'ŽAO MI JE, TO JE BILA POGREŠKA' Glavni zagovornik Brexita priznao da je glasače - prevario!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 'ŽAO MI JE, TO JE BILA POGREŠKA' Glavni zagovornik Brexita priznao da je glasače - prevario!
Ne bojim se ja za Engleze. Oni su sklopili ugovor s vragom nekoliko puta, i svaki put ga dobro preveslali i prejebali.red wolf wrote:Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Jebiga, obećao je referendum još 2013., nije očekivao da će dobiti posljednje parlamentarne izbore u Britaniji s onakvim dobrim rezultatima, nadao se da će koalirati s Liberalima koji neće uopće dopustiti referendumred wolf wrote:A dao se ovako lako navući...hehehehehehehehehemelkior wrote:Cameron je uz Orbana i Putina najjači europski lider neke europske zemlje. Hollande i Merkel mu mogu brisati cipele.melkior wrote:
Pusti ti Faragea, Cameron je tata-mata za većinu europskih "državnika" uključujući i sve naše političare na ljevici i desnici zajedno. I to bez zajebancije, Cameron je doista pokazao da je vjerodostojan zastupnik svoje zemlje u EU-u i političar od formata kakvog Hrvatska može samo sanjati i po svijesti o nacionalnim interesima, i po demokratskoj i političkoj kulturi.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: 'ŽAO MI JE, TO JE BILA POGREŠKA' Glavni zagovornik Brexita priznao da je glasače - prevario!
Nisam mislio na to...n_razbojnik wrote:A kako, odnosno čime, da spriječe demokraciju unutar ijedne zemlje članice? Možda da su poslali Vesnu P na vrijeme, barem starčad ne bi bila zavedenared wolf wrote:Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Jebiga, obećao je referendum još 2013., nije očekivao da će dobiti posljednje parlamentarne izbore u Britaniji s onakvim dobrim rezultatima, nadao se da će koalirati s Liberalima koji neće uopće dopustiti referendumred wolf wrote:A dao se ovako lako navući...hehehehehehehehehemelkior wrote:
Cameron je uz Orbana i Putina najjači europski lider neke europske zemlje. Hollande i Merkel mu mogu brisati cipele.
red wolf-
2016-02-10
Ovaj puta nema nazad...melkior wrote:Ne bojim se ja za Engleze. Oni su sklopili ugovor s vragom nekoliko puta, i svaki put ga dobro preveslali i prejebali.red wolf wrote:Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Jebiga, obećao je referendum još 2013., nije očekivao da će dobiti posljednje parlamentarne izbore u Britaniji s onakvim dobrim rezultatima, nadao se da će koalirati s Liberalima koji neće uopće dopustiti referendumred wolf wrote:A dao se ovako lako navući...hehehehehehehehehemelkior wrote:
Cameron je uz Orbana i Putina najjači europski lider neke europske zemlje. Hollande i Merkel mu mogu brisati cipele.
red wolf-
2016-02-10
U Britaniji, zemlji koja je kolijevka demokracije i demokratske političke misli i parlamentarizma ipak je nezamislivo da se ne poštuje volja birača na referendumu ili uopće pravo na referendum. To im dođe isto kao i napad na kraljicu majku.red wolf wrote:Nisam mislio na to...n_razbojnik wrote:A kako, odnosno čime, da spriječe demokraciju unutar ijedne zemlje članice? Možda da su poslali Vesnu P na vrijeme, barem starčad ne bi bila zavedenared wolf wrote:Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Jebiga, obećao je referendum još 2013., nije očekivao da će dobiti posljednje parlamentarne izbore u Britaniji s onakvim dobrim rezultatima, nadao se da će koalirati s Liberalima koji neće uopće dopustiti referendumred wolf wrote:
A dao se ovako lako navući...hehehehehehehehehe
2015-08-09
Nema nazad, samo za koga? Englezi će uvijek imati posebne odnose s SAD-om. S druge strane, velika je vjerojatnost da će Trump dobiti izbore u SAD-u. Samo je pitanje vremena kada će Merkelica odletjeti iz svoje fotelje.red wolf wrote:Ovaj puta nema nazad...melkior wrote:Ne bojim se ja za Engleze. Oni su sklopili ugovor s vragom nekoliko puta, i svaki put ga dobro preveslali i prejebali.red wolf wrote:Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Jebiga, obećao je referendum još 2013., nije očekivao da će dobiti posljednje parlamentarne izbore u Britaniji s onakvim dobrim rezultatima, nadao se da će koalirati s Liberalima koji neće uopće dopustiti referendumred wolf wrote:
A dao se ovako lako navući...hehehehehehehehehe
2015-08-09
Sve je to točno, ali ja zadržavam pravo na svoje mišljenje da je previše slobode dano narodu velika greška...melkior wrote:U Britaniji, zemlji koja je kolijevka demokracije i demokratske političke misli i parlamentarizma ipak je nezamislivo da se ne poštuje volja birača na referendumu ili uopće pravo na referendum. To im dođe isto kao i napad na kraljicu majku.red wolf wrote:Nisam mislio na to...n_razbojnik wrote:A kako, odnosno čime, da spriječe demokraciju unutar ijedne zemlje članice? Možda da su poslali Vesnu P na vrijeme, barem starčad ne bi bila zavedenared wolf wrote:Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehemelkior wrote:
Jebiga, obećao je referendum još 2013., nije očekivao da će dobiti posljednje parlamentarne izbore u Britaniji s onakvim dobrim rezultatima, nadao se da će koalirati s Liberalima koji neće uopće dopustiti referendum
red wolf-
2016-02-10
Pomalo...Čitaj one koji ne izlijeću svako malo po novinama ili konferencijama...Oni su sretni zbog ovog...I ja sam...melkior wrote:Nema nazad, samo za koga? Englezi će uvijek imati posebne odnose s SAD-om. S druge strane, velika je vjerojatnost da će Trump dobiti izbore u SAD-u. Samo je pitanje vremena kada će Merkelica odletjeti iz svoje fotelje.red wolf wrote:Ovaj puta nema nazad...melkior wrote:Ne bojim se ja za Engleze. Oni su sklopili ugovor s vragom nekoliko puta, i svaki put ga dobro preveslali i prejebali.red wolf wrote:Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehemelkior wrote:
Jebiga, obećao je referendum još 2013., nije očekivao da će dobiti posljednje parlamentarne izbore u Britaniji s onakvim dobrim rezultatima, nadao se da će koalirati s Liberalima koji neće uopće dopustiti referendum
red wolf-
2016-02-10
Baš naprotiv, 21. stoljeće mora biti stoljeće individualnih sloboda. Nemoguće je imati individualne slobode bez slobode naroda kao zajednice politički osviještenih individua.red wolf wrote:Sve je to točno, ali ja zadržavam pravo na svoje mišljenje da je previše slobode dano narodu velika greška...melkior wrote:U Britaniji, zemlji koja je kolijevka demokracije i demokratske političke misli i parlamentarizma ipak je nezamislivo da se ne poštuje volja birača na referendumu ili uopće pravo na referendum. To im dođe isto kao i napad na kraljicu majku.red wolf wrote:Nisam mislio na to...n_razbojnik wrote:A kako, odnosno čime, da spriječe demokraciju unutar ijedne zemlje članice? Možda da su poslali Vesnu P na vrijeme, barem starčad ne bi bila zavedenared wolf wrote:
Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehe
2015-08-09
Ne. To je katastrofa 20. stoljeća i djelom 21. stoljeća...melkior wrote:Baš naprotiv, 21. stoljeće mora biti stoljeće individualnih sloboda. Nemoguće je imati individualne slobode bez slobode naroda kao zajednice politički osviještenih individua.red wolf wrote:Sve je to točno, ali ja zadržavam pravo na svoje mišljenje da je previše slobode dano narodu velika greška...melkior wrote:U Britaniji, zemlji koja je kolijevka demokracije i demokratske političke misli i parlamentarizma ipak je nezamislivo da se ne poštuje volja birača na referendumu ili uopće pravo na referendum. To im dođe isto kao i napad na kraljicu majku.red wolf wrote:Nisam mislio na to...n_razbojnik wrote:
A kako, odnosno čime, da spriječe demokraciju unutar ijedne zemlje članice? Možda da su poslali Vesnu P na vrijeme, barem starčad ne bi bila zavedena
Last edited by red wolf on 24/6/2016, 20:45; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Pa i ja samred wolf wrote:Pomalo...Čitaj one koji ne izlijeću svako malo po novinama ili konferencijama...Oni su sretni zbog ovog...I ja sam...melkior wrote:Nema nazad, samo za koga? Englezi će uvijek imati posebne odnose s SAD-om. S druge strane, velika je vjerojatnost da će Trump dobiti izbore u SAD-u. Samo je pitanje vremena kada će Merkelica odletjeti iz svoje fotelje.red wolf wrote:Ovaj puta nema nazad...melkior wrote:Ne bojim se ja za Engleze. Oni su sklopili ugovor s vragom nekoliko puta, i svaki put ga dobro preveslali i prejebali.red wolf wrote:
Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehe
2015-08-09
Ne veselimo se istim stvarima...melkior wrote:Pa i ja samred wolf wrote:Pomalo...Čitaj one koji ne izlijeću svako malo po novinama ili konferencijama...Oni su sretni zbog ovog...I ja sam...melkior wrote:Nema nazad, samo za koga? Englezi će uvijek imati posebne odnose s SAD-om. S druge strane, velika je vjerojatnost da će Trump dobiti izbore u SAD-u. Samo je pitanje vremena kada će Merkelica odletjeti iz svoje fotelje.red wolf wrote:Ovaj puta nema nazad...melkior wrote:
Ne bojim se ja za Engleze. Oni su sklopili ugovor s vragom nekoliko puta, i svaki put ga dobro preveslali i prejebali.
red wolf-
2016-02-10
Kako ne, prilike su svuda oko nasred wolf wrote:Ne veselimo se istim stvarima...melkior wrote:Pa i ja samred wolf wrote:Pomalo...Čitaj one koji ne izlijeću svako malo po novinama ili konferencijama...Oni su sretni zbog ovog...I ja sam...melkior wrote:Nema nazad, samo za koga? Englezi će uvijek imati posebne odnose s SAD-om. S druge strane, velika je vjerojatnost da će Trump dobiti izbore u SAD-u. Samo je pitanje vremena kada će Merkelica odletjeti iz svoje fotelje.red wolf wrote:
Ovaj puta nema nazad...
2015-08-09
Da, točno. Prilike su svugdje oko nas.melkior wrote:Kako ne, prilike su svuda oko nasred wolf wrote:Ne veselimo se istim stvarima...melkior wrote:Pa i ja samred wolf wrote:Pomalo...Čitaj one koji ne izlijeću svako malo po novinama ili konferencijama...Oni su sretni zbog ovog...I ja sam...melkior wrote:
Nema nazad, samo za koga? Englezi će uvijek imati posebne odnose s SAD-om. S druge strane, velika je vjerojatnost da će Trump dobiti izbore u SAD-u. Samo je pitanje vremena kada će Merkelica odletjeti iz svoje fotelje.
red wolf-
2016-02-10
A sad aozbiljno: EU da je pametna, trebalo bi biti u interesu sklopiti svojevrsni vlastiti TTIP sa Rusijom, ali na načelima ravnopravnosti. Amerika ako hoće sudjelovati, lako se može priključiti, ali ali tek prihvaćanjem onih uvjeta kojih su dogovorili uzajamno EU i Rusija. Pa hoćete slobodnu trgovinu? Može, ali bez fige u džepu. Pa da vidimo kome će više biti u interesu kuriti između NATO-a, Europe i Rusije. Ok, jest idealistički, ali je moguće, i to pod uvjetom da se prvo dogovore EU i Rusija, a SAD neka čeka u predsoblju kao svojedobno Britanija u predsoblju EU da ode De Gaulle.
2015-08-09
hahahhahahahahahahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:A sad aozbiljno: EU da je pametna, trebalo bi biti u interesu sklopiti svojevrsni vlastiti TTIP sa Rusijom, ali na načelima ravnopravnosti. Amerika ako hoće sudjelovati, lako se može priključiti, ali ali tek prihvaćanjem onih uvjeta kojih su dogovorili uzajamno EU i Rusija. Pa hoćete slobodnu trgovinu? Može, ali bez fige u džepu. Pa da vidimo kome će više biti u interesu kuriti između NATO-a, Europe i Rusije. Ok, jest idealistički, ali je moguće, i to pod uvjetom da se prvo dogovore EU i Rusija, a SAD neka čeka u predsoblju kao svojedobno Britanija u predsoblju EU da ode De Gaulle.
red wolf-
2016-02-10
Legitimno je sanjati, ali problem nastane kad izgubite vezu sa stvarnošću...
red wolf-
2016-02-10
Pa čuj, I have a dreamred wolf wrote:Legitimno je sanjati, ali problem nastane kad izgubite vezu sa stvarnošću...
Što ti ono reče, da su svi ljudi jednaki neovisno o rasi? Jebiga, legitimno je sanjati, još samo da ne izgubiš vezu s realnošću
2015-08-09
Naravno da su ljudi jednaki neovisno o njihovoj rasi, ali vi ste toliko daleko od toga...Ovo što se dogodilo jučer i danas to pokazuje...Vi ste smiješni...melkior wrote:Pa čuj, I have a dreamred wolf wrote:Legitimno je sanjati, ali problem nastane kad izgubite vezu sa stvarnošću...
Što ti ono reče, da su svi ljudi jednaki neovisno o rasi? Jebiga, legitimno je sanjati, još samo da ne izgubiš vezu s realnošću
red wolf-
2016-02-10
Nisu. Tj. bili bi jednakiji da postoje individualne slobode, ali što ćeš Narod nema slobode, pa ne vidim zašto bi i rase imale slobodu.red wolf wrote:Naravno da su ljudi jednaki neovisno o njihovoj rasi,melkior wrote:Pa čuj, I have a dreamred wolf wrote:Legitimno je sanjati, ali problem nastane kad izgubite vezu sa stvarnošću...
2015-08-09
mislim da će se opet počet puškarat u Sj. Irskoj..
Odgovori si na jedno pitanje --> Imate li vi ljudi uopće slobodu?melkior wrote:Nisu. Tj. bili bi jednakiji da postoje individualne slobode, ali što ćeš Narod nema slobode, pa ne vidim zašto bi i rase imale slobodu.red wolf wrote:Naravno da su ljudi jednaki neovisno o njihovoj rasi,melkior wrote:Pa čuj, I have a dreamred wolf wrote:Legitimno je sanjati, ali problem nastane kad izgubite vezu sa stvarnošću...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Najbogatiji Britanac i zagovornik Brexita seli se u Monako
» Sto mislite da li je bila Tudjmanova pogreska da se pristane na mirnu reintegraciju hrvatskog Podunavlja?
» Trump priznao Jeruzalem za glavni grad Izraela!
» Bandić priznao da je podrška HDZ-u bila greška
» Šterc priznao da je ‘tata‘ izbornog sustava: ‘Bila je to politička narudžba da HDZ spriječi gubitak izbora‘
» Sto mislite da li je bila Tudjmanova pogreska da se pristane na mirnu reintegraciju hrvatskog Podunavlja?
» Trump priznao Jeruzalem za glavni grad Izraela!
» Bandić priznao da je podrška HDZ-u bila greška
» Šterc priznao da je ‘tata‘ izbornog sustava: ‘Bila je to politička narudžba da HDZ spriječi gubitak izbora‘
Page 2 of 4