komentar na brexit
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: komentar na brexit
Onda familiji redovno šalješ devize, da prežive...dzango wrote:Nisam. Yato bi i išao. Što dalje, to bolje.IvyTeasdale wrote:jesi bio vec tamo? ;-)dzango wrote:Od čega? Od toga da "EU nema alternativu"? Meni odgovara.IvyTeasdale wrote:ja ne bih,predaleko..8-)dzango wrote:
Ima da odem na Novi Zeland i odjebem jednom za svagda i ove dupelisce i EU.
Državi u tom slučaju uopće nije potreban izvoz. Deviza za viski imaju sasvim dovoljno. Opet mi na pamet pada Partija....
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
;Ddzango wrote:Nisam. Yato bi i išao. Što dalje, to bolje.IvyTeasdale wrote:jesi bio vec tamo? ;-)dzango wrote:Od čega? Od toga da "EU nema alternativu"? Meni odgovara.IvyTeasdale wrote:ja ne bih,predaleko..8-)dzango wrote:
Ima da odem na Novi Zeland i odjebem jednom za svagda i ove dupelisce i EU.
mozes i blize..nađi vezu za Norvesku ;-)
2014-04-12
Ne bi ni tražio. Ja bi eventualno išao samo na gotovo. Baš me bole dupe da se jebavam sa papirima.veber wrote:nisi u eu pa nemreš dobit vizu za rad ;)dzango wrote:Nisam. Yato bi i išao. Što dalje, to bolje.IvyTeasdale wrote:jesi bio vec tamo? ;-)dzango wrote:Od čega? Od toga da "EU nema alternativu"? Meni odgovara.IvyTeasdale wrote:
ja ne bih,predaleko..8-)
ne treba ti.IvyTeasdale wrote:;Ddzango wrote:Nisam. Yato bi i išao. Što dalje, to bolje.IvyTeasdale wrote:jesi bio vec tamo? ;-)dzango wrote:Od čega? Od toga da "EU nema alternativu"? Meni odgovara.IvyTeasdale wrote:
ja ne bih,predaleko..8-)
ako si kvalificiran odmah dobiješ posao.
2014-12-30
nemreš ući ni kao turist u tom slučaju.dzango wrote:Ne bi ni tražio. Ja bi eventualno išao samo na gotovo. Baš me bole dupe da se jebavam sa papirima.
2014-12-30
Trebao sam da idem prošle godine za Norvešku. Ali je propalo. Nije baš da mi je žao. Odmah su mi rekli da se pripremim na tešku depresiju koja tamo vlada.IvyTeasdale wrote:;Ddzango wrote:Nisam. Yato bi i išao. Što dalje, to bolje.IvyTeasdale wrote:jesi bio vec tamo? ;-)dzango wrote:Od čega? Od toga da "EU nema alternativu"? Meni odgovara.IvyTeasdale wrote:
ja ne bih,predaleko..8-)
Ja bih išao samo sa porodicom. Ne pada mi na pmaet da ženu gledam samo preko skajpa i da mi deca rastu bez oca. Jebeš devize.Ero wrote:Onda familiji redovno šalješ devize, da prežive...dzango wrote:Nisam. Yato bi i išao. Što dalje, to bolje.IvyTeasdale wrote:jesi bio vec tamo? ;-)dzango wrote:Od čega? Od toga da "EU nema alternativu"? Meni odgovara.IvyTeasdale wrote:
ja ne bih,predaleko..8-)
Državi u tom slučaju uopće nije potreban izvoz. Deviza za viski imaju sasvim dovoljno. Opet mi na pamet pada Partija....
I za to me zabole dupe. Ionako mi se uvek više sviđala Ognjena zemlja.veber wrote:nemreš ući ni kao turist u tom slučaju.dzango wrote:Ne bi ni tražio. Ja bi eventualno išao samo na gotovo. Baš me bole dupe da se jebavam sa papirima.
A teča, brat i sestra od strica, to ništa, a?dzango wrote:Ja bih išao samo sa porodicom. Ne pada mi na pmaet da ženu gledam samo preko skajpa i da mi deca rastu bez oca. Jebeš devize.Ero wrote:Onda familiji redovno šalješ devize, da prežive...dzango wrote:Nisam. Yato bi i išao. Što dalje, to bolje.IvyTeasdale wrote:jesi bio vec tamo? ;-)dzango wrote:
Od čega? Od toga da "EU nema alternativu"? Meni odgovara.
Još mi samo fali da izdržavam pašenoga i šurnjaju. Nisam ja Hercegovac.Ero wrote:A teča, brat i sestra od strica, to ništa, a?dzango wrote:Ja bih išao samo sa porodicom. Ne pada mi na pmaet da ženu gledam samo preko skajpa i da mi deca rastu bez oca. Jebeš devize.Ero wrote:Onda familiji redovno šalješ devize, da prežive...dzango wrote:Nisam. Yato bi i išao. Što dalje, to bolje.IvyTeasdale wrote:
jesi bio vec tamo? ;-)
tako je u svim sjevernim zemljama..ali je standard na nivou..red svugdje..nista nije savrseno..:-)dzango wrote:Trebao sam da idem prošle godine za Norvešku. Ali je propalo. Nije baš da mi je žao. Odmah su mi rekli da se pripremim na tešku depresiju koja tamo vlada.IvyTeasdale wrote:;Ddzango wrote:Nisam. Yato bi i išao. Što dalje, to bolje.IvyTeasdale wrote:jesi bio vec tamo? ;-)ndzango wrote:
Od čega? Od toga da "EU nema alternativu"? Meni odgovara.
2014-04-12
u biti je što sjevernije to depresivnije.IvyTeasdale wrote:tako je u svim sjevernim zemljama..ali je standard na nivou..red svugdje..nista nije savrseno..:-)
imam frenda u švedskoj i veli da je zimi totalni očaj, zato i imaju najveći postotak alkoholičara...
2014-12-30
Što onda kod nas piju?veber wrote:u biti je što sjevernije to depresivnije.IvyTeasdale wrote:tako je u svim sjevernim zemljama..ali je standard na nivou..red svugdje..nista nije savrseno..:-)
imam frenda u švedskoj i veli da je zimi totalni očaj, zato i imaju najveći postotak alkoholičara...
malo je i genetika u pitanju, nije samo klima..sjevernjaci i njihova individualna odgovornost..;-)veber wrote:u biti je što sjevernije to depresivnije.IvyTeasdale wrote:tako je u svim sjevernim zemljama..ali je standard na nivou..red svugdje..nista nije savrseno..:-)
2014-04-12
imam majcu s natpisom;dzango wrote:Što onda kod nas piju?veber wrote:u biti je što sjevernije to depresivnije.IvyTeasdale wrote:tako je u svim sjevernim zemljama..ali je standard na nivou..red svugdje..nista nije savrseno..:-)
NEKI PIJU OD TUGE
NEKI PIJU OD SREĆE
JA PIJEM OD JUTRA
2014-12-30
Ja ne pijem. Samo ponekad.veber wrote:imam majcu s natpisom;dzango wrote:Što onda kod nas piju?veber wrote:u biti je što sjevernije to depresivnije.IvyTeasdale wrote:tako je u svim sjevernim zemljama..ali je standard na nivou..red svugdje..nista nije savrseno..:-)
NEKI PIJU OD TUGE
NEKI PIJU OD SREĆE
JA PIJEM OD JUTRA
to stoji, vidim i kod sebe. postoji taj osjećaj odgovornosti, a ne da susjedu crkne krava.IvyTeasdale wrote:malo je i genetika u pitanju, nije samo klima..sjevernjaci i njihova individualna odgovornost..;-)
2014-12-30
nisi pravi srbindzango wrote:Ja ne pijem. Samo ponekad.veber wrote:imam majcu s natpisom;dzango wrote:Što onda kod nas piju?veber wrote:u biti je što sjevernije to depresivnije.IvyTeasdale wrote:tako je u svim sjevernim zemljama..ali je standard na nivou..red svugdje..nista nije savrseno..:-)
NEKI PIJU OD TUGE
NEKI PIJU OD SREĆE
JA PIJEM OD JUTRA
2014-12-30
I meni je žao krave.veber wrote:to stoji, vidim i kod sebe. postoji taj osjećaj odgovornosti, a ne da susjedu crkne krava.IvyTeasdale wrote:malo je i genetika u pitanju, nije samo klima..sjevernjaci i njihova individualna odgovornost..;-)
E jebiga sad.veber wrote:nisi pravi srbindzango wrote:Ja ne pijem. Samo ponekad.veber wrote:imam majcu s natpisom;dzango wrote:Što onda kod nas piju?veber wrote:
u biti je što sjevernije to depresivnije.
NEKI PIJU OD TUGE
NEKI PIJU OD SREĆE
JA PIJEM OD JUTRA
dođi u australiju, ja ć te dočekat na volej
2014-04-19
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Komentar: Brexit, Trump i François Fillon
» Brexit znači Brexit i kraj priče: Većina Britanaca protiv drugog referenduma o izlasku iz EU
» Moj komentar na pariz
» Komentar predsjedničke debate!
» Posuđen "Posuđeni komentar"
» Brexit znači Brexit i kraj priče: Većina Britanaca protiv drugog referenduma o izlasku iz EU
» Moj komentar na pariz
» Komentar predsjedničke debate!
» Posuđen "Posuđeni komentar"
Page 4 of 6