'ŽAO MI JE, TO JE BILA POGREŠKA' Glavni zagovornik Brexita priznao da je glasače - prevario!
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
'ŽAO MI JE, TO JE BILA POGREŠKA' Glavni zagovornik Brexita priznao da je glasače - prevario!
JAVNO PRIZNANJE
REUTERS
Nigel Farage, vodeći čovjek UKIP-a i jedan od pokretača Brexita, u emisiji 'Dobro jutro Britanija' priznao je da jedno od glavnih obećanja u svojoj kampanji jednostavno - ne može ispuniti! UKIP-ovci su u svojoj propagandi mjesecima 'trubili' kako 350 milijuna funti tjedno VB šalje u Europsku Uniju i da će se u slučaju Brexita taj novac ići u britansko zdravstvo.
Britanci su na kraju izglasali izlazak iz Europske Unije, a samo tri sata nakon proglašenja rezultata Farage je priznao da je priča od 350 milijuna funti u zdravstvenom sustavu jedna obična - laž!
- Jednostavno to ne mogu garantirati - rekao je Farage i šokirao voditeljicu koja ga je podsjetila da je dobar dio od 17 milijuna glasača koji su zaokružili izlaz iz Unije upravo to napravilo zbog tog obećanja.
- To je bila pogreška, nismo smjeli to reći - smijao se Farage koji se pokušao izvući uz objašnjenje da on to osobno nikada nije rekao.
Voditeljica nije odustajala:
- Čekajte, 17 milijuna je glasalo zbog vas između ostalo i zbog tog obećanja, a vi na kraju kažete da je to bila pogreška!?
- Tako je - mrtav-hladan je odgovorio Farage.
REUTERS
Nigel Farage, vodeći čovjek UKIP-a i jedan od pokretača Brexita, u emisiji 'Dobro jutro Britanija' priznao je da jedno od glavnih obećanja u svojoj kampanji jednostavno - ne može ispuniti! UKIP-ovci su u svojoj propagandi mjesecima 'trubili' kako 350 milijuna funti tjedno VB šalje u Europsku Uniju i da će se u slučaju Brexita taj novac ići u britansko zdravstvo.
Britanci su na kraju izglasali izlazak iz Europske Unije, a samo tri sata nakon proglašenja rezultata Farage je priznao da je priča od 350 milijuna funti u zdravstvenom sustavu jedna obična - laž!
- Jednostavno to ne mogu garantirati - rekao je Farage i šokirao voditeljicu koja ga je podsjetila da je dobar dio od 17 milijuna glasača koji su zaokružili izlaz iz Unije upravo to napravilo zbog tog obećanja.
- To je bila pogreška, nismo smjeli to reći - smijao se Farage koji se pokušao izvući uz objašnjenje da on to osobno nikada nije rekao.
- Čekajte, 17 milijuna je glasalo zbog vas između ostalo i zbog tog obećanja, a vi na kraju kažete da je to bila pogreška!?
Re: 'ŽAO MI JE, TO JE BILA POGREŠKA' Glavni zagovornik Brexita priznao da je glasače - prevario!
Kao i obično, u kriznim vremenima uvijek na površinu isplivaju g*na.
Koji kreten, jbate...
Koji kreten, jbate...
Re: 'ŽAO MI JE, TO JE BILA POGREŠKA' Glavni zagovornik Brexita priznao da je glasače - prevario!
Kako ono ide, a da; Nigel jebe, ne vadiEro wrote:JAVNO PRIZNANJE
REUTERS
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
naguzilo Eu uhljebe i birokrciju .. .
Guest- Guest
Junak 52 % Britanaca...
red wolf-
2016-02-10
Sjebalo establishment njegovim metodama Ili kako ono reče Pusićka, bez ulaska u EU nema mirovina Btw, ja sam glasao za EU i opet bih, i bez obzira na mirovine. Ali čisto da se raščiste pojave i mitovi, lažu sve strane, uvijek i svuda, neke manje, neke više uspješno. A korporativni, mainstream mediji lažu najvišemelkior wrote:Kako ono ide, a da; Nigel jebe, ne vadiEro wrote:JAVNO PRIZNANJE
REUTERS
2015-08-09
ja sam da je RH u EU.. bez EU bi mi takoreć krepali od gladi.. Britanci neće.. i sada je EU puno lipša bez Britanije
Guest- Guest
Lik ih podhebaje.
Nigel hebe ne vadi.
Pusicka na aparatima.
Nigel hebe ne vadi.
Pusicka na aparatima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
melkior wrote:Ili kako ono reče Pusićka, bez ulaska u EU nema mirovina
To nije bila laž, ja od te fine i poštene familije laži nikad nisam čuo...Babo je doduše bio kolaboracionistički fiškal ali, jedan od dobrih ljudi
2014-04-15
Cameron je tata-mata za ovog Faragea..
Pusti ti Faragea, Cameron je tata-mata za većinu europskih "državnika" uključujući i sve naše političare na ljevici i desnici zajedno. I to bez zajebancije, Cameron je doista pokazao da je vjerodostojan zastupnik svoje zemlje u EU-u i političar od formata kakvog Hrvatska može samo sanjati i po svijesti o nacionalnim interesima, i po demokratskoj i političkoj kulturi.kic wrote:Cameron je tata-mata za ovog Faragea..
2015-08-09
Cameron je uz Orbana i Putina najjači europski lider neke europske zemlje. Hollande i Merkel mu mogu brisati cipele.melkior wrote:Pusti ti Faragea, Cameron je tata-mata za većinu europskih "državnika" uključujući i sve naše političare na ljevici i desnici zajedno. I to bez zajebancije, Cameron je doista pokazao da je vjerodostojan zastupnik svoje zemlje u EU-u i političar od formata kakvog Hrvatska može samo sanjati i po svijesti o nacionalnim interesima, i po demokratskoj i političkoj kulturi.kic wrote:Cameron je tata-mata za ovog Faragea..
2015-08-09
A dao se ovako lako navući...hehehehehehehehehemelkior wrote:Cameron je uz Orbana i Putina najjači europski lider neke europske zemlje. Hollande i Merkel mu mogu brisati cipele.melkior wrote:Pusti ti Faragea, Cameron je tata-mata za većinu europskih "državnika" uključujući i sve naše političare na ljevici i desnici zajedno. I to bez zajebancije, Cameron je doista pokazao da je vjerodostojan zastupnik svoje zemlje u EU-u i političar od formata kakvog Hrvatska može samo sanjati i po svijesti o nacionalnim interesima, i po demokratskoj i političkoj kulturi.kic wrote:Cameron je tata-mata za ovog Faragea..
red wolf-
2016-02-10
melkior wrote:Cameron je uz Orbana i Putina najjači europski lider neke europske zemlje. Hollande i Merkel mu mogu brisati cipele.melkior wrote:Pusti ti Faragea, Cameron je tata-mata za većinu europskih "državnika" uključujući i sve naše političare na ljevici i desnici zajedno. I to bez zajebancije, Cameron je doista pokazao da je vjerodostojan zastupnik svoje zemlje u EU-u i političar od formata kakvog Hrvatska može samo sanjati i po svijesti o nacionalnim interesima, i po demokratskoj i političkoj kulturi.kic wrote:Cameron je tata-mata za ovog Faragea..
definitivno, jako podcijenjen..
Mene sad zanima kako će reagirati oni koji su glasali za Brexit kad shvate pogrešku?...hehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Jebiga, obećao je referendum još 2013., nije očekivao da će dobiti posljednje parlamentarne izbore u Britaniji s onakvim dobrim rezultatima, nadao se da će koalirati s Liberalima koji neće uopće dopustiti referendumred wolf wrote:A dao se ovako lako navući...hehehehehehehehehemelkior wrote:Cameron je uz Orbana i Putina najjači europski lider neke europske zemlje. Hollande i Merkel mu mogu brisati cipele.melkior wrote:Pusti ti Faragea, Cameron je tata-mata za većinu europskih "državnika" uključujući i sve naše političare na ljevici i desnici zajedno. I to bez zajebancije, Cameron je doista pokazao da je vjerodostojan zastupnik svoje zemlje u EU-u i političar od formata kakvog Hrvatska može samo sanjati i po svijesti o nacionalnim interesima, i po demokratskoj i političkoj kulturi.kic wrote:Cameron je tata-mata za ovog Faragea..
2015-08-09
Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Jebiga, obećao je referendum još 2013., nije očekivao da će dobiti posljednje parlamentarne izbore u Britaniji s onakvim dobrim rezultatima, nadao se da će koalirati s Liberalima koji neće uopće dopustiti referendumred wolf wrote:A dao se ovako lako navući...hehehehehehehehehemelkior wrote:Cameron je uz Orbana i Putina najjači europski lider neke europske zemlje. Hollande i Merkel mu mogu brisati cipele.melkior wrote:Pusti ti Faragea, Cameron je tata-mata za većinu europskih "državnika" uključujući i sve naše političare na ljevici i desnici zajedno. I to bez zajebancije, Cameron je doista pokazao da je vjerodostojan zastupnik svoje zemlje u EU-u i političar od formata kakvog Hrvatska može samo sanjati i po svijesti o nacionalnim interesima, i po demokratskoj i političkoj kulturi.kic wrote:Cameron je tata-mata za ovog Faragea..
red wolf-
2016-02-10
Zamisli sad koji će efekat postići Škoti i Irci koji žele biti dio EU i biti će?...hehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
A kako, odnosno čime, da spriječe demokraciju unutar ijedne zemlje članice? Možda da su poslali Vesnu P na vrijeme, barem starčad ne bi bila zavedenared wolf wrote:Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Jebiga, obećao je referendum još 2013., nije očekivao da će dobiti posljednje parlamentarne izbore u Britaniji s onakvim dobrim rezultatima, nadao se da će koalirati s Liberalima koji neće uopće dopustiti referendumred wolf wrote:A dao se ovako lako navući...hehehehehehehehehemelkior wrote:Cameron je uz Orbana i Putina najjači europski lider neke europske zemlje. Hollande i Merkel mu mogu brisati cipele.melkior wrote:
Pusti ti Faragea, Cameron je tata-mata za većinu europskih "državnika" uključujući i sve naše političare na ljevici i desnici zajedno. I to bez zajebancije, Cameron je doista pokazao da je vjerodostojan zastupnik svoje zemlje u EU-u i političar od formata kakvog Hrvatska može samo sanjati i po svijesti o nacionalnim interesima, i po demokratskoj i političkoj kulturi.
2014-04-15
Ne bojim se ja za Engleze. Oni su sklopili ugovor s vragom nekoliko puta, i svaki put ga dobro preveslali i prejebali.red wolf wrote:Protiv nekih stvari nije mogao...Nije da su se ovi iz EU pretrgli da to spriječe...hehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Jebiga, obećao je referendum još 2013., nije očekivao da će dobiti posljednje parlamentarne izbore u Britaniji s onakvim dobrim rezultatima, nadao se da će koalirati s Liberalima koji neće uopće dopustiti referendumred wolf wrote:A dao se ovako lako navući...hehehehehehehehehemelkior wrote:Cameron je uz Orbana i Putina najjači europski lider neke europske zemlje. Hollande i Merkel mu mogu brisati cipele.melkior wrote:
Pusti ti Faragea, Cameron je tata-mata za većinu europskih "državnika" uključujući i sve naše političare na ljevici i desnici zajedno. I to bez zajebancije, Cameron je doista pokazao da je vjerodostojan zastupnik svoje zemlje u EU-u i političar od formata kakvog Hrvatska može samo sanjati i po svijesti o nacionalnim interesima, i po demokratskoj i političkoj kulturi.
2015-08-09
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Najbogatiji Britanac i zagovornik Brexita seli se u Monako
» Sto mislite da li je bila Tudjmanova pogreska da se pristane na mirnu reintegraciju hrvatskog Podunavlja?
» Trump priznao Jeruzalem za glavni grad Izraela!
» Bandić priznao da je podrška HDZ-u bila greška
» Šterc priznao da je ‘tata‘ izbornog sustava: ‘Bila je to politička narudžba da HDZ spriječi gubitak izbora‘
» Sto mislite da li je bila Tudjmanova pogreska da se pristane na mirnu reintegraciju hrvatskog Podunavlja?
» Trump priznao Jeruzalem za glavni grad Izraela!
» Bandić priznao da je podrška HDZ-u bila greška
» Šterc priznao da je ‘tata‘ izbornog sustava: ‘Bila je to politička narudžba da HDZ spriječi gubitak izbora‘
Page 1 of 4