EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 31
Page 2 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Re: EURO 2016.
Španjolci su kurac od ekipe, pa mi smo ih pobijedili čak i sa Kalinićem u ulozi prvog napadača.
Zeko-
2015-08-26
Stvarno ste glupi, spanjolska himna nema rijecibafalo wrote:znaju ramos i ostali branitelji krune a ovi katalonci su svi licemjeri kojima kao smeta grb a ipak igraju i kite se medaljama. ako španjolska ne valjda postoji katalonska reprezentacija pa igraj tamo i pjevajmuckodjubre wrote:kad talijani prjevaju himnu kao da kreću u rat,a kod španjolaca nitko ni ne zna riječi...posebno neće ovi iz barcelone pjevati
nowitzki-
2014-04-27
kakvo karanje malih cigana, gotova je španjolska više im ni doktor fuentes neće pomoć
umesto da je vodio saula i kokea, vezu koja je izdominirala evropu ove godine on vodi onaj trio cerginih polovnjaka. o albi i pikeu da ne govorimo, radili ih ko volove danas.
Guest- Guest
koji jad od himne, bolje da ovo nisi rekao pa da živimo u neznanjunowitzki wrote:Stvarno ste glupi, spanjolska himna nema rijecibafalo wrote:znaju ramos i ostali branitelji krune a ovi katalonci su svi licemjeri kojima kao smeta grb a ipak igraju i kite se medaljama. ako španjolska ne valjda postoji katalonska reprezentacija pa igraj tamo i pjevajmuckodjubre wrote:kad talijani prjevaju himnu kao da kreću u rat,a kod španjolaca nitko ni ne zna riječi...posebno neće ovi iz barcelone pjevati
operw wrote:Da, saul.i.koke.bi zabili gol bbc-u
videces kad ,,nemacka'' ove jadnike oduci od fudbala...
Guest- Guest
bafalo wrote:koji jad od himne, bolje da ovo nisi rekao pa da živimo u neznanjunowitzki wrote:Stvarno ste glupi, spanjolska himna nema rijecibafalo wrote:znaju ramos i ostali branitelji krune a ovi katalonci su svi licemjeri kojima kao smeta grb a ipak igraju i kite se medaljama. ako španjolska ne valjda postoji katalonska reprezentacija pa igraj tamo i pjevajmuckodjubre wrote:kad talijani prjevaju himnu kao da kreću u rat,a kod španjolaca nitko ni ne zna riječi...posebno neće ovi iz barcelone pjevati
Najveci sin u povijesti golmana kakvo samaranje spanjolske prevarw.... grande GIGI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zena slavi njezini idu dalje....kako je Gigi osramotio de geu kako mu se ispisao po znanju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
bolje da nisam ni vidio sad ovaj u ponovljenoj cijelu akciju i gol portugala,,,pa strinić je izgubio loptu od ronalda! i umjesto da lupi šprint nazad on se šetka i radi toga nije stigao ronalda na svojoj lijevoj strani,sad se baš vidjelo kako lagano s noge na nogu ide preko centra prema obrani!!
Tako je demo strinic nevalja jebli oni svoju dalmatinsku mater i on i modric i kalinic i subasic i srna i vrsaljko i svi drugi koji nisu po mjeri zagrebacke arijevske obitelji koju predvodi cistokrvni bosanac iz tomislav grada i ta mrznja potjece od tebe koji si bosanac pa prozivas dalmatince mada su meni bosanci dragi ljudi i nista protiv njih nemam... ubij se demo
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Tako je demo strinic nevalja jebli oni svoju dalmatinsku mater i on i modric i kalinic i subasic i srna i vrsaljko i svi drugi koji nisu po mjeri zagrebacke arijevske obitelji koju predvodi cistokrvni bosanac iz tomislav grada i ta mrznja potjece od tebe koji si bosanac pa prozivas dalmatince mada su meni bosanci dragi ljudi i nista protiv njih nemam... ubij se demo
strinić je panj, a ovo mu nije prvi put da je i odigrao kao panj.
i protiv belgije je bio asistent belgijancima za izjednačenje.
ima kontinuitet...
sitting_bull-
2015-09-28
ajde odjebi i nemoj meni prebacivati ikakvu mržnju prema nekome jer nisam ništa slično rekao...nemoj iskrivljavati napisano,niti sam spomenuo da su dlamatinci,bosanci,ppurgeri ili slavonci krivi ili netko peti već samo da je izgubio loptu i nakon toga se nije vratio u obranu da pokrije igrača koji mu je uzeo loptu i koji je bio na njegovoj stranipablo_escobar wrote:Tako je demo strinic nevalja jebli oni svoju dalmatinsku mater i on i modric i kalinic i subasic i srna i vrsaljko i svi drugi koji nisu po mjeri zagrebacke arijevske obitelji koju predvodi cistokrvni bosanac iz tomislav grada i ta mrznja potjece od tebe koji si bosanac pa prozivas dalmatince mada su meni bosanci dragi ljudi i nista protiv njih nemam... ubij se demo
Page 2 of 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 31