ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

R.I.P. Bud Spencer

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

R.I.P. Bud Spencer - Page 5 Empty Re: R.I.P. Bud Spencer

Post by marcellus Tue 28 Jun - 21:44

kic wrote:jel ovaj kazanova serious

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by darla Tue 28 Jun - 21:46

cassanowa wrote:
Pogledaj današnju djecu (mlate i vrijeđaju svoje učitelje) i količinu nasilja po medijima kojim su bombardirani, pa će ti sve bit jasno....koliko je poučno djeci prikazivati takve sadržaje...Srećom, nas su trovali samo spenserom, brce leeom i norissom - ništa u odnosu na danas

Nema to vezez sa tim sadrzajima toliko koliko sa time da ucitelji danas vise nemaju nikakve autoritativne mogucnosti. Prije bi dobio za uho i nebi ti palo na pamet pizditi vise. Danas ih ne smijes krivo pogledati.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 28 Jun - 21:50

darla wrote:
cassanowa wrote:
Pogledaj današnju djecu (mlate i vrijeđaju svoje učitelje) i količinu nasilja po medijima kojim su bombardirani, pa će ti sve bit jasno....koliko je poučno djeci prikazivati takve sadržaje...Srećom, nas su trovali samo spenserom, brce leeom i norissom - ništa u odnosu na danas

Nema to vezez sa tim sadrzajima toliko koliko sa time da ucitelji danas vise nemaju nikakve autoritativne mogucnosti. Prije bi dobio za uho i nebi ti palo na pamet pizditi vise. Danas ih ne smijes krivo pogledati.

i zato trebaju gledat filmove da znaju da će im striček bud opalit jednu za uho ako budu zločesti i mučili slabije i nemoćne.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Jun - 21:51

marcellus wrote:Posuda je mislim iz vučedola, ali pretpostavljam da nije tu jer si ljubitelj arheologije...

Nije iz vučedola...posuda...U svakom slučaju sam konzervativac.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 28 Jun - 21:52

cassanowa wrote:
marcellus wrote:Posuda je mislim iz vučedola, ali pretpostavljam da nije tu jer si ljubitelj arheologije...

Nije iz vučedola...posuda...U svakom slučaju sam konzervativac.

na vučedolskima je isti "simbol sunca", khm.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 28 Jun - 21:52

ali pretpostavljam da ti nisi ljubitelj predantičkih kultova...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Jun - 21:53

darla wrote:
cassanowa wrote:

To mora imat veze s nekim nasiljem s kojim su djeca odmalena okruženi. A danas TV u tome prednjači...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Tue 28 Jun - 21:53

marcellus wrote:

i zato trebaju gledat filmove da znaju da će im striček bud opalit jednu za uho ako budu zločesti i mučili slabije i nemoćne.

Pa da ti kazem, ja bi stvarno vratila uciteljima ovlasti disciplinske iz svog vremena, plus i roditelje na edukaciju dodatnu poslala o odgoju djece, a ne da kad djete dobije jedan u skoli, roditelji se uciteljima prijete.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Jun - 21:55

marcellus wrote:ali pretpostavljam da ti nisi ljubitelj predantičkih kultova...

Mrzim pojam kult...Kult za mene ne postoji...to su izmislili ljudi koji se pucaju s nečim...ja sve uzimam u razumnim dozama...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Tue 28 Jun - 21:55

cassanowa wrote:
To mora imat veze s nekim nasiljem s kojim su djeca odmalena okruženi. A danas TV u tome prednjači...

To ima veze sa time sto danas vise nema jasnih granica sto je ispravno, a sto nije, a naslija je bila od pamtivjeka i djeca su dapace vise njime bila okruzena u zivo, a ne na televiziji, pa se nisu ovako ponasala.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Jun - 21:59

darla wrote:To ima veze sa time sto danas vise nema jasnih granica sto je ispravno, a sto nije, a naslija je bila od pamtivjeka i djeca su dapace vise njime bila okruzena u zivo, a ne na televiziji, pa se nisu ovako ponasala.
Djeca su ranije bila okuržena u živo sa životom...a danas su s virtualom...u tome je glavni problem i zato se ovako ponašaju...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Jun - 22:04

Krivo si mi napisao nick...Kad kažeš kazanova onda svi odma pomisle na onog glupog talijana ovisnog o ženama...ja sam uzeo nick po jednom japanskom nogometašu...iz poštovanja prema Japanu, na kojeg su na datum mog rođendana ameri sprašili atomsku bombu-a i igram nogomet...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 28 Jun - 22:04

darla wrote:
marcellus wrote:

Pa da ti kazem, ja bi stvarno vratila uciteljima ovlasti disciplinske iz svog vremena, plus i roditelje na edukaciju dodatnu poslala o odgoju djece, a ne da kad djete dobije jedan u skoli, roditelji se uciteljima prijete.

apsolutno, ali da bi se ljudi osjećali jadno i bespomoćno moraš im zabraniti da se brane, da odgajaju sami svoju djecu, da misle što žele, općenito da brinu o sebi, država je tu da brine o njima.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic Tue 28 Jun - 22:09

cassanowa wrote:
Krivo si mi napisao nick...Kad kažeš kazanova onda svi odma pomisle na onog glupog talijana ovisnog o ženama...ja sam uzeo nick po jednom japanskom nogometašu...iz poštovanja prema Japanu, na kojeg su na datum mog rođendana ameri sprašili atomsku bombu-a i igram nogomet...

R.I.P. Bud Spencer - Page 5 1d470a10

ka-tš!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by darla Tue 28 Jun - 22:10

marcellus wrote:

apsolutno, ali da bi se ljudi osjećali jadno i bespomoćno moraš im zabraniti da se brane, da odgajaju sami svoju djecu, da misle što žele, općenito da brinu o sebi, država je tu da brine o njima.

Da raditi uniformne retarde, kojima se lako upravlja i manipulira. Puzajuca idiokracija.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by omni Tue 28 Jun - 22:12

Ja sam kao dijete bio dosta povucen i onda mi se natovario razredni debil da se izivljava jer nisam vracao nazad. Onda sam na tjelesnom ugledao medicinku loptu i sjetio se Bud-a i Terence-a. Cas posla, lopta u brzom letu, razbijen nos debilu uz obilnu dreku i vrisku. Moja sremezljiva isprika uz drevnu laz: "bilo je slucajno, nisam htio" uz pogled "jebo sam ti kevu a i opet cu ako treba" je rijesilo sve probleme za tada i ubuduce.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic Tue 28 Jun - 22:13

omni wrote:Ja sam kao dijete bio dosta povucen i onda mi se natovario razredni debil da se izivljava jer nisam vracao nazad. Onda sam na tjelesnom ugledao medicinku loptu i sjetio se Bud-a i Terence-a. Cas posla, lopta u brzom letu, razbijen nos debilu uz obilnu dreku i vrisku. Moja sremezljiva isprika uz drevnu laz: "bilo je slucajno, nisam htio" uz pogled "jebo sam ti kevu a i opet cu ako treba" je rijesilo sve probleme za tada i ubuduce.

:^0

zakon ulice, najbolji zakon..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Jun - 22:16

darla wrote:
marcellus wrote:

odavno to govorim...danas sto ucitelji trpe tog nigdje nema
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 28 Jun - 22:17

kic wrote:
omni wrote:Ja sam kao dijete bio dosta povucen i onda mi se natovario razredni debil da se izivljava jer nisam vracao nazad. Onda sam na tjelesnom ugledao medicinku loptu i sjetio se Bud-a i Terence-a. Cas posla, lopta u brzom letu, razbijen nos debilu uz obilnu dreku i vrisku. Moja sremezljiva isprika uz drevnu laz: "bilo je slucajno, nisam htio" uz pogled "jebo sam ti kevu a i opet cu ako treba" je rijesilo sve probleme za tada i ubuduce.

:^0

zakon ulice, najbolji zakon..
članak 5. stavka 4... bom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Tue 28 Jun - 22:18

E pa tako ... :D
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by L'âme Tue 28 Jun - 22:19

Na krivom ste tragu sa uciteljima. Totalno.
Vodi vas nostalgija,a ne realnostm

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top