Šuica i Hadeze smatraju da su referendumi jako loša stvar
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Šuica i Hadeze smatraju da su referendumi jako loša stvar
http://www.index.hr/vijesti/clanak/europarlamentarka-suica-za-index-izlazak-velike-britanije-iz-eu-je-veliki-udarac-za-hrvatsku/901897.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Šuica i Hadeze smatraju da su referendumi jako loša stvar
jebem ti kurvetinu hercegovačku
Kermit-
2014-04-17
ovo je pravi razlog katastrofalnom stanju EU, a gledaj tuke ona čak to i ne sjvaća:
"Isto tako moram spomenuti i 10.000 Britanaca koji su zaposleni u institucijama EU koji će ostati bez posla, a i 73 kolega u Parlamentu će ostati bez posla."
"Isto tako moram spomenuti i 10.000 Britanaca koji su zaposleni u institucijama EU koji će ostati bez posla, a i 73 kolega u Parlamentu će ostati bez posla."
Kermit-
2014-04-17
ojebemtimater tebi i plenkoviću kojeg podržavaš
ajde hdz birajte hasu a ne to
ajde hdz birajte hasu a ne to
To je pričala i u Otvorenom, da je loše da se o vanjskoj politici odlučuje na referendumu i složila se s Jovićem. Nećakinju joj slatku!
asilovski wrote:ovo je pravi razlog katastrofalnom stanju EU, a gledaj tuke ona čak to i ne sjvaća:
srce mi se cepa naročito za onih 73
pretpostavljam da index najednom drka na HDZ i Šuicu inače su joj jebali mater lopovsku eeee al sad je drugo
Osobito Faragea.marcellus wrote:asilovski wrote:ovo je pravi razlog katastrofalnom stanju EU, a gledaj tuke ona čak to i ne sjvaća:
srce mi se cepa naročito za onih 73
Avioni lete u espadrilama, kad ih ima puno.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne znam odakle joj muž al ona nije iz Hercegovine bar ne jednim dijelom nego iz Župe Biokovske.asilovski wrote:jebem ti kurvetinu hercegovačku
http://www.bijakova.com/index.php/zupljanimeni
Rođena Luetić ....materina rodica ...nije ti ona iz Hercegovine.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa kad je za Plenkija, pristojnoga konzervativca.marcellus wrote:pretpostavljam da index najednom drka na HDZ i Šuicu inače su joj jebali mater lopovsku eeee al sad je drugo
Nikša Luetić, brat HDZ-ove europarlamentarke Dubravke Šuice, vlasnik je punionice vode koja ove godine obilježava desetu obljetnicu rada.
Luetić je osnivač i suvlasnik te solarne elektrane koja je instalirana na njegovoj punionici. Istaknuo je kako je kod izgradnje elektrane glavna prepreka bila poslovično spora hrvatska administracija, no nakon uklanjanja zapreka više ništa ne stoji na putu nastavku posla na proizvodnji i prodaji vode u ambalaži na domaćem i inozemnom tržištu, gdje je posebno tražena u bogatim zapadnim zemljama i na Arapskom poluotoku.
Ona i Branko Rogli su ti i iz istog sela kao i JUrica Buljubašić najbogatiji Dalmatinac ( waljda ako ne gledaš ROglića )
Luetić je osnivač i suvlasnik te solarne elektrane koja je instalirana na njegovoj punionici. Istaknuo je kako je kod izgradnje elektrane glavna prepreka bila poslovično spora hrvatska administracija, no nakon uklanjanja zapreka više ništa ne stoji na putu nastavku posla na proizvodnji i prodaji vode u ambalaži na domaćem i inozemnom tržištu, gdje je posebno tražena u bogatim zapadnim zemljama i na Arapskom poluotoku.
Ona i Branko Rogli su ti i iz istog sela kao i JUrica Buljubašić najbogatiji Dalmatinac ( waljda ako ne gledaš ROglića )
2014-04-11
hadezenjare po običaju....odoše oni sljedećih izbora raus
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Yodina prijateljica Veca Pribičević je bila isto u Otvorenom.Regoč wrote:To je pričala i u Otvorenom, da je loše da se o vanjskoj politici odlučuje na referendumu i složila se s Jovićem. Nećakinju joj slatku!
Guest- Guest
Tuđman od Sanadera do danas sto tisuća puta okrenuo pod zemljom. Ovi ljudi u HDZ-u su sramota za cijelu državu i sve ono što je Tuđman zamišljao.
Guest- Guest
Normalno da podržava Plenkovića .....ima više razloga al Roglić i ona su ti iz istog sela ....to ti je MOSTOov igrać unutar HDZa ...oce koaliciju MOSTa i HDZA.
Ona je rodom iz Župe BIkovske rođena LUetič a to ti je ROglićevo selo.
Znam to jer vućem korjene od tamo i imam kucu tamo i vinograd pa ja to znam sve.
To mi je materina rodica.
Svakog petka odlazi na svoje imanje u Župi Biokovskoj. Tamo ima vinograde i uzgaja rajčice, jabuke, orahe i luk.
http://www.jutarnji.hr/globus/branko-roglic-milijarder-iz-susjedstva/304204/
Ona je rodom iz Župe BIkovske rođena LUetič a to ti je ROglićevo selo.
Znam to jer vućem korjene od tamo i imam kucu tamo i vinograd pa ja to znam sve.
To mi je materina rodica.
Svakog petka odlazi na svoje imanje u Župi Biokovskoj. Tamo ima vinograde i uzgaja rajčice, jabuke, orahe i luk.
http://www.jutarnji.hr/globus/branko-roglic-milijarder-iz-susjedstva/304204/
2014-04-11
Krv nije voda.
DUbravka Luetić ........Župa Bikovska ......ROglić ,Buljubašić .....MOST.
DUbravka Luetić ........Župa Bikovska ......ROglić ,Buljubašić .....MOST.
2014-04-11
Prasica sigurno sada plače nad teglom NuteleFénix wrote:Yodina prijateljica Veca Pribičević je bila isto u Otvorenom.Regoč wrote:To je pričala i u Otvorenom, da je loše da se o vanjskoj politici odlučuje na referendumu i složila se s Jovićem. Nećakinju joj slatku!
Kermit-
2014-04-17
Neka plače .....sad im je ostalo samo da se drže Berlina.asilovski wrote:Prasica sigurno sada plače nad teglom NuteleFénix wrote:Yodina prijateljica Veca Pribičević je bila isto u Otvorenom.Regoč wrote:To je pričala i u Otvorenom, da je loše da se o vanjskoj politici odlučuje na referendumu i složila se s Jovićem. Nećakinju joj slatku!
Kako biste glasovali da je danas referendum o izlasku Hrvatske iz EU?
Za izlazak Hrvatske iz EU.
49,59% glasova: 419
Protiv izlaska Hrvatske iz EU.
49,11% glasova: 415
Ne znam.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/kako-biste-glasovali-da-je-danas-referendum-o-izlasku-hrvatske-iz-eu-1094495
2014-04-11
HDZ i onako nema nekog kandidata. Šuica gura Plenkovića iz više razloga a jedan je i koalcija s MOSTOm jer predviđaju da nećedobit preko 50% glasova a ona i ROglić su ti iz istog sela -......pametnom dowoljno.
Dubrawka Šuica rođena Luetić ----Župa Biokovska.
Dubrawka Šuica rođena Luetić ----Župa Biokovska.
2014-04-11
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Google interno: Zabrana Huaweija je loša stvar, može nam stvoriti konkurenciju
» ANALIZA Oslabljena Merkel je jako loša vijest za Balkan
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» ANALIZA Oslabljena Merkel je jako loša vijest za Balkan
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
Page 1 of 6