Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 5 of 49
Page 5 of 49 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Kako gdje..pa u partizanima..ko i tin_razbojnik wrote:Ovisi na kojoj strani je bio, mene svi znaju, pitaj ga za meneNoor wrote:ima i moj djed...tko zna, mozda ste zajedno bili u II ratun_razbojnik wrote:sveNoor wrote:jel imas spomenicu, druze Slavko?n_razbojnik wrote:Oduzmi gas drugarice, ti očito ne znaš da pričaš sa drugom borcem...ja sam antifašizam u Hrvata, bez mene vas nema, nijednog rođenog poslije četrsprve...da ne kažem ovih 1970-ih
Guest- Guest
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Kako na kojoj....pa u partizanima..ko i tin_razbojnik wrote:Ovisi na kojoj strani je bio, mene svi znaju, pitaj ga za meneNoor wrote:ima i moj djed...tko zna, mozda ste zajedno bili u II ratun_razbojnik wrote:sveNoor wrote:jel imas spomenicu, druze Slavko?n_razbojnik wrote:Oduzmi gas drugarice, ti očito ne znaš da pričaš sa drugom borcem...ja sam antifašizam u Hrvata, bez mene vas nema, nijednog rođenog poslije četrsprve...da ne kažem ovih 1970-ih
Evo, kaze da te se sjeca..kao da je jucer bilo
Guest- Guest
Puno boraca sam upoznao, obučavao i otpravljao na front...a bilo je djedova na svim stranama, tvoj je izabrao pravu!
2014-04-15
A sa drugim antifašistima ?Noor wrote:ne se sexat sa antifasisticaman_razbojnik wrote:antifašizam je spolno prenosiv poremećaj...gen koji ga uzrokoju poznat je kao NOB-0,20Iknar je gay wrote:Antifašizam je nasljedan i ima svoj podmladak,tako da nas se nećete još dugo riješiti.kaja_333 wrote:Ovi antifašisti vec idu na kurac svima, umrite konačno. 2016 je godina.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Budući da je NOR završio uspostavom totalitarne komunističke diktature, obnovom srbske prevlasti nad Hrvatima i brojnim zločinima, jasno je da mnogima komemoriranje tih događajah i ljudih nije po volji.
Regoč wrote:Budući da je NOR završio uspostavom totalitarne komunističke diktature, obnovom srbske prevlasti nad Hrvatima i brojnim zločinima, jasno je da mnogima komemoriranje tih događajah i ljudih nije po volji.
Ajde ne seri nikad bolje vam nije bilo. Bez SFRJ bili biste goli i bosi. I nepismeni.
Guest- Guest
Pa zapravo,ovisi tko bi nas nakon rata okupirao,ako bi zapadni saveznici možda bi bili civiliziraniji nego danas.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Budući da je NOR završio uspostavom totalitarne komunističke diktature, obnovom srbske prevlasti nad Hrvatima i brojnim zločinima, jasno je da mnogima komemoriranje tih događajah i ljudih nije po volji.
Ajde ne seri nikad bolje vam nije bilo. Bez SFRJ bili biste goli i bosi. I nepismeni.
2015-07-23
Iknar je gay wrote:Pa zapravo,ovisi tko bi nas nakon rata okupirao,ako bi zapadni saveznici možda bi bili civiliziraniji nego danas.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Budući da je NOR završio uspostavom totalitarne komunističke diktature, obnovom srbske prevlasti nad Hrvatima i brojnim zločinima, jasno je da mnogima komemoriranje tih događajah i ljudih nije po volji.
Vas iznad Rijeke SSSR. Istra, Dalmacija ide na zapad, Međimurje i Slo Njemačka, hercegovci bi završili u gulagu u Sibiru i danas ne bi postojali.
Guest- Guest
Tako bi bilo najbolje,a ne ovaj neuspjeli vatikanski eksperiment objedinjavanja balkanskih katolčadskih plemena u jednu naciju.Usne Stjepana Gnječa wrote:Iknar je gay wrote:Pa zapravo,ovisi tko bi nas nakon rata okupirao,ako bi zapadni saveznici možda bi bili civiliziraniji nego danas.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Budući da je NOR završio uspostavom totalitarne komunističke diktature, obnovom srbske prevlasti nad Hrvatima i brojnim zločinima, jasno je da mnogima komemoriranje tih događajah i ljudih nije po volji.
Vas iznad Rijeke SSSR. Istra, Dalmacija ide na zapad, Međimurje i Slo Njemačka, hercegovci bi završili u gulagu u Sibiru i danas ne bi postojali.
2015-07-23
Stigao je klop (krpelj) ...
Guest- Guest
Dobrodošao!Usne Stjepana Gnječa wrote:Stigao je klop (krpelj) ...
Povodom Dana državnosti oglasio se i Milanović.
MILANOVIĆ NA RTL-u
'Protokol je poza i zato nisam bio na svečanoj sjednici u Saboru'
MILANOVIĆ NA RTL-u
'Protokol je poza i zato nisam bio na svečanoj sjednici u Saboru'
Ero wrote:Dobrodošao!Usne Stjepana Gnječa wrote:Stigao je klop (krpelj) ...
Možeš ti bit i gluplji ajd nadmaši samoga sebe u kretenizmu. U istri se za krpelja kaže klop. Ima u Istri pregršt drugih naziva za krpelja:
krpelj
krpeja
krpejica
škrpelj
krpuša
krpusa
krepuš
čeper
ceper
ćapar
čapur
čopar
klop
bravuška
tik
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Dobrodošao!Usne Stjepana Gnječa wrote:Stigao je klop (krpelj) ...
Možeš ti bit i gluplji ajd nadmaši samoga sebe u kretenizmu. U istri se za krpelja kaže klop. Ima u Istri pregršt drugih naziva za krpelja:
krpelj
krpeja
krpejica
škrpelj
krpuša
krpusa
krepuš
čeper
ceper
ćapar
čapur
čopar
klop
bravuška
tik
gnječ
Luka Stanzl/PIXSELL
Otkrio daljnje planove
Drskost koja više ne iznenađuje: Evo zašto Milanović danas nije došao na svečanu sjednicu Sabora!
Autor: T. P. Subota, 25. Lipanj 2016. u 19:53
Milanović nije propustio priliku i obrušiti se na pojedine stranke, rekavši da je HSS HDZ brutalno izvarao.
Na svečanoj sjednici Hrvatskog sabora pojavilo se svega dvadesetak saborskih zastupnika, a među brojnima koji nisu došli bio je i prvi čovjk SDP-a, Zoran Milanović, koji je u intervjuu za RTL objasnio zašto ga nije bilo na sjednici:
“U protokolu sudjelujem minimalno dok moram, a kad sam u oporbi to zapravo ni ne moram. Smatram da je to etiketa, poza i da su prazne frazetine uzele previše maha i ovim potezom pokazujem da me to smeta”, “objasnio” je svoje odsutstvo Milanović koji bi se, prema svemu sudeći, rado ponovno prebacio u visoke političke klupe, ali ne kao oporba._________________
Jedan je Hase...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Državnik..s malo p. .
Regoč wrote:Budući da je NOR završio uspostavom totalitarne komunističke diktature, obnovom srbske prevlasti nad Hrvatima i brojnim zločinima, jasno je da mnogima komemoriranje tih događajah i ljudih nije po volji.
Jasno je da je ciganima poput tebe svejedno sto je kome po volji
Glavno da se svadamo
Mislim, kad mozes biti takav idiot pa podrzavati te svade , onda samo uzivaj u svojoj gluposti i neznanju
Ero wrote:Državnik..s malo p. .
S mudima ..naravno
Moj ero, dosta vise klanjanja i podilazrnja
Ova bjedna hdz tvorevina nastala i opstala ...na unistavanju, pljacki i duhovnom glibu
I NE ZAVREDUJE DRUGO NEGO PRIJEZIR
Jedini koji su trebali doci na protokol su : popovi, onih200 obotelji i braca iz hercegovne koja su se prikrpeljila hrvatima
Dobro da su te naucili ili kako se veli krpelj
Ne nor, da bi postojali antifašisti moraju postojati fašisti a ja takve u RH ne vidim a ne vide ih ni oni pa zato i izmišljaju iste. Antifašizam je prepun privilegija kojih se drugovi ne žele odreći i u tome je sva mudrost.Noor wrote:sta ti mlatis!? da je i fasizam u grobu..shvatila bi, ali nije, nego bas naprotiv...dozivljava svoju renesansu...ma sto ti mislio i rekao.preko_vode_do_slobode wrote:kkakivi jebeni antifašisti u 2016godini.. da to treba mlatiti. jer to nije antifašist. antifašisti su već davno u grobu, ili su tipa joža manolić 90godina. ovo ostalo treba mlatiti.
Guest- Guest
Page 5 of 49 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 5 of 49