Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 4 of 49
Page 4 of 49 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 26 ... 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
antifašizam je spolno prenosiv poremećaj...gen koji ga uzrokoju poznat je kao NOB-0,20Iknar je gay wrote:Antifašizam je nasljedan i ima svoj podmladak,tako da nas se nećete još dugo riješiti.kaja_333 wrote:Ovi antifašisti vec idu na kurac svima, umrite konačno. 2016 je godina.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
ne se sexat sa antifasisticaman_razbojnik wrote:antifašizam je spolno prenosiv poremećaj...gen koji ga uzrokoju poznat je kao NOB-0,20Iknar je gay wrote:Antifašizam je nasljedan i ima svoj podmladak,tako da nas se nećete još dugo riješiti.kaja_333 wrote:Ovi antifašisti vec idu na kurac svima, umrite konačno. 2016 je godina.
Guest- Guest
Po obujmu je veći antifašist od Peđe Grbina.n_razbojnik wrote:Nešto mi mlađahan ovaj antifašista...di je bio četrsprve, koja jedinica?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ili koristiti anti antifa piluleNoor wrote:ne se sexat sa antifasisticaman_razbojnik wrote:antifašizam je spolno prenosiv poremećaj...gen koji ga uzrokoju poznat je kao NOB-0,20Iknar je gay wrote:Antifašizam je nasljedan i ima svoj podmladak,tako da nas se nećete još dugo riješiti.kaja_333 wrote:Ovi antifašisti vec idu na kurac svima, umrite konačno. 2016 je godina.
2014-04-15
Antifašistička sperma se probije iz svakog obruča.n_razbojnik wrote:ili koristiti anti antifa piluleNoor wrote:ne se sexat sa antifasisticaman_razbojnik wrote:antifašizam je spolno prenosiv poremećaj...gen koji ga uzrokoju poznat je kao NOB-0,20Iknar je gay wrote:Antifašizam je nasljedan i ima svoj podmladak,tako da nas se nećete još dugo riješiti.kaja_333 wrote:Ovi antifašisti vec idu na kurac svima, umrite konačno. 2016 je godina.
2015-09-14
n_razbojnik wrote:ili koristiti anti antifa piluleNoor wrote:ne se sexat sa antifasisticaman_razbojnik wrote:antifašizam je spolno prenosiv poremećaj...gen koji ga uzrokoju poznat je kao NOB-0,20Iknar je gay wrote:Antifašizam je nasljedan i ima svoj podmladak,tako da nas se nećete još dugo riješiti.kaja_333 wrote:Ovi antifašisti vec idu na kurac svima, umrite konačno. 2016 je godina.
nema sigurne zastite...
Guest- Guest
nema, najsigurnija je antifašistički bukake po faci sopstvenih fašista
2014-04-15
Koliko ti antifašista znaš da pjevaju crnokošuljaške? Osim kada su na tajnom zadatku...Peđa čeka ispisnicu iz društva na porti i streljanje u zorumutava baštarda wrote:Po obujmu je veći antifašist od Peđe Grbina.n_razbojnik wrote:Nešto mi mlađahan ovaj antifašista...di je bio četrsprve, koja jedinica?
2014-04-15
crna boja umanjuje antifašističku širinu...n_razbojnik wrote:Koliko ti antifašista znaš da pjevaju crnokošuljaške? Osim kada su na tajnom zadatku...Peđa čeka ispisnicu iz društva na porti i streljanje u zorumutava baštarda wrote:Po obujmu je veći antifašist od Peđe Grbina.n_razbojnik wrote:Nešto mi mlađahan ovaj antifašista...di je bio četrsprve, koja jedinica?
2015-09-14
Batina ima dva krajapreko_vode_do_slobode wrote:kkakivi jebeni antifašisti u 2016godini.. da to treba mlatiti. jer to nije antifašist. antifašisti su već davno u grobu, ili su tipa joža manolić 90godina. ovo ostalo treba mlatiti.
Tebe ce stici onaj zasrani jer ..
Nemas nista pametnije reci o antifasizmu
abraham wrote:Orjuna ne postoji i nestala je 30 godina te se ne treba i ne moze boriti protiv nje. Fasizam je nestao 43 ali se protiv njega moramo boriti i danas. Nes ti logike. Bilo kako bilo ali antifasizam (sto god to znacilo) je vrlo lukrativna grana privrede u DNRH. Tisuce jos zivi od njega. Cak rodjeni 80 i 90 proslog stoljeca.
Orjuna je organizacija.
Fasizam je pojam .
Kretenu .
Antifasizam je isto pojam.
Da nezko nekoga jebe u glavu vise bi pameti utjerao. Nego ti abro s tim svojim "logikama"
Nauci nesto..
drugarice sora, tko nije pazio da vas je zarazio antifašizmom?
2014-04-15
n_razbojnik wrote:drugarice sora, tko nije pazio da vas je zarazio antifašizmom?
Ajd ne sramoti se
Sigurna sam da vrlo dobro znas sto je sustina tih pojmova fasizma i antifasizma i da nidu vremensk ogrwniceni na 2. Rat.
Pokazuje se da je razina obrazovanja uvjet za shvacanje nekih pojmova
Ali jos vise je to problem NESLOBODE
Ti i tvoji kripli naprosto nemate sobodu istraziti suvremenost i te pojmove
Ponavljate ko pspige a nista novo ne recete
Ko pokvarene ploce
Cviiil cviiillll kre kreee
Oduzmi gas drugarice, ti očito ne znaš da pričaš sa drugom borcem...ja sam antifašizam u Hrvata, bez mene vas nema, nijednog rođenog poslije četrsprve...da ne kažem ovih 1970-ih
2014-04-15
jel imas spomenicu, druze Slavko?n_razbojnik wrote:Oduzmi gas drugarice, ti očito ne znaš da pričaš sa drugom borcem...ja sam antifašizam u Hrvata, bez mene vas nema, nijednog rođenog poslije četrsprve...da ne kažem ovih 1970-ih
Guest- Guest
sveNoor wrote:jel imas spomenicu, druze Slavko?n_razbojnik wrote:Oduzmi gas drugarice, ti očito ne znaš da pričaš sa drugom borcem...ja sam antifašizam u Hrvata, bez mene vas nema, nijednog rođenog poslije četrsprve...da ne kažem ovih 1970-ih
2014-04-15
Rezimirajmo.
Smrt fašistima i antifašistima - sloboda Hrvatima.
Hrvatin-
2016-06-21
ima i moj djed...tko zna, mozda ste zajedno bili u II ratun_razbojnik wrote:sveNoor wrote:jel imas spomenicu, druze Slavko?n_razbojnik wrote:Oduzmi gas drugarice, ti očito ne znaš da pričaš sa drugom borcem...ja sam antifašizam u Hrvata, bez mene vas nema, nijednog rođenog poslije četrsprve...da ne kažem ovih 1970-ih
Guest- Guest
rezime za svinje nahranitHrvatin wrote:Rezimirajmo.
Guest- Guest
Ovisi na kojoj strani je bio, mene svi znaju, pitaj ga za meneNoor wrote:ima i moj djed...tko zna, mozda ste zajedno bili u II ratun_razbojnik wrote:sveNoor wrote:jel imas spomenicu, druze Slavko?n_razbojnik wrote:Oduzmi gas drugarice, ti očito ne znaš da pričaš sa drugom borcem...ja sam antifašizam u Hrvata, bez mene vas nema, nijednog rođenog poslije četrsprve...da ne kažem ovih 1970-ih
2014-04-15
Kako gdje..pa u partizanima..ko i tin_razbojnik wrote:Ovisi na kojoj strani je bio, mene svi znaju, pitaj ga za meneNoor wrote:ima i moj djed...tko zna, mozda ste zajedno bili u II ratun_razbojnik wrote:sveNoor wrote:jel imas spomenicu, druze Slavko?n_razbojnik wrote:Oduzmi gas drugarice, ti očito ne znaš da pričaš sa drugom borcem...ja sam antifašizam u Hrvata, bez mene vas nema, nijednog rođenog poslije četrsprve...da ne kažem ovih 1970-ih
Guest- Guest
Page 4 of 49 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 26 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 4 of 49