komentar na brexit
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: komentar na brexit
Ja nikada ne pijem prvu i zadnju, od prve se stresem a od zadnje mi bude zlo, zato ja prvu i zadnju uredno preskačem!!dzango wrote:Ja ne pijem. Samo ponekad.veber wrote:imam majcu s natpisom;dzango wrote:Što onda kod nas piju?veber wrote:u biti je što sjevernije to depresivnije.IvyTeasdale wrote:tako je u svim sjevernim zemljama..ali je standard na nivou..red svugdje..nista nije savrseno..:-)
imam frenda u švedskoj i veli da je zimi totalni očaj, zato i imaju najveći postotak alkoholičara...
NEKI PIJU OD TUGE
NEKI PIJU OD SREĆE
JA PIJEM OD JUTRA
Last edited by tre911 on 27/6/2016, 09:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne znam jel se ko sjeća Alana B'starda... on je bio thatcherovac, zadrti britanski nacionalist, pobornik uvođenja robovlasništva i slobodnog poduzetništva bez ograničenja. I veliki protivnik EU. Do negdje pete sezone, kad naglo postaje najveći pobornik EU i europarlamentarac, kad je otrkio da se u Briselu može puno više krasti i da je EU zapravo posve nedemokratska tvorevina kao stvorena za ljude poput njega.
2014-04-16
Ovo ti nije trebalo, pa prije koji mjesec vam je onaj europejac pobro debelu većinu glasova u srbijiStanojko wrote:Pogotovo srpski...marcellus wrote:Stanojko wrote:Dobar tekst, vidim da se referenciras na neke komentare sto je pozitivno... :) Ne trazimo copyright, pod uslovom da nastavis da plevis po EU...
ha, ja uvijek uzimam u obzir što narod misli.
Guest- Guest
...Bre..bre...brexit..dobro je vulin zborio...vidio ej bre i odmah umislio da oni upadaju umjesto brita..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:Ne znam jel se ko sjeća Alana B'starda... on je bio thatcherovac, zadrti britanski nacionalist, pobornik uvođenja robovlasništva i slobodnog poduzetništva bez ograničenja. I veliki protivnik EU. Do negdje pete sezone, kad naglo postaje najveći pobornik EU i europarlamentarac, kad je otrkio da se u Briselu može puno više krasti i da je EU zapravo posve nedemokratska tvorevina kao stvorena za ljude poput njega.
Guest- Guest
udba wrote:
Dovoljno je pogledati tko je najviše plašio ljude Brexitom, i tko danas najviše kmeči zbog ishoda referenduma, da bi se vidjelo kome Brexit ide u prilog, a kome ne.
Razočarani sve moguće antifa-anacionalne i lijeve udruge
Grabar Kitarović: Svi smo razočarani Brexitom
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović rekla je u petak u Ljubljani da je razočarana ishodom britanskog referenduma, ali je naglasila da se europski projekt nastavlja
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/433908/Grabar-Kitarovic-Svi-smo-razocarani-Brexitom.html
Guest- Guest
Ha, ha, ha...dobar..."strumfovi"...marcellus wrote:inače njegov govor protiv EU je jeben
ima i epizoda sa srbima u bosni, kad Piers mora davati seksualne usluge srpskom lideru...
"that's why they call them serbian irregulars", komentira na kraju Alan, besmrtna izjava
"that's why they call them serbian irregulars", komentira na kraju Alan, besmrtna izjava
https://www.dailymotion.com/video/x2be07h_the-new-statesman-s04-e05-a-bigger-splash_fun
Pazi, igra i Bojsi! :)marcellus wrote:https://www.dailymotion.com/video/x2be07h_the-new-statesman-s04-e05-a-bigger-splash_fun
Similar topics
» Komentar: Brexit, Trump i François Fillon
» Brexit znači Brexit i kraj priče: Većina Britanaca protiv drugog referenduma o izlasku iz EU
» Moj komentar na pariz
» Komentar predsjedničke debate!
» Posuđen "Posuđeni komentar"
» Brexit znači Brexit i kraj priče: Većina Britanaca protiv drugog referenduma o izlasku iz EU
» Moj komentar na pariz
» Komentar predsjedničke debate!
» Posuđen "Posuđeni komentar"
Page 6 of 6