Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
Page 14 of 22
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Re: Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
I kad mi dojadi ne mogu sjesti u kola i otići negdje drugdje.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:I kad mi dojadi ne mogu sjesti u kola i otići negdje drugdje.
Moš otplivat
Ma ti si kompliciran, a i ne voliš ljude.
Guest- Guest
Eva wrote:marcellus wrote:I kad mi dojadi ne mogu sjesti u kola i otići negdje drugdje.
Moš otplivat
samo neke određene. Ne sve. Ne volim bit negdje s 10 ljudi od kojih mi pola ide na kurac. Bio sam godinu dana na brodu, dosta bilo.
ja ne mogu baš podnijet druženja trijezna. mogu bilo kakve službene , poslovne sastanke, al druženja ne.marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:I kad mi dojadi ne mogu sjesti u kola i otići negdje drugdje.
Moš otplivat
samo neke određene. Ne sve. Ne volim bit negdje s 10 ljudi od kojih mi pola ide na kurac. Bio sam godinu dana na brodu, dosta bilo.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:ja ne mogu baš podnijet druženja trijezna.marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:I kad mi dojadi ne mogu sjesti u kola i otići negdje drugdje.
Moš otplivat
zato se svi na druženjima uvijek opiju, da bi podnijeli ljude koji im inače idu na kiki. Radije sjednem u auto i zapičim negdje po svom ukusu.
marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:I kad mi dojadi ne mogu sjesti u kola i otići negdje drugdje.
Moš otplivat
Pa društvo si biraš sam, u čemu je problem?
Guest- Guest
a ha ha ha hafrakcija wrote:ja ne mogu baš podnijet druženja trijezna. mogu bilo kakve službene , poslovne sastanke, al druženja ne.marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:I kad mi dojadi ne mogu sjesti u kola i otići negdje drugdje.
Moš otplivat
obrnuto od mene..meni se jezik razveže, tj. postane prebritak, pa ne podnose mene..zatone pijem, da (p)ostanem omiljena..
2014-04-12
ja trijezna nemam što dodati ikakvoj raspravi, niti naći volju za sudjelovatiIvyTeasdale wrote:a ha ha ha hafrakcija wrote:ja ne mogu baš podnijet druženja trijezna. mogu bilo kakve službene , poslovne sastanke, al druženja ne.marcellus wrote:Eva wrote:marcellus wrote:I kad mi dojadi ne mogu sjesti u kola i otići negdje drugdje.
Moš otplivat
obrnuto od mene..meni se jezik razveže, tj. postane prebritak, pa ne podnose mene..zatone pijem, da (p)ostanem omiljena..
2016-03-09
znači, u tom rumu je čaj, ha?!frakcija wrote:ja trijezna nemam što dodati ikakvoj raspravi, niti naći volju za sudjelovatiIvyTeasdale wrote:a ha ha ha hafrakcija wrote:ja ne mogu baš podnijet druženja trijezna. mogu bilo kakve službene , poslovne sastanke, al druženja ne.marcellus wrote:Eva wrote:
Moš otplivat
2014-04-12
baš sam se čudila kako nisam mamurna od jučer, pa sam skužila da se uopće nisam još ni otrijeznila.IvyTeasdale wrote:znači, u tom rumu je čaj, ha?!frakcija wrote:ja trijezna nemam što dodati ikakvoj raspravi, niti naći volju za sudjelovatiIvyTeasdale wrote:a ha ha ha hafrakcija wrote:ja ne mogu baš podnijet druženja trijezna. mogu bilo kakve službene , poslovne sastanke, al druženja ne.marcellus wrote:
2016-03-09
to je najbolje..samo nastaviš..klin se klinom izbija..frakcija wrote:baš sam se čudila kako nisam mamurna od jučer, pa sam skužila da se uopće nisam još ni otrijeznila.IvyTeasdale wrote:znači, u tom rumu je čaj, ha?!frakcija wrote:ja trijezna nemam što dodati ikakvoj raspravi, niti naći volju za sudjelovatiIvyTeasdale wrote:a ha ha ha hafrakcija wrote:
ja ne mogu baš podnijet druženja trijezna. mogu bilo kakve službene , poslovne sastanke, al druženja ne.
2014-04-12
meh ne znam alkohol mi nikad nije pasao u većim količinama, pivo uglavnom i gemišt tu i tamo... radije trava dok sam izlazio, opušta
ne volim nikakve psiho-aktivne tvari..najbolje čist mozak..
2014-04-12
marcellus wrote:meh ne znam alkohol mi nikad nije pasao u većim količinama, pivo uglavnom i gemišt tu i tamo... radije trava dok sam izlazio, opušta
Ja sa opustim bez ikakvih stimulansaH
Guest- Guest
zapalim ja joint jednom-dvaput godišnje kad se osjetim mentalno blokiranom..to odštopa..al tada također nisam za društvo..marcellus wrote:meh ne znam alkohol mi nikad nije pasao u većim količinama, pivo uglavnom i gemišt tu i tamo... radije trava dok sam izlazio, opušta
2016-03-09
RayMabus wrote:Ušli smo u EU i sad ti pocima izgradnja mega hotelskih kompleksa sa svim sadržajima a kako se isti ne grade baš kraj vecih gradova nego na tim nekim lokacijama koje i jesu neka turisticka zona onda ce svi ti apartmani izgubit na vrijednosti jer em nisu predgrađe pa da ti koriste kao takvi kao stambena jednica kraj grada em će past cijena noćenja jer ono jednostavno tu u blizini imat ćeš hotelske komplekse sa sadržajem a platit ćeš koji euro više dakle zaboravi na malo bolje platežne turiste ako imaš betonjaru a nabijena je kraj drugih betonjara tj apartmanizacija cista.
Pa sad....sumnjam. Mislim biti ce toga jos ali ne previse. Prije mi ima logike da kupuju starije hotele koji ne lice ni na sto, a ima i takvih jos koliko ti dusa zeli. Eo kod Cavtata konacno krenulo rusenje nikad izgradjenoga rugla....tu ce niknuti nesto novo nesto lijepo :D . Mene opce ne smeta sto grade hotele....a iskreno jebe mi se i za ljude i njihove strahove u vecini slucajeva. Kad porazgovaras s istima nakon cca 5min skuzis o kakvim se ogranicenim ljudima radi. U Slanome je skoro izbio narodni ustanak zbog izgradnje marine. Protiv svega su...nevalja industrijska zona,nevalja marina,nevaljaju hoteli,nevaljaju klubovi,sta ce nama kafici....sto ce nama nasipanje plaza....pijesak je sporak,zamutit ce more...imali su cak inicijativu da se samo domacima dozvoli ribolov :D ..... tako je pretpostavljam na sve strane.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:.
Pa sad....sumnjam. Mislim biti ce toga jos ali ne previse. Prije mi ima logike da kupuju starije hotele koji ne lice ni na sto, a ima i takvih jos koliko ti dusa zeli. Eo kod Cavtata konacno krenulo rusenje nikad izgradjenoga rugla....tu ce niknuti nesto novo nesto lijepo :D . Mene opce ne smeta sto grade hotele....a iskreno jebe mi se i za ljude i njihove strahove u vecini slucajeva. Kad porazgovaras s istima nakon cca 5min skuzis o kakvim se ogranicenim ljudima radi. U Slanome je skoro izbio narodni ustanak zbog izgradnje marine. Protiv svega su...nevalja industrijska zona,nevalja marina,nevaljaju hoteli,nevaljaju klubovi,sta ce nama kafici....sto ce nama nasipanje plaza....pijesak je sporak,zamutit ce more...imali su cak inicijativu da se samo domacima dozvoli ribolov :D ..... tako je pretpostavljam na sve strane.
Silo necista, najdrazu plazu su mi spizdili u Slanom, jebala ih marina da ih jebala .
darla- Admin
2015-10-22
Ti ono nekaj rentaš u Slanom, Max? Mislim da sam te već pitala za obitelj Ledinski, pa ti nisu poznati?!
Guest- Guest
Lijepo sam ti rekao da ti je bila najdraza plaza vizualno...dok si potpuno zanemarila dio u kojem sam ti rekao da je tu isao izlaz za oborinske vode i opcenito su svi izbjegavali bas to mjesto za kupati se jer je ono....grozno bilo :D . One dvije stvarne plaze su nedirnute...lijevo i desno od marine :) .
Guest- Guest
Eva wrote:Ti ono nekaj rentaš u Slanom, Max? Mislim da sam te već pitala za obitelj Ledinski, pa ti nisu poznati?!
Ne. Ali pravo za pravo sastav stanovnistva Slanoga u zadnjih 15 godina se brutalno promjenio. Valjda dvije trecine ljudi koji zive u mjestu su doselili u isto nakon rata. Stranaca neobicno puno. Tako da ne poznam ja bas puno nesto ljudi. Ove bas oko kuce jos i da. I nesto ljudi otprije sto znamo i rodbine....ali vecinu ne bas. A i mjesto je malo ono...svi se drze manje-vise za sebe. Nema nekih druzenja pretjeranih.
Guest- Guest
Ma to je bilo pred kraj 80-tih, Anita je navodno u Italiji, roditelji tko zna jesu li živi.
Guest- Guest
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Similar topics
» Navali, narode: Noćenje na Jadranu osam do 10 eura!
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
» Luksuz koji mami uzdahe u centru Splita: turisti će za noćenje u Marmontovoj rezidenciji plaćati 1000 eura!
» BiH mora isplatiti Abu Hamzi 9.000 eura
» Macron : Francuski mora postati prvi jezik EU diplomacije
» samo u hrvatskoj, za uplatu od 10 eura dobijete 200 eura, još traje akcija...
Page 14 of 22