komentar na brexit
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: komentar na brexit
će da te napucam će da odletiš nazad u nišprckov wrote:dođi u australiju, ja ć te dočekat na volej
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
gargamel0101 wrote:Ha-ha Srbija će da zamjeni Britaniju.marcellus wrote:http://opozicionar.com/izjava-godine-vulin-ako-britanija-istupi-iz-eu-to-je-sansa-da-srbija-zauzme-njeno-mesto/
gle ovog konja
Bre, exit
2014-04-19
Prvo reci hop, pre nego sedneš na dupe od šamara.prckov wrote:će da te napucam će da odletiš nazad u nišprckov wrote:dođi u australiju, ja ć te dočekat na volej
valdecov komentar:
"Ovo mrmljanje protiv BREXIT-a neodoljivo podsjeća na reakciju grupe oronulih narkomančina kada pričaju o jednom od njih koji se uspio skinuti s horsa. Zavist, mržnja, ozlojeđenost zbog činjenice da sami nemaju snage za to... Ili društva debelih baba koje komentiraju jednu od njih koja je odlučila i smršavila, dovela se u red. Kao, bulimija, nezdravo, kučka... Pa hrdaju po nutteli."
u sridu
"Ovo mrmljanje protiv BREXIT-a neodoljivo podsjeća na reakciju grupe oronulih narkomančina kada pričaju o jednom od njih koji se uspio skinuti s horsa. Zavist, mržnja, ozlojeđenost zbog činjenice da sami nemaju snage za to... Ili društva debelih baba koje komentiraju jednu od njih koja je odlučila i smršavila, dovela se u red. Kao, bulimija, nezdravo, kučka... Pa hrdaju po nutteli."
u sridu
šalim se, slobodno ti dođidzango wrote:Prvo reci hop, pre nego sedneš na dupe od šamara.prckov wrote:će da te napucam će da odletiš nazad u nišprckov wrote:dođi u australiju, ja ć te dočekat na volej
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ero wrote:EU je općenito prepustila Balkan Englezima i Amerima. Mogu ga podpalit kad god im se prohtije.asilovski wrote:Odličan članak, samo uključivanje Srbije u raspravu o ovome je po meni nepotrebno, osim toga Makedonija bi trebala biti uključena na neki način jer bez toga dolazi do rata
Niste nikada do sada vidjeli,na primjer, francuske, talijanske ili njemačke razarače u splitskoj luci,
ali jeste američke, a neki dan i eno engleski...Ništa slučajno.
Bio je i princ Čarls sa Kamilom...ništa slučajno...
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
mo'š mislitRegoč wrote:Neka idu, bez njih smo integriraniji.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Jesmo, jesmo, tko će se sad Rajhu opirati? Francuska? Je, baš.
Dovoljno je pogledati tko je najviše plašio ljude Brexitom, i tko danas najviše kmeči zbog ishoda referenduma, da bi se vidjelo kome Brexit ide u prilog, a kome ne.
Razočarani sve moguće antifa-anacionalne i lijeve udruge
Grabar Kitarović: Svi smo razočarani Brexitom
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović rekla je u petak u Ljubljani da je razočarana ishodom britanskog referenduma, ali je naglasila da se europski projekt nastavlja
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/433908/Grabar-Kitarovic-Svi-smo-razocarani-Brexitom.html
udba- Posts : 4945
2015-11-10
dzango wrote:Da se bijemo na Australian open-u?
Lijepe tradicije se ne smiju ukidati...
darth_vader-
2014-04-17
Dobar tekst, vidim da se referenciras na neke komentare sto je pozitivno... :) Ne trazimo copyright, pod uslovom da nastavis da plevis po EU...
Stanojko wrote:Dobar tekst, vidim da se referenciras na neke komentare sto je pozitivno... :) Ne trazimo copyright, pod uslovom da nastavis da plevis po EU...
ha, ja uvijek uzimam u obzir što narod misli.
Pogotovo srpski...marcellus wrote:Stanojko wrote:Dobar tekst, vidim da se referenciras na neke komentare sto je pozitivno... :) Ne trazimo copyright, pod uslovom da nastavis da plevis po EU...
Stanojko wrote:Pogotovo srpski...marcellus wrote:Stanojko wrote:Dobar tekst, vidim da se referenciras na neke komentare sto je pozitivno... :) Ne trazimo copyright, pod uslovom da nastavis da plevis po EU...
problem s hrvatima je što rijetko koji ima svoje mišljenje. Problem sa Srbima je što imaju mišljenje o svemu ali im se jebe za njihovo mišljenje, pa glasaju za vučića.
2014-05-05
Promjenite tog cigu što prijedzango wrote:Vulin je idiot neviđenih razmera.marcellus wrote:http://opozicionar.com/izjava-godine-vulin-ako-britanija-istupi-iz-eu-to-je-sansa-da-srbija-zauzme-njeno-mesto/
gle ovog konja
Guest- Guest
Ja nikada ne pijem prvu i zadnju, od prve se stresem a od zadnje mi bude zlo, zato ja prvu i zadnju uredno preskačem!!dzango wrote:Ja ne pijem. Samo ponekad.veber wrote:imam majcu s natpisom;dzango wrote:Što onda kod nas piju?veber wrote:u biti je što sjevernije to depresivnije.IvyTeasdale wrote:tako je u svim sjevernim zemljama..ali je standard na nivou..red svugdje..nista nije savrseno..:-)
imam frenda u švedskoj i veli da je zimi totalni očaj, zato i imaju najveći postotak alkoholičara...
NEKI PIJU OD TUGE
NEKI PIJU OD SREĆE
JA PIJEM OD JUTRA
Last edited by tre911 on 27/6/2016, 09:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Komentar: Brexit, Trump i François Fillon
» Brexit znači Brexit i kraj priče: Većina Britanaca protiv drugog referenduma o izlasku iz EU
» Moj komentar na pariz
» Komentar predsjedničke debate!
» Posuđen "Posuđeni komentar"
» Brexit znači Brexit i kraj priče: Većina Britanaca protiv drugog referenduma o izlasku iz EU
» Moj komentar na pariz
» Komentar predsjedničke debate!
» Posuđen "Posuđeni komentar"
Page 5 of 6