R.I.P. Bud Spencer
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: R.I.P. Bud Spencer
Legenda. Puno me je puta razveselio dok sam bio dijete.
mrincredible- Posts : 440
2014-04-16
Blek i Komandant Mark, pa to sam gutao... tako da, ne bih se složiomarcellus wrote:Stanojko wrote:Inace, prica o kvalitetu njegovih filmova, kao i stripova tipa Zagor, Blek, Teks...je totalno promasena. Za klinca je sve to bila - cista, odlicna zabava.
upravo to, trash ko trash, ali trash sa šarmom i dušom... bleka ovdje ne bih ubrojio jer je to stvarno loš strip, zagor je pak svakako imao svoj šarm i mister no
Guest- Guest
RIP , ode jos jedna legenda koja mi je obiljezila djetinstvo
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/bud-spencer-kralj-filmskih-samara-olimpijski-prvak-politicar-pravnik-pilot-mlaznog-aviona-934468
Pocivao u miru.
2014-04-14
Lijepo sročeno. Malo me stilom i tematikom podsjeća na Jergovića.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/bud-spencer-kralj-filmskih-samara-olimpijski-prvak-politicar-pravnik-pilot-mlaznog-aviona-934468
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Lijepo sročeno. Malo me stilom i tematikom podsjeća na Jergovića.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/bud-spencer-kralj-filmskih-samara-olimpijski-prvak-politicar-pravnik-pilot-mlaznog-aviona-934468
Kako sad to? Ne reče li ti nedavno u emisiji BITNO, MrežaTV, svom kolegi nounaru, Gordanu Sojiću: "Ja kao prvo uopće nisam desničar. Ja sam konzervativac."marcellus wrote:inače naš desničar, forza italia (prije berluscanea)
7:17 https://www.youtube.com/watch?v=PVpF1xEvAsc
RIP simpatičnom debeljku.
Guest- Guest
HaleyGoffage777 wrote:Kako sad to? Ne reče li ti nedavno u emisiji BITNO, MrežaTV, svom kolegi nounaru, Gordanu Sojiću: "Ja kao prvo uopće nisam desničar. Ja sam konzervativac."marcellus wrote:inače naš desničar, forza italia (prije berluscanea)
7:17 https://www.youtube.com/watch?v=PVpF1xEvAsc
RIP simpatičnom debeljku.
ne u tom smislu ustaškog nečeg, valjda je jasno na što je stojić navlačio.
Uostalom, preciznije ni forza italija nije desna stranka, više populističko - konzervativna
Hahahahahahahaha...sorry, ezek style, ali morao sam...marcellus wrote:jastreb wrote:Lijepo sročeno. Malo me stilom i tematikom podsjeća na Jergovića.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/bud-spencer-kralj-filmskih-samara-olimpijski-prvak-politicar-pravnik-pilot-mlaznog-aviona-934468
Guest- Guest
Nije to problem, nego loš ukus, raznina dječjeg vrtića ...ništa poučno. Zato mi ni ti nisi odgovorio što je tu bilo zabavno...Ljudi se mlate, djeca se smiju i to je to...dosadno i besmislenodawson wrote:cassanowa wrote:Šta je tu zabavno???Yehudi wrote:Naravno to su filmovi i serije za zabavu...
To su filmovi za mentalni sklop djece u vrtiću! A na njih nasilje loše djeluje...trebalo bi ih zabranit...
Svima je bilo zabavno samo tebi nije. Naravno problem je u svima ostalima
Guest- Guest
Pa djecu veseli, što bi još trebalo? I što nije poučno? Bud i Terence su jasno rekli da ne vole nasilje, i zato je nasilje u njihovim filmovima isključivo komično i nimalo realistično.
Uostalom, čemu pobogu filmovi uopće služe osim da razvesele djecu?
A što je tu poučno??? Djecu veseli i kad junaci filma plajčkaju banku...Svaka blesa ima svoje veselje, po tome se ljudi najviše razlikuju; po onome što ih veseli i zanima...Prikazivati maloj djeci nasilje kao nešto komično znači praviti od njih nasilnika...marcellus wrote:Pa djecu veseli, što bi još trebalo? I što nije poučno? Bud i Terence su jasno rekli da ne vole nasilje, i zato je nasilje u njihovim filmovima isključivo komično i nimalo realistično.
Guest- Guest
cassanowa wrote:A što je tu poučno??? Djecu veseli i kad junaci filma plajčkaju banku...Svaka blesa ima svoje veselje, po tome se ljudi najviše razlikuju; po onome što ih veseli i zanima...Prikazivati maloj djeci nasilje kao nešto komično znači praviti od njih nasilnika...marcellus wrote:Pa djecu veseli, što bi još trebalo? I što nije poučno? Bud i Terence su jasno rekli da ne vole nasilje, i zato je nasilje u njihovim filmovima isključivo komično i nimalo realistično.
ne, prikazati djeci kako nasilnici dobivaju po njonji je dobro i poučno.
Posuda je mislim iz vučedola, ali pretpostavljam da nije tu jer si ljubitelj arheologije...
Pogledaj današnju djecu (mlate i vrijeđaju svoje učitelje) i količinu nasilja po medijima kojim su bombardirani, pa će ti sve bit jasno....koliko je poučno djeci prikazivati takve sadržaje...Srećom, nas su trovali samo spenserom, brce leeom i norissom - ništa u odnosu na danasmarcellus wrote:cassanowa wrote:A što je tu poučno??? Djecu veseli i kad junaci filma plajčkaju banku...Svaka blesa ima svoje veselje, po tome se ljudi najviše razlikuju; po onome što ih veseli i zanima...Prikazivati maloj djeci nasilje kao nešto komično znači praviti od njih nasilnika...marcellus wrote:Pa djecu veseli, što bi još trebalo? I što nije poučno? Bud i Terence su jasno rekli da ne vole nasilje, i zato je nasilje u njihovim filmovima isključivo komično i nimalo realistično.
ne, prikazati djeci kako nasilnici dobivaju po njonji je dobro i poučno.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 4 of 8