R.I.P. Bud Spencer
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: R.I.P. Bud Spencer
Šta je tu zabavno???Yehudi wrote:Naravno to su filmovi i serije za zabavu...
To su filmovi za mentalni sklop djece u vrtiću! A na njih nasilje loše djeluje...trebalo bi ih zabranit...
Guest- Guest
kic wrote:svetac zaštitnik šamara
inače obožavao sam kao klinac ići u kino na njihove filmove, to je bilo must, bilo je to vrijeme prije nego je izumljen video rekorder
Počivao u Miru. Bio je zabavan u suradnji s T. Hillom. Iz današnje perspektive vrijedno je jedino vrijeme u kojem smo to gledali, a to je mladost.
Guest- Guest
Mda zabranit. Filmovi su pored sto su bili zabavni bili i poucni. Mene nitko nije gnjavio u skoli kao djecu danas, saka po glavi i gotovo s pizdarijama, brzo se to ucilo. Bud, Bruce i Chuck su davali jasne poruke, lopovima i nasilnicima je mjesto na podu. Nije bilo trpit cu nasilnike pa se objesit kad puknem ili prijavljivat gdje nijedna institucija ne moze ili nece da rijesi problem kao sto jadna djeca i omladina danas moraju prozivljavat. Mobing je rezultat bagre nad mlakonjama koji ne znaju vratit po mjeri.cassanowa wrote:Šta je tu zabavno???Yehudi wrote:Naravno to su filmovi i serije za zabavu...
To su filmovi za mentalni sklop djece u vrtiću! A na njih nasilje loše djeluje...trebalo bi ih zabranit...
omni-
2014-04-12
cassanowa wrote:Šta je tu zabavno???Yehudi wrote:Naravno to su filmovi i serije za zabavu...
Svima je bilo zabavno samo tebi nije. Naravno problem je u svima ostalima
catabbath-
2015-08-22
Meni su dobre sinkronizacije tih filmova. Glas kasni za ustima dvije sekunde, a svaki šamar se čuje ko orjunaški topovski udar u Sentententijenu u Vrancusku.
2015-08-22
Odlazi polako stari dobri svit.
Jedan od glumaca koji su obilježili moj veseli svijet djetinjstva.
RIP.
RIP.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Po fizionomiji, Bud je mogo glumiti Orsona Wellsa na Neretvi.jastreb wrote:Odlazi polako stari dobri svit.
RIP.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Meni su dobre sinkronizacije tih filmova. Glas kasni za ustima dvije sekunde, a svaki šamar se čuje ko orjunaški topovski udar u Sentententijenu u Vrancusku.
da, al kad se petsto klinaca u kinu smije na sav glas ionako ne čuješ ton a nije ni bitan
udba wrote:Po fizionomiji, Bud jejastreb wrote:Odlazi polako stari dobri svit.
RIP.
bud pedeset i neke
2014-04-16
omni wrote:Mda zabranit. Filmovi su pored sto su bili zabavni bili i poucni. Mene nitko nije gnjavio u skoli kao djecu danas, saka po glavi i gotovo s pizdarijama, brzo se to ucilo. Bud, Bruce i Chuck su davali jasne poruke, lopovima i nasilnicima je mjesto na podu. Nije bilo trpit cu nasilnike pa se objesit kad puknem ili prijavljivat gdje nijedna institucija ne moze ili nece da rijesi problem kao sto jadna djeca i omladina danas moraju prozivljavat. Mobing je rezultat bagre nad mlakonjama koji ne znaju vratit po mjeri.cassanowa wrote:Šta je tu zabavno???Yehudi wrote:Naravno to su filmovi i serije za zabavu...
X
Koja jugonostalgija. Gužva ispred kina, šverceri dilaju karte, markira se iz škole za matineju, poslije filma klinci oponašaju udarce Bada ili Brus jebenog Lija. To su bila vremena, svak je radio svoj poso, emigracija rovarila svoje, udba rovarila po njima, ljudi radili u preduzeća, klinci gledali i čitali talijanski šund Blek Stena i Bad Spencer, a Tito se pobrinuo za pare i mir u kući.
Inace, prica o kvalitetu njegovih filmova, kao i stripova tipa Zagor, Blek, Teks...je totalno promasena. Za klinca je sve to bila - cista, odlicna zabava.
Stavljati Zagora u istu ravan sa Blekom je greota.Stanojko wrote:Inace, prica o kvalitetu njegovih filmova, kao i stripova tipa Zagor, Blek, Teks..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Stanojko wrote:Inace, prica o kvalitetu njegovih filmova, kao i stripova tipa Zagor, Blek, Teks...je totalno promasena. Za klinca je sve to bila - cista, odlicna zabava.
upravo to, trash ko trash, ali trash sa šarmom i dušom... bleka ovdje ne bih ubrojio jer je to stvarno loš strip, zagor je pak svakako imao svoj šarm i mister no
pa prema današnjim stvarima koje klinci čitaju, porukama na fejsu "eo, di si, ae, iemo, lol, bol, sol" Blek je čisto šekspirovsko djelo.Stanojko wrote:Inace, prica o kvalitetu njegovih filmova, kao i stripova tipa Zagor, Blek, Teks...je totalno promasena. Za klinca je sve to bila - cista, odlicna zabava.
Page 2 of 8