Moj Bog je i tvoj Bog!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Moj Bog je i tvoj Bog!
znači upoznali ste se nakon što ste se posvađali?Sefirot wrote:aben wrote:jeste se vas dvoje upoznali dok ste još bili prijatelji?
na žalost ne jer se papak ne javlja kad dođe u Zagreb a pitanje ti je malo .... prijatelji? neprijatelji? wtf?
malo protestantske šale nikad nije na odmet:)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
aben wrote:znači upoznali ste se nakon što ste se posvađali?Sefirot wrote:aben wrote:jeste se vas dvoje upoznali dok ste još bili prijatelji?
na žalost ne jer se papak ne javlja kad dođe u Zagreb a pitanje ti je malo .... prijatelji? neprijatelji? wtf?
Naravno da nije na odmet, treba se sprdati i sa protestantima, ni oni nisu normalni
Ma on i slični "ličanski" kršćani ne mogu podnjeti drugačije od sebe... monkey see, monkey do.
2014-04-29
aben wrote:znači upoznali ste se nakon što ste se posvađali?Sefirot wrote:aben wrote:jeste se vas dvoje upoznali dok ste još bili prijatelji?
Mi smo uvjek bili protivnici,nikad prijateljiOtkud ti to?
A "znamo" se sa foruma raznih,već godinama.Kako može kršćanin biti prijatelj nekome tko kršćanstvo naziva zlim?Negirao je to,vidiš,uhvatih ga u laži i citirah njegove izjave!
Sa njim može biti prijatelj jedino nekršćanin koji misli da je kršćanin,jer eto,roditelji ga (ju) krstiše pa je kakto kršćanka.Kao "trinity" koja tebe naziva primitivcem jer smatraš da su žene,podređena bića MUŠKARČINAMA!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Patriot wrote:Kao "trinity" koja tebe naziva primitivcem jer smatraš da su žene,podređena bića MUŠKARČINAMA!
A nisu primitivci koji to smatraju?
btw, tko su "muškarčine" ?
Sad si se odao ...
Trinity-
2014-04-17
Patriot_1 wrote:aben wrote:znači upoznali ste se nakon što ste se posvađali?Sefirot wrote:aben wrote:jeste se vas dvoje upoznali dok ste još bili prijatelji?
A "znamo" se sa foruma raznih,već godinama.Kako može kršćanin biti prijatelj nekome tko kršćanstvo naziva zlim?Negirao je to,vidiš,uhvatih ga u laži i citirah njegove izjave!
Sa njim može biti prijatelj jedino nekršćanin koji misli da je kršćanin,jer eto,roditelji ga (ju) krstiše pa je kakto kršćanka.Kao "trinity" koja tebe naziva primitivcem jer smatraš da su žene,podređena bića MUŠKARČINAMA!
Uhvatio si me u laži? Patriote, da ti nije prezime Hovind pošto lažeš ko i on.
Nadalje, meni su ljudi, ljudi, a ti razmatraš po vjerskom opredjeljenju i razdvajaš ljude jer za tebe su samo kršćani prihvatljivi. Fuj.
Trinity, Brando i slični njima koji se izjašnjavaju kršćanima zaista se trude biti pravi kršćani, a ne selektivni idioti.
2014-04-29
Trinity wrote:Patriot wrote:Kao "trinity" koja tebe naziva primitivcem jer smatraš da su žene,podređena bića MUŠKARČINAMA!
A nisu primitivci koji to smatraju?
btw, tko su "muškarčine" ?
Sad si se odao ...
Što reći, jel? Primitivci sa raznoraznog kamenjara ili pak pali sa tko zna koje bukve. Do jućer palili Drinu bez filtera sa dva kamena, a danas su u odjelima... i dalje neobrazovani...
Da, primitivci su oni koji smatraju da je žena podređena muškarcima. Takvi bi trebali proći par mjeseci sa sebi sličnima gdje bi glumili žene...
2014-04-29
imali ste fazu na iskonu, kad ste bili ka prst i nokat. u svakom drugon postu si ponavlja "dok smo se sefirot i ja klali, sad samo prijatelji" shemu.Patriot_1 wrote:aben wrote:znači upoznali ste se nakon što ste se posvađali?Sefirot wrote:aben wrote:jeste se vas dvoje upoznali dok ste još bili prijatelji?
ne znan šta mu govoriš jer ne čitan baš pozorno tvoje postove:) al čini mi se da ti njemu ideš citatima iz biblije. jebemu, ako ga oš nagaziti, nagazi ga na logiku jer je tu tanak, i obrazovanje mu spominji, diskreditiraj mu školu. on tebe uredno jebe biblijom, kužiš kako on zna odabrati oružje protiv tebe?
e da, ja smatran da su žene podređene jer jesu, al gorak je okus u ustima onog ko me proglasi primitivcem, jer žene podređene jesu a ja sam primitivac :)
a sad, nastavimo!
2014-04-16
aben wrote:imali ste fazu na iskonu, kad ste bili ka prst i nokat. u svakom drugon postu si ponavlja "dok smo se sefirot i ja klali, sad samo prijatelji" shemu.Patriot_1 wrote:aben wrote:znači upoznali ste se nakon što ste se posvađali?Sefirot wrote:aben wrote:jeste se vas dvoje upoznali dok ste još bili prijatelji?
ne znan šta mu govoriš jer ne čitan baš pozorno tvoje postove:) al čini mi se da ti njemu ideš citatima iz biblije. jebemu, ako ga oš nagaziti, nagazi ga na logiku jer je tu tanak, i obrazovanje mu spominji, diskreditiraj mu školu. on tebe uredno jebe biblijom, kužiš kako on zna odabrati oružje protiv tebe?
e da, ja smatran da su žene podređene jer jesu, al gorak je okus u ustima onog ko me proglasi primitivcem, jer žene podređene jesu a ja sam primitivac :)
a sad, nastavimo!
Ponavljao je on.... ne ja. To također govori o stabilnosti ličnosti. S dužnom isprikom.
Logika i obrazovanje.... ajoj abene pravi se javio.... kao i ti, i on bi trebao biti dobar sa logikom... što niste jer vam se logika temelji, opet na ispraznom vjerovanju... pih.
Nisi niti jednom argumentirao po čemu su podređene žene...
mišljenje... mišljenje je ko šupak, svatko ga ima...
2014-04-29
mater mu jeben, sefi, pa imali ste fazu međusobnog uvažavanja, čak i međusobno zajednički nastupali protiv drugih fundamentalista, šta je to tako teško priznati.Sefirot wrote:
Ponavljao je on.... ne ja. To također govori o stabilnosti ličnosti. S dužnom isprikom.
Logika i obrazovanje.... ajoj abene pravi se javio.... kao i ti, i on bi trebao biti dobar sa logikom... što niste jer vam se logika temelji, opet na ispraznom vjerovanju... pih.
Nisi niti jednom argumentirao po čemu su podređene žene...
mišljenje... mišljenje je ko šupak, svatko ga ima...
jebiga, ako će ti biti lakše, mi moremo i o mojin šortkamingsima, al da si slab u logici i fiksiran za formalno školovanje, jesi :)
pa, ne da mi se sad tražiti argumente koje san pisa, pa ću ih ponovo napisati, a ti uzmi ka da je ovo prvi put da argumentiram, ok?
dakle, čini mi se da žene u arapskom svijetu moraju nosti nekakvu odjeću, dok muški ne moraju.
drugi argument se sastoi u tome da progresivci i svi oni koi nisu primitivni stalno zazivaju kako su žene i dan danas podređene muškima i kako je važno ukazivati na to.
iz toga ja zaključujem kako su žene podređene muškima, i to najmanje po odijevanju.
2014-04-16
aben wrote:
imali ste fazu na iskonu, kad ste bili ka prst i nokat. u svakom drugon postu si ponavlja "dok smo se sefirot i ja klali, sad samo prijatelji" shemu.
a sad, nastavimo!
Trinity kaže da si primitivac,ne ja!
Ja isto mislim da postoji neka hijerarhija,kad se nemogu dogovoriti muž i žena,netko mora odlučiti!Po meni je to,muž!Ako je normalan čovjek i pametan!No ako je žena pametnija,nek odlučuje ona!Ako njen muž nema ništa protiv,što bi trebali imati ja i ti?Ili Bog!Dakle,imaš situaciju...muž dobio dobar posao u Omišu,žena neće ni čut a domaćica je,jedno dite bi tilo u Omiš a drugo ne.I stani - pani je!Netko mora imati zadnju!Po meni muž!
Glede sefirota,uozbilji se,ti stalno seruckaš pa je teško razlučiti kad sereš a kad si ozbiljan!Kad sam ja to bio sa njim ko prst i nokat?Mi se nemožemo slagat.Uostalom ,ti si banuo među nas ,a mi smo na forumima već 7-8 godina!Ja njega poštivam,tip gura svoje,nije zao,zna lagat ali ne podnosim ga zbog njegovog stava o kršćanstvu kao nečem zlom!
Uvjek smo bili i bit ćemo na suprotnim stranama!Kršćanin,pravi ,iskreni nemože biti osoba koja sefa gotivi(osim trinity,a ona i nije neka kršćanka).Jer kako biti"prst i nokat" sa nekim što je tebi svetinja a njemu ZLO?
2014-04-30
Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:aben wrote:znači upoznali ste se nakon što ste se posvađali?Sefirot wrote:aben wrote:jeste se vas dvoje upoznali dok ste još bili prijatelji?
Uhvatio si me u laži? Patriote, da ti nije prezime Hovind pošto lažeš ko i on.
Nadalje, meni su ljudi, ljudi, a ti razmatraš po vjerskom opredjeljenju i razdvajaš ljude jer za tebe su samo kršćani prihvatljivi. Fuj.
Trinity, Brando i slični njima koji se izjašnjavaju kršćanima zaista se trude biti pravi kršćani, a ne selektivni idioti.
I brando te uhvatio u laži,i nebulozi,,nisi se javio tri dana nakon toga i onda,,,ujo vuk magare!
I V. s (forumaš,brat tvoj ) ti skrenuo pažnju na neke nebuloze,,i niš-..
U jbt.što ja uopće pričam sa tobom,a rekao sam da neću ,nisi toga dostojan a ja zaboravih svoju odluku!
Adio!
2014-04-30
Patriot_1 wrote:
Ja isto mislim da postoji neka hijerarhija,kad se nemogu dogovoriti muž i žena,netko mora odlučiti!Po meni je to,muž!Ako je normalan čovjek i pametan!No ako je žena pametnija,nek odlučuje ona!Ako njen muž nema ništa protiv,što bi trebali imati ja i ti?Ili Bog!Dakle,imaš situaciju...muž dobio dobar posao u Omišu,žena neće ni čut a domaćica je,jedno dite bi tilo u Omiš a drugo ne.I stani - pani je!Netko mora imati zadnju!Po meni muž!
Glede sefirota,uozbilji se,ti stalno seruckaš pa je teško razlučiti kad sereš a kad si ozbiljan!Kad sam ja to bio sa njim ko prst i nokat?Mi se nemožemo slagat.Uostalom ,ti si banuo među nas ,a mi smo na forumima već 7-8 godina!Ja njega poštivam,tip gura svoje,nije zao,zna lagat ali ne podnosim ga zbog njegovog stava o kršćanstvu kao nečem zlom!
Uvjek smo bili i bit ćemo na suprotnim stranama!Kršćanin,pravi ,iskreni nemože biti osoba koja sefa gotivi(osim trinity,a ona i nije neka kršćanka).Jer kako biti"prst i nokat" sa nekim što je tebi svetinja a njemu ZLO?
ma to je samo ispraznica, patrijote.
bože sačuvaj je određivati ljudima kriterije po kojima će se sami međusobno ravnati. neprimitivni ljudi su toliko evoluirali da mislu da je dobro drugima nametati svoju razinu razvijenosti, što me navodi na zaključak da je evolucia kružni proces :)
dobro, patrijote, ja san na iskonu duže i od tebe i sefirota, tako da ste vi banuli kod mene, a ja pazin šta se događa kod mene. ugrubo, bili ste prst i nokat prije pojave aganora, nakon zeeva, u vrijeme luciusa i bluberi.
bila je to jedna neprirodna koalicija, slažen se, ali je bila :)
2014-04-16
aben wrote:dakle, čini mi se da žene u arapskom svijetu moraju nosti nekakvu odjeću, dok muški ne moraju.
drugi argument se sastoi u tome da progresivci i svi oni koi nisu primitivni stalno zazivaju kako su žene i dan danas podređene muškima i kako je važno ukazivati na to.
iz toga ja zaključujem kako su žene podređene muškima, i to najmanje po odijevanju.
Imaš nevjerojatan dar za uočavanje očiglednog. To se nikako ne može nazvati primitivnost.
Ali nije o tome riječ, jel' tako abene ?
Zato pribjegavaš trolanju.
Trinity-
2014-04-17
Mislim da smo svi bili protiv arogantnog agnanora,,i to sve!aben wrote:Patriot_1 wrote:
ma to je samo ispraznica, patrijote.
bože sačuvaj je određivati ljudima kriterije po kojima će se sami međusobno ravnati. neprimitivni ljudi su toliko evoluirali da mislu da je dobro drugima nametati svoju razinu razvijenosti, što me navodi na zaključak da je evolucia kružni proces :)
dobro, patrijote, ja san na iskonu duže i od tebe i sefirota, tako da ste vi banuli kod mene, a ja pazin šta se događa kod mene. ugrubo, bili ste prst i nokat prije pojave aganora, nakon zeeva, u vrijeme luciusa i bluberi.
bila je to jedna neprirodna koalicija, slažen se, ali je bila :)
2014-04-30
hvala!Trinity wrote:aben wrote:dakle, čini mi se da žene u arapskom svijetu moraju nosti nekakvu odjeću, dok muški ne moraju.
Imaš nevjerojatan dar za uočavanje očiglednog. To se nikako ne može nazvati primitivnost.
Ali nije o tome riječ, jel' tako abene ?
Zato pribjegavaš trolanju.
dakle,
žene su podređene, al to je, kažeš, očito;
biblia priča priču o izvoru ženske podređenosti, al i to je očito;
oni koima je biblia istinit izvještaj, bog je uzrok ženske podređenosti. al, i to je očito.
odgovoria san ti na sva pitanja, ali ti nisi zadovoljna moin odgovorima :(
šta želiš od mene, da plačem nad istinom a da bi se afirmira? neću:)
2014-04-16
svako ujedinjenje je kvalitetnije ako postoji vanjski neprijatelj :)Patriot_1 wrote:
Mislim da smo svi bili protiv arogantnog agnanora,,i to sve!
2014-04-16
aben wrote:svako ujedinjenje je kvalitetnije ako postoji vanjski neprijatelj :)Patriot_1 wrote:
Mislim da smo svi bili protiv arogantnog agnanora,,i to sve!
Vidim da znaš neke stare forumaše,no ti nisi tad imao taj user name!Koji je bio?
A da si pratio,znao bi da smo se ja i sef zaratili svako toliko!Nebih rado popio kavu sa agnanorom i sefom,,ali ako bi me netko prisilio za jednog od njih,izabrao bih sefa!
Agnanor je ,,blento!
Luciusa se sjećaš,,,,bili smo frendovi dok nisan skužija da je gey!Iako ne prakticira to,ali mu je u glavi!
2014-04-30
nisan pisa, samo čita.
tako je, svako toliko bi zaratili. al između je znalo biti i ljubavi :)
zašto ne bi s njin na kavu, zbog neslaganja? pa aganor je uvjerljivo najbolji forumaš ikad, ako ne brojimo henoka.
i to nisu nasilni ljudi ka sefi, recimo. oni te nikad ne bi osobno spalili na lomači,osim institucionalno:)
gej :) sićan se toga, a glup si bia oko toga, lucius je bia oštrouman, al šteta šta je osobno sve doživljava, pa je mora izgorit:(
tako je, svako toliko bi zaratili. al između je znalo biti i ljubavi :)
zašto ne bi s njin na kavu, zbog neslaganja? pa aganor je uvjerljivo najbolji forumaš ikad, ako ne brojimo henoka.
i to nisu nasilni ljudi ka sefi, recimo. oni te nikad ne bi osobno spalili na lomači,osim institucionalno:)
gej :) sićan se toga, a glup si bia oko toga, lucius je bia oštrouman, al šteta šta je osobno sve doživljava, pa je mora izgorit:(
2014-04-16
A jel,,majke ti!
Lucius je bija dobar,nisan mu ja kriv ča je bija Gey,no , nakon nekog vrimena shvatih,ako to nije prakticira,onda je on i kao Gey,,OKEY!
Sef,aga i henok su ista pašta!Napucaj protivnika!
Sef na Jehovce poteže mančetu,aga sve živo,henok lomačom prijeti,,,ma sve nešto puknuto!
Siti se Genitalnog Herpesa,Massovne Histerije,Branda,Adaproveda i još nekih dobrih vjernika,katolika!
Nisi odgovorio,,koji user name si imao?
Lucius je bija dobar,nisan mu ja kriv ča je bija Gey,no , nakon nekog vrimena shvatih,ako to nije prakticira,onda je on i kao Gey,,OKEY!
Sef,aga i henok su ista pašta!Napucaj protivnika!
Sef na Jehovce poteže mančetu,aga sve živo,henok lomačom prijeti,,,ma sve nešto puknuto!
Siti se Genitalnog Herpesa,Massovne Histerije,Branda,Adaproveda i još nekih dobrih vjernika,katolika!
Nisi odgovorio,,koji user name si imao?
2014-04-30
Nisan pisa.
Brando je novi, masovni je po putu izgubia živce, bogami i bluberi, a uživa san ih čitati prije, adapaevolved je ateist, gentalni je korektan, takvi su bezveze. No, u forumaškom smislu aganor je bomba. On je plodan, otvara provokativne teme, ima rijetke stavove, obrazlaže, ne uzmiče. Možda mu je oldi antipod al henok i sef nisu ta ladica- sef je s malaniz, litijum, dijoklecijanom i ostalin moralistima, a henok ima vlastitu ladicu.
al lucius je bia odlican logičar, i stvarno si guzičar sta si se okomia na njega. Sve da je i srbin, brate.
Brando je novi, masovni je po putu izgubia živce, bogami i bluberi, a uživa san ih čitati prije, adapaevolved je ateist, gentalni je korektan, takvi su bezveze. No, u forumaškom smislu aganor je bomba. On je plodan, otvara provokativne teme, ima rijetke stavove, obrazlaže, ne uzmiče. Možda mu je oldi antipod al henok i sef nisu ta ladica- sef je s malaniz, litijum, dijoklecijanom i ostalin moralistima, a henok ima vlastitu ladicu.
al lucius je bia odlican logičar, i stvarno si guzičar sta si se okomia na njega. Sve da je i srbin, brate.
2014-04-16
aben wrote:Nisan pisa.
I dalje nezna ki si ti bija tada?
No,nebitno,,,ah,,glede Luciusa Dubrovčana,"Gospara",tad san živija tamo,,i ide mi na živce kad netko kaže"Ja vjernik,,Katolik(olitiga bilo koji kršćanin) a PEDER!
Neide to skupa,kao što neide da je netko Katolik a ima ljubavnicu!
2014-04-30
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» Moj Bog je i tvoj Bog! Abrasax
» bracala jel tvoj?
» Nagradna igra: Pronađi barem jednu razliku i milijun je tvoj
» drugarica martina dalic u epizodi znam tvoj broj gospodjo peovic
» Juričan:Kome ti lažeš Bero?Tvoj dobar prijtelj je imao kućicu na adventu
» bracala jel tvoj?
» Nagradna igra: Pronađi barem jednu razliku i milijun je tvoj
» drugarica martina dalic u epizodi znam tvoj broj gospodjo peovic