Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Page 5 of 22
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
I tako nekoliko godina i posle promeniš destinaciju. Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jedno mesto.Stanojko wrote:Mlogo lepo. Putic kroz borovu sumu na putu do plaze Zlatni Rat. Sa leve strane stene i nestvarno cisto more. Ali miris....dzango wrote:Koji će ti to kurac?Stanojko wrote:Jebem li ga... neki plac prema plazi Borik?RayMabus wrote:Južna strana Braca ti je strmovita i malo je terena za gradnju tako da može cekat do beskonacno al tamo kvadrat drži svoju cijenu i držat će.jastreb wrote:
Sačekaj koju godinu. Kuda žuriš???
Last edited by dzango on Tue 28 Jun - 10:17; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
I tako nekoliko godina i posle promeniš destinaciju. Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.Stanojko wrote:Mlogo lepo. Putic kroz borovu sumu na putu do plaze Zlatni Rat. Sa leve strane stene i nestvarno cisto more. Ali miris....dzango wrote:Koji će ti to kurac?Stanojko wrote:Jebem li ga... neki plac prema plazi Borik?RayMabus wrote:Južna strana Braca ti je strmovita i malo je terena za gradnju tako da može cekat do beskonacno al tamo kvadrat drži svoju cijenu i držat će.jastreb wrote:
Sačekaj koju godinu. Kuda žuriš???
Nije ako ih izdajes...dzango wrote:I tako nekoliko godina i posle promeniš destinaciju. Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.Stanojko wrote:Mlogo lepo. Putic kroz borovu sumu na putu do plaze Zlatni Rat. Sa leve strane stene i nestvarno cisto more. Ali miris....dzango wrote:Koji će ti to kurac?Stanojko wrote:Jebem li ga... neki plac prema plazi Borik?RayMabus wrote:
Južna strana Braca ti je strmovita i malo je terena za gradnju tako da može cekat do beskonacno al tamo kvadrat drži svoju cijenu i držat će.
frakcija wrote:nikidan sam u mimicama čekala bus dvi ure zbog praznika..na cesti nije bilo hrvatskih registracia uopće..a južno od omiša vlasnici apartmana uglavnom žive u zg..
Ja sam skretao iz Vlaške u Draškovićevu, i točno kad sam bio na čošku, puhnuo je vjetar.
Pomislio sam, gle vjetar.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:I tako nekoliko godina i posle promeniš destinaciju. Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.Stanojko wrote:Mlogo lepo. Putic kroz borovu sumu na putu do plaze Zlatni Rat. Sa leve strane stene i nestvarno cisto more. Ali miris....dzango wrote:Koji će ti to kurac?Stanojko wrote:Jebem li ga... neki plac prema plazi Borik?RayMabus wrote:
Južna strana Braca ti je strmovita i malo je terena za gradnju tako da može cekat do beskonacno al tamo kvadrat drži svoju cijenu i držat će.
Naravno da je, kad je najljepše na brodu. Pa ploviš di ti je gušt i kupaš se na osami. Bolje je svake godine rentat jedrilicu nego ulagat u zidove.
Guest- Guest
..u zadnje vrijeme volim se kupat u jezerima i rijekama..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Meni je želja okupati se u Bajkalu. Dosada je najhladnije jezero u kojem sam se kupala bilo Crno jezero na Durmitoru, Žabljak 8 mjesec 1985. I od rijeka, Mrežnica, di sam se skoro utopila 1999,
Guest- Guest
Eva wrote:
Meni je želja okupati se u Bajkalu. Dosada je najhladnije jezero u kojem sam se kupala bilo Crno jezero na Durmitoru, Žabljak 8 mjesec 1985. I od rijeka, Mrežnica, di sam se skoro utopila 1999,
dio forumaša je skočio na boldano uz uzvik kao kad Modrić pogodi stativu.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
nauci plivatEva wrote:
2015-09-08
NIje ako : je nekretnina u zoni 20 km od veceg grada , sto metara od mora ili tako nešto , uz glavnu cestu , ima svoj parking , južna strana , mogu bit i poslovni prostori ili iznamljivnje plus posli i tebi to ostane , napravljeno je na didoviini , drugi ti napravi zgradu u zamjenu za dva stana a ti samo kljuc u bravu.dzango wrote: Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.
Meni su ispod kuce teniski tereni i borova šuma.
Ja sam ti odma poviše ovoga :
Evo ti na slici ......plaža , hotel iza šuma , teniski tereni , pređes cestu , prva zgrada , prva dva kata južna strana ......
MOja zgrada .....prva dva stana , prvi kat južna strana :
Apartman Svjetionik-Lighthouse nudi pogled na more, a nalazi se u Kaštel Lukšiću, na 9 km od Splita i 43 km od Hvara. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.
Ova jedinica sadrži prostor za sjedenje, blagovaonicu i kuhinju s perilicom posuđa. Također ima TV ravnog ekrana. Vlastita kupaonica obuhvaća kadu ili tuš.
Apartman Svjetionik-Lighthouse udaljen je 9 km od Trogira i 43 km od Šibenika. Zračna luka Split najbliža je zračna luka, a smještena je 5 km od objekta.
Kaštel Lukšić je odličan izbor za putnike koje zanimaju krajolik, plaže i gostoljubivi ljudi.
Govorimo vaš jezik!
Vaš boravak uključuje:
Besplatni Wi-Fi blagovaonica TV ravnog ekrana terasa za sunčanje balkon
Svjetionik-Lighthouse pruža dobrodošlicu Booking.com gostima od 2. lip. 2015.
Apartman: za 5 osoba
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uf, da nije bilo Tomice, ne bih ja sad pisala ovdje. Brr, kak je hladna bila. Jesi li se kupao na Mrežnici?
Guest- Guest
Jebeš zidove. Još moraš da plaćaš komunalije preko cele godine a koristiš 15-20 dana godišnje.Eva wrote:dzango wrote:I tako nekoliko godina i posle promeniš destinaciju. Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.Stanojko wrote:Mlogo lepo. Putic kroz borovu sumu na putu do plaze Zlatni Rat. Sa leve strane stene i nestvarno cisto more. Ali miris....dzango wrote:Koji će ti to kurac?Stanojko wrote:
Jebem li ga... neki plac prema plazi Borik?
Naravno da je, kad je najljepše na brodu. Pa ploviš di ti je gušt i kupaš se na osami. Bolje je svake godine rentat jedrilicu nego ulagat u zidove.
Drugo je kada si lokalac i to ti služi za posao a ne za odmor.RayMabus wrote:NIje ako : je nekretnina u zoni 20 km od veceg grada , sto metara od mora ili tako nešto , uz glavnu cestu , ima svoj parking , južna strana , mogu bit i poslovni prostori ili iznamljivnje plus posli i tebi to ostane , napravljeno je na didoviini , drugi ti napravi zgradu u zamjenu za dva stana a ti samo kljuc u bravu.dzango wrote: Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.
Evo ti na slici ......plaža , hotel iza šuma , teniski tereni , pređes cestu , prva zgrada , prva dva kata južna strana ......
Apartman Svjetionik-Lighthouse nudi pogled na more, a nalazi se u Kaštel Lukšiću, na 9 km od Splita i 43 km od Hvara. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi.
Ova jedinica sadrži prostor za sjedenje, blagovaonicu i kuhinju s perilicom posuđa. Također ima TV ravnog ekrana. Vlastita kupaonica obuhvaća kadu ili tuš.
Apartman Svjetionik-Lighthouse udaljen je 9 km od Trogira i 43 km od Šibenika. Zračna luka Split najbliža je zračna luka, a smještena je 5 km od objekta.
Kaštel Lukšić je odličan izbor za putnike koje zanimaju krajolik, plaže i gostoljubivi ljudi.
Govorimo vaš jezik!
Vaš boravak uključuje:
hm, istovremeno nam se događaju razne stvari.crvenkasti wrote:frakcija wrote:nikidan sam u mimicama čekala bus dvi ure zbog praznika..na cesti nije bilo hrvatskih registracia uopće..a južno od omiša vlasnici apartmana uglavnom žive u zg..
Ja sam skretao iz Vlaške u Draškovićevu, i točno kad sam bio na čošku, puhnuo je vjetar.
Pomislio sam, gle vjetar.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
preko_vode_do_slobode wrote:10€ soba.. kako da ne.. pa ima više troškova čišćenja, struje, i vode, nego što dobije od tih 10 €ili ovdje se spominje čak 6 ili 8€
evo Split, 3 osobe, 157kn noćenje, apartman ima bazen, Wi.Fi...
https://www.airbnb.com/rooms/175948?guests=3&s=mi_eORLO
Last edited by deda hipster on Tue 28 Jun - 10:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
http://www.booking.com/hotel/hr/svjetionik-lighthouse.hr.html
Nije potrebna kreditna kartica! | |||||
Apartman - na 2 razine Kreveti:
54 m² Balkon s pogledom TV ravnog ekrana klima-uređaj zvučna izolacija Vlastita kupaonica perilica posuđa Besplatni Wi-Fi Soba za nepušače Više Cijene su po apartmanu Nije uključeno u cijenu apartmana: naplata usluge (20 %), naknada za čišćenje: 20.00 € po boravku. |
2014-04-11
Šta ja znam ....ovdje kod mene su ti samo mala djeca 10 eura.dzango wrote:Drugo je kada si lokalac i to ti služi za posao a ne za odmor.RayMabus wrote:NIje ako : je nekretnina u zoni 20 km od veceg grada , sto metara od mora ili tako nešto , uz glavnu cestu , ima svoj parking , južna strana , mogu bit i poslovni prostori ili iznamljivnje plus posli i tebi to ostane , napravljeno je na didoviini , drugi ti napravi zgradu u zamjenu za dva stana a ti samo kljuc u bravu.dzango wrote: Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.
Govorimo vaš jezik!
Vaš boravak uključuje:
2014-04-11
dzango wrote:Jebeš zidove. Još moraš da plaćaš komunalije preko cele godine a koristiš 15-20 dana godišnje.Eva wrote:dzango wrote:I tako nekoliko godina i posle promeniš destinaciju. Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.Stanojko wrote:Mlogo lepo. Putic kroz borovu sumu na putu do plaze Zlatni Rat. Sa leve strane stene i nestvarno cisto more. Ali miris....dzango wrote:
Koji će ti to kurac?
Točno! Moji imaju kuću u Zagorju, ali mi tu kuću koristimo, oni tam žive 6-7 mjeseci i to se isplati. Teta ima kuću u Dramlju, i nju se koristi najviše 2 mjeseca, ostatak je prazna. A zamisli da je na otoku, pa bila bi prazna 11 mjeseci. Ne isplati se niš imat, jer toliko je mjesta di treba otić da ni to ne stigneš za dva života.
Guest- Guest
Soba s pogledom na...kontejner!dzango wrote:Drugo je kada si lokalac i to ti služi za posao a ne za odmor.RayMabus wrote:NIje ako : je nekretnina u zoni 20 km od veceg grada , sto metara od mora ili tako nešto , uz glavnu cestu , ima svoj parking , južna strana , mogu bit i poslovni prostori ili iznamljivnje plus posli i tebi to ostane , napravljeno je na didoviini , drugi ti napravi zgradu u zamjenu za dva stana a ti samo kljuc u bravu.dzango wrote: Glupo je ulegati u nekretnine na moru i onda biti vezan za jednu destinaciju.
Govorimo vaš jezik!
Vaš boravak uključuje:
...idem negdje u osamu....tamo se najbolje osjecam
2015-09-08
Đango trista kuna ti je soba za dvije osobe u ovoj zgradi na ovoj lokaciji.
Evo : HRK 301
http://www.booking.com/hotel/hr/svjetionik-lighthouse.hr.html?aid=357020;label=gog235im-hotel-hr-hr-svjetionikNlighthouse-unspec-hr-com-L%3Ahr-V%3A0ahUKEwjvvsb8psrNAhUFWxoKHfkKCNsQjhwIBQ-O%3Alinux-B%3Afirefox-N%3AXX-S%3Abo-U%3Ac;sid=3534e9dd228ad40eb7ef3a9c2b31a574;dcid=12;room1=A,A;checkin=2016-07-09;interval=1
Prijava
Od 15:00 sati
Odjava
10:00 - 10:30 sati
Otkazivanje/
plaćanje unaprijed
Pravila otkazivanja i plaćanja unaprijed ovise o vrsti apartmana. Molimo vas da unesete datume boravka i provjerite pravila vezana uz sobu koju ste odabrali.
Djeca i pomoćni ležajevi
Djeca su dobrodošla.
Boravak djece do 12 godina u pomoćnom ležaju naplaćuje se 5 EUR po noćenju.
Boravak dodatne starija djeca i odrasli u pomoćnom ležaju naplaćuje se 10 EUR po noćenju.
U sobu je moguće smjestiti najviše 1 pomoćni ležaj.
Sve vrste pomoćnih ležajeva i dječjih kreveta dostupne su na zahtjev, a njihovu raspoloživost treba potvrditi objekt.
Dodatni se troškovi ne pridodaju automatski ukupnom iznosu rezervacije i plaćaju se zasebno prilikom boravka.
Kućni ljubimci
Ovaj objekt ne dozvoljava boravak kućnih ljubimaca - žao nam je, Lassie!
Samo gotovina
Ovaj objekt prihvaća samo plaćanje gotovinom.
Evo : HRK 301
http://www.booking.com/hotel/hr/svjetionik-lighthouse.hr.html?aid=357020;label=gog235im-hotel-hr-hr-svjetionikNlighthouse-unspec-hr-com-L%3Ahr-V%3A0ahUKEwjvvsb8psrNAhUFWxoKHfkKCNsQjhwIBQ-O%3Alinux-B%3Afirefox-N%3AXX-S%3Abo-U%3Ac;sid=3534e9dd228ad40eb7ef3a9c2b31a574;dcid=12;room1=A,A;checkin=2016-07-09;interval=1
Prijava
Od 15:00 sati
Odjava
10:00 - 10:30 sati
Otkazivanje/
plaćanje unaprijed
Pravila otkazivanja i plaćanja unaprijed ovise o vrsti apartmana. Molimo vas da unesete datume boravka i provjerite pravila vezana uz sobu koju ste odabrali.
Djeca i pomoćni ležajevi
Djeca su dobrodošla.
Boravak djece do 12 godina u pomoćnom ležaju naplaćuje se 5 EUR po noćenju.
Boravak dodatne starija djeca i odrasli u pomoćnom ležaju naplaćuje se 10 EUR po noćenju.
U sobu je moguće smjestiti najviše 1 pomoćni ležaj.
Sve vrste pomoćnih ležajeva i dječjih kreveta dostupne su na zahtjev, a njihovu raspoloživost treba potvrditi objekt.
Dodatni se troškovi ne pridodaju automatski ukupnom iznosu rezervacije i plaćaju se zasebno prilikom boravka.
Kućni ljubimci
Ovaj objekt ne dozvoljava boravak kućnih ljubimaca - žao nam je, Lassie!
Samo gotovina
Ovaj objekt prihvaća samo plaćanje gotovinom.
2014-04-11
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» Navali, narode: Noćenje na Jadranu osam do 10 eura!
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
Page 5 of 22