Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Page 20 of 49
Page 20 of 49 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 34 ... 49
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Ne kužiš,....to su hrvati sa pedigreom.....moraš voljeti fašizam,mrziti antifašizam,homosexuslce,seljake,orjunaše ,srbe,i još barem pola svijeta.....o izbjeglicama da ne govorim......ako nisi lizač oltara,opet nisi hrvat.....a nedao ti bog da 91 nisi bio u gardi a danas u mirovini,jope nisi hrvat.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Novi incident u Sinju: Predsjednik antifašista fizički napadnut, šef Hvidre mu zaprijetio
Tu smo! Da je Jugoslavija bila dobra, ne bi se raspala, nitko ne bi tražio odvajanje od dobre države. Sama si sebe pokopala argumentacijom!Sora wrote:Bitno je KAKVA JE TA DRZAVA .
Ovo je klasična slika četnika iz partizanskih filmovah, nešto ti se pomutilo. Nema u tvojim upisima ni mrvice stvarnosti, Marijano!Sora wrote:[USTASE SU IMALE KRVAVE NOZEVE U USTIMA i redenike pune metaka oko prsa
Regoč wrote:Ovo je klasična slika četnika iz partizanskih filmovah, nešto ti se pomutilo. Nema u tvojim upisima ni mrvice stvarnosti, Marijano!Sora wrote:[USTASE SU IMALE KRVAVE NOZEVE U USTIMA i redenike pune metaka oko prsa
je, ova je iz "Bitke na Neretvi"
Guest- Guest
Churchill: fašisti budućnosti nazivat će sebe antifašistima. Ta budućnost je stigla, fašistu!provocator wrote:O ima fašista... Itekako ima fašista.
Pojedi nas, govnožderu!Usne Stjepana Gnječa wrote:Vid kolko govana se razlilo po forumu: tre devesprve, hrvatin, prckov, ero...
frakcija wrote:zašto ova tema stalno isplivavana vrh ko probavni produkt nakon masne prehrane?
Malo sam pročačkao ustaško gnijezdo na forumu. Sad ustaše zuje ko ljute ose. Ali nema beda lako upalim brener i spalim im krila.
Guest- Guest
Regoč wrote:Pojedi nas, govnožderu!Usne Stjepana Gnječa wrote:Vid kolko govana se razlilo po forumu: tre devesprve, hrvatin, prckov, ero...
Pojest ćete vi ustaše sami sebe kraj vam je blizu.
Guest- Guest
Nemoj, brate, najbolji post na temi!Noor wrote:@Starhemberg ..ajd počisti ove guzove sa teme, nema smisla to ovdje gledati
Jebi ga, savezničke obveze, kao danas u NATO-u. U svakom slučaju nije se iskazala pokoljima Hrvatah.jastreb wrote:Ta zasebna "hrvatska vojska" je bila toliko zasebna da je jurišala na Staljingrad i plutala po Crnome moru,za Hitlerov ćef. Također su bili marionete i na prostoru Velike BIH gdje su ubacivani kao topovsko meso u ofanzivama na partizane,služili kao vodiči i tragači. Smijurija od vojske.Regoč wrote:
NDH: službeni jezik hrvatski, SFRJ: službeni jezik srpskohrvatski.
NDH: zasebna hrvatska vojska, SFRJ: vojska pod srbskim zapovjedništvom.
NDH: zasebna hrvatska valuta, SFRJ: bez hrvatskoga novca.
NDH: upravljanje vlastitim novcem, SFRJ: "nečisti" računi...
Bome, sve je na strani SFRJ.
Da se ne govori o eksploatiranju hrvatskih i bosanskih prirodnih dobara kojima se njemačka neograničeno služila,a za što Pavelić nije dobijao ni pare. (šumski resursi,rudna bogatstva,poljoprivredni proizvodi)
Neusporedivo sa SFRJ.
Noro, može malo objektivnosti? Ne činiš mi se neobrazovanom i indoktriniranom poput Sore pa me iznenađuju ovakvi tvoji upisi. Kuna od poreza (kunovine) koji se ubirao u srednjovjekovnoj Slavoniji predložena je kao naziv novca još za Banovine Hrvatske. Drugi je priedlog bio banovac od srednjovjekovnoga banskoga denara iz srednjovjekovne Slavonije.Noor wrote:dinar od Dinare, hrvatske planine im ne paše..al kuna od niotkud..e to mozeSora wrote:Noor wrote:Uzeo nam dinar i sad vrijeđa...Sora wrote:A ti se uguro ko kosulja u guzicun_razbojnik wrote:NDH valuta: kuna RH valuta: kuna
Sramota i ljaga hrvatskih antifašista
Nemas pojma o ncemu
Bar lazi, tako rade rvatine
Dok je bio dinar bar smo imali para
:
:npg:
Regoč wrote:Noro, može malo objektivnosti? Ne činiš mi se neobrazovanom i indoktriniranom poput Sore pa me iznenađuju ovakvi tvoji upisi. Kuna od poreza (kunovine) koji se ubirao u srednjovjekovnoj Slavoniji predložena je kao naziv novca još za Banovine Hrvatske. Drugi je priedlog bio banovac od srednjovjekovnoga banskoga denara iz srednjovjekovne Slavonije.Noor wrote:dinar od Dinare, hrvatske planine im ne paše..al kuna od niotkud..e to mozeSora wrote:Noor wrote:Uzeo nam dinar i sad vrijeđa...Sora wrote:
A ti se uguro ko kosulja u guzicu
Nemas pojma o ncemu
Bar lazi, tako rade rvatine
:
Regoč, jesi ti cijepljen od zafrkancije ili kaj?
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Hrvatin wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Hrvatin wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:To nije tvoj problem. To će postati problem webmasteru i adminima ovog foruma ako altere poput hrvatina ne baniraju i ne baniraju onog koji registrira alter-nickove.
Prema tome, dimi.
alter? ma koji alter jebote alter govno jedno zagovnano? ti možda jesi alter, ali ja nemam alter na ovom forumu. šta će mi? friški sam ovdje. i ti'š o sankcijama? ti? ne bi li admin trebao sankcionirati ovakvo spominjanje matere. adminu na volju. i rekao sam ti septička jamo, može se svašta reć, na to sam oguglao tijekom preko desetljeća forumašenja, ali psovao mater nikomu nisam ikada, pa ne'š ni ti meni smrade zasranih usta.
O vidi li prekrasnog vokabulara ni Gundulić se ne bi postidio. Mater sam ti spomenuo samo kao kolateralnu žrtvu nije žena kriva što je rodila tebe kretena.
A sad smiri hormone. Keep Calm and puši kurac.
i njegovom i rječniku đoneta palmotića. već onda su oni detektirali govna k'o što si ti.
Govnušinu pripijevati
spravite se, pjesni moje!
Nećete se izmrljati
za sve er gnusno djelo to je,
čim svud siva zrak sunčani.
Vȁs si govnen, kneže usrani!
Govnene su riječi tvoje,
govnena su tvoja djela,
u nosu ti govna stoje,
govna su te odsvud splela,
u ustijeh djestro hrani.
Sve je tijelo tve govneno,
po svemu činu govnen ti si,
a u gaćah usmrđeno
mješte zvonca govno visi,
smrade iz repa istiskani!
Tako infame imaš pȁre,
rilica ti tako smrdi
kako župsko kad magare
mlade trave sito prdi,
kad goniti mȁs podrani.
Vȁs si govnen, smrade usrani!
Iz govnena fjata tvoga,
gdje ti kimci bradom vrve,
ustim, kako iz brljoga,
bljuješ žabe, rigaš crve.
Zatisnite nos, građani!
Od gubave tvoje sline,
venenozi sasrature,
strmelji se smrtni čine,
škrpijuni i smugure
i sve slične njim pogani.
Ti si od nijedne ruke i scijene,
eskremenat od naravi,
gnusne muke potištene
ti si upljuvak zaisto pravi,
ljeti meso ki pogani.
Vrijedne od babe i čivile
ti se nijesi othranio:
sred merdolja gnusne vile
kolijevka ti je kablić bio
brabonjcima napengani.
.................
Djestro će ti mješte groba
paka s ovijem pismom biti:
"Ovdi leži od gnusoba
Merdo, doktur glasoviti:
bježi od ove svak pogani!"
Govneni će tuj popovi,
videć da si tako resan,
sprva u način kantat ovi,
više tebe ovu pjesan:
"U govno se govno stani"!
Vȁs si govnen, ''eskapede'' usrani!
Pa zato sam ti i spomenuo Gundulića, Pamotići i Gundulići su iz iste familije. Ali ti si ih nadmašio.
Kada se utopija Stipe, a nesritnik ja upa u septičku jamu, njegova žena je naricala. Ajme, meni jadna ti san, jadan si i ti Stipe moj, ma nije meni ća si ti umra neg ća ćeš tako govnan prid Boga.
Guest- Guest
Riešila je, ako ništa drugo, inflaciju koja nam je (naime, mojim roditeljima) umanjivala vriednost plaće svakodnevno. Od 1994., osim normalne inflacije (u zadnje vrieme, nažalost, deflacije) kuna ne gubi vriednost prema njoj relevantnoj valuti, osim sezonskih fluktuacijah.Noor wrote:tre911 wrote:Tu je i bio problem, imali smo dinarske planine i devizne nizine. Kada to čovjek razumije onda skuži zašto se juga raspala plus velikosrpsko cvijetanje kojoj je godila klima u šugoslaviji i nerašćišćene stvari iz ww2.Noor wrote:dinar od Dinare, hrvatske planine im ne paše..al kuna od niotkud..e to mozeSora wrote:Noor wrote:
Uzeo nam dinar i sad vrijeđa...
:
i sve je to konverzija dinara u kunu riješila....ma bravo
Noor wrote:Regoč wrote:Ovo je klasična slika četnika iz partizanskih filmovah, nešto ti se pomutilo. Nema u tvojim upisima ni mrvice stvarnosti, Marijano!Sora wrote:[USTASE SU IMALE KRVAVE NOZEVE U USTIMA i redenike pune metaka oko prsa
je, ova je iz "Bitke na Neretvi"
pa to su srpski antifašisti đenerala draže/ jugoslavenska kraljevska vojska u otadžbini. u predahu tijekom paintballa poslikali se s protivničkom ekipom.
Hrvatin-
2016-06-21
Zato jer ima kretena koji nisu u stanju razlučiti dobro i zlo, pravdu i zločin, idealizam i totalitarizam u onom što im je srcu drago, i u onom što im je srcu mrsko. Svoju simpatiju promatraju kao svježe zaljubljeni dječarac svoju voljenu, a one druge bi utopili u žlici vode. Odnosno, bacili u Jazovku, da ne prekidaju s tradicijom. Nadam se da, iako si ljevičarka, nećeš upasti u tu zasliepljenu nakupinu Sore, Vlade, Debota, Usanah..., već ćeš objektivno vrjednovati sve i svakoga, sine ira et studio.Noor wrote:frakcija wrote:zašto ova tema stalno isplivavana vrh ko probavni produkt nakon masne prehrane?
zato jer rat partizana i ustaša nikad neće stat
Sve osim ustašah
Guest- Guest
Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Pa zato sam ti i spomenuo Gundulića, Pamotići i Gundulići su iz iste familije. Ali ti si ih nadmašio.
Kada se utopija Stipe, a nesritnik ja upa u septičku jamu, njegova žena je naricala. Ajme, meni jadna ti san, jadan si i ti Stipe moj, ma nije meni ća si ti umra neg ća ćeš tako govnan prid Boga.
ti bi, kao vrsna poznavateljica hrvatskoga jezika i lektorica sviju nas ostalih tj. poniznog pred bogom hrvatskog puka, trebala znati kako se upitno-odnosna zamjenica u čakavskom narječju hrvatskog jezika piše ''ča'' (razvilo se od staroslavenskog čьto - čьto > čь > ča), a ne ''ća''. ća ima drugo značenje.
Hrvatin-
2016-06-21
Regoč wrote:Zato jer ima kretena koji nisu u stanju razlučiti dobro i zlo, pravdu i zločin, idealizam i totalitarizam u onom što im je srcu drago, i u onom što im je srcu mrsko. Svoju simpatiju promatraju kao svježe zaljubljeni dječarac svoju voljenu, a one druge bi utopili u žlici vode. Odnosno, bacili u Jazovku, da ne prekidaju s tradicijom. Nadam se da, iako si ljevičarka, nećeš upasti u tu zasliepljenu nakupinu Sore, Vlade, Debota, Usanah..., već ćeš objektivno vrjednovati sve i svakoga, sine ira et studio.Noor wrote:frakcija wrote:zašto ova tema stalno isplivavana vrh ko probavni produkt nakon masne prehrane?
mo'š misliti.
Hrvatin-
2016-06-21
Hrvatin wrote:Regoč wrote:Zato jer ima kretena koji nisu u stanju razlučiti dobro i zlo, pravdu i zločin, idealizam i totalitarizam u onom što im je srcu drago, i u onom što im je srcu mrsko. Svoju simpatiju promatraju kao svježe zaljubljeni dječarac svoju voljenu, a one druge bi utopili u žlici vode. Odnosno, bacili u Jazovku, da ne prekidaju s tradicijom. Nadam se da, iako si ljevičarka, nećeš upasti u tu zasliepljenu nakupinu Sore, Vlade, Debota, Usanah..., već ćeš objektivno vrjednovati sve i svakoga, sine ira et studio.Noor wrote:frakcija wrote:zašto ova tema stalno isplivavana vrh ko probavni produkt nakon masne prehrane?
mo'š misliti.
o, pravi se javlja
Guest- Guest
Hrvatin wrote:Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Pa zato sam ti i spomenuo Gundulića, Pamotići i Gundulići su iz iste familije. Ali ti si ih nadmašio.
ti bi, kao vrsna poznavateljica hrvatskoga jezika i lektorica sviju nas ostalih tj. poniznog pred bogom hrvatskog puka, trebala znati kako se upitno-odnosna zamjenica u čakavskom narječju hrvatskog jezika piše ''ča'' (razvilo se od staroslavenskog čьto - čьto > čь > ča), a ne ''ća''. ća ima drugo značenje.
Ma aj ća, pa to je namjerno tak napisano.
Guest- Guest
Page 20 of 49 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 34 ... 49
Similar topics
» Čelnik Hvidre zaprijetio neugodnim akcijama
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» da li je zakon isti za sve ili samo kad je u nasilnik predsjednik HVIDRe
» Peđa Čavoglave Grbin novi predsjednik SDP-a?
» Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
» Jakov Kitarović novi predsjednik
Page 20 of 49