Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Page 13 of 22
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Nemam ja vrimena za to. Kljuci od stana , kupaj se , vidimo se za 15 dana. Imam ja posla. Ne mogu mu još kružit oko njega i to. Ima more pa nek se kupa.frakcija wrote:
a jel sigurno po kaštelin brekat? bil mu bija bodyguard?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ok, sljedeći put te zezam, ti se ne ljutiš, a još mi i platišRayMabus wrote:Neka , to mi i je cilj.IvyTeasdale wrote:RayMabus wrote:Prestrašno.IvyTeasdale wrote:Ovo je strašno..Stanojko wrote:
Dobro bre brale, skapirali smo da zelis da ga opalis. Samo mu reci - Golube dodji kod mene u EU i doletece odma`...
Pusti ga ljubomoran je.
Već pini. Onaj tulavi pizdon će dobit ljetovanje đabe a ja ?
Kuraz u celo.
nemoj tako direktno, longi..naći će ih se još i ljubomornijih.. :sleazy:
Ja ti više volim dobru zahebanciju nego da mi daš .......10 tisuća eura.
Može i devet .....dogovorit ćemo se.
nego, kad misliš pozvat pizzona?
2014-04-12
Nek glumi Engleza. Hebe me se.RayMabus wrote:Nemam ja vrimena za to. Kljuci od stana , kupaj se , vidimo se za 15 dana. Imam ja posla. Ne mogu mu još kružit oko njega i to. Ima more pa nek se kupa.frakcija wrote:
2014-04-11
A kad tebi braca idu ca?IvyTeasdale wrote:ok, sljedeći put te zezam, ti se ne ljutiš, a još mi i platišRayMabus wrote:Neka , to mi i je cilj.IvyTeasdale wrote:RayMabus wrote:Prestrašno.IvyTeasdale wrote:
Ovo je strašno..
Pusti ga ljubomoran je.
Kuraz u celo.
Pa kad god oce. Najbolje da ću ja vodit racuna o tome kad će on doć , kad može , ne može i to.IvyTeasdale wrote:
2014-04-11
Nikad..uvijek je jedan na straži...Stanojko wrote:A kad tebi braca idu ca?IvyTeasdale wrote:ok, sljedeći put te zezam, ti se ne ljutiš, a još mi i platišRayMabus wrote:Neka , to mi i je cilj.IvyTeasdale wrote:RayMabus wrote:
Prestrašno.
Pusti ga ljubomoran je.
Kuraz u celo.
2014-04-12
Nek izmisli nešto šta ja znam ...da je Makedonac il Bugarin ....oni dole iz Vranja i onako govore ovaj južnoslavenski bez padeža.RayMabus wrote:Nek glumi Engleza. Hebe me se.RayMabus wrote:Nemam ja vrimena za to. Kljuci od stana , kupaj se , vidimo se za 15 dana. Imam ja posla. Ne mogu mu još kružit oko njega i to. Ima more pa nek se kupa.frakcija wrote:
2014-04-11
Hoće li taj transfer biti transparentan..ako uopće bude htio doći...RayMabus wrote:Pa kad god oce. Najbolje da ću ja vodit racuna o tome kad će on doć , kad može , ne može i to.IvyTeasdale wrote:
2014-04-12
A jel voli gumane bombone?IvyTeasdale wrote:Nikad..uvijek je jedan na straži...Stanojko wrote:A kad tebi braca idu ca?IvyTeasdale wrote:ok, sljedeći put te zezam, ti se ne ljutiš, a još mi i platišRayMabus wrote:Neka , to mi i je cilj.IvyTeasdale wrote:
Nemoj da te opet presavijem preko kolena.IvyTeasdale wrote:Upotrijebim li ovaj woodoo na tebi, namirisat ćeš ti svašta..dzango wrote:Evo je Megi. Namiriše svoj fetiš na kilometar.IvyTeasdale wrote:Ovo je strašno..Stanojko wrote:Dobro bre brale, skapirali smo da zelis da ga opalis. Samo mu reci - Golube dodji kod mene u EU i doletece odma`...RayMabus wrote:Meni je Pizzon baš šema za pozvat ga dole i dat mu stan na koliko oće dva tri tjedna koliko mu je godišnji.
Ja imam malo drukciji um nego vi pa je meni sve zahebacija i neke stvari proanaliziram iz više kuteva pa ako se spoji nekoliko tocaka onda ok može.
Prvo vidiš na liku da nije nikakvi nacionalista ...u biti je neka dobricina.
Drugo ok je stvarat dobre međususjedske odnose , manje tenzija manje rata i to.
I treca stvar : on je dole negdje Vranje i to i svi oni idu u Grcčku a ovaj će kod ustaše i kad ga budu pitali u selu koliko ti je ustaša naplatio on ce reci : nula kuna.
Ha ha ha ha koji nokaut u pichku malterinu ....mi u Grcku placamo ovaj kod uje đabe.
pitaj ga sam...Stanojko wrote:A jel voli gumane bombone?IvyTeasdale wrote:Nikad..uvijek je jedan na straži...Stanojko wrote:A kad tebi braca idu ca?IvyTeasdale wrote:ok, sljedeći put te zezam, ti se ne ljutiš, a još mi i platišRayMabus wrote:
Neka , to mi i je cilj.
2014-04-12
Hoće. Jedan stan ( ovaj dvosobni ) mi je slobodan. Nemam podstanare uopće tamo. Otac povremeno prispava tamo i to al ne živi nitko unutra.IvyTeasdale wrote:Hoće li taj transfer biti transparentan..ako uopće bude htio doći...RayMabus wrote:Pa kad god oce. Najbolje da ću ja vodit racuna o tome kad će on doć , kad može , ne može i to.IvyTeasdale wrote:
2014-04-11
Longi, jel ti to njemu daruješ stan?
Guest- Guest
nazad par godina je i tebi nudija, ako se ne varan..al tad mu još nije bila spojena voda il tako neštEva wrote:Longi, jel ti to njemu daruješ stan?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:
Kornati
baš sam krenula pisati...to mi je bio najljepši odmor u životu....mjesec dana u ribarskoj kući na Lavsi...nema ni dućana, namirnice nam gazda dovozio brodićem kojim je vozio turiste po kornatima
mir, tišina i šum mora....robinzonski baš
Mogu mislit. Mi smo bili par puta na jedrilici i meni je to ostalo kao vrhunski odmor, sve učiš od pranja suđa do šparanja pitke vode. A cijeli dan sam u gaćama. Poslije nisam mogla u krevetu spavat falilo mi ljuljanje.
dosadno.
Nimalo, posla imaš cijeli dan, a non stop si u muvingu, i svaku večer u drugom gradu.
jahte i jedrilice su dobre za opijanje od jutra do sutra, inače dosadno. Sporo brate.
Ne darujem. Dajem mu 15-ak dana il koliko već mu triba da se dođe okupat a ima di prispavat. Nek povede neku žensku il već šta oće. Jedino nemam ja vrimena da se bavim sa njime tak oda dobit broj mobitela za slucaj da šta triba a ono nek se kupa i sam snalazi. Nemam ja vrimena za bavljenje oko njega i to i to jedina stvar koju mu ne mogu dat a ovo ostalo da.Eva wrote:Longi, jel ti to njemu daruješ stan?
2014-04-11
frakcija wrote:nazad par godina je i tebi nudija, ako se ne varan..al tad mu još nije bila spojena voda il tako neštEva wrote:Longi, jel ti to njemu daruješ stan?
Je, ali meni samo na tjedan i to još da počistim nakon zidara, a vidi sad ove darežljivosti.
Guest- Guest
marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:Noor wrote:
baš sam krenula pisati...to mi je bio najljepši odmor u životu....mjesec dana u ribarskoj kući na Lavsi...nema ni dućana, namirnice nam gazda dovozio brodićem kojim je vozio turiste po kornatima
mir, tišina i šum mora....robinzonski baš
Mogu mislit. Mi smo bili par puta na jedrilici i meni je to ostalo kao vrhunski odmor, sve učiš od pranja suđa do šparanja pitke vode. A cijeli dan sam u gaćama. Poslije nisam mogla u krevetu spavat falilo mi ljuljanje.
dosadno.
Nimalo, posla imaš cijeli dan, a non stop si u muvingu, i svaku večer u drugom gradu.
jahte i jedrilice su dobre za opijanje od jutra do sutra, inače dosadno. Sporo brate.
Pa na odmoru si, di žuriš, guštaš i kontempliraš.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ne darujem. Dajem mu 15-ak dana il koliko već mu triba da se dođe okupat a ima di prispavat. Nek povede neku žensku il već šta oće. Jedino nemam ja vrimena da se bavim sa njime tak oda dobit broj mobitela za slucaj da šta triba a ono nek se kupa i sam snalazi. Nemam ja vrimena za bavljenje oko njega i to i to jedina stvar koju mu ne mogu dat a ovo ostalo da.Eva wrote:Longi, jel ti to njemu daruješ stan?
Ah, onda dobro.
Guest- Guest
Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:Eva wrote:
dosadno.
Pa na odmoru si, di žuriš, guštaš i kontempliraš.
Ne zabavlja me opijanje. A na jedrilici ne mogu voziti auto uz obalu. Kabine su za kepece. Društvo ne možeš promijeniti ako ti ne odgovara niti se malo povući na osamu.
I kad mi dojadi ne mogu sjesti u kola i otići negdje drugdje.
Similar topics
» Navali, narode: Noćenje na Jadranu osam do 10 eura!
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
Page 13 of 22