R.I.P. Bud Spencer
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
R.I.P. Bud Spencer
http://www.vecernji.hr/zvijezde/preminuo-legendarni-glumac-bud-spencer-1095289
Inače malo poznato: bio je diplomirani pravnik, rekorder Italije u plivanju i više puta olimpijski sudionik
Ode još jedna legenda,neka mu je rahmet duši.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: R.I.P. Bud Spencer
https://twitter.com/budspencerweb?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor
riposa in pace Carlo Pedersoli
riposa in pace Carlo Pedersoli
Guest- Guest
Legenda, obožavao sam njegove filmove kao klinac, RIP.
Uvijek je imao taj pogled kao da žmiri i šeretski osmijeh.
Uvijek je imao taj pogled kao da žmiri i šeretski osmijeh.
Guest- Guest
Kao klince oduševljavao nas je svojim filmovima u društvu Terence Hilla.
R.i.P. druže stari!
R.i.P. druže stari!
Uvijek kad se tjesim da me nece srce klepiti radi debljine...sjetit cu se koje je ovaj lijepe godine dozivio! Pocivao u miru.
Last edited by MaximusDecimusMiridije on 27/6/2016, 23:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
Vjerojatno sam pogledao sve njegove filmove i serije i više puta. RIP
Iskreno ja nisam ni znao da je jos ziv. RIP i velika ti hvala za sve zabavne trenutke u djetinjstvu.
omni-
2014-04-12
Neka nas hrt kazni maratonom njegovih filmova za predstojeci wknd ;D
2014-04-12
Ruku na srce snimao je glupe filmove... razine dječjeg vrtića...Ono; uleti negdi s Terens Hilom, sve isprebijaju i odu ća...onda ubace neke baze kojima bi se navodrno tribalo smijat...predosadno i bez umjetničke vrijednosti.. Takvih bi scenarija ja moga napisat milion... Ne vidim tu neku vrijednost.
Guest- Guest
Ne kontaš ti tocassanowa wrote:Ruku na srce snimao je glupe filmove... razine dječjeg vrtića...Ono; uleti negdi s Terens Hilom, sve isprebijaju i odu ća...onda ubace neke baze kojima bi se navodrno tribalo smijat...predosadno i bez umjetničke vrijednosti.. Takvih bi scenarija ja moga napisat milion... Ne vidim tu neku vrijednost.
Kermit-
2014-04-17
Prosvijetli me...asilovski wrote:Ne kontaš ti tocassanowa wrote:Ruku na srce snimao je glupe filmove... razine dječjeg vrtića...Ono; uleti negdi s Terens Hilom, sve isprebijaju i odu ća...onda ubace neke baze kojima bi se navodrno tribalo smijat...predosadno i bez umjetničke vrijednosti.. Takvih bi scenarija ja moga napisat milion... Ne vidim tu neku vrijednost.
Guest- Guest
Naravno to su filmovi i serije za zabavu, pa nije glumio u Hamletu ili ekranizirao
grčke tragedije.
Bolji su to obiteljski zabavni programi nego ova masa glupih tugaljivih sapunica.
RIP
grčke tragedije.
Bolji su to obiteljski zabavni programi nego ova masa glupih tugaljivih sapunica.
RIP
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Šta je tu zabavno???Yehudi wrote:Naravno to su filmovi i serije za zabavu...
To su filmovi za mentalni sklop djece u vrtiću! A na njih nasilje loše djeluje...trebalo bi ih zabranit...
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 1 of 8