Papa Franjo:Ja peder
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Papa Franjo:Ja peder
a amerovehabije vam uvode gej prajd ne katolici
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Mi tako polako na suneće još od 14. veka, pa i dalje, malo, malo, pa palimo džamije. Nego ajde ti lepo u nedelju na Liturgiju dok te oni tvoji šupak meraklije ne dohvate. Posle je kasno.omni wrote:A jbg kasno je sada kad cete vi polako na sunecenje u beogradu na vodi. Sve vise onih bradatih u bijelom oko vaseg ajatolaha. Muti se tu nesto. Granice su podebljane.dzango wrote:Ajde sad svi lepo u Pravoslavlje da opet budemo braća.
A bas mi se pravoslavlje svidja, valja mi se obratit braci Rusima a vi amerovehabijski izdajnici pravoslavlja i opcenito krscanstva brojite novac kojima vam saudijci podmazuju analne otvore.dzango wrote:Mi tako polako na suneće još od 14. veka, pa i dalje, malo, malo, pa palimo džamije. Nego ajde ti lepo u nedelju na Liturgiju dok te oni tvoji šupak meraklije ne dohvate. Posle je kasno.omni wrote:A jbg kasno je sada kad cete vi polako na sunecenje u beogradu na vodi. Sve vise onih bradatih u bijelom oko vaseg ajatolaha. Muti se tu nesto. Granice su podebljane.dzango wrote:Ajde sad svi lepo u Pravoslavlje da opet budemo braća.
omni-
2014-04-12
ako vec netko zeli konvertovanje preporucujem wahabije imaju najbolji socijalni program - bolji od skandinavije
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
I treba da ti se sviđa. Bolje kod braće Rusa, nego da kao do sada kod Amera da oralno obrađujete onaj isti analni otvor.omni wrote:A bas mi se pravoslavlje svidja, valja mi se obratit braci Rusima a vi amerovehabijski izdajnici pravoslavlja i opcenito krscanstva brojite novac kojima vam saudijci podmazuju analne otvore.dzango wrote:Mi tako polako na suneće još od 14. veka, pa i dalje, malo, malo, pa palimo džamije. Nego ajde ti lepo u nedelju na Liturgiju dok te oni tvoji šupak meraklije ne dohvate. Posle je kasno.omni wrote:A jbg kasno je sada kad cete vi polako na sunecenje u beogradu na vodi. Sve vise onih bradatih u bijelom oko vaseg ajatolaha. Muti se tu nesto. Granice su podebljane.dzango wrote:Ajde sad svi lepo u Pravoslavlje da opet budemo braća.
Mudro zboris Mustafa, al pazi da ti hanuma zagrne dimije kad bude gazila po Beogradu na vodi. Al sto te boli kiki najest ces se i ti jednom jbg.dzango wrote:I treba da ti se sviđa. Bolje kod braće Rusa, nego da kao do sada kod Amera da oralno obrađujete onaj isti analni otvor.omni wrote:A bas mi se pravoslavlje svidja, valja mi se obratit braci Rusima a vi amerovehabijski izdajnici pravoslavlja i opcenito krscanstva brojite novac kojima vam saudijci podmazuju analne otvore.dzango wrote:Mi tako polako na suneće još od 14. veka, pa i dalje, malo, malo, pa palimo džamije. Nego ajde ti lepo u nedelju na Liturgiju dok te oni tvoji šupak meraklije ne dohvate. Posle je kasno.omni wrote:A jbg kasno je sada kad cete vi polako na sunecenje u beogradu na vodi. Sve vise onih bradatih u bijelom oko vaseg ajatolaha. Muti se tu nesto. Granice su podebljane.dzango wrote:Ajde sad svi lepo u Pravoslavlje da opet budemo braća.
omni-
2014-04-12
Može li slanine kao jutros? Dao bih i tebi ali znam da ti vera brani.omni wrote:Mudro zboris Mustafa, al pazi da ti hanuma zagrne dimije kad bude gazila po Beogradu na vodi. Al sto te boli kiki najest ces se i ti jednom jbg.dzango wrote:I treba da ti se sviđa. Bolje kod braće Rusa, nego da kao do sada kod Amera da oralno obrađujete onaj isti analni otvor.omni wrote:A bas mi se pravoslavlje svidja, valja mi se obratit braci Rusima a vi amerovehabijski izdajnici pravoslavlja i opcenito krscanstva brojite novac kojima vam saudijci podmazuju analne otvore.dzango wrote:Mi tako polako na suneće još od 14. veka, pa i dalje, malo, malo, pa palimo džamije. Nego ajde ti lepo u nedelju na Liturgiju dok te oni tvoji šupak meraklije ne dohvate. Posle je kasno.omni wrote:
A jbg kasno je sada kad cete vi polako na sunecenje u beogradu na vodi. Sve vise onih bradatih u bijelom oko vaseg ajatolaha. Muti se tu nesto. Granice su podebljane.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo: Kamala Harris je ZLO
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Tko je zapravo Papa Franjo?
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa Franjo: Kamala Harris je ZLO
» PAPA FRANJO I ZAPAD
» Tko je zapravo Papa Franjo?
Page 2 of 2