EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 31
Page 3 of 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Re: EURO 2016.
Ljudi nebudite picke izgubili smo. i tu price dalje nema kmecanje i ostale pizdarije. Sad je strinic kriv ok najbolje ajmo maloga razapeti zato sto je pogrisio. Evo portugalci da nemaju quaresmu i i onog malog sanchesa nebi napravili nista. Pun mi je kurav vise tih balkanskih kmecanja sta bi bilo da je bilo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ubuduće ako napišeš nešto protiv modrića to je zato jer mrziš dalmatince,a ako napišeš da mandžo nije zabio gol to je zato jer mrziš hrvate iz bosanske posavine...End1899 wrote:nisam znao da demo ne voli dalmatince osim modrića
Dalmatinci dominiraju Modric Perisic kukoc radja vrankovic ratko rudic ivanisevic perica bukic balic metlicic mate parlov drazen petrovic pa blanka vlasic ........ gotovina norac krsticevic pauk ....Doninacijaaa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Najjaci.... vidi se kad pogledas mene i sporta dalmatinac vs tutlek inteligencija visina temperament kontra zatucanosti i beskarakterne poslusnosti
2015-09-13
Znaš valjda kak' su nastali dalmatinci ? Ličani pobacali svoje glupane u more, a oni sa praznim glavama su isplivali na površinu i eto tebe.pablo_escobar wrote:Najjaci.... vidi se kad pogledas mene i sporta dalmatinac vs tutlek inteligencija visina temperament kontra zatucanosti i beskarakterne poslusnosti
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Španjolci su kurac od ekipe, pa mi smo ih pobijedili čak i sa Kalinićem u ulozi prvog napadača.
Ne bi da je Dzilkos igrao...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Zeko wrote:Španjolci su kurac od ekipe, pa mi smo ih pobijedili čak i sa Kalinićem u ulozi prvog napadača.
Ne bi da je Dzilkos igrao...
Guest- Guest
Braćala wrote:operw wrote:Da, saul.i.koke.bi zabili gol bbc-u
videces kad ,,nemacka'' ove jadnike oduci od fudbala...
Imaju šanse kao i kod Staljingrada onomad...
darth_vader-
2014-04-17
muckodjubre wrote:bolje da nisam ni vidio sad ovaj u ponovljenoj cijelu akciju i gol portugala,,,pa strinić je izgubio loptu od ronalda! i umjesto da lupi šprint nazad on se šetka i radi toga nije stigao ronalda na svojoj lijevoj strani,sad se baš vidjelo kako lagano s noge na nogu ide preko centra prema obrani!!
A tko ga nije izvadio kad je i očigledno zakurac odigrao...on i Mandzukic mogu ruku pod ruku po kontroli lopte...
darth_vader-
2014-04-17
. Pa Island dobro igra...End1899 wrote:pa da li je moguće kako su jadni ovi štakori s otoka
darth_vader-
2014-04-17
Pa zna se na kojem Otoku se igra najbolji nogomet, Island velesila.
End- Posts : 21177
2015-08-25
strinić nije ništa kriv, zna se da je najslabiji igrač, a ostali nisu dali podršku kako vas nije sramota napadati toga dječaka, šta nije modrić najbolji igrač u povijesti zabio hattrick pa bi išli dalje
2015-08-25
End1899 wrote:strinić nije ništa kriv, zna se da je najslabiji igrač, a ostali nisu dali podršku kako vas nije sramota napadati toga dječaka, šta nije modrić najbolji igrač u povijesti zabio hattrick pa bi išli dalje
isto kao sto tvoj grbavi hobit, ne da nije zabio hat trick-nego je i iz penala oterao loptu u suske-koliko je samo mali boze dragi...
Guest- Guest
Pa kad su Englezi ista osvojili osim onog što su ukrali...Island velesila...
darth_vader-
2014-04-17
penali su za pičke klošaru, najbolji su slobodnjaci sa 28 m, a vidimo tko je majstor takvih situacija
2015-08-25
jedino tko može drukati za ove smrdljive engleze su glupi bracala i balija, i portugalce onda znaš o kakvim ciganima je riječ, nani i quaresma su za njih gospoda
2015-08-25
Inače Čačić je dobro postavio igru...samo im je zaboravio reći na koju stranu napadaju...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 31