EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 31
Page 16 of 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
Re: EURO 2016.
glupi pelle u 4-toj seriji šprda se nešto i pokazuje neueru kao gdje će pucati i onda se onako obruka, da je zabio bilo bi praktički gotovo, sve u svemu njemačka je bila bolja i zasluženo prolazi
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
skripar wrote:glupi pelle u 4-toj seriji šprda se nešto i pokazuje neueru kao gdje će pucati i onda se onako obruka, da je zabio bilo bi praktički gotovo, sve u svemu njemačka je bila bolja i zasluženo prolazi
zaza je jos gluplji, odigrao kolo pre suta i prebacio ceo gol. tacno sam znao da ce manjak majstora kod homoseksualaca da ih kosta. ovo im je prvo takmicenje gde nemaju nijednu klasicnu desetku...
Guest- Guest
Brisi ovu smijesnu temu.
Conte s C sastavom izdominirao turnir i pokazao tko je najjaci u europi. Cestite conteu i strucnom stozeru, igracima na ovom odradenom euru, malo je nedostajalo do titule.
Conte s C sastavom izdominirao turnir i pokazao tko je najjaci u europi. Cestite conteu i strucnom stozeru, igracima na ovom odradenom euru, malo je nedostajalo do titule.
Guest- Guest
dosla mu prva ozbiljna ekipa, on odmah izleteo sa turnira. smesan trener i ekipa...
Guest- Guest
http://www.mozzartsport.com/vesti/ne-placi-idji-ti-si-najveci-ti-si-neprevazidjen-video/139842
Guest- Guest
kakvo orkestrirano kmecanje na mozzartu, ispali im ljubljeni zabarski pederi. divota
Guest- Guest
Mozzart je najbolja web stranica . Za razliku od drugihcopy paste stranica oni pisu clanke, kvalitetne clankeBraćala wrote:kakvo orkestrirano kmecanje na mozzartu, ispali im ljubljeni zabarski pederi. divota
Guest- Guest
Taj mix afrikanaca, turaka, poljaka, amerikanaca nije ekipa. treba imoduzet sve zasluge koje su nepostenopobraliBraćala wrote:dosla mu prva ozbiljna ekipa, on odmah izleteo sa turnira. smesan trener i ekipa...
Guest- Guest
Jebeš reprezentaciju u kojoj ti igra pet igrača iz Juventusa. Čudo da su i do ovdje došli.
Guest- Guest
njemci bez hummelsa, schweinia, khedire i gomeza na puzozdere, a nadao sam se nekom 7-1 gazenju, oh well..
Zakrpao je desnu stranu tako što je bacio Kimmicha u vatru za kojeg se preko godinu dana govori kako mali treba postati bek. S Canom i Wieglom može ići krpati sredinu od Khedire, ali Gomeza ne može kompenzirati. Mustafi je ionako u prvoj utakmici igrao stopera i igrat će ponovo.kic wrote:njemci bez hummelsa, schweinia, khedire i gomeza na puzozdere, a nadao sam se nekom 7-1 gazenju, oh well..
S ovakvom Francuskom gdje Francuzi u zadnje dvije utakmie doslovno imitiraju Atletico s Griezmannom u sredini mogu svašta napraviti.
Guest- Guest
Inače prvenstvo me toliko obuzelo da nemam volje ni komentirati ni gledati sve utakmice.
Guest- Guest
Odigram prije eura tri tiketa, sve po 35 kuna.....francuska, njemacka, hrvatska i wales osvajaju grupe...to je proslo, pa wales pobjednik eura i giroud najbolji strijelac.....ozivio mi i tiket sa giroudom, moze li se cudo desit...haha
nowitzki-
2014-04-27
Tajne Manuela Neuera: Sluša Stavrosa i rado zaigra belot...
HRVATSKA U SRCU Golman Njemačke Manuel Neuer trikove uči od Hrvata Tonija Tapalovića, ljetuje u Brelima i obožava pjevati ‘Dao bih sto Amerika’...
Manuel Neuer druži se i s Ivanom Rakitićem, a prijateljstvo datira još iz Schalkea. I upravo ga je Raketa naučio igrati belot, kartašku igru koju je Nijemac jako zavolio. Kad dođe u Hrvatsku obavezno odigra nekoliko partija belota. Također, zavolio je hrvatski jezik i govori ga vrlo dobro.
HRVATSKA U SRCU Golman Njemačke Manuel Neuer trikove uči od Hrvata Tonija Tapalovića, ljetuje u Brelima i obožava pjevati ‘Dao bih sto Amerika’...
Manuel Neuer druži se i s Ivanom Rakitićem, a prijateljstvo datira još iz Schalkea. I upravo ga je Raketa naučio igrati belot, kartašku igru koju je Nijemac jako zavolio. Kad dođe u Hrvatsku obavezno odigra nekoliko partija belota. Također, zavolio je hrvatski jezik i govori ga vrlo dobro.
kakva bi to bila borba u belotu iliti beli TOMINJO I JA vs RAKITIĆ I NEUER....pregazili bi ih ko plitak potok
Ja bih osobno volio druzenje sa GASCOIGNEOM ADRIANOM I ADAMSOM . Nazalost Best je umro pa nemozemo biti slavna petorka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Fénix wrote:Inače prvenstvo me toliko obuzelo da nemam volje ni komentirati ni gledati sve utakmice.
ja nisam ni sve hrvatske tekme pogledao, sveukupno 3-4 tekme blah
Page 16 of 31 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 31
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 31