ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jel me primate?

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Jel me primate? - Page 4 Empty Re: Jel me primate?

Post by Guest Mon 24 Nov - 8:53

medolino_zg wrote:
Eva wrote:Kak me na net.hr ne mogu pobijediti drugačije nego da me baniraju, a to mi je tak infantilno, da vam nemrem opisati, jesam li ovdje dobrodošla i jeste li odrasli, prije svega?
jeva B-)  hug hug
Privjet balloon

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 24 Nov - 8:57

bugati_2 wrote:
Yehudi wrote:Evice, zlato moje lipo, uzivaj. Ako šta zatriba javi se.  B-)
Gospođa Eva naveliko se od sebe pravi žrtvu,. banirana je bila samo JEDAN dan, samo JEDAN. Od toga je napravila svjetsku frku. ja , ne znajući to, postavio javnu molbu da jz se pomiluje. Bufi me popljuvala...A Eva hoda okolo i glumata sveticu i žrtvu.  žrtva nije... jedan dan baniran ....??? PIH !!  Pa to ni spomena nije vrijedno a kamo li zbog toga mijenjati forum, praviti se žrtvom , i prijetiti....a pogotovo zavlačiti lažima ostale forumaše  jer je to i sama znala...Evice, zakaj nam nisi rekla istinu ??? Zakaj z namin manipuliraš ??
O čemu ti? Meni nitko nikakvu obavijest nije dao, a evo banirali su me već drugi puta u mjesec dana. Pisala sam im na onaj mail pritužbe, još onda, prošlo je valjda 10 dana nema odgovora. Nema niti na ban listi na forumu, a niti na temi pravila, tako da ne znam o čemu ti točno pišeš i gdje je ta "obavijest". A sve skupa, više me i ne zanima, jer našla sam ni novi forum lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Mon 24 Nov - 12:46

bome ni mene nisu obavjestili pirat i kazu baniran na jedan dan a ono proslo tjedan,a bio sam baniran i za stalno doduse nelegalno,a tamo ti je dog eat dog world,nema pravila,neka pasa pa nek se kolju medjusobno

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Mon 24 Nov - 13:45

medolino_zg wrote:bome ni mene nisu obavjestili pirat i kazu baniran na jedan dan a ono proslo tjedan,a bio sam baniran i za stalno doduse nelegalno,a tamo ti je dog eat dog world,nema pravila,neka pasa pa nek se kolju medjusobno
Tempi passati, imamo sad novo igralište :loveshower
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Stanojko Mon 24 Nov - 14:16

Sta ima?

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Winter is coming Mon 24 Nov - 19:13

pa da novo igralište pirat dobro divanjkaš.

đesi Stanojko,welcome a board 

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Mon 24 Nov - 20:48

Stanojko wrote:Sta ima?
Ima stola za peglanje, pegle i još veša, pa ak si od akcije...bujrum ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Tue 25 Nov - 9:43

ma ko je vidio peglati veš? :tongue:

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Wed 26 Nov - 2:49

von_Starhemberg wrote:
Eva wrote:Kak me na net.hr ne mogu pobijediti drugačije nego da me baniraju, a to mi je tak infantilno, da vam nemrem opisati, jesam li ovdje dobrodošla i jeste li odrasli, prije svega?

A kak bi bila dobrodošla četnikuša koja se predstavlja tamo preko puta Židovkom ? 

I dobro je kaj te Buffy banirala, tamo si vrijeđala mrtve i žive, ak se mene pita: NE! 
Je l' ti treba time out ili ćeš se upristojiti? Tvoj izbor.

Budi mi uzor, izvedi me iz propasti, di sam pogriješio  :x
A ti gospon @von_Starhemberg, umjesto da se riječima igraš administratora, pokaži to djelima...Ova ti tema nema ni linka, niti spada pod "Vijesti i politiku".Da savjesno obavljaš dužnost već bi je odavno zaključao ili izbrisao, jer je ovo samo teroriziranje jedne frustrirane forumašice, banirane na nekom forumu.
 :kavez
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bugati_2 Wed 26 Nov - 9:33

Eva, već se odavno ne obavještava. razlog ne znam, stvarno ne bi trebalo biti teško napisati par riječi. I dalje stojim pri tome da se oko jednoga dana bana ne treba dizati toliko prašine;  Ja sam mislio da je bar 7 ili 15 dana. A Admn. kaže da je na kraju teme jasno napisala da se radi o jednom danu. Temu nisam čitao do kraja pa to ni vidio nisam, ali zakaj bi lagala?  nema rezona, lako se može provjeriti...  Evo uzmi medolina i mene . Ne znam koji je od nas dvoje više puta baniran, - mislim da je sve počelo tamo negdi 2008. g. na chatu... a meni se valjda samo jedan ili dva puta dogodilo baniranje na 3 dana... Zadnji je tamo, mislim upis za mene i kaju, na 3 dana....ne da mi se sad provjeravati.mislim još iz siječnja.... Sve je ostalo, ostali banovi, su bili debelo uber....sve do trajnoga. Pa sve dođe i prođe...  Idi peći kolače, imaš goste, pretpostavljam....doći ćemo i ja i medolino... meni do Beča nije daleko; tamo se pomalo čak i snalazim... bom medolinu je nešto zericu duži put.....
bugati_2
bugati_2

2014-11-16

Back to top Go down

Post by bugati_2 Wed 26 Nov - 9:40

Eva, na www.forum. hr ti lijepo pošalju PP i objasne ti zakaj si dobio neg. bodove, kartone ili ban....  Kaže mi jedna forumašica da se navek smrzne kad vidi da je dobila PP...  Ali tamo se možeš i buniti, protestirati, polemizirati s modovima oko svojih sankcija... Ima "Kutak za banirane".. i tamo se možeš istresati koliko želiš...Evva, idem malo do protestanata-branitelja.... valjda mi ne zamjeravaš....
bugati_2
bugati_2

2014-11-16

Back to top Go down

Post by bugati_2 Wed 26 Nov - 9:42

cassanova, ako nije tajna, kako se završilo ono tvoje glede gej prajda ?  Ja imao 2 ročišta, pa sudsko vještačenje, a presudu još nisam dobio..... a ni jamčevinu ne traže, nisam pritvoren.... pirat
bugati_2
bugati_2

2014-11-16

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 26 Nov - 11:23

Ma ja bih vječito bio ovdje,ali kad ovdje ima jako malo ljudi za raspravu.

Znači,pošaljem post,a odgovor ili replika stigne tek sutradan.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb Wed 26 Nov - 11:24

Evo,baš gledam.

Ovoga trenutka ja sam jedini na forumu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Trinity Wed 26 Nov - 11:58

Na ovom forumu su korisnici koji i rade... ;)
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Wed 26 Nov - 15:33

bugati_2 wrote:cassanova, ako nije tajna, kako se završilo ono tvoje glede gej prajda ?  Ja imao 2 ročišta, pa sudsko vještačenje, a presudu još nisam dobio..... a ni jamčevinu ne traže, nisam pritvoren.... pirat
Pa napisao sam već prije 2 godine da je to gotovo.Završilo je s prekršajnom prijavom zbog verbalnog delikta, koju sam platio.Od tada sam se i malo društveno aktivirao.Skupio sam par tisuća potpisa za referendum o braku.Postao sam u svom kraju ikona borbe protiv promoviranja nakarade, a to ima svojih loših i dobrih strana.Sve u svemu nije mi žao zbog svega, jer je ispalo da sam postao pravi borac protiv ideologije s kojom se ne slažem i pritom okupio istomišljenike.Hrvatski mediji su mi puno u tome pomogli svojom antipropagandom i zato im hvala.
Nadam se da ti nemaš kaznenu, već prekršajnu prijavu.Ja nisam imao nego jedno ročište od 15-ak minuta, na kojem se nisam branio, već sam im sve sasuo u lice što ih sljeduje.Ti budi pametniji, nađi odvjetnika, žali se, pa ćeš imati veće šanse od mene da te oslobode.Jer ovo zašto smo mi bili optuženi su obične pizdarije, kad vidiš šta se sve po forumima piše protiv države, branitelja, Hrvata i vjere...
:beer     :no1
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bugati_2 Wed 26 Nov - 19:16

hheh   meni je bila oštra kaznena...  preinačena u prekršajnu... tako da smo išli isti Križni put.. ja ga još uvik idem...  radi jedne riječi--- ej  ti i ja smo nadrapali zbog drugih..ali nima veze...  nije mi prvi puta...  udba me jebala i prije, pa i sada,,,  a meni odvjetnik viče....." budalo ne priznaj"  imapš vještačenje !!!   Od suda i sudskog vještaka !!    Ne može se utvrditi da si to ti pisao !!  Crno na bilo !!   Negiraj.. Pravnik si !!   Sjeti  se :  Prima regula negare !!!   Ništa ne priznati n!!!   Reka da san već priznao !! Viče mi ---- do zaključenja glavne rasprave imaš pravo promijeniti iskaz !!  Mijenjaj ga !!!   Ali, ja ću umjesto tebe...  sud mi je dozvolio da te zastupam !!!   a skupa smo optuženi !!   Zašto se ne želiš braniti ???   Znaš  a nećeš !!!   Rekoh mu da želim biti žrtva  i to javno obznaniti,,,,  žrtvovati ću se radi istine...    ako sam oslobođen, to ne mogu !!     A sva je prilika da sam možda i oslobođen...  Volio bih da me osude.... Žena mi se smije.....   ajde  da ti netko konačno stavi soli na rep....  ali  kurva si.... opet ćeš se izvući..   ali, ajme, a što bi volila da te raspizde konačno... ministar te nije mogao !!!   Tvoj vrhovni Zapovjednik !! Pa ni Francek ti nije želio ništa,,, i on te štitio !! a  sad će te obišna prekršajna sutkinja ! jebe   !!   tvoja kolegica !!!   s kojom si se sprdao kao visoki časnik....!!   Ajde u Remetinac, kod svojih !!!!  Da ti konačno neka plavuša zapapri !!!
bugati_2
bugati_2

2014-11-16

Back to top Go down

Post by Guest Wed 26 Nov - 20:47

cassanowa wrote:
von_Starhemberg wrote:

A kak bi bila dobrodošla četnikuša koja se predstavlja tamo preko puta Židovkom ? 

I dobro je kaj te Buffy banirala, tamo si vrijeđala mrtve i žive, ak se mene pita: NE! 
Je l' ti treba time out ili ćeš se upristojiti? Tvoj izbor.

Budi mi uzor, izvedi me iz propasti, di sam pogriješio  :x
A ti gospon @von_Starhemberg, umjesto da se riječima igraš administratora, pokaži to djelima...Ova ti tema nema ni linka, niti spada pod "Vijesti i politiku".Da savjesno obavljaš dužnost već bi je odavno zaključao ili izbrisao, jer je ovo samo teroriziranje jedne frustrirane forumašice, banirane na nekom forumu.
 :kavez
Ako je chat, ne treba link. Ako bude vrijeđanja, bit će zaključana. Simple as that.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bugati_2 Thu 27 Nov - 5:50

Dobro jutro..... i metaforički i faktički....  pa ovo i jest chat.....Počevši već od naslova teme.
bugati_2
bugati_2

2014-11-16

Back to top Go down

Post by bugati_2 Thu 27 Nov - 15:18

Evo je natrag..... durenje prestalo........
bugati_2
bugati_2

2014-11-16

Back to top Go down

Post by Guest Fri 28 Nov - 16:26

A ja bleso, mislio da je međed otvorio chat i zakačio ga brokvicom trećeg po redu na glavnoj stranici...a da bi ovdje trebali biti isključivo "vijesti i politika"
:brukica
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top