'ŽAO MI JE, TO JE BILA POGREŠKA' Glavni zagovornik Brexita priznao da je glasače - prevario!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 'ŽAO MI JE, TO JE BILA POGREŠKA' Glavni zagovornik Brexita priznao da je glasače - prevario!
Odgovori si na jedno pitanje --> Imate li vi ljudi uopće slobodu?melkior wrote:Nisu. Tj. bili bi jednakiji da postoje individualne slobode, ali što ćeš Narod nema slobode, pa ne vidim zašto bi i rase imale slobodu.red wolf wrote:Naravno da su ljudi jednaki neovisno o njihovoj rasi,melkior wrote:Pa čuj, I have a dreamred wolf wrote:Legitimno je sanjati, ali problem nastane kad izgubite vezu sa stvarnošću...
Što ti ono reče, da su svi ljudi jednaki neovisno o rasi? Jebiga, legitimno je sanjati, još samo da ne izgubiš vezu s realnošću
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: 'ŽAO MI JE, TO JE BILA POGREŠKA' Glavni zagovornik Brexita priznao da je glasače - prevario!
Well, ako nemamo slobodu, onda nas se ne može prozivati niti za odgovornost. U tom smislu smo otvoreni i spremni za sve pizdarijered wolf wrote:Odgovori si na jedno pitanje --> Imate li vi ljudi uopće slobodu?melkior wrote:Nisu. Tj. bili bi jednakiji da postoje individualne slobode, ali što ćeš Narod nema slobode, pa ne vidim zašto bi i rase imale slobodu.red wolf wrote:Naravno da su ljudi jednaki neovisno o njihovoj rasi,melkior wrote:Pa čuj, I have a dreamred wolf wrote:Legitimno je sanjati, ali problem nastane kad izgubite vezu sa stvarnošću...
Što ti ono reče, da su svi ljudi jednaki neovisno o rasi? Jebiga, legitimno je sanjati, još samo da ne izgubiš vezu s realnošću
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ako nemamo slobodu, slobodno možemo razvaliti planetmelkior wrote:Well, ako nemamo slobodu, onda nas se ne može prozivati niti za odgovornost. U tom smislu smo otvoreni i spremni za sve pizdarijered wolf wrote:Odgovori si na jedno pitanje --> Imate li vi ljudi uopće slobodu?melkior wrote:Nisu. Tj. bili bi jednakiji da postoje individualne slobode, ali što ćeš Narod nema slobode, pa ne vidim zašto bi i rase imale slobodu.red wolf wrote:Naravno da su ljudi jednaki neovisno o njihovoj rasi,melkior wrote:
Pa čuj, I have a dream
2015-08-09
A ti vidi je li ti sad bolje da imamo slobodu ili da je nemamo?melkior wrote:Ako nemamo slobodu, slobodno možemo razvaliti planetmelkior wrote:Well, ako nemamo slobodu, onda nas se ne može prozivati niti za odgovornost. U tom smislu smo otvoreni i spremni za sve pizdarijered wolf wrote:Odgovori si na jedno pitanje --> Imate li vi ljudi uopće slobodu?melkior wrote:Nisu. Tj. bili bi jednakiji da postoje individualne slobode, ali što ćeš Narod nema slobode, pa ne vidim zašto bi i rase imale slobodu.red wolf wrote:
Naravno da su ljudi jednaki neovisno o njihovoj rasi,
2015-08-09
Imate privid slobode...Neko srednje rješenje...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:A ti vidi je li ti sad bolje da imamo slobodu ili da je nemamo?melkior wrote:Ako nemamo slobodu, slobodno možemo razvaliti planetmelkior wrote:Well, ako nemamo slobodu, onda nas se ne može prozivati niti za odgovornost. U tom smislu smo otvoreni i spremni za sve pizdarijered wolf wrote:Odgovori si na jedno pitanje --> Imate li vi ljudi uopće slobodu?melkior wrote:
Nisu. Tj. bili bi jednakiji da postoje individualne slobode, ali što ćeš Narod nema slobode, pa ne vidim zašto bi i rase imale slobodu.
red wolf-
2016-02-10
Imali su i Britanci privid slobode da o nečemu odlučuju, pa su ipak bili dovoljno drski i da odluče na referendumu Kmečanje uberpress, zabranit referendum najbolje.red wolf wrote:Imate privid slobode...melkior wrote:A ti vidi je li ti sad bolje da imamo slobodu ili da je nemamo?melkior wrote:Ako nemamo slobodu, slobodno možemo razvaliti planetmelkior wrote:Well, ako nemamo slobodu, onda nas se ne može prozivati niti za odgovornost. U tom smislu smo otvoreni i spremni za sve pizdarijered wolf wrote:
Odgovori si na jedno pitanje --> Imate li vi ljudi uopće slobodu?
2015-08-09
I odlučili su kako treba...hehehehehehehehehehehehehehe...melkior wrote:Imali su i Britanci privid slobode da o nečemu odlučuju, pa su ipak bili dovoljno drski i da odluče na referendumu Kmečanje uberpress, zabranit referendum najbolje.red wolf wrote:Imate privid slobode...melkior wrote:A ti vidi je li ti sad bolje da imamo slobodu ili da je nemamo?melkior wrote:Ako nemamo slobodu, slobodno možemo razvaliti planetmelkior wrote:
Well, ako nemamo slobodu, onda nas se ne može prozivati niti za odgovornost. U tom smislu smo otvoreni i spremni za sve pizdarije
red wolf-
2016-02-10
Srednje rješenje? Ultimativna sloboda je fizička smrt, sloboda od materije. Zamisli tek duhovno buđenje uslijed globalnog holokaustared wolf wrote:Imate privid slobode...Neko srednje rješenje...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:A ti vidi je li ti sad bolje da imamo slobodu ili da je nemamo?melkior wrote:Ako nemamo slobodu, slobodno možemo razvaliti planetmelkior wrote:Well, ako nemamo slobodu, onda nas se ne može prozivati niti za odgovornost. U tom smislu smo otvoreni i spremni za sve pizdarijered wolf wrote:
Odgovori si na jedno pitanje --> Imate li vi ljudi uopće slobodu?
2015-08-09
Pusti sve to sada...Jel' mi možeš odgovoriti na pitanje jesi li konačno shvatio?melkior wrote:Srednje rješenje? Ultimativna sloboda je fizička smrt, sloboda od materije. Zamisli tek duhovno buđenje uslijed globalnog holokaustared wolf wrote:Imate privid slobode...Neko srednje rješenje...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:A ti vidi je li ti sad bolje da imamo slobodu ili da je nemamo?melkior wrote:Ako nemamo slobodu, slobodno možemo razvaliti planetmelkior wrote:
Well, ako nemamo slobodu, onda nas se ne može prozivati niti za odgovornost. U tom smislu smo otvoreni i spremni za sve pizdarije
red wolf-
2016-02-10
Već sam ti odgovorio. Ne treba mi više slobode od one za koju ne mogu preuzeti odgovornost i ne treba mi manje slobode od one odgovornosti za koju sam sposoban.red wolf wrote:Pusti sve to sada...Jel' mi možeš odgovoriti na pitanje jesi li konačno shvatio?melkior wrote:Srednje rješenje? Ultimativna sloboda je fizička smrt, sloboda od materije. Zamisli tek duhovno buđenje uslijed globalnog holokaustared wolf wrote:Imate privid slobode...Neko srednje rješenje...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:A ti vidi je li ti sad bolje da imamo slobodu ili da je nemamo?melkior wrote:
Ako nemamo slobodu, slobodno možemo razvaliti planet
2015-08-09
Bravo...Ograničio si samog sebe...melkior wrote:Već sam ti odgovorio. Ne treba mi više slobode od one za koju ne mogu preuzeti odgovornost i ne treba mi manje slobode od one odgovornosti za koju sam sposoban.red wolf wrote:Pusti sve to sada...Jel' mi možeš odgovoriti na pitanje jesi li konačno shvatio?melkior wrote:Srednje rješenje? Ultimativna sloboda je fizička smrt, sloboda od materije. Zamisli tek duhovno buđenje uslijed globalnog holokaustared wolf wrote:Imate privid slobode...Neko srednje rješenje...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahamelkior wrote:
A ti vidi je li ti sad bolje da imamo slobodu ili da je nemamo?
red wolf-
2016-02-10
Jer zapamti jednu stvar sloboda nema granica...
red wolf-
2016-02-10
Alo čovječe, ja sam pravnik, kod mene metafizika mora imati utemeljenje u materijalnoj datosti. Da sam filozof, bio bih pjesnik (svojedobno sam i bio). Apsolutna sloboda nužno podrazumijeva vlastitu smrt, oslobođenje od samog sebe.red wolf wrote:Bravo...Ograničio si samog sebe...melkior wrote:Već sam ti odgovorio. Ne treba mi više slobode od one za koju ne mogu preuzeti odgovornost i ne treba mi manje slobode od one odgovornosti za koju sam sposoban.red wolf wrote:Pusti sve to sada...Jel' mi možeš odgovoriti na pitanje jesi li konačno shvatio?melkior wrote:Srednje rješenje? Ultimativna sloboda je fizička smrt, sloboda od materije. Zamisli tek duhovno buđenje uslijed globalnog holokaustared wolf wrote:
Imate privid slobode...Neko srednje rješenje...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
2015-08-09
To će ti još biti teže kad shvatiš koliko si neslobodan...hahahahahahahhahahahahahahahahahahamelkior wrote:Alo čovječe, ja sam pravnik, kod mene metafizika mora imati utemeljenje u materijalnoj datosti. Da sam filozof, bio bih pjesnik (svojedobno sam i bio). Apsolutna sloboda nužno podrazumijeva vlastitu smrt, oslobođenje od samog sebe.red wolf wrote:Bravo...Ograničio si samog sebe...melkior wrote:Već sam ti odgovorio. Ne treba mi više slobode od one za koju ne mogu preuzeti odgovornost i ne treba mi manje slobode od one odgovornosti za koju sam sposoban.red wolf wrote:Pusti sve to sada...Jel' mi možeš odgovoriti na pitanje jesi li konačno shvatio?melkior wrote:
Srednje rješenje? Ultimativna sloboda je fizička smrt, sloboda od materije. Zamisli tek duhovno buđenje uslijed globalnog holokausta
Ali ovaj je barem osjetio što je sloboda...Vama nacionalistima danas mrsko...
red wolf-
2016-02-10
Ima granica, dok god mi odlučimo da nema. Između stava sve je dozvoljeno i ništa nije dozvoljeno i nema velike razlikered wolf wrote:Jer zapamti jednu stvar sloboda nema granica...
2015-08-09
Ne, prijatelju, sloboda nema granica...melkior wrote:Ima granica, dok god mi odlučimo da nema. Između stava sve je dozvoljeno i ništa nije dozvoljeno i nema velike razlikered wolf wrote:Jer zapamti jednu stvar sloboda nema granica...
red wolf-
2016-02-10
NWO na aparatima
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Svaka društvena interakcija i odnos podrazumijeva dobrovoljno ili prisilno odricanje od dijela vlastite slobode radi većeg dobra, neovisno o vremenu i prostoru, jednako danas, jednako za 100 godina ili jednako prije 2000 godina. U tom smislu se ništa nije promijenilo, pa ne vidim zašto bi događaji koji slijede bili toliko metafizički sudbinski za čovječanstvo.red wolf wrote:Ne, prijatelju, sloboda nema granica...melkior wrote:Ima granica, dok god mi odlučimo da nema. Između stava sve je dozvoljeno i ništa nije dozvoljeno i nema velike razlikered wolf wrote:Jer zapamti jednu stvar sloboda nema granica...
2015-08-09
Ne. Sad je sve krenulo.gargamel0101 wrote:NWO na aparatima
red wolf-
2016-02-10
Sloboda nije vezana za tvoju vrstu...melkior wrote:Svaka društvena interakcija i odnos podrazumijeva dobrovoljno ili prisilno odricanje od dijela vlastite slobode radi većeg dobra, neovisno o vremenu i prostoru, jednako danas, jednako za 100 godina ili jednako prije 2000 godina. U tom smislu se ništa nije promijenilo, pa ne vidim zašto bi događaji koji slijede bili toliko metafizički sudbinski za čovječanstvo.red wolf wrote:Ne, prijatelju, sloboda nema granica...melkior wrote:Ima granica, dok god mi odlučimo da nema. Između stava sve je dozvoljeno i ništa nije dozvoljeno i nema velike razlikered wolf wrote:Jer zapamti jednu stvar sloboda nema granica...
red wolf-
2016-02-10
Sad isključujemo struju ekipi na aparatima.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Najbogatiji Britanac i zagovornik Brexita seli se u Monako
» Sto mislite da li je bila Tudjmanova pogreska da se pristane na mirnu reintegraciju hrvatskog Podunavlja?
» Trump priznao Jeruzalem za glavni grad Izraela!
» Bandić priznao da je podrška HDZ-u bila greška
» Šterc priznao da je ‘tata‘ izbornog sustava: ‘Bila je to politička narudžba da HDZ spriječi gubitak izbora‘
» Sto mislite da li je bila Tudjmanova pogreska da se pristane na mirnu reintegraciju hrvatskog Podunavlja?
» Trump priznao Jeruzalem za glavni grad Izraela!
» Bandić priznao da je podrška HDZ-u bila greška
» Šterc priznao da je ‘tata‘ izbornog sustava: ‘Bila je to politička narudžba da HDZ spriječi gubitak izbora‘
Page 3 of 4