drugarica martina dalic u epizodi znam tvoj broj gospodjo peovic
Page 1 of 1
drugarica martina dalic u epizodi znam tvoj broj gospodjo peovic
KATARINA Peović, saborska zastupnica Radničke fronte, kaže da ju je jučer nazvala Martina Dalić.
Peović je to napisala u statusu na Facebooku.
"Jučer me nazvala Martina Dalić da mi kaže da lažem i da ne smijem govoriti ružno o ljudima koje ne poznajem, te da se javim sindikalcima PPDIV-a koji će mi posvjedočiti koliko je toga učinila za radnike", piše Peović.
"Ne poznajem, uistinu, osobno Martinu Dalić, ali smatram da se politika u korist većine treba odvijati u javnom prostoru. Nisam rekla ništa netočno, niti mi je Martina Dalić željela objasniti što je rečeno netočno. Spomenula sam ju kao primjer koji dokazuje kako je država „loš gospodar” samo kad se treba brinuti za dobrobit svih, no kako su državni činovnici itekako sposobni kada se brinu za sebe i svoje", piše Peović.
"Čini mi se da nije potrebno pretjerano objašnjavati zašto je baš ona simbol takve politike. Spomenula sam kako sada kupuje dionice u Podravki, stoga je očito, privatno dobra gospodarica, dok je samo potvrdila one priče o državi "lošem gospodaru” kada je u aferi Borg otkriveno da se netransparentno i tajno dogovarala s bliskim ljudima koji su iskoristili svoj položaj i zaradili milijune na poslovima u Agrokoru nakon donošenja Lex Agrokor", piše.
Poziv Martine Dalić opisala je neugodnim.
"Sve dok se politika, koja bi trebala biti briga za opće dobro svodi na to „tko koga poznaje”, nama neće biti bolje. Sve dok se oni koji imaju moć budu hvalili da radnici ne rade ispod zakonski propisanog minimuma – neće nam biti bolje", piše zastupnica.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/peovic-jucer-me-nazvala-martina-dalic-razgovor-je-bio-neugodan/2287924.aspx
Peović je to napisala u statusu na Facebooku.
"Jučer me nazvala Martina Dalić da mi kaže da lažem i da ne smijem govoriti ružno o ljudima koje ne poznajem, te da se javim sindikalcima PPDIV-a koji će mi posvjedočiti koliko je toga učinila za radnike", piše Peović.
"Ne poznajem, uistinu, osobno Martinu Dalić, ali smatram da se politika u korist većine treba odvijati u javnom prostoru. Nisam rekla ništa netočno, niti mi je Martina Dalić željela objasniti što je rečeno netočno. Spomenula sam ju kao primjer koji dokazuje kako je država „loš gospodar” samo kad se treba brinuti za dobrobit svih, no kako su državni činovnici itekako sposobni kada se brinu za sebe i svoje", piše Peović.
"Čini mi se da nije potrebno pretjerano objašnjavati zašto je baš ona simbol takve politike. Spomenula sam kako sada kupuje dionice u Podravki, stoga je očito, privatno dobra gospodarica, dok je samo potvrdila one priče o državi "lošem gospodaru” kada je u aferi Borg otkriveno da se netransparentno i tajno dogovarala s bliskim ljudima koji su iskoristili svoj položaj i zaradili milijune na poslovima u Agrokoru nakon donošenja Lex Agrokor", piše.
Poziv Martine Dalić opisala je neugodnim.
"Sve dok se politika, koja bi trebala biti briga za opće dobro svodi na to „tko koga poznaje”, nama neće biti bolje. Sve dok se oni koji imaju moć budu hvalili da radnici ne rade ispod zakonski propisanog minimuma – neće nam biti bolje", piše zastupnica.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/peovic-jucer-me-nazvala-martina-dalic-razgovor-je-bio-neugodan/2287924.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: drugarica martina dalic u epizodi znam tvoj broj gospodjo peovic
Ako me pamćenje ne vara, onomad si spomenuo da bi mrknuo Dalićku bez pardona.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
darth_vader likes this post
napet mi taj tip zena , priznajem skrusenonakaza wrote:Ako me pamćenje ne vara, onomad si spomenuo da bi mrknuo Dalićku bez pardona.
stanuje tu negdje i cesto je vidim kako trci utegnuta znojavo orosena puna sebe...
2014-04-12
debotoijusto wrote:napet mi taj tip zena , priznajem skrusenonakaza wrote:Ako me pamćenje ne vara, onomad si spomenuo da bi mrknuo Dalićku bez pardona.
to je zato što ga dosta podsjeća na nekog kuronju, da dalićka ima veće sise i veću guzu debo je ne bi ni štapom dirao!nakaza wrote:Ako me pamćenje ne vara, onomad si spomenuo da bi mrknuo Dalićku bez pardona.
tako to zamisljas ? ok sve to za ljude...vise sam mislio na zene koje znaju sto zele u zivotu spram ovih sto se igraju muskarcima da zadovolje svoje frustracijemarcellus wrote:debotoijusto wrote:napet mi taj tip zena , priznajem skrusenonakaza wrote:Ako me pamćenje ne vara, onomad si spomenuo da bi mrknuo Dalićku bez pardona.
2014-04-12
ne laje dalićka zbog sela, nego joj peovićka kvari posao upoznajući radnike podravke s kim imaju posla.
podravka nije orljava, a nije ni agrokor - riječ je o firmi koja je iz lokalne postala svjetska i ljudi koji u njoj rade je doživljavaju kao svoju tako da neka inačica agrokor-borg muljaže neće proći bez reakcije.
dalićka je to mislila izvesti tako da dok ovi u podravci shvate što je napravila, oni bi već u americi radila za neku njihovu banku.
zajebala se, jer sad peovićka ima materijala za daljnje medijsko fokusiranje na podravku i dalićku.
podravka nije orljava, a nije ni agrokor - riječ je o firmi koja je iz lokalne postala svjetska i ljudi koji u njoj rade je doživljavaju kao svoju tako da neka inačica agrokor-borg muljaže neće proći bez reakcije.
dalićka je to mislila izvesti tako da dok ovi u podravci shvate što je napravila, oni bi već u americi radila za neku njihovu banku.
zajebala se, jer sad peovićka ima materijala za daljnje medijsko fokusiranje na podravku i dalićku.
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Martina Dalić donosi Lex Todorić
» I Martina Dalić uhvaćena s prstima u pekmezu
» Velimir Bujanec:"Živjela Martina Dalić 'pametna'"
» Ne smatram da sam učinila bilo što nedozvoljeno - Martina Dalić
» Martina Dalić u službenom posjetu Islamskoj Republici Iran
» I Martina Dalić uhvaćena s prstima u pekmezu
» Velimir Bujanec:"Živjela Martina Dalić 'pametna'"
» Ne smatram da sam učinila bilo što nedozvoljeno - Martina Dalić
» Martina Dalić u službenom posjetu Islamskoj Republici Iran