Farage in d house
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Farage in d house
Naravno da si licemjeran...Čak bih rekao da radiš nesvjesno za svoje Gospodare...I to radiš dobro...marcellus wrote:Ne, ozbiljno. Ženska je uživo baš ok, nije ništa licemjerno, zna zrinka što ja mislim o teorijama zavjera. Ne znači da nešto loše mislim o njoj. Mi smo u ovom klerofašističkom portalu svi jako tolerantni ljudi, ne bi vjerovao.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
darla wrote:marcellus wrote:
nije, zrinka je uživo normalna i draga.
Tom logikom, mozda je i Ezek u zivo normalan i drag .
omni-
2014-04-12
kic wrote:
pa, ja svakom dam benefit of the doubt :D
Ja ne onima koji stalno nekom zastrasivanju pribjegavaju, iritatno i dosadno, tako da sumnjam da je u zivo drag i whatever
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:marcellus wrote:
zeko je zločest a usto i glup neopisivo
Pusti ruznocu to je materijalno, gledaj cistocu uma.red wolf wrote:Pa nisam toliko ružan...
omni-
2014-04-12
marcellus wrote:darla wrote:marcellus wrote:
Ja bi rekla sjeban, uz ono sto sam post iznad rekla :D
darla- Admin
2015-10-22
Vidiš, ovdje se očituje razlika između tebe i mene...Ti možeš vrijeđati do mile volje ovdje jer si pod zaštitom ovdje...Ja, kad bih to učinio, odmah bi ban dobio...marcellus wrote:darla wrote:marcellus wrote:
Last edited by red wolf on 28/6/2016, 21:52; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Eto, ovo je demokracija na jednom visokom nivou, čak i admini vrijeđaju svom silinom...hahahahahahahahahahahahadarla wrote:marcellus wrote:darla wrote:marcellus wrote:
Ja bi rekla sjeban, uz ono sto sam post iznad rekla :D
red wolf-
2016-02-10
Moj um je tako lijep...Začudio bi se...omni wrote:Pusti ruznocu to je materijalno, gledaj cistocu uma.red wolf wrote:Pa nisam toliko ružan...
red wolf-
2016-02-10
Znam zato i kazem.red wolf wrote:Moj um je tako lijep...Začudio bi se...omni wrote:Pusti ruznocu to je materijalno, gledaj cistocu uma.red wolf wrote:Pa nisam toliko ružan...
omni-
2014-04-12
A sad ću vam objasniti neke stvari...Ovaj vaš nacionalistički junak je odigrao svoju rolu...Pomalo i on shvaća što se događa kad se poziva na nekakve partnerske odnose s EU ( svi mu se smiju s razlogom )...Upravo će ovaj vaš nacionalistički junak omogućiti upravo ono čega se vi najviše užasavate...hehehehehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:
Eto, ovo je demokracija na jednom visokom nivou, čak i admini vrijeđaju svom silinom...hahahahahahahahahahahaha
Smatraj to disciplinskom mjerom, a s obzirom na tvoje dosadasnje ispade, bila sam njezna u karakterizaciji :D.
darla- Admin
2015-10-22
Ne, stvarno...Zaista je lijep...omni wrote:Znam zato i kazem.red wolf wrote:Moj um je tako lijep...Začudio bi se...omni wrote:Pusti ruznocu to je materijalno, gledaj cistocu uma.red wolf wrote:Pa nisam toliko ružan...
red wolf-
2016-02-10
Ne brini, tebe uopće ne doživljavam još od onog propalog foruma...darla wrote:red wolf wrote:
Eto, ovo je demokracija na jednom visokom nivou, čak i admini vrijeđaju svom silinom...hahahahahahahahahahahaha
Smatraj to disciplinskom mjerom, a s obzirom na tvoje dosadasnje ispade, bila sam njezna u karakterizaciji :D.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:A sad ću vam objasniti neke stvari...Ovaj vaš nacionalistički junak je odigrao svoju rolu...Pomalo i on shvaća što se događa kad se poziva na nekakve partnerske odnose s EU ( svi mu se smiju s razlogom )...Upravo će ovaj vaš nacionalistički junak omogućiti upravo ono čega se vi najviše užasavate...hehehehehehehehehehehehehehehehehehe
Ne, nece, nego je upravo razjebao vasu brain washing borg ideologiju :D.
darla- Admin
2015-10-22
omni wrote:darla wrote:marcellus wrote:
red wolf wrote:
Ne brini, tebe uopće ne doživljavam još od onog propalog foruma...
Znam, ti samo promatras uz neizostavne verbalne vulkanske erupcije, nekontrolirane :D
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:red wolf wrote:A sad ću vam objasniti neke stvari...Ovaj vaš nacionalistički junak je odigrao svoju rolu...Pomalo i on shvaća što se događa kad se poziva na nekakve partnerske odnose s EU ( svi mu se smiju s razlogom )...Upravo će ovaj vaš nacionalistički junak omogućiti upravo ono čega se vi najviše užasavate...hehehehehehehehehehehehehehehehehehe
"Mi smo borg otpor je džaba"
Ne, on je upravio napravio ono što treba, a da toga nije ni svjestan...hahahahahahahahahahahahahahahahahadarla wrote:red wolf wrote:A sad ću vam objasniti neke stvari...Ovaj vaš nacionalistički junak je odigrao svoju rolu...Pomalo i on shvaća što se događa kad se poziva na nekakve partnerske odnose s EU ( svi mu se smiju s razlogom )...Upravo će ovaj vaš nacionalistički junak omogućiti upravo ono čega se vi najviše užasavate...hehehehehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Vidi ga sad pa kazem da znam, zasto mi ne vjerujes? I moj um je jako lijep, mogu zamislit dobre sise raznih oblika boja i dezena u dijelicu sekunde. Divim se dubinama svoga uma i takvoj nadarenosti. Steta sto ne mogu materijalizirat misli istog trenutka. Jel ti koji vladas umom imas neku ideju u pogledu toga?red wolf wrote:Ne, stvarno...Zaista je lijep...omni wrote:Znam zato i kazem.red wolf wrote:Moj um je tako lijep...Začudio bi se...omni wrote:Pusti ruznocu to je materijalno, gledaj cistocu uma.red wolf wrote:Pa nisam toliko ružan...
Last edited by omni on 28/6/2016, 22:02; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Po anketama Farage će razbucati u UK
» Nigel Farage: - Pušenje nije štetno! WHO su huligani!
» Nigel Farage's car wheels 'were sabotaged in an assassination attempt'
» Farage: Projekt EU umire, pomoći ću ostalim zemljama da izađu
» Nigel Farage: Hillary predstavlja sve što je loše u zadnjih 20 godina
» Nigel Farage: - Pušenje nije štetno! WHO su huligani!
» Nigel Farage's car wheels 'were sabotaged in an assassination attempt'
» Farage: Projekt EU umire, pomoći ću ostalim zemljama da izađu
» Nigel Farage: Hillary predstavlja sve što je loše u zadnjih 20 godina
Page 2 of 5