Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Page 17 of 22
Page 17 of 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Re: Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
zemlje ima,napravi,pa lezi..mozes stogod i posadit ;Ddijagram wrote:Ajde megice, kakvu pojatu mi pripremi da i ja skvasim umorne i slabasne kosti:)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
to kazem..javi kad sve nabavis..RayMabus wrote:Pa gotov je ....samo triba te neke gluposti kupit ...veliki krevet , frižider , sudoper , pecicu .....to je gotovo samo tribam otic vidit šta ima unutra tj šta nema.IvyTeasdale wrote:ok,javi kad osposobis taj apartman ;-)RayMabus wrote:Zašto bi propala ? Brige mene. Već sam se raspita popodne koliko dođe pecica pa ono oko 1000 kuna da košta i to ono kvalitetna. Nemam ti ja pojma ništa. Ne filozofiram puno. A B ...obavim amo dalje. AKo nešto previše filozofiraš onda to obicno ne obaviš a kod ovih stvari ja niti ne razmišljam o tome nego ono šta i ocu necu odma i ako ocu to se obavi.IvyTeasdale wrote:Ok,necu te vise potezat za jezik..da ideja tragicno ne propadne
Gotov je do sutra do podne šta se mene tice.
2014-04-12
posadit, pa vec jesam:)IvyTeasdale wrote:zemlje ima,napravi,pa lezi..mozes stogod i posadit ;Ddijagram wrote:Ajde megice, kakvu pojatu mi pripremi da i ja skvasim umorne i slabasne kosti:)
dijagram-
2015-08-09
unda učinite put okolo. a ste se namečili baš tuder projtifrakcija wrote:dat mu u dionicama parče autoceste..il ga zatuč takjon..nećemo svi bit njegovi taoci.aben wrote:pa viš da ni utopija, čovik ni hoti prodati ni za po milijuna, i nišće mu nisu mogli...IvyTeasdale wrote:na ovim prostorima? Utopija.aben wrote:naravski da ima, poštivanje privatnog vlasništva je somo po sebi napredakfrakcija wrote:
znači nema napretka bez nacionalizacije? :D
2014-04-16
Asad sam vidija smajl. To ti mene malo ka zahebavaš ? AJ ok. Ja već mirim u glavi koliko to triba bit veliki krevet i di ću to kupit. Moram to opremit kad ovaj pajdo poviše mene iznajmljuje trista kuna sobu mogu i ja dvista a već imam covika koji mi može namistit turiste pa onda ono lin sam al u biti sad kad sam vidija da ovaj u toj zgradi iznajmljuje eto i mene možda ne ovo lito al iduce sigurno.IvyTeasdale wrote:to kazem..javi kad sve nabavis..RayMabus wrote:Pa gotov je ....samo triba te neke gluposti kupit ...veliki krevet , frižider , sudoper , pecicu .....to je gotovo samo tribam otic vidit šta ima unutra tj šta nema.IvyTeasdale wrote:ok,javi kad osposobis taj apartman ;-)RayMabus wrote:Zašto bi propala ? Brige mene. Već sam se raspita popodne koliko dođe pecica pa ono oko 1000 kuna da košta i to ono kvalitetna. Nemam ti ja pojma ništa. Ne filozofiram puno. A B ...obavim amo dalje. AKo nešto previše filozofiraš onda to obicno ne obaviš a kod ovih stvari ja niti ne razmišljam o tome nego ono šta i ocu necu odma i ako ocu to se obavi.IvyTeasdale wrote:Ok,necu te vise potezat za jezik..da ideja tragicno ne propadne
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kod mene nisi ;Ddijagram wrote:posadit, pa vec jesam:)IvyTeasdale wrote:zemlje ima,napravi,pa lezi..mozes stogod i posadit ;Ddijagram wrote:Ajde megice, kakvu pojatu mi pripremi da i ja skvasim umorne i slabasne kosti:)
2014-04-12
ča to? poštivanje privatnog vlasništva?IvyTeasdale wrote:to je samo u ovakvim zemljama moguceaben wrote:pa viš da ni utopija, čovik ni hoti prodati ni za po milijuna, i nišće mu nisu mogli...IvyTeasdale wrote:na ovim prostorima? Utopija.aben wrote:naravski da ima, poštivanje privatnog vlasništva je somo po sebi napredakfrakcija wrote:
znači nema napretka bez nacionalizacije? :D
neinformirana si
2014-04-16
rekao si da se volis zezat ;DRayMabus wrote:Asad sam vidija smajl. To ti mene malo ka zahebavaš ? AJ ok. Ja već mirim u glavi koliko to triba bit veliki krevet i di ću to kupit. Moram to opremit kad ovaj pajdo poviše mene iznajmljuje trista kuna sobu mogu i ja dvista a već imam covika koji mi može namistit turiste pa onda ono lin sam al u biti sad kad sam vidija da ovaj u toj zgradi iznajmljuje eto i mene možda ne ovo lito al iduce sigurno.IvyTeasdale wrote:to kazem..javi kad sve nabavis..RayMabus wrote:Pa gotov je ....samo triba te neke gluposti kupit ...veliki krevet , frižider , sudoper , pecicu .....to je gotovo samo tribam otic vidit šta ima unutra tj šta nema.IvyTeasdale wrote:ok,javi kad osposobis taj apartman ;-)RayMabus wrote:
Zašto bi propala ? Brige mene. Već sam se raspita popodne koliko dođe pecica pa ono oko 1000 kuna da košta i to ono kvalitetna. Nemam ti ja pojma ništa. Ne filozofiram puno. A B ...obavim amo dalje. AKo nešto previše filozofiraš onda to obicno ne obaviš a kod ovih stvari ja niti ne razmišljam o tome nego ono šta i ocu necu odma i ako ocu to se obavi.
iako,ozbiljna sam u vezi teme..
2014-04-12
ovakvi problemiaben wrote:ča to? poštivanje privatnog vlasništva?IvyTeasdale wrote:to je samo u ovakvim zemljama moguceaben wrote:pa viš da ni utopija, čovik ni hoti prodati ni za po milijuna, i nišće mu nisu mogli...IvyTeasdale wrote:na ovim prostorima? Utopija.aben wrote:
naravski da ima, poštivanje privatnog vlasništva je somo po sebi napredak
neinformirana si
2014-04-12
a dobro sad, tko zna:)IvyTeasdale wrote:kod mene nisi ;Ddijagram wrote:posadit, pa vec jesam:)IvyTeasdale wrote:zemlje ima,napravi,pa lezi..mozes stogod i posadit ;Ddijagram wrote:Ajde megice, kakvu pojatu mi pripremi da i ja skvasim umorne i slabasne kosti:)
dijagram-
2015-08-09
'ko je vidio na zemlji radit ;-)dijagram wrote:a dobro sad, tko zna:)IvyTeasdale wrote:kod mene nisi ;Ddijagram wrote:posadit, pa vec jesam:)IvyTeasdale wrote:zemlje ima,napravi,pa lezi..mozes stogod i posadit ;Ddijagram wrote:Ajde megice, kakvu pojatu mi pripremi da i ja skvasim umorne i slabasne kosti:)
2014-04-12
Volim se zezat al sad kad nanjušim lovu onda reagiram. Kad sam ima 17 reka sam da me pemzija ova država ne zanima i da je to crkavica i da cu ja u pemziju s četrdet ...tako da još tri godine i odo ladit jaja ( iako ih već i sada ladim al ono kriza je svake godine sve veća pa se moram bacit u dodatne poslove di se lade jaja a pare dolaze same ).IvyTeasdale wrote:
rekao si da se volis zezat ;D
iako,ozbiljna sam u vezi teme..
2014-04-11
Ja.IvyTeasdale wrote:'ko je vidio na zemlji radit ;-)dijagram wrote:a dobro sad, tko zna:)IvyTeasdale wrote:kod mene nisi ;Ddijagram wrote:posadit, pa vec jesam:)IvyTeasdale wrote:
zemlje ima,napravi,pa lezi..mozes stogod i posadit ;D
Imam 100 stabala maslina i 50 stabala trišanja ...to mi je sve blizu ....tu cu napravit vikendicu i onda iznamljivat i ovu kamenu kucu liti a to je još veča lova od ovih stanova novogradnja.
Pemzija.
2014-04-11
Svatko se za sebe brine najbolje sto zna..treba se pripremit za stare dane..
2014-04-12
Bolje da imas,longi,nego da nemas ;P
2014-04-12
Pa tko zna tko će uopće koliko živit tako da ....malo mi je glupo tako razmišljat ....jednostavno ima svoj pravac ....nije bitno brzina ( lin sam za popizdit , jebivjetar teški ) al NAMJERA JE UZROK.IvyTeasdale wrote:Svatko se za sebe brine najbolje sto zna..treba se pripremit za stare dane..
To ti je tajna uspijeha.
2014-04-11
to nije problem, poštivanje privatnog vlasništva je dobra stvorIvyTeasdale wrote:ovakvi problemiaben wrote:ča to? poštivanje privatnog vlasništva?IvyTeasdale wrote:to je samo u ovakvim zemljama moguceaben wrote:pa viš da ni utopija, čovik ni hoti prodati ni za po milijuna, i nišće mu nisu mogli...IvyTeasdale wrote:
na ovim prostorima? Utopija.
neinformirana si
2014-04-16
Nemam ja ništa. To su pare Galakticke federacije.IvyTeasdale wrote:Bolje da imas,longi,nego da nemas ;P
2014-04-11
poceo si razmisljat o tome.makar podsvjesno.to je ok.RayMabus wrote:Pa tko zna tko će uopće koliko živit tako da ....malo mi je glupo tako razmišljat ....jednostavno ima svoj pravac ....nije bitno brzina ( lin sam za popizdit , jebivjetar teški ) al NAMJERA JE UZROK.IvyTeasdale wrote:Svatko se za sebe brine najbolje sto zna..treba se pripremit za stare dane..
To ti je tajna uspijeha.
2014-04-12
problem je kad nemas preduvjete za postivanje privatnog vlasnistva.aben wrote:to nije problem, poštivanje privatnog vlasništva je dobra stvorIvyTeasdale wrote:ovakvi problemiaben wrote:ča to? poštivanje privatnog vlasništva?IvyTeasdale wrote:to je samo u ovakvim zemljama moguceaben wrote:
pa viš da ni utopija, čovik ni hoti prodati ni za po milijuna, i nišće mu nisu mogli...
neinformirana si
2014-04-12
Od svoje 17 .....ima već 20 godina je tako ....mada doslovno je to podsvijesno pa ja u svom standardnom danu uopce ne odajem da me išta zanima niti da to uopce postoji.IvyTeasdale wrote:poceo si razmisljat o tome.makar podsvjesno.to je ok.RayMabus wrote:Pa tko zna tko će uopće koliko živit tako da ....malo mi je glupo tako razmišljat ....jednostavno ima svoj pravac ....nije bitno brzina ( lin sam za popizdit , jebivjetar teški ) al NAMJERA JE UZROK.IvyTeasdale wrote:Svatko se za sebe brine najbolje sto zna..treba se pripremit za stare dane..
To ti je tajna uspijeha.
2014-04-11
Page 17 of 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Similar topics
» Navali, narode: Noćenje na Jadranu osam do 10 eura!
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
Page 17 of 22