Šuica i Hadeze smatraju da su referendumi jako loša stvar
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Šuica i Hadeze smatraju da su referendumi jako loša stvar
Đuro Njavro hrvatski ekonomski um kaže da će samo 0,20% utjecati na ekonomiju EU i da ima još 28 država članica, još i reklamira svoju debilnu školu...ovu hercegovačku moruzgvu treba dobro natući
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
NIj iz Hercegovine. Rodom iz Župe Bikovske ( Luetić djevojacko prezime ) , rođena je u DUbrovniku.asilovski wrote:Đuro Njavro hrvatski ekonomski um kaže da će samo 0,20% utjecati na ekonomiju EU i da ima još 28 država članica, još i reklamira svoju debilnu školu...ovu hercegovačku moruzgvu treba dobro natući
eu poltron je i to stoji al i Pusicka je isto i mnogi od njih jer mi nemamo anti eu politcare ....osim Parage i par pojedinaca.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To su ti ove privatne škole u Hrvataasilovski wrote:Đuro Njavro hrvatski ekonomski um kaže da će samo 0,20% utjecati na ekonomiju EU i da ima još 28 država članica, još i reklamira svoju debilnu školu...ovu hercegovačku moruzgvu treba dobro natući
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Moj Bože Jasna Paro je još oku ugodna i pametna osoba naspram ovog vlaškog krmeta
Kermit-
2014-04-17
Čeka se Neno Bakić i Goranko Fižulić.melkior wrote:To su ti ove privatne škole u Hrvataasilovski wrote:Đuro Njavro hrvatski ekonomski um kaže da će samo 0,20% utjecati na ekonomiju EU i da ima još 28 država članica, još i reklamira svoju debilnu školu...ovu hercegovačku moruzgvu treba dobro natući
Guest- Guest
Ko Braća Karić u Srbiji, njegovi diplomanti su traženi po Frankfurtu i Luxemburgumelkior wrote:To su ti ove privatne škole u Hrvataasilovski wrote:Đuro Njavro hrvatski ekonomski um kaže da će samo 0,20% utjecati na ekonomiju EU i da ima još 28 država članica, još i reklamira svoju debilnu školu...ovu hercegovačku moruzgvu treba dobro natući
Kermit-
2014-04-17
Mislim stvarno, tko je još vidio da ljudi žele upravljati svojim parama, svojom vladom, svojom imigracijskom politikom? Kako odjeb ponekad ljupko zvuči da se vraćaš po još:
2015-08-09
MI nemamo anti-eu stranku ni te politcare ....možda Paraga il Živi zid mada i ŽZ je upitan tu al u suštini nemamo anti eu stranke.
Jedina razlika je šta tu ima ono struja eu poltronizan čisti i ono eu poltronizam al kao nije otvoreni al u suštini su isto eu igraci.
Jedina razlika je šta tu ima ono struja eu poltronizan čisti i ono eu poltronizam al kao nije otvoreni al u suštini su isto eu igraci.
2014-04-11
Šta kažeš na ovo: http://www.politikaplus.com/novost/128965/europska-demokracija-na-raskrizju-jacanje-nacionalne-drzave-ili-njezino-unistenjemelkior wrote:Mislim stvarno, tko je još vidio da ljudi žele upravljati svojim parama, svojom vladom, svojom imigracijskom politikom?
Guest- Guest
Nama u biti ovo sve i odgovara. Sad su Nijemci uz Francuze dominantni u eu. Još dobro i ispalo.
2014-04-11
eu poltroni će se sad podijeliti na :
- one koji su i dalje za eu u kojoj je dominatna Njemačka ....to bi recimo mogao biti smjer Šuice koja je ipak desno
- one koji su protiv ovakve eu u kojoj dominira Njemačka dakle sad su oni anti eu i to bi mogla bit Pusićka koje je lijevo
- one koji su i dalje za eu u kojoj je dominatna Njemačka ....to bi recimo mogao biti smjer Šuice koja je ipak desno
- one koji su protiv ovakve eu u kojoj dominira Njemačka dakle sad su oni anti eu i to bi mogla bit Pusićka koje je lijevo
2014-04-11
Ceka se pobjednik, ono Francuzi i Njemci frendovi najveci stos 20. stoljecaRayMabus wrote:Nama u biti ovo sve i odgovara. Sad su Nijemci uz Francuze dominantni u eu. Još dobro i ispalo.
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Veže ih zajednicka valuta tako da je to opet posebna prica a Briti su iznimka.rigbi wrote:Ceka se pobjednik, ono Francuzi i Njemci frendovi najveci stos 20. stoljecaRayMabus wrote:Nama u biti ovo sve i odgovara. Sad su Nijemci uz Francuze dominantni u eu. Još dobro i ispalo.
eu je sad Francuska i Njemačka i to dominira tu a ono nama je to ok i sad smo kopnena Evropa.
MIslim ok ....sve pet.
LOndon nije više u eu ....Beć odma dobija na važnosti.
Idemo dalje.
2014-04-11
Mi smo u toj eu i onako najviše radi Švabije tako da nas BREXIT NE ZANIMA.
Anketu Indexa ispunilo je više od 25.000 čitatelja. Na pitanje "Jeste li za izlazak Hrvatske iz Europske unije?", 51,78 čitatelja odgovorilo je "NE", dok je 44,41 posto čitatelja odgovorilo "DA". 3,81 posto čitatelja nije odlučilo, odnosno nije znalo dati odgovor na anketno pitanje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/citatelji-indexa-hrvatska-treba-ostati-u-europskoj-uniji/902050.aspx
Anketu Indexa ispunilo je više od 25.000 čitatelja. Na pitanje "Jeste li za izlazak Hrvatske iz Europske unije?", 51,78 čitatelja odgovorilo je "NE", dok je 44,41 posto čitatelja odgovorilo "DA". 3,81 posto čitatelja nije odlučilo, odnosno nije znalo dati odgovor na anketno pitanje.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/citatelji-indexa-hrvatska-treba-ostati-u-europskoj-uniji/902050.aspx
2014-04-11
Ne veze njih nista osim krvavih sukoba, vecu povijest imaju Francuzi sa Englezima, nego sa Svabama...RayMabus wrote:Veže ih zajednicka valuta tako da je to opet posebna prica a Briti su iznimka.rigbi wrote:Ceka se pobjednik, ono Francuzi i Njemci frendovi najveci stos 20. stoljecaRayMabus wrote:Nama u biti ovo sve i odgovara. Sad su Nijemci uz Francuze dominantni u eu. Još dobro i ispalo.
eu je sad Francuska i Njemačka i to dominira tu a ono nama je to ok i sad smo kopnena Evropa.
MIslim ok ....sve pet.
Idemo dalje.
Bec je izgubio na vaznosti jos u 19. stoljecu, prisljavajuci narode na slijepu poslusnost pout EU danas
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Odličan tekstFénix wrote:Šta kažeš na ovo: http://www.politikaplus.com/novost/128965/europska-demokracija-na-raskrizju-jacanje-nacionalne-drzave-ili-njezino-unistenjemelkior wrote:Mislim stvarno, tko je još vidio da ljudi žele upravljati svojim parama, svojom vladom, svojom imigracijskom politikom?
2015-08-09
Ok al nebitno. EU došla otišla ....nama su prioritet koji jesu a to je vezivanje uz zapadnu Evropu. Doduše ne ko eu poltroni al eto Briti su nam sad olakšali to tako da nemoramo mi o tome mislit. EU je sad oslabljena u smislu centralizma i to GADNO.rigbi wrote:Ne veze njih nista osim krvavih sukoba, vecu povijest imaju Francuzi sa Englezima, nego sa Svabama...RayMabus wrote:Veže ih zajednicka valuta tako da je to opet posebna prica a Briti su iznimka.rigbi wrote:Ceka se pobjednik, ono Francuzi i Njemci frendovi najveci stos 20. stoljecaRayMabus wrote:Nama u biti ovo sve i odgovara. Sad su Nijemci uz Francuze dominantni u eu. Još dobro i ispalo.
MIslim ok ....sve pet.
Idemo dalje.
Bec je izgubio na vaznosti jos u 19. stoljecu, prisljavajuci narode na slijepu poslusnost pout EU danas
2014-04-11
Moje mišljenje je ovo : generalno nam brexit ne znaci ništa al će prislit neoliberlane vlade u Njemačkoj da odstupe jer sad imigranti nemaju kud nego tamo i to ce dovest do konzervativnih vlada u Berlinu i Briselu i to je ono šta nam igra.
Ono pretjeralo se previše s tim liberalizmom a treba znati da previše slobode nije dobro za mentalno zdravlje jer sloboda ne postoji bez prepreka pa su s gledišta sreće prepreke bitnije od slobode.
Uglavnom poanta je ova : previše liberalno društvo postaje apaticno i depresivno jer sve je dopušteno i onda nema one borbe za opstanak nego ono sve je dozvoljeno i društvo upada u apatiju.
ZNam da zvuci cudno al ovo vam je živa istina sa stanovišta psihologije.
Utopija je kao ideologija pogrešna upravo zbog ovoga : NEMA SLOBODE BEZ BARIJERA.
Ne možete biti slobodni od NIČEGA.
Ono pretjeralo se previše s tim liberalizmom a treba znati da previše slobode nije dobro za mentalno zdravlje jer sloboda ne postoji bez prepreka pa su s gledišta sreće prepreke bitnije od slobode.
Uglavnom poanta je ova : previše liberalno društvo postaje apaticno i depresivno jer sve je dopušteno i onda nema one borbe za opstanak nego ono sve je dozvoljeno i društvo upada u apatiju.
ZNam da zvuci cudno al ovo vam je živa istina sa stanovišta psihologije.
Utopija je kao ideologija pogrešna upravo zbog ovoga : NEMA SLOBODE BEZ BARIJERA.
Ne možete biti slobodni od NIČEGA.
2014-04-11
Kaže šuica kod nas se to neće dogoditi jer mi nemamo taj populistički mentalite - u prijevodu hrvati su kmetovi i njima je lakše manipulirati nego englezima
Šuica baš izgleda onako - elitistički. Pljunuti ženski Plenkovićmarcellus wrote:Kaže šuica kod nas se to neće dogoditi jer mi nemamo taj populistički mentalite - u prijevodu hrvati su kmetovi i njima je lakše manipulirati nego englezima
2015-08-09
Mi nemamo ništa sve dok se to nešto ne stvori na globalnom nivou i ne ojača.RayMabus wrote:MI nemamo anti-eu stranku ni te politcare ....možda Paraga il Živi zid mada i ŽZ je upitan tu al u suštini nemamo anti eu stranke.
Pa tako ni jak anti EU pokret.
Kod nas će to zaživjeti kad već u drugim zemljama bude masovan i rezultira raspadom Unije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Google interno: Zabrana Huaweija je loša stvar, može nam stvoriti konkurenciju
» ANALIZA Oslabljena Merkel je jako loša vijest za Balkan
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» ANALIZA Oslabljena Merkel je jako loša vijest za Balkan
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
Page 5 of 6