R.I.P. Bud Spencer
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: R.I.P. Bud Spencer
cassanowa wrote:
Pogledaj današnju djecu (mlate i vrijeđaju svoje učitelje) i količinu nasilja po medijima kojim su bombardirani, pa će ti sve bit jasno....koliko je poučno djeci prikazivati takve sadržaje...Srećom, nas su trovali samo spenserom, brce leeom i norissom - ništa u odnosu na danas
Nema to vezez sa tim sadrzajima toliko koliko sa time da ucitelji danas vise nemaju nikakve autoritativne mogucnosti. Prije bi dobio za uho i nebi ti palo na pamet pizditi vise. Danas ih ne smijes krivo pogledati.
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:cassanowa wrote:
Pogledaj današnju djecu (mlate i vrijeđaju svoje učitelje) i količinu nasilja po medijima kojim su bombardirani, pa će ti sve bit jasno....koliko je poučno djeci prikazivati takve sadržaje...Srećom, nas su trovali samo spenserom, brce leeom i norissom - ništa u odnosu na danas
Nema to vezez sa tim sadrzajima toliko koliko sa time da ucitelji danas vise nemaju nikakve autoritativne mogucnosti. Prije bi dobio za uho i nebi ti palo na pamet pizditi vise. Danas ih ne smijes krivo pogledati.
i zato trebaju gledat filmove da znaju da će im striček bud opalit jednu za uho ako budu zločesti i mučili slabije i nemoćne.
marcellus wrote:Posuda je mislim iz vučedola, ali pretpostavljam da nije tu jer si ljubitelj arheologije...
Nije iz vučedola...posuda...U svakom slučaju sam konzervativac.
Guest- Guest
cassanowa wrote:marcellus wrote:Posuda je mislim iz vučedola, ali pretpostavljam da nije tu jer si ljubitelj arheologije...
Nije iz vučedola...posuda...U svakom slučaju sam konzervativac.
na vučedolskima je isti "simbol sunca", khm.
ali pretpostavljam da ti nisi ljubitelj predantičkih kultova...
To mora imat veze s nekim nasiljem s kojim su djeca odmalena okruženi. A danas TV u tome prednjači...darla wrote:cassanowa wrote:
Guest- Guest
marcellus wrote:
i zato trebaju gledat filmove da znaju da će im striček bud opalit jednu za uho ako budu zločesti i mučili slabije i nemoćne.
Pa da ti kazem, ja bi stvarno vratila uciteljima ovlasti disciplinske iz svog vremena, plus i roditelje na edukaciju dodatnu poslala o odgoju djece, a ne da kad djete dobije jedan u skoli, roditelji se uciteljima prijete.
darla- Admin
2015-10-22
marcellus wrote:ali pretpostavljam da ti nisi ljubitelj predantičkih kultova...
Mrzim pojam kult...Kult za mene ne postoji...to su izmislili ljudi koji se pucaju s nečim...ja sve uzimam u razumnim dozama...
Guest- Guest
cassanowa wrote:
To mora imat veze s nekim nasiljem s kojim su djeca odmalena okruženi. A danas TV u tome prednjači...
To ima veze sa time sto danas vise nema jasnih granica sto je ispravno, a sto nije, a naslija je bila od pamtivjeka i djeca su dapace vise njime bila okruzena u zivo, a ne na televiziji, pa se nisu ovako ponasala.
darla- Admin
2015-10-22
Djeca su ranije bila okuržena u živo sa životom...a danas su s virtualom...u tome je glavni problem i zato se ovako ponašaju...darla wrote:To ima veze sa time sto danas vise nema jasnih granica sto je ispravno, a sto nije, a naslija je bila od pamtivjeka i djeca su dapace vise njime bila okruzena u zivo, a ne na televiziji, pa se nisu ovako ponasala.
Guest- Guest
Krivo si mi napisao nick...Kad kažeš kazanova onda svi odma pomisle na onog glupog talijana ovisnog o ženama...ja sam uzeo nick po jednom japanskom nogometašu...iz poštovanja prema Japanu, na kojeg su na datum mog rođendana ameri sprašili atomsku bombu-a i igram nogomet...kic wrote:jel ovaj kazanova serious
Guest- Guest
darla wrote:marcellus wrote:
Pa da ti kazem, ja bi stvarno vratila uciteljima ovlasti disciplinske iz svog vremena, plus i roditelje na edukaciju dodatnu poslala o odgoju djece, a ne da kad djete dobije jedan u skoli, roditelji se uciteljima prijete.
apsolutno, ali da bi se ljudi osjećali jadno i bespomoćno moraš im zabraniti da se brane, da odgajaju sami svoju djecu, da misle što žele, općenito da brinu o sebi, država je tu da brine o njima.
cassanowa wrote:Krivo si mi napisao nick...Kad kažeš kazanova onda svi odma pomisle na onog glupog talijana ovisnog o ženama...ja sam uzeo nick po jednom japanskom nogometašu...iz poštovanja prema Japanu, na kojeg su na datum mog rođendana ameri sprašili atomsku bombu-a i igram nogomet...kic wrote:jel ovaj kazanova serious
ka-tš!
marcellus wrote:
apsolutno, ali da bi se ljudi osjećali jadno i bespomoćno moraš im zabraniti da se brane, da odgajaju sami svoju djecu, da misle što žele, općenito da brinu o sebi, država je tu da brine o njima.
Da raditi uniformne retarde, kojima se lako upravlja i manipulira. Puzajuca idiokracija.
darla- Admin
2015-10-22
Ja sam kao dijete bio dosta povucen i onda mi se natovario razredni debil da se izivljava jer nisam vracao nazad. Onda sam na tjelesnom ugledao medicinku loptu i sjetio se Bud-a i Terence-a. Cas posla, lopta u brzom letu, razbijen nos debilu uz obilnu dreku i vrisku. Moja sremezljiva isprika uz drevnu laz: "bilo je slucajno, nisam htio" uz pogled "jebo sam ti kevu a i opet cu ako treba" je rijesilo sve probleme za tada i ubuduce.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Ja sam kao dijete bio dosta povucen i onda mi se natovario razredni debil da se izivljava jer nisam vracao nazad. Onda sam na tjelesnom ugledao medicinku loptu i sjetio se Bud-a i Terence-a. Cas posla, lopta u brzom letu, razbijen nos debilu uz obilnu dreku i vrisku. Moja sremezljiva isprika uz drevnu laz: "bilo je slucajno, nisam htio" uz pogled "jebo sam ti kevu a i opet cu ako treba" je rijesilo sve probleme za tada i ubuduce.
zakon ulice, najbolji zakon..
odavno to govorim...danas sto ucitelji trpe tog nigdje nemadarla wrote:marcellus wrote:
Guest- Guest
članak 5. stavka 4...kic wrote:omni wrote:Ja sam kao dijete bio dosta povucen i onda mi se natovario razredni debil da se izivljava jer nisam vracao nazad. Onda sam na tjelesnom ugledao medicinku loptu i sjetio se Bud-a i Terence-a. Cas posla, lopta u brzom letu, razbijen nos debilu uz obilnu dreku i vrisku. Moja sremezljiva isprika uz drevnu laz: "bilo je slucajno, nisam htio" uz pogled "jebo sam ti kevu a i opet cu ako treba" je rijesilo sve probleme za tada i ubuduce.
zakon ulice, najbolji zakon..
Guest- Guest
omni wrote:Ja sam kao dijete bio dosta povucen i onda mi se natovario razredni debil da se izivljava jer nisam vracao nazad. Onda sam na tjelesnom ugledao medicinku loptu i sjetio se Bud-a i Terence-a. Cas posla, lopta u brzom letu, razbijen nos debilu uz obilnu dreku i vrisku. Moja sremezljiva isprika uz drevnu laz: "bilo je slucajno, nisam htio" uz pogled "jebo sam ti kevu a i opet cu ako treba" je rijesilo sve probleme za tada i ubuduce.
E pa tako ... :D
darla- Admin
2015-10-22
Na krivom ste tragu sa uciteljima. Totalno.
Vodi vas nostalgija,a ne realnostm
Vodi vas nostalgija,a ne realnostm
2014-04-12
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 5 of 8