Jel me primate?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jel me primate?
A ja bleso, mislio da je međed otvorio chat i zakačio ga brokvicom trećeg po redu na glavnoj stranici...a da bi ovdje trebali biti isključivo "vijesti i politika"
Guest- Guest
Vidim ja jako dobro, kao i ti, što se svašta piše, pa nikome ništa. Ma biće bolje, valjda. Isprva mi je bila kaznena, a ŽDO je preinačio u prekršajnu. Ma ovaj moj suoptuženik je tražio vještačenje da se utvrdi može li se utvrditi pisac teksta. Vještačenje, a koje je i sud prihvatio, je nedvosmisleno. NE MOŽE !!! Možda može, kaže ali jedino u trenutku pisanja teksta. Poslije ne može. A kaže mi ovaj suoptuženik, da ako nas oslobode, da ćemo biti prvi takvi. ma sve skupa, i ne marim za to. sa zatvorom sam se pomirio, ako do toga dođe.....
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Boga im mene kao teenagera napadaju da sam s Perkovićem organizirao ubojstvo Đurekovića..... ajme meni.....Posavljak se pravi pametan..... nevjerojatno !! Van pameti !!!
2014-11-16
Pa što fali ??? svaka je tema zachatana čim pojedinci otvore temu o ustašama i partizanima a i Židovima....kic wrote:joj daj, na starom forumu je svaka tema chat
2014-11-16
Što fali?! Pa, onaj forum se pretvorio u neku novu jugoslaviju.Svaka druga tema je o Srbiji, Bosni ili Rusiji.I ima više forumaša iz Srbije i Bosne nego iz Hrvatske.A i ono malo Hrvata šta je ostalo su uglavnom jugonostalgičari (čast izuzecima). Kad nisu uspjeli napraviti veliku srbiju u RL, sad je rade u virtualnom svijetu. A i svako malo priželjkuju titovo uskrsnuće, zaboravljajući pritom da su ateisti, pa u uskrsnuće nebi smjeli vjerovati. Ukratko, tamo se nakotilo budala koje još žive unazad 50 godina,koliko hoćeš.bugati_2 wrote:Pa što fali ??? svaka je tema zachatana čim pojedinci otvore temu o ustašama i partizanima a i Židovima....kic wrote:joj daj, na starom forumu je svaka tema chat
P.S.
Bugatti, neš u zatvor s tom prekršajnom. A s obzirom koliko je već vremena prošlo, velike šanse su ti da se skroz izvučeš, što ti i želim. Nemoj se inatit da te kazne, jer su trenutno u državi neke teme puno važnije od tih lezbijskih, za koje bi se trebalo boriti...
Guest- Guest
...el ovo čat za novu ili za staru ekipu?
2014-04-18
Oh, koje iznenađenje Za sve, sam se priključi.Vorpatril wrote:...el ovo čat za novu ili za staru ekipu?
Guest- Guest
...poziv lijepe žene se neodbija...pa makar i za ćakulu...Eva wrote:Oh, koje iznenađenje Za sve, sam se priključi.Vorpatril wrote:...el ovo čat za novu ili za staru ekipu?
2014-04-18
Jutro...evo pijem kavicu i listam vjesti prije neg ulovim zalet na neke posliće...Eva wrote:Jutro! Kak smo kaj?
2014-04-18
A što ćeš... dobila ban na 1 dan pa odmah došla ovdi; zatražila posli od Admina da mene i još nekolicinu pozove ovdi... A eve u pitanju? a što ćeš, kad imaju dobre jabuke.
2014-11-16
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5