo na jel vidite kako ste povodljivi, prorok vas na pizdarije navodi, u taj cas ce svadja izbiti, a on ce se kao izmaknuti, a sve s njime pocelo :D
on prorice propast svekoliku od kad ga znam na forumu, ne moze se odlucit jel harekrisna il katolik a htjeo bi bit anarhista i usput se fura na luciferijansko ucenje, jos da pocne propovjedat kulu strazara i ubacivati alahuekser bio bi kompletan
2016-02-10
Malo ste ono..ima vas k'o pasa na ezeka. Dozivit ce traumu.
2014-04-12
e moj ezek, pokraj tolike "mudrosti " jos neznas da istina ne postoji
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Po anketama Farage će razbucati u UK
» Nigel Farage: - Pušenje nije štetno! WHO su huligani!
» Nigel Farage's car wheels 'were sabotaged in an assassination attempt'
» Farage: Projekt EU umire, pomoći ću ostalim zemljama da izađu
» Nigel Farage: Hillary predstavlja sve što je loše u zadnjih 20 godina
» Nigel Farage: - Pušenje nije štetno! WHO su huligani!
» Nigel Farage's car wheels 'were sabotaged in an assassination attempt'
» Farage: Projekt EU umire, pomoći ću ostalim zemljama da izađu
» Nigel Farage: Hillary predstavlja sve što je loše u zadnjih 20 godina
Page 3 of 5